Din 1997 a trecut aproape un deceniu lucrurile se schimba de atunci ...
Din 1997 a trecut aproape un deceniu lucrurile se schimba de atunci ...
Lasand la o parte scandalurile din presa,conform Pro TV-ului,Dica s-a dus duminica urgent in Pitesti pentru ca unchiul sau a incetat din viata,fiind gasit mort intr-un lac.
asta inseamna ca va fi inmormantat chiar miercuri ![]()
va avea o influenta negativa asupra lui Dica
In ultima vreme,Dica,dupa fiecare gol marcat,ridica degetele aratatoare spre cer.Parca ar fi prevestit moartea unchiului.
Jandarmeria Românã a anunțat cã suporterii steliști nu vor putea sãrbãtori în Piața Universitãții o eventualã calificare a echipei favorite în Liga Campionilor din cauza lucrãrilor, amenajãrilor și pregãtirilor specifice ce se efectueazã în zonã pentru gãzduirea de cãtre București a summitului prilejuit de Ziua Francofoniei.Pentru suporterii echipei Steaua, care doresc sã-și manifeste bucuria pentru calificarea echipei, dupã un deceniu, în Liga Campionilor, clubul Steaua București va organiza, începând cu ora 23,00, pe terenul de antrenament din Complexul Sportiv "Ghencea" întâlnirea cu echipa învingãtoare, urmatã de focuri de artificii.(prosport.ro)
Ce imbecili!
nu ma mai mira nimic :evil:
de fapt mesajul jandarmeriei suna mult mai ceausist
Pai asta a mai ramas, sa ne mai fure si ultimele bucurii pe care le avem, nu mai avem voie sa ne bucuram decat acolo unde spun ei. Cine a fost boul care a spus ca regimul comunist a cazut? :evil:
Vazand partea plina a paharului - poate se mai organizeaza niste summit-uri ceva daca tot ii apuca vrednicia.
Fanii craioveni catre rapidisti...super:
"Daca am putea, ce v-am zice"
"Nu ridicati mainile sa aplaudati,
Ca vi se vede parul de sub brat"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A revenit armanovici in Forza :lol: :lol: :lol:
Nu cred ca poate nimeni sa opreasca mii de oameni sa se bucure la Universitate...
eu sunt omniprezent :evil:
Eu zic totusi de am juca cu echipe mari am avea sanse mai mari ... Ganditi-va VALENCIA cine se gandea ca ne calificam ? (profu meu de mate face crize de bucurie urmatoarea zi
) da cu Boro si Rosemburg sa fim eliminati ![]()
eu sunt omniprezent :evil:
Totusi nu te-am mai vazut postand de mult, bineinteles pe topicurile pe care le frecventez eu...
![]()
Lucescu jr.:"Trebuie sã repetãm momentele unice.., "
milogi.ro]
Pai daca sunt unice cum sa le repete ?! :roll:
:evil: >>>O sa repete momentele unice de a se uita la televizor la meciurile Stelei in EUROPA!!>>> :twisted:
Lucescu jr.:"Trebuie sã repetãm momentele unice.., "milogi.ro]
ce tupeu si pe tine 8O pai nu produce muculet numai momente unice? sau vrei sa-ti iei un capac de la sapunici? :lol:
Lucescu jr.:"Trebuie sã repetãm momentele unice.., "milogi.ro]
Adica se uita la dvd-urile cu meciurile de anul' trecut... Si dupa ce se termina, le mai pun o data... :twisted:
Bai rautaciosilor, pregatiti-va pentru Champions League! :lol:
Am inteles, sa traiti! :twisted:
Bai rautaciosilor, pregatiti-va pentru Champions League! :lol:
Pai noi am fost mereu pregatiti. Altii sunt aia care se pregatesc vesnic sa infrunte imposibilul.
Ati auzit la stiri ca bunica-sa lu graham poll ii zice cum sa arbitreze ? (sper sa ii zica fara galbene si sa favorizeze Steaua
) acuma desigur glumesc arbitrajul sa fie corect da nu mi se pare normal ca bunica unui arbitru sa-i impuna stilul
@darkalex
Tu crezi tot ce vezi la televizor? Chiar tot?
Uite ca televizorul a zis una buna,s-ar putea ca Iancu sa infunde puscaria in urmatorii 20 de ani,procurorii fiind de data asta hotarati sa gaseasca vinovati.
In privinta fazei cu bunica lui G.Poll,Ad.Porumboiu a confirmat ca fiind observator la un meci la care englezul arbitra,intr-o discutie amicala,acesta i-a spus ca inainte de un Barca - Milan,bunica-sa,care simpatiza ambele echipe,l-a rugat sa nu dea niciun cartonas.Si chiar asa s-a intamplat.
Stirea are valoare de anecdota,de amuzament.
Ziaristii insa,asa cum le e felul,reusesc sa induca multora ideea ca Poll ar fi un papa-lapte condus de bunica.
lasati-l, oameni buni pe bietul nea poll in pace. a gresit omu. greseala-i omeneasca! maine, nea poll o sa fie la inaltimea asteptarilor noastre (5% pt gazde) si vom fi iar o mare de oameni ce se bucura in urma fluierului final.