FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«15859606162689»
***alex***19.08.2006 05:00
Gigi Becali susține cã nu este interesat de oferta grupãrii Bolton Wanderers pentru atacantul Nicolae Dicã: "La ora asta, nu vorbim de plecarea lui Dicã. Poate sã vinã cel mai mare club din lume, nu mã intereseazã! Am onoarea mea și ea nu poate fi cumpãratã cu nici un ban din toatã Europa, iar onoarea înseamnã calificarea în grupe și o comportare onorabilã acolo, chiar accederea în faza urmãtoare!".(gsp.ro)

Nu mai pleaca nimeni, dar nici nu cred ca mai vine alt jucator, cam asta o sa fie lotul.

steaua*forever19.08.2006 06:12

Bine macar ca nu mai pleaca!!

Cat despre sosiri, daca intram in UCL, poate mai cumpara Steaua macar un atacant. Ca atunci or sa fie bani!

cristian01419.08.2006 12:52

Greu de crezut ca va mai cumpara Steaua vreun atacant. Daca reusim accederea in Liga, atunci cel mai probabil va reveni si Iacob si am avea atacul complet. Stim cu totii cat de orgolios este Gigi Becali, si cat de patriot este; de multe ori a declarat ca vrea sa faca performanta cu romanii lui (ii dau dreptate intr-o oarecare masura) si cel mai probabil nu va cumpara nimic din afara, iar din tara nu mai vad alt atacant demn de Steaua.

alex4steaua19.08.2006 13:10

Numa mosi mai exista buni atacanti in Liga 1 ...

Da ne mai trebuie un fundas dreapta ...

cANAL19.08.2006 15:35

Pai avem deja 3 fundasi dreapta.Facem ca si cu mijlocasii staga 4 pe un post.Avem 3 atacanti si 4 mijlocasi stanga. :roll:

ktalyn20.08.2006 15:59

dupa revenirea lu' Gigel Coman sntem completi in compartimentu' median, singuru' capitol la care stam putin mai rau e atacu', ar mai trebui un atacant da' nu crek'ar fi o drama dak am ramane cu acelasi lot :wink:

fular-campionii steaua_ro steagcruce2 dica10 fularultras spre24 steagsimplu steag2 steagro

_yang20.08.2006 19:14
Steaua nu-ti poate fi indiferenta. O iubesti sau o urasti. Rau.

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=2996

A inceput sa se mai scrie si de noi de bine...

Phire20.08.2006 19:33
E bine ca Para si Goian si-au revenit...doua vesti bune!Cat despre accidentarea lui Conceicao, nu stiu ce sa zic...eram mai bucuros dacase accidenta Rapaic... :(  

P.S Cat despre Dica, stiam eu de ce mi-am ales avatar cu el!  dica10

Rapaici - incert pentru meciul cu Steaua !!!

Milan Rapaic, cel mai periculos jucator al lui Standard Liege, s-a accidentat in partida pe care echipa sa a disputat-o aseara cu Racing Genk si a devenit incert pentru meciul cu Steaua. Mijlocasul lui Standard a fost inlocuit in minutul 63 cu Kovalenko, dupa ce a acuzat dureri la coapsa. Se asteapta rezultatul ecografiei care va releva daca este vorba de o intindere sau de o ruptura.

Sursa: stelisti.ro

Te simti mai bine? :D

Sa dea Domnul sa fie adevarat...ce, numai pe noi sa ne loveasca blestemul accidentarilor?

Ar mai fi Jovanovic ala, de luat in seama, dar am incredere in aparare, chiar daca nu joaca Ghionea :(

VaSsY21.08.2006 00:05

Nu prea ne mai trebuiesc jucatori, sa nu uitam ca anul trecut am ajuns in semifinalele UEFA cu o echipa mai "slaba", acum ne-am mai intarit putin..sper sa nu ne facem de ras in GRUPE !!!

Nu o sa plang si nu o sa fiu suparat chiar daca Steaua o sa piarda toate meciurile din grupa...O sa fiu doar fericit ca a ajuns pana acolo...

Dar mi-e greu sa cred ca Steaua nu va reusi sa adune macar 4-5 puncte..cel putin din meciurile jucate acasa !

Virgil21.08.2006 05:55

Liga 1: Clasamentul golgheterilor dupa etapa a 4-a

5 goluri - Nicolae Dica - Steaua Bucuresti (3 din penalty)

4 goluri - Bogdan Mara - FCM UTA Arad (1 din penalty)

4 goluri - Cosmin Tilincã - CFR 1907 Cluj-Napoca

.........................................

***alex***21.08.2006 07:29
Vazând îmbulzeala de la bilete la meciurile din cupele europene, patronul are în proiect un stadion cu 60.000 de locuri în Ghencea."Am vazut ce bataie a fost pe bilete si nu este prima data. Si anul trecut la partidele din Cupa UEFA a fost la fel. Cererea de bilete e mult mai mare decât oferta", a spus patronul stelistilor. "Acest lucru demonstreaza ca Steaua are nevoie de un stadion de 60.000 de locuri", a continuat Becali, adaugând: "In acest sens ma gândesc sa investesc 10.000.000 de euro pentru marirea arenei din Ghencea".(prosport.ro)

Este doar o parte a articolului, insa intrati sa vedeti ce poza au pus cu Gigi, nu are nici o legatura cu modernizarea stadionului! http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=3112

alex_Ra221.08.2006 10:12

UEFA l-a desemnat pe englezul GRAHAM POLL să arbitreze returul dintre Steaua Bucureşti şi Standard Liege. Al patrulea oficial va fi Michael Leslie Dean, tot din Anglia.

sursa gsp.ro

Motanu D21.08.2006 10:22

GRAHAM POLL ?! :x

Asta e mai jalnic decat Ivanov.

***alex***21.08.2006 10:40

E cel care la CM a dat 2 galbene unui croat si nu l-a eliminat si apoi l-a eliminat la al treilea! :x

Virgil21.08.2006 10:49
Englezul Graham Poll a arbitrat trei meciuri la Cupa Mondiala din Germania. Ultimul, Croatia – Australia 2-2 l-a fãcut celebru, nu prin prestatia excelentã, ci prin gafele uriase pe care le-a fãcut. Englezul a eliminat trei jucãtori, pe Simic si Simunici, de la croati, si pe australianul Emerton. În cazul lui Simunici, Poll i-a arãtat trei cartonașe galbene (în minutele 61, 90 și 90+3) pînã sã-l elimine. Graham Poll a fost singurul arbitru englez prezent în Germania. A fost ultima sa prezentã la un turneu final, arbitrul anuntînd cã va mai arbitra meciurile din campionatul Angliei si pe cele din cupele europene.

În cariera sa, Poll a acordat de trei ori cartonașul rosu într-un singur meci si de sapte ori douã cartonase rosii într-o singurã partidã.

Iata cine ne arbitreaza in meciul de imensa importanta cu Standard.

Am deja emotii.

I.N.Money21.08.2006 11:50

Ce decizie !!

Acest arbitru trebuia fortat sa se retraga,dar nu,UEFA ii da un meci capital din preliminarile Ligii Campionilor.

Ne si miram cu activeaza inca arbitrii ca Balaj,Corpodean sau Tudor.Din pacate peste tot e la fel.

cristioto21.08.2006 11:52

Ati uitat ca acest Graham Poll a arbitrat un Fenerbahce-Steaua 1-2, in 1997? Inca nu scrie nicaieri (voi scrie eu acolo :P, diseara), dar am vrut sa va reamintesc.

metzzz21.08.2006 11:53

www.gsp.ro

Arbitrul care a acordat 3 «galbene» unui jucător la CM 2006, Graham Poll, va arbitra Steaua - Standard!

UEFA a delegat la centrul partidei Steaua - Standard pe englezul Graham Poll. Poll a acordat câte trei cartonaşe roşii în meciurile Wimbledon - Manchester City (1999), Sunderland - Manchester United (2001) şi Croaţia - Australia (2006), şi câte două cartonaşe roşii în Bolton - Aston Villa (1997), Chelsea - Leeds (1997), Arsenal - Blackburn (1999), Chelsea - Leicester (2000), Arsenal - Liverpool (2000), Arsenal - Newcastle (2001) şi Everton - Liverpool (2005)

doamne ce arbitru :( sa speram ca de data asta va fi totul OK :roll:

_yang21.08.2006 12:19

Oare nu suntem doriti la masa bogatilor ??? Ca sunt prea multe coincidente...

forever_STEAUA21.08.2006 12:32

Arbitrul care a acordat cele mai multe cartonase galbene intr-un meci al CM , Ivanov a arbitrat turul... Tinand cont de antecedentele acestuia, ar trebui sa fim multumiti de felul in care a condus partida...

Arbitrul care a acordat 3 (trei!) cartonase galbene unui jucator in acelasi meci al CM va arbitra turul. Nu cred in teoria conspiratiei...

Totusi, de unde ii scoateti tocmai pe astia?

Totusi observatorul ne poarta noroc... :twisted:

ktalyn21.08.2006 12:35

eu sper si cred ca va fi un arbitraj bun, nici nu vreau sa ma gandesc la asta!

faza ca nu suntem doriti la masa bogatilor sper sa fie doar o oroare de'a noastra, asta se va vedea miercuri!

forever_STEAUA21.08.2006 12:55

Faza cu "nu suntem doriti la masa bogatilor" mi se pare deja o scuza penibila. Vorba aia: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreu!"

_yang21.08.2006 12:58

Corect spre cl

alex4steaua21.08.2006 14:28

Sper sa arbitreze bine Poll meciul , insa imi pare rau ca el arbitreaza :( .

cristioto21.08.2006 16:15

Sa nu-ti para rau. Cu el la centru am batut pe Fener in 1997. Si chiar a fost corect arbitrajul. Anii au trecut, dar echipa de azi ne da speranta ca se va repeta meciul de acum 9 ani, care l-a avut pe centru pe Poll.

«15859606162689»