inca odata gsp ne face cu ou si cu otet...trebuie sa luam atitudine
inca odata gsp ne face cu ou si cu otet...trebuie sa luam atitudine
Eu nu inteleg de unde si pana unde datoria de 11 milioane va fi platita de la buget, datoria in ce consta? Taxe, impozite neplatite? Daca da atunci chiar nu vad unde este prejudiciul pentru ca STATUL nu cred ca a prestat ceva pentru acesti bani, unde se duc cele 11 milioane de la buget? In al cui buzunar? Atata se face tam-tam dar se uita ca datoriile unor societati au fost sterse pentru ca domne sunt in imposibilitatea de a plati, societati foarte mari, chiar si CFR daca nu ma insel.
Da, se va face mult tam-tam (si) din motive de campanie mass-media anti-Steaua.
DAR, asta nu ma opreste sa observ ca din venitul meu lunar este oprit un sfert de catre stat. Si mi se cam rupe sufletul. ![]()
Altfel, este si o diversiune a gsp. Deja a inceput jigania de Decebal Radulescu cu articole pe tema asta. Trebuie si el sa emane ceva, cand nu-i face ghetele lui Mutu.
Incurcate sunt caile justitiei romane...
Am vazut ca multa lume isi da cu parerea despre aceste datorii, dar nimeni (cu exceptia catorva persoane importante) nu stie exact natura tranzactiei intre Becali si cei ce administrau vechea societate.
Din putinele informatii pe care le posed, stiu ca vechea societate nu era una pe actiuni, ci era o societate nonprofit.
Daca Becali a preluat vechea societate, atunci a preluat-o cu tot cu datorii.
Daca a cumparat jucatorii, numele, emblema, locul in campionat si palmaresul, atunci nimeni nu poate sa-i faca nimic.
In cazul asta datoriile se recupereaza de la vechii administratori.
Statul (in cazul asta, reprezentat de Bodu) se vaita ca nu poate recupera datorii, dar timp de 15 ani nu a facut nimic din punct de vedere legislativ pentru a putea recupera aceste datorii.
:?: Oare, de ce?
cel mai bine stie Gigi cum a cumparat! ori a luat doar jucatorii, emblema, palmaresul etc, ori a luat`o cu tot cu datorii si s-a inteles cu Paunescu, dar ce stim clar e ca nu avem datorii la stat!
Parca am mai discutat subiectul asta anul trecut.Il luam de la capat ?
nu`l luam.. dar eu unul nu mai suport atitudinea ziaristilor de la gsp...
uitati`va si voi ce fel de sondaj au inceput, scriind ceva care la prima vedere obliga un simplu om sa voteze nu!
edit: ma mir ca mi`au publicat e`mail-ul trimis!
dar cand a fost renovat stadionul rapidului din bani publici domnii ziaristi n-au mai fost atat de revoltati... niste jigodii.
oricum sunt niste oameni platiti care se pricep sa descifreze niste acte si care au hotarat ca nu exista temei legal pentru demersul lui bodu. si atunci care-i problema? vad ca insusi seful anaf s-a recunoscut invins si n-a declarat ca ar intentiona sa atace hotararea instantei.
si ma intreb de ce nu incearca anaf sa recupereze prejudiciul de la persoanele care au administrat veche societate? cred ca de la Paunescu ar avea ce recupera
ca sa vedeti pana unde poate ajunge penibilitatea si vasalitatea acestei carpete , acum 1 ora pe carpeta a pus un sondaj formulat astfel : Sunteti de acord sa platiti pt datoriile Stelei? ...52 % au raspuns da iar sondajul a fost scos, ei probabil credeau ca lumea poate fi manipulata asa usor
Bai tampitilor bagati-va mintile in cap, oricate articole la comanda veti mai scrie despre Steaua asta nu ne va face decat s-o iubim si mai mult pt ca noi stim care este ADEVARUL.
Prevad o rafala de atacuri la adresa Stelei si lui Gigi Becali pentru aceasta problema legata de datoria de 11 mil. $. :lol:
Ce executii are Dicanu asta !!! dica10
tot Steluta-i fruncea!
edit: ma mir ca mi`au publicat e`mail-ul trimis!
Nu te mai mira
In alta ordine de idei, GSP nu este si nu va fi niciodata contra unei echipe.
mie-mi pare rau ca a marcat Dica... cu scouterii aia britanici acolo si un gol d-asta de milioane, mai stati un pic si incep sa curga ofertele.
sa curga, Becali a zis ca nu-l mai da oricat s-ar oferi pe el
da cam asa e...ar trebui ca Gigi sa ceara mai mult cel putin 6 milioane ca 4 milioane sunt cam putini pentru echipele de afara...
pentru cine a uitat ce inseamna datoria Stelei, va reamintesc; exista in Romania o familie nenorocita cu numele de Paunescu. ei bine, acesti nenorociti pe langa delapidarea unor sume imense din bancorex, bancoop,banci care astazi numai exista pt ca au fost falimentate, privatizari frauduloase,hotelul intercontinental,au mai facut rau si fotbalului. au inceput cu Craiova, unde si-au desavarsit opera, au pus mana si pe Steaua dar slava domnului a aparut Becali care a stopat acest lucru. trezindu-se (pompa bani ca fraierul) la timp a iesit din capcana paunestilor, luand Steaua din mainile lor. cu alte cuvinte tot ce inseamna acele datorii sant ale fratilor Paunescu si nicidecum sa fie trecute la bugetul statului...si sa platiti voi fraierilor.
ce au scris magarii de la gsp nu trebuie sa ne mire. as spune chiar mai rau, niste bulangii in frunte cu obositul ala de ioanitoaia.
am sa inchei cu o poezie pt handicapatul de bodu:
bodu, prostu, catelusu nostru
latra si musca ca sa intre in cusca!
Nu te mai miraIn alta ordine de idei, GSP nu este si nu va fi niciodata contra unei echipe.
esti constient ca puteau trata altfel subiectul de ieri, cu cele 11 mil datorie? ei l`au prezentat pe site exact ca un subiect de scandal care sa atraga furia oamenilor impotriva Stelei si a lu` Gigi!
Ps: vezi ca ai probleme cu forumul tau, imi da ceva erori cand incerc sa incarc avatar!
Cred ca ar trebui sa nu ne mai stresam atat cu dobitocii de la GSP... Ce au scris e miez de scandal, oricum altecva nu stiu pentru ca pana aici gandesc...
Pur si simplu nu citesc de pe site-ul lor decat ce imi place, absolut nimic de scandal si am ajuns sa termin de citit in 5 minute... absolut tot...
Ignor cu desavarsire orice subiect care ataca Steaua... De pilda astazi am citit stirea care ma facea cu adevarat fericit:
.S-au refãcut Goian și ParaschivDan Udrea
Cu doar 7 zile înaintea meciului decisiv cu Standard, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Cosmin Olãroiu a primit și primele vești bune. Paraschiv și Goian, jucãtori care la finalul partidei de duminicã, de la Arad, cu UTA, s-au plîns de accidentãri și chiar au ratat convocarea la echipa naționalã pentru întîlnirea cu Cipru, s-au refãcut și au participat alãturi de restul lotului la antrenamentul de ieri dimineațã.
Goian avusese de dureri puternice la spate, iar Paraschiv a simțit înțepãturi la gamba dreaptã. Ambii au avut repaus luni, iar marți au alergat separat, fãcînd o ședințã de pregãtire mai ușoarã. Ieri însã, Olãroiu i-a bãgat în program normal, astfel cã ei vor fi apți sutã la sutã pentru meciul cu Standard, programat miercurea viitoare, la ora 20:30.
Chiar dacã vor avea 3 zile de antrenamente fãcute alãturi de coechipieri, cei doi nu vor fi forțați împotriva lui FC Vaslui, sîmbãtã, în etapa a 4-a. Olãroiu deja a luat decizia de a trimite în teren o echipã formatã aproape în totalitate numai din rezerve. În acest mod, Oli vrea sã evite accidentãri inerente, așa cum a pãțit Victoraș Iacob, care la un duel normal de joc cu un fotbalist al Craiovei s-a ales cu rupturã de menisc
Nu te mai miraIn alta ordine de idei, GSP nu este si nu va fi niciodata contra unei echipe.
Am inteles aluzia.Nu e impotriva unei echipe,e impotriva unui om : Gigi Becali.
Chiar atat de idioti sunt unii incat sa nu inteleaga ca nu Gigi e vinovat de neplata acelor 3,5 milioane,ajunse la 11 mil. ca urmare a aplicarii penalitatilor ?
Afirmatia falsa ca aceasta suma va fi platita de contribuabilul de rand,constituie in sine un atac la adresa celui care a salvat Steaua,GB.
@Sorin e bine ca s-au refacut cei doi, si e bine ca mai avem ocazia sa vedem toate rezervele la joc in meciul de sambata cu Vasluiul!
Incepe sa rasara soarele si pe stradutza noastra ros-albastra : Conceicao - nu va evolua in retur fiind nevoit sa se opereze iar Goian si Paraschiv sunt refacuti si vor intra in teren miercuri.
Nu ma intereseaza scorul, vreau calificarea. Si mai vreau sa le aratam noi atmosfera ostila belgienilor astora. Pacat ca nu jucam in Ghencea, ar fi fost iadul pe Pamant.
Forza Steaua !
E bine ca Para si Goian si-au revenit...doua vesti bune!Cat despre accidentarea lui Conceicao, nush ce sa zic...eram mai bucuros dacase accidenta Rapaic... ![]()
P.S Cat despre Dica, stiam eu de ce mi-am ales avatar cu el! dica10
Atacantul stelist Victoras Iacob continua recuperarea la clinica din Roma, iar previziunile medicilor îl dau pe teren tocmai peste o luna si jumatate.Diagnosticul medicilor este unul optimist fata de ce se asteptau jucatorul si apropiatii acestuia. Este posibil ca la începutul lunii octombrie "Jancker" sa revina pe terenul de joc si sa fie apt pentru ultimele doua sau trei partide din Liga Campionilor, în eventualitatea fericita în care ros-albastrii trec de Standard Liege si acced în aceasta faza a competitiei dupa o pauza de zece ani. (prosport.ro)
Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a anunţat azi numele celor 16 jucători legitimaţi la cluburi de peste hotare convocaţi pentru jocurile cu Bulgaria (2 septembrie a.c., ora 21.00, pe stadionul "Farul" din Constanţa) şi Albania (6 septembrie a.c., ora 20.00 – adică 21.00, ora României, pe stadionul "Qemal Stafa" din Tirana), contând pentru preliminariile EURO 2008.
Azi au primit faxuri de convocare următorii fotbalişti: Bogdan Lobonţ (Fiorentina) – portar, Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogăraru (AFC Ajax Amsterdam), Gabriel Tamaş (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Răzvan Dincă Raţ (FC Şahtior Doneţk), Pompiliu Stoica (FC Moscova) – fundaşi, Paul Codrea (US Palermo), Răzvan Cociş (FC Sheriff Tiraspol), Florentin Petre (CSKA Sofia), Florin Şoavă (Krîlia Sovetov Samara), Laurenţiu Roşu (Recreativo Huelva) – mijlocaşi, Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (FC Şahtior Doneţk) şi Daniel Niculae (AJ Auxerre) – atacanţi
Vad ca Piturca incepe sa isi revina...
Evident. Soava, Pompiliu Stoica, Iencsi... :roll: