FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«15455565758689»
***alex***15.08.2006 06:15

Dorin Goian s-a accidentat la Arad și, aproape sigur, va lipsi din meciul de campionat cu FC Vaslui. În schimb, fundașul Stelei va fi prezent pe teren în meciul retur al turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, cu Standard Liege. Goian suferã de o afecțiune mai veche a coloanei, denumitã Spina Bifida. "Nu este ceva foarte grav, dar în cazul unei lovituri sau a unei forțãri are dureri foarte mari", a spus doctorul lui FCM Bacãu, Teofil Bora, echipã de la care a venit stelistul.

"În mod normal, recuperarea dureazã 7-10 zile, dar el poate fi recuperat mult mai repede. La el problema este mai veche dar durerile pot fi provocate și de o lombosciaticã. Așa cum îl știu, sînt convins cã va fi în teren la meciul cu Standard", a spus cel mai vechi medic sportiv din România, cel care a avut grijã și de Nadia Comãneci în perioada cînd se pregãtea la Onești.

(gsp.ro)

In sfarsit o veste buna, sa speram ca asa va fi si Goian va juca. Mai ramane un mic semn de intrebare la Paraschiv, desi cred ca si el se va recupera.

Virgil15.08.2006 07:29

Srhoj și Abiodun semneazã azi.

Foștii jucatori ai FC National, Agunbiade Abiodun si John Wayne Srhoj, au declinat ofertele de la Rapid si FC Arges si urmeaza sa semneze în cursul zilei de astazi cu Poli Timisoara

www.gsp.ro

Si noi care speram ca macar pe Srhoj sa-l aducem.Nu suntem in stare sau ne pregateste MM ceva mai bun ?

Hai "Geniule",sa te vad ce-ti poate pielea.

Ba,dar nesimtitul ala de Iancu,rade tot.De la fasha la barba alba.

c.ronaldo1715.08.2006 07:44

Avem un ghinion nebun vu atetea accidentari sau supendari.... Ex: Dica-Rosenborg, Nicolita, Paraschiv-Midlesbourgh :cry: ... acum Radoi, Iacob si Ghionea-Standard Liege.... Ce mai urmeaza oare... :cry: Daca nu intram in grupe nu stiu cum ar fi.... sa jucam turul 3 al Cupei UEFA.... cu echipe ca Valerenga... apoi grupele UEFA.... cred nu ar mai fi acelasi enuziasm.... mai bine am inra in grupele UCL decat sa luam Cupa UEFA.... :cry:

cANAL15.08.2006 10:03

Pai ce sa facem cu Shroj sau Herea ca ii avem deja pe Paraschiv Lovin si Radoi care joaca pe aceleasi posturi.Ce facem ii tinem 2 luni cat e accidentat Radoi si pe urma freaca tusa mai bine ar aduce inca un varf daca nu au ce face cu banii.

c.ronaldo1715.08.2006 10:05

mie imi place mult de sidney de la Farul...

Melku15.08.2006 10:06

Pai cred ca putem sa ii bagam pe teren, daca nu ii angajam soferi la club, cum ce sa facem cu ei? Cum Radoi lipseste, solutia obligatorie e Lovin-Paraschiv, urmata de solutia de avarie Lovin/Para - Cristocea, prin aducerea lui Herea sau Shroj, vom evita solutia de avarie si solutia obligatorie va putea fi modificata daca unul din cei doi nu sunt in forma :lol:

Simplu.

@cronaldo17

sidney e in australia nu la Farul =))) la Farul e DISNEY!

waste15.08.2006 10:07
mie imi place mult de sidney de la Farul...

Govou ? ;) Poate Disney, ex-pandurul. :D Trecem de la Australia la desene animate.

c.ronaldo1715.08.2006 10:08

scuze disney era vorba... am gresit si yo...

cANAL15.08.2006 10:14
Pai cred ca putem sa ii bagam pe teren, daca nu ii angajam soferi la club, cum ce sa facem cu ei? Cum Radoi lipseste, solutia obligatorie e Lovin-Paraschiv, urmata de solutia de avarie Lovin/Para - Cristocea, prin aducerea lui Herea sau Shroj, vom evita solutia de avarie si solutia obligatorie va putea fi modificata daca unul din cei doi nu sunt in forma  :lol:  

Simplu.

Si dai 1,5 milioane plus un salariu care nu va fii mic pe un jucator sa-l tii in caz ca se accidenteaza Radoi?Sa luam si noi o teapa cum a luat Rapidu cu Griffiths si Palmolive

Melku15.08.2006 10:21

Ce teapa sa iei, e un jucator tanar si probabil Radoi si Para nu vor ramane pe veci la Steaua + ca la cum ruleaza lotul Oli nu poti sa spui ca acesta ar intra doar in cazul in care se accidenteaza Radoi.

p.s. nu doar griffiths e gripat si crapidul

c.ronaldo1715.08.2006 10:22
Ce teapa sa iei, e un jucator tanar si probabil Radoi si Para nu vor ramane pe veci la Steaua + ca la cum ruleaza lotul Oli nu poti sa spui ca acesta ar intra doar in cazul in care se accidenteaza Radoi.

da poate Jiji asteapta sal ia pe Ovidiu Petre.... care e pa acelasi post ca Radoi para Herea Lovin etc. poate va reveni Radoi in defensiva... ca Ghionea e aproape de psv

rareeslh15.08.2006 10:35

@c.Ronaldo

Radoi n-o sa revina poate niciodata in defensiva(chiar GG zicea ca un mijlocas se observa mai usor pe teren si este considerat mai valoros de catre cluburile mari)

Eu nu inteleg un lucru:

Dupa ce ne-am exprimat frustrarile, am dat variante, am discutat, am criticat conducerea referitor la campania de achizitii, acuma, cand se vorbeste de tot felul de jucatori, incepem sa spunem ca ba e prea scump, ba e prea slab

Deocamdata, Steaua are nevoie URGENTA(de fapt avea nevoie urgenta inca din sezonul trecut) de un atacant DAR MAI ALES de un mijlocas la inchidere

Momentan, avem doar 3 jucatori pe 2 posturi. Daca se accidenteaza/sunt suspendati 2 ce ne facem? Jucam cu Cristocea la inchidere? Ar trebui regandita toata formula de joc si nimeni nu vrea sa faca experimente in meciuri europene

Cred ca Herea este un jucator f bun, tanar, de viitor(sa nu credeti ca Borussia Dortmund, AEK si alte echipe dinastea nu stiu ce vor)+_are garantia lui MM, care are ochiul format

Teapa n-avem cum sa luam pentru ca la Steaua totul se face intr-un mod profesionist, se ruleaza tot lotul , se stiu pune in valoare jucatorii, etc

c.ronaldo1715.08.2006 10:39

tzeapa am luat si noi cu Ciocoiu ... ma refer la ultima perioada la Steaua... sper ca Herea sa nu fie.... dar pana nu il vedem la Steaua semnand degeaba vorbim...

gone15.08.2006 10:40

Eu zic ca avem toate posturile acoperite. Nu m-ar deranja sa mai vina un atacant si sa il scoata pe Oprita din schema dar e bine si cu ce avem.

FanSteaua4Life15.08.2006 10:45

Consider ca Herea este un jucator de perspectiva, pretul li este c-am piperat in raport cu valoarea, insa de cand a aparut Iancu in fotbalul romanesc patronii cluburilor mici au inceput sa ceara sume exagerate, daca Becali este dispus sa plateasca 1 500 000 pe Herea eu nu am nimik impotriva, decat sa nu cumpere niciunul mai bine il cumpara pe Herea...

In plus amintitiva cand a venit Lovin la Steaua, cine ii dadea vreo sansa???Multi nu au avut incredere in el, si uite ca am ajuns sa depindem de el, si nu ne dezamageste, a grescut mult in valoare, probema cu jucatorii tineri este sa ai ochii la ei si sa sti sa ii cresti, daca nu ramai cu buza umflata...

Deci Gigi baca mana adanc in buzunar si cumparal pe Herea, si inca un atacant...si poate asa o sa mai castigi cateva procente in sondaje... :lol:

@c.ronaldo17

Cu Ciocoiu nu am luat teapa, a venit la Steaua pt ca nu m-ai juca la Bacau si Gigi la luat gratis, in plus a avut si el o mare contributie la calificarea noastra in primavara europeana...a dat gol cu Besiktas...Tzeapa a luat dinamoo cu plesan...

Violentsa15.08.2006 10:53

Ghionea vrut de PSV Eindhoven si Dica de Sochaux... mie nu-mi place deosebit de mult de stilul lui Ghionea, dar ideea ca ne infruntam cu un exod in masa de jucatori este mai mult decat suparatoare... sunt buni, si sunt ieftini, nu era decat un timp pana cand incepeau sa dispara

waste15.08.2006 11:44
p.s. nu doar griffiths e gripat si crapidul

A revenit aviara ? :oops: ..

Nu merge prospectata piata din Africa pentru atacanti? Negrii au calitatile fizice care ne trebuie, plus ca mai nou stiu si fotbal. Ar fi interesant si un jucator sarb sau argentinian pe acelasi post.

Probabil ca problema e raportul calitate/pret: sunt ori prea scumpi, ori prea slabi. Dar de cand cu 1.5 mil $ pe Griffiths, lucrurile au luat-o razna si la noi.

Rossoblu15.08.2006 11:46

...n-are cum sa plece nimeni acum, nu cred ca e cineva atat de inconstient sa-i lase sa plece .

ar cam fi timpul sa se schimbe politica clubului, sa se incerce castigarea banilor din marketing avand in vedere ca e cel mai iubit club din Ro, iar exodul de jucatori sa se opreasca, mai ales ca dupa multi ani s-a reusit creerea unei echipe redutabile, daca renuntam asa usor la ea cine stie peste cat timp se va creea alta.

cristioto15.08.2006 12:00
Gazeta publică mîine un reportaj cutremurător din sportul românesc

Sursa:gsp.ro

II clar:

Ori Carlos a mai oferit napolitane(a se citi "a distrus aparatul") unui jurnalist, ori MM s-a luat la pumni cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]h la Arad in pauza meciului(chiar daca MM nici macar n-a fost la Arad, ce conteaza, senzational sa fie), ori GG a mai facut ceva.

Of, of, of ....

Rossoblu15.08.2006 12:02

Ghencea aproape gata !

24346_44.jpg

24343_22.jpg

24345_33.jpg

24347_55.jpg

24348_66.jpg

ce ma enerveaza e folosirea in exces a galbenului.

waste15.08.2006 12:02
Of, of, of ....

Stelisti.ro, un site umflat artificial si sub controlul gsp.

FCSTEAUARO e adevaratul site al suporterilor. Sa fim corecti.

bodanelu15.08.2006 12:36

din ce vad in poze de pe Ghencea nu mai exista gard intre gazon si tribune... oare nu o sa`l mai montezE?

gone15.08.2006 12:46

:lol: Buna gluma.

weeezer_2015.08.2006 13:09
ce ma enerveaza e folosirea in exces a galbenului.

de acord cu tine, cu atat mai mult cu cat e si o culoare puternica si sare-n ochi

cANAL15.08.2006 16:12

Datoria Stelei de 11 milioane $ va fi platita din bani publici.

«15455565758689»