si Goian si Paraschiv si Mirel si Iacob??? bai cati mai pierdem, avem o echipa decimata!!!
si Goian si Paraschiv si Mirel si Iacob??? bai cati mai pierdem, avem o echipa decimata!!!
Ceva e putred cu medicii Stelei sunt prea dese accidentarile si culmea aceleasi accidentari la aceeasi jucatori.
Ar fi pacat daca Goian nu ar juca cu Standard...(Doamne ferste!)...deja ar fi prea mult... :roll:
Eu sper sa'si revina Goian, e incredibil cate probleme avem , sa nu uitam si de cartonasu' stupid luat de Ghionea cu gorica... steaua_ro spre cl spre24
Gazeta publică mîine un reportaj cutremurător din sportul românesc
Fotografii incredibile, un interviu amar şi dur şi consecinţe pe care le aşteptăm în primul rînd de la dumneavoastră, publicul. Citiţi mîine în Gazeta un reportaj şocant!
Sursa:gsp.ro
II clar:
Ori Carlos a mai oferit napolitane(a se citi "a distrus aparatul") unui jurnalist, ori MM s-a luat la pumni cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]h la Arad in pauza meciului(chiar daca MM nici macar n-a fost la Arad, ce conteaza, senzational sa fie), ori GG a mai facut ceva.
Om trai si om vedea...
nu stiu de ce dar si eu am impresia ca acest reportarj va avea legatura cu noi
Daca nu are legatura cu Steaua, atunci sigur articolul este despre Sapunaru :twisted:
Am citit si eu stirea din gsp.E vorba de sportul romanesc.Nu cred ca subiectul va fi fotbalul.In niciun caz echipa campioana.
GSP : "Piturca: "La Dinamo nu sunt jucatori de nationala"
Sa-l credem pe Piti sau sa ne ducem cu gandul ca Giovani i-a cerut sa nu-i oboseasca pe alb-rosii ?
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=8927
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu s-a salutat cu MM
In momentul sosirii stelistilor la stadion, toti jucatorii campioanei au fost extrem de bucurosi sa il revada pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] . 'Fiara' s-a imbratisat cu fotbalistii din vestiar, mai putin cu portarul Carlos si noua achizitie, Saban, pe care nu il cunoase. Si Olaroiu s-a intretinut cu fostul sau sef de la Steaua, dar Laca nu s-a intalnit cu Mihai Stoica, cei doi evitandu-se la Arad
http://www.gsp.ro/index.php?a=52435&shift=1
MM și Gigi Becali n-au fost la Arad
Prezent în permanențã la meciurile Stelei, managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, nu a asistat ieri la partida de la Arad. Nici patronul Gigi Becali n-a fãcut deplasarea la Arad, doar președintele executiv al campioanei, Valeriu Argãsealã, urmãrind evoluția Stelei.
Baieti, se pare ca avem noroc!
Conceicao rateaza returul cu Steaua!
Steaua are motive de bucurie. Capitanul lui Standard Liege, Sergio Conceicao, nu va juca la Bucuresti, in returul partidei din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Lusitanul, care isi ispasise suspendarea in meciul tur (2-2), ar fi fost bun de joc, dar un control medical efectuat luni seara a dat peste cap planurile antrenorului Johan Boskamp. Conceicao va fi operat la meniscul genunchiului sting si va mai lipsi de pe gazon inca o luna.
Sursa:gsp.ro
Bine ca se mai accidenteaza si de-ai lor si nu numai de-ai nostri. Inca o data am sentimentul ca aceasta accidentare este un semn spre accederea in CL!!
Pai nu a jucat nici in tur asa ca nu e niciun avataj fata de meciul de le Liege
Baieti, se pare ca avem noroc!Conceicao rateaza returul cu Steaua!
E prima veste buna din ultimile zile! Imi doresc insa ca si Milan(Rapaic) sa se accidenteze...imi doresc prea mult!? :roll:
Pai nu a jucat nici in tur asa ca nu e niciun avataj fata de meciul de la Liege
Am citit si eu stirea din gsp.E vorba de sportul romanesc.Nu cred ca subiectul va fi fotbalul.In niciun caz echipa campioana.
GSP : "Piturca: "La Dinamo nu sunt jucatori de nationala"
Sa-l credem pe Piti sau sa ne ducem cu gandul ca Giovani i-a cerut sa nu-i oboseasca pe alb-rosii ?
La Dinamo chiar nu sunt jucatori de nationala... Se vede la fiecare meci acest lucru. Pe cine sa ia? Pe Niculescu? Si daca fuge inainte de meci? :lol: :lol: :lol:
nu stiu de ce dar si eu am impresia ca acest reportarj va avea legatura cu noi
la fel si eu ..
Ca o superstitie (desi nu sunt superstitios)... Dupa 1996, de fiecare data cand am jucat dubla pentru accederea in UCL am evoluat prima oara acasa si am ratat calificarea : in 97 cu PSG, in 98 cu Panathinaikos, in 2001 cu Dinamo Kiev, in 2005 cu Rosenborg.
Acum jucam primul meci in deplasare ![]()
Rapidistul Nicoliţă
"În urmă cu un an şi jumătate, Rapid şi Steaua luptau pentru transferul lui Bănel Nicoliţă. Roş-albaştrii au cîştigat disputa pentru fotbalistul lui Poli Timişoara şi cel poreclit "Jardel" a devenit rapid un om de bază în "11"-le campioanei. Giuleştenii încearcă să echilibreze Balanţa achiziţIonîndu-l pe fratele vedetei din Ghencea. Stelian Nicoliţă are 17 ani şi a fost urmărit de scouterii Rapidului în meciurile pe care juniorul le-a disputat pentru Conpet Ploieşti, în Divizia C."
Se pare ca fostul nostru jucator : Alexandru Piturca va juca la CSKA Sofia !!!
@ _yang
8O Transfer de senzatie. Asta n-are valoare nici de Arsenal Motru.

Cu putin noroc Gigi se ambitioneaza si ne scapa IN SFARSIT de tabela aia "securisto-comunista" :lol:
SURPRIZA Gigi Becali i-a propus duminica noapte aceasta suma lui Constantin Iacov pentru a obtine imediat transferul mijlocasului
Cel mai râvnit jucator din "Parcul cu Platani", Ovidiu Herea, dorit în ultima vreme de Borussia Dortmund, München 1860, AEK Atena si Poli Timisoara, este foarte aproape de Ghencea.
Prezent duminica seara alaturi de Constantin Iacov în studioul emisiunii ProSport Show, de la Prima TV, Gigi Becali a recunoscut ca e interesat de transferul lui Ovidiu Herea la Steaua. "Iti dau 500.000 de euro pentru el!", a spus Becali spre amuzamentul conducatorului "bancar", care sustine ca are o oferta de 2,5 milioane de euro pentru mijlocas de la AEK Atena. La putine momente dupa emisiune, finantatorul ros-albastrilor a devenit foarte serios si i-a facut o oferta soc presedintelui "bancarilor": 1.500.000£ în schimbul trecerii internationalului român la Steaua, chiar din aceasta luna.
Desi discutiile cu grecii sunt destul de avansate, dupa cum sustine Iacov, acesta agreeaza si propunerea lui Becali. "Oferta lui Gigi l-a pus pe gânduri. Mai ales ca se teme de vreo teapa din partea grecilor", ne-a dezvaluit o persoana din anturajul clubului "bancar". Nationalul ar urma sa primeasca din Grecia un milion la semnatura, iar restul banilor sa fie încasati în transe, pe o perioada de doi ani. Aceasta modalitate de plata prin care conducatorii lui AEK vor sa achite cele 2,5 milioane de euro pentru mijlocas nu prea este pe placul lui Iacov, care se gândeste deja serios la propunerea lui Becali. Mai ales ca una dintre ultimele piedici în calea realizarii acestui transfer este pe cale de a fi înlaturata.
In cazul plecarii lui Ovidiu, FC National ar ramâne descoperita pe postul de mijlocas central. Tocmai de aceea, oficialii clubului au început sa grabeasca revenirea în Cotroceni a lui Catalin Lita. Acesta împreuna cu Danut Munteanu si Ionut Savu au primit deja permisiunea de a se antrena cu ce echipe doresc, dupa ce noul antrenor al azerilor de la Khazar Lankaran i-a anuntat pe cei trei ca nu intra în vederile sale.
Sursa: porsport
E bun Herea insa nu cred ca valoreaza 1,5 mil...
La emisiunea Pro Sport show,JJ chiar i-a propus lui Iacov sa intre in PNG si se pare cei doi se inteleg din ce in ce mai bine.
Nu are de ce sa ne intereseze intrarea lui Iacov in PNG, pe mine personal ma intereseaza aducerea unor jucatori buni indiferent daca e Gigi prieten sau dusman cu cel care il vinde...Sa vedem ce o fi, decat deloc e bun si Herea...oricum este foarte tanar si poate creste...
Dar sa dai 1,5 milioane pare o aberatie,sunt sigur ca AEK Atena nu e dispusa sa ofere atat pentru un jucator, care sa fim sinceri nu prea s-a facut remarcat in campionatul nostru .
nu cred ca-i mai bun ca lazar