eu n-ash da pe Mazilu mai mult de 1.200.000 ....
eu n-ash da pe Mazilu mai mult de 1.200.000 ....
Nu imi doresc raul jucatorului, dar dc astia fac un sezon prost si ii iau suporterii la alergat pe linile de tren o sa si blesteme zilele dl. Mazilu si GG o sa zic pe Pro TV : Ne-a scapat raped de teapa Hahahahah....
In fine Mazilu vrea afara -de la Steaua se pleca greu si trebe sa joace constant bine spre f.bine. Poate e de fapt baiat destept care isi vede interesul decat bani mai multi, banu ban la astia si da un gol cu Steaua s-a realizat! 10 etape o poate arde la misto iar apoi il da Copos afara Ucraina Rusia sau chiar o Germanica.
Ajunge si cu Mazilu asta,parca retraim cazul Plesan,sa se duca la Rapid daca vrea asta,noi nu vrem jucatori care nu vin aici cu inima deschisa .
Sa fie clar,Mazilu pierde nu noi...
ce tot atat Mazilu in sus Mazilu la stanga si prin alte parti!? ce va determina pe unii dintre voi sa tot plangeti dupa el!?
Stelei ii trebuie un varf autentic nu un surogat precum Mazilu. ce forta de patrundere are Mazilu asta? oare il tin bateriile sa joace in ritmul pe care Steaua il are de trei ani in coace?
nu-i de Steaua si unde mai pui ca vrea la colorati.
apropo...uitati va la ibrahimovici ce a facut decand a fost transferat la juve(acum la inter). nu a rupt gura targului cu nimic, ba din contra iar Mazilu asta a dat si el 25, 26 de goluri si-i mare varf acum.
hai sa fim seriosi.
Mazilu este un jucator bun, un atacant eficient. Nu stiu insa daca s-ar potrivi pert total la Steaua. Dar o solutie de moment tot ar putea fi, e drept, numai in anumite conditii. Iar dupa cum se prezinta situatia nu este deloc viabil.
O veste care ma bucura enorm:
Conform Pro TV-ului,fostul nostru atacant,Adrian Ilie urmeaza sa fie pus ca Sef al Departamentului de Scouting al Stelei.
O veste care ma bucura enorm:Conform Pro TV-ului,fostul nostru atacant,Adrian Ilie urmeaza sa fie pus ca Sef al Departamentului de Scouting al Stelei.
Ce bine ar fi!....
In sfarsit o mutare inteligenta a conducerii...
Asteptat de UTA sa dea un raspuns daca va semna sa nu cu "Batrana Doamna", Pro TV sustine ca Adrian Ilie a ales sa accepte propunerea Stelei de a fi noul scouter al formatiei din Bulevardul Ghencea
[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

O veste buna cu numirea lui Adrian Ilie ..care poate aduce multe beneficii Stelei atat in plan de imagine ca si calitatea viitorilor jucatori.. ![]()
Sa-i facem la primul meci in Ghencea o primire macar jumatate din cat a primit [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...
Mai intai sa apara un comunicat oficial din partea conducerii si apoi sa vorbim :?
l-am vazut pe Becali pe prima, a zis ca nu crede ca va mai veni nici un jucator, ca el a vrut sa ia dar Stoica i-a zis sa nu mai ia, sa defilam cu ce avem... :roll:
Mda, iar cand e vb de pastrat bani, Gigi face ce-i zice Stoica... ma intreb, daca Stoica zicea "GG, ia-l p-asta, face 700.000 euroi, e bun", il mai asculta? Eu totusi mai astept ceva transferuri... macar dupa calificarea in UCL...
la recurs pe antena argaeala a anuntat pretul biletelor pentru meciu cu standard, foarte ieftine
peluze-10 lei
tribuna II-20 lei
tribuna I-30 lei
tribuna 0-50 lei
asa ca hai sa umplem stadionu pe 23 !!!!
sar putea sa fie puse pe 19 la vanzare...Argaseala a zis ca ar vrea un stadion asa ca hai sa-i indeplinim dorinta
Forza Steaua!!
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si MM Stoica s-au evitat Nr.2779 / Luni,14 August 2006
DUSMANI In momentul sosirii stelistilor la stadion, toti jucatorii campioanei au fost extrem de bucurosi sa îl revada pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. "Fiara" s-a îmbratisat calduros cu fotbalistii la vestiar, mai putin cu portarul Carlos si cu noua achizitie, israelianul Saban, pe care nu îi cunoaste. Si Olaroiu s-a întretinut minute bune cu fostul sau sef de la Steaua, dar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu s-a întâlnit cu Mihai Stoica (foto), cei doi evitându-se la Arad.
Sursa: prosport
Ce speta de oameni josnici, mincinosti si cretini pe deasupra, toata lumea stie ca MM nu a fost la Arad, insa cum sa treaca un meci al Stelei fara sa inventeze presa un scandal...
P E N I B I L I !!!
Da` nu domn`le... ei spun mereu adevarul. MM a fost la Arad, a stat si pe banca... da` s-a camuflat bine ![]()
Rog conducatorii site-ului sa trimita un comunicat ziarului prosport in numele suporterilor Stelisti, in care sa fie amendate minciunile scrise de acest ziar...nu se mai poate, trebuie sa luam pozitie in acest sens...nu mai pot, la fiecare meci al Stelei se inventeaza cate o minciuna...Va rog luati atitudine, voi probabil veti fi auziti...
P E N I B I L I !!!Da` nu domn`le... ei spun mereu adevarul. MM a fost la Arad, a stat si pe banca... da` s-a camuflat bine
pai MM, precaut, a evitat tot Aradul, ca sa nu dea nas in nas cu Laca :roll:
weeezer_20 nu cred ca asta a fost motivul pt care MM nu a venit la Arad, sa nu uitam ca el nu a lipsit la nici un meci al Stelei, Argaseala zicea ceva de probleme la un ochii, insa eu cred ca adevaratul motiv e transferarea unui jucator, si sper ca asa sa fie...
Incep sa-mi schimb parerea fata de ProSport...
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si MM Stoica s-au evitat Nr.2779 / Luni,14 August 2006
DUSMANI In momentul sosirii stelistilor la stadion, toti jucatorii campioanei au fost extrem de bucurosi sa îl revada pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. "Fiara" s-a îmbratisat calduros cu fotbalistii la vestiar, mai putin cu portarul Carlos si cu noua achizitie, israelianul Saban, pe care nu îi cunoaste. Si Olaroiu s-a întretinut minute bune cu fostul sau sef de la Steaua, dar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu s-a întâlnit cu Mihai Stoica (foto), cei doi evitându-se la Arad.
Sursa: prosport
Exact acelasi articol l`am citit si pe spt.ro . Exact acelasi , cuvant cu cuvant . Oare cine s-a luat dupa cine :?:
Imi fac "mea culpa" , nu pe spt.ro am citit acelasi articol ,ci pe onlinesport.ro
pai cei din onlinesport scriu dupa alte ziare...
Onlinesport scriu dupa ureche. Ce le mai pica de la alte ziare e giugiuc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Goian s-a accidentat ieri și îi dã mari emoții lui Olãroiu, care nu-l poate folosi nici pe Ghionea, suspendat, la returul cu Standard.
Goian a pãrãsit terenul ținîndu-se cu mîna de spate și pãșind greoi. El va afla azi dacã va putea evolua în partida cu Standard, dupã ce va efectua un control medical amãnunțit.
În cazul în care Goian nu va fi recuperat pînã la returul cu Standard, cuplul de fundași centrali ar putea fi Eugen Baciu - Bogdan Panait. Ultimul, adus în varã de la Vaslui, n-a apucat pînã acum sã joace nici mãcar un minut în vreun meci oficial pentru Steaua!
(gsp.ro)
Doamne Ajuta sa fie Goian bine ca daca nu... nici nu vreau sa ma gandesc :?