FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«15152535455689»
Cooper09.08.2006 16:33

Se pare ca savarina si vama s-au inteles pentru transferul a 2-3 jucatori de la Sportul Studentesc. Conducatorii Stelei dorm inca.... :cry: http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=1669 . E trist.

Virgil10.08.2006 16:06

Campioana României, Steaua Bucuresti, este aproape de a-l transfera pe mijlocasul Costin Lazãr, de la Sportul Studentesc, anunta ziarul Ziarul. Gigi Becali a încercat sa-l transfere pe golgeterul României, Ionuț Mazilu, pentru care a oferit 1,5 milioane de euro. Conform aceleiasi publicatii, atacantul Sportului s-a transferat la Rapid Bucuresti pentru 1,2 milioane de euro.

www.gsp.ro

sorin_77710.08.2006 17:49

ce sec suna stirea asta Virgil... Eu nu cred o boaba din ea, mai ales ca mijloc avem, daca era Balan adus in discutie intelegeam, dar si asa...

Dar o stire cu un atacant care a semnat cu Steaua nu ai gasit? :lol:

FanSteaua4Life10.08.2006 20:12

Atacantul camerunez Eto, de la FC Barcelona a decis sa isi rezilieze contractul cu gruparea spaniola pt a veni, unde credeti???La Campioana Europei Steaua Bucuresti...

Sorine stirea asta te mai inveseleste??? :wink:

gone10.08.2006 20:45

Atacantul Gianfraco Zola e aprope de a semna un contract cu campiona Romaniei, Steaua Bucuresti.

Sursa: www.gazzetta.it :lol:

***alex***10.08.2006 20:49

Fundașul Cristian Sãpunaru a fost înlocuit în minutul 35 al primei reprize, giuleșteanul suferind o entorsã la genunchi.

Cristi Sãpunaru are și genunchiul și glezna umflate, iar medicul echipei așteaptã pânã mâine pentru a se pronunța asupra gravitãții accidentãrii fundașului.

gsp.ro

Inca o veste buna! :twisted:

Ayrton10.08.2006 20:52

Pe Sapunaru l-au ajuns blestemele stelistilor... :twisted:

strezahuzum10.08.2006 20:52

Ultimele stiri ! Senzational !

Atacantul echipei Juventus Torino, Zlatan Ibrahimovic, a refuzat oferta de 10 milioane de euro pe sezon a lui Internazionale Milano. Varful suedez a declarat ca vrea sa plece de la Juventus, insa numai la o singura echipa : Steaua Bucuresti.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat ca pe moment Steaua nu este interesata, intrucat are jucatori superiori lui IBrahimovic (Oprita, cel care poate evolua pe mai multe posturi si Iacob).

Dawson10.08.2006 21:13
Fundașul Cristian Sãpunaru a fost înlocuit în minutul 35 al primei reprize, giuleșteanul suferind o entorsã la genunchi.  

Cristi Sãpunaru are și genunchiul și glezna umflate, iar medicul echipei așteaptã pânã mâine pentru a se pronunța asupra gravitãții accidentãrii fundașului.

gsp.ro

Inca o veste buna!  :twisted:

Sta pe putin o luna! Eu am deja trei saptamani cu entorsa la genunchi si abia merg pe strada!

Rossoblu10.08.2006 21:20

ati observat ca nu e nici o stire denigratoare la adresa celor de la rapid? va amintiti ce ne-au facut noua dupa Boro?

FanSteaua4Life10.08.2006 22:46

MM sedus de Novakovici

Managerul general al Stelei a fost marţi seară la Nicosia, unde a urmărit meciul Omonia - Litex Loveci 0-0. Oficialul campioanei l-a urmărit în special pe atacantul de culoare al gazdelor, Mguni, pe care intenţiona să-l transfere pentru a umple golul lăsat în atac de accidentarea lui Iacob. Evoluţia lui Mguni a fost însă modestă şi MM a renunţat la achiziţionarea lui. În schimb, a rămas impresionat de atacantul lui Litex, Novakovici, însă o eventuală ofertă a Stelei va fi făcută după ce şi Olăroiu îl va vedea jucînd

Sursa gsp...

Poate vine si la noi mosul mai devreme...

Rossoblu10.08.2006 23:11

Doamne ajuta, sper sa nu fie iar sperante desarte :cry:

FanSteaua4Life10.08.2006 23:15

vad ca incepi sa iti revii Rossoblu... :wink:

Rossoblu10.08.2006 23:18

sincer sunt o fire mai coolerica si ieri la meci mai aveam un pic si inebuneam ..am fost prea suparat pe Carlos , dar parearea mi-o pastrez :wink:

cristioto11.08.2006 08:16

Probabil ca isi doreau o calificare in finala si i-a durut nerealizarea ei, in timp ce de rapid ... nu-i doare deloc ;)

Virgil11.08.2006 08:26

Frumos ai intors-o Cristi,n-am ce spune.Pe noi ne-a durut ce s-a scris de rau la adresa Stelei.

sorin_77711.08.2006 09:13

Iar intra Novakovici in discutie.... iar sperante... iar vise...

Victor

daca esti pe fir te rog daca se poate o interventie legata de acest subiect Novakovici, pentru ca si eu sunt interesat de el. Imi place la nebunie atacantul bulgarilor si cred ca e un inlocuitor ideal pentru Iacob, nu vad altul mai bun ca profil si ca pret.

milivoe_novakovich.jpg

Milivoe Novakovic

Burthday: 18.05.1979

High: 192 см.

Weight: 84 кг.

Nationallity: Slovenian

Matches with national team: 0

Goals with national team: 0

Matches into league: 24

Goals into league: 16

Previous teams: Olympia (Lublana), Klagenfurt (Austria), Voisberge (Austria), Matersburg (Austria), LASK (Austria)

DanStan11.08.2006 09:49

2000-03 ASK Voitsberg (Liga a 3-a) : 62 goluri marcate

2003-04 retur SV Mattersburg (prima Liga) : 2 goluri

2004 - 05 LASK Linz (Liga a 2-a) 8 goluri

2005 - 06 Litex Loveci 16 goluri

_yang11.08.2006 13:17

N-ar fi o idee rea aducerea acestui jucator... Doar atunci putem spune ca am facut o campanie buna de achizitii(bineinteles daca aducem si un portar adevarat)!

ktalyn11.08.2006 18:58

dupa toate astea ...nush de ce ..eu sunt pro Carlos ..sper ca la retur sa joace la fel cum a facuto cu Betis, spalandu'si in acest mod toate pacatele, va intra din nou in gratiile suporterilor, inca cred in el!!! kt despre Iacob snt increzator ca va reveni intr-un timp record pe gazon, el fiind operat de aceiasi medici care l-au recuperat pe totti pt mondial!!! Steaua4ever!!!

Motanu D11.08.2006 19:36
Becali: "Mihai Stoica și Olãroiu mi-au zis sã nu-mi bat joc de bani"

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a vrut sã-l cumpere pe Ionut Mazilu de la Sportul Studențesc însã a fost convins de MM Stoica și Cosmin Olãroiu sã nu o facã. "Eu am vrut sã dau pînã la douã milioane pentru Mazilu, însã Mihai Stoica și Olãroiu mi-au zis sã nu-mi bat joc de bani", a declarat Becali pentru Pro TV.

Stelisti.ro

Asa e. E mai usor sa-ti bati joc de fani decat de bani... Ok, nu Mazilu - nici o problema -, dar cine ?

Motanu D12.08.2006 09:57
Australianul John Wayne Shroj are o ofertã de la Steaua, susține ziarul Ziarul. Fostul jucãtor al Naționalului a fost declarat liber de contract dupã conflictul avut cu bancarii. Cosmin Olãroiu nu a negat interesul pentru mijlocașul australian. Shroj este dorit și de Poli Timiãoara, însã o decizie în ceea ce privește viitoarea destinație a jucãtorului se va lua marți. "Momentan negociem. Nu pot nici sã confirm nici sã infirm variantele Steaua, respectiv Poli", a spus impresarul lui Shroj, Marcel Popescu.

Stelisti.ro

Sonic12.08.2006 13:14

Guatelli: ''Sunt sanse de peste 50% sa vin la Steaua''

Tanarul portar italian (in prezent jucator la Portsmouth) n-a evitat sa recunoasca oferta de la Steaua si a adaugat ca-i va cere informatii despre echipa lui Walter Zenga, idolul sau din copilarie, fost antrenor la formatia ''ros-albastrilor''

www.onlinesport.ro

Ar fi o afacere buna pentru Steaua, are 1,96 m, 22 ani si este descoperit de acelasi antrenor care l-a descoperit pe Gianluigi Buffon

Aaaa si inca ceva, este liber de contract :D

forever_STEAUA12.08.2006 13:28
Aaaa si inca ceva, este liber de contract :D

Jucatorul perfect in viziunea conducerii :lol:

FanSteaua4Life12.08.2006 16:54
Asa e. E mai usor sa-ti bati joc de fani decat de bani... Ok, nu Mazilu - nici o problema -, dar cine ?

Eu sunt de acord cu MM, Mazilu e un atacant de valoare, insa nu merita 2 milioane de euro...

«15152535455689»