Se pare ca savarina si vama s-au inteles pentru transferul a 2-3 jucatori de la Sportul Studentesc. Conducatorii Stelei dorm inca.... :cry: http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=1669 . E trist.
Se pare ca savarina si vama s-au inteles pentru transferul a 2-3 jucatori de la Sportul Studentesc. Conducatorii Stelei dorm inca.... :cry: http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=1669 . E trist.
Campioana României, Steaua Bucuresti, este aproape de a-l transfera pe mijlocasul Costin Lazãr, de la Sportul Studentesc, anunta ziarul Ziarul. Gigi Becali a încercat sa-l transfere pe golgeterul României, Ionuț Mazilu, pentru care a oferit 1,5 milioane de euro. Conform aceleiasi publicatii, atacantul Sportului s-a transferat la Rapid Bucuresti pentru 1,2 milioane de euro.
www.gsp.ro
ce sec suna stirea asta Virgil... Eu nu cred o boaba din ea, mai ales ca mijloc avem, daca era Balan adus in discutie intelegeam, dar si asa...
Dar o stire cu un atacant care a semnat cu Steaua nu ai gasit? :lol:
Atacantul camerunez Eto, de la FC Barcelona a decis sa isi rezilieze contractul cu gruparea spaniola pt a veni, unde credeti???La Campioana Europei Steaua Bucuresti...
Sorine stirea asta te mai inveseleste??? :wink:
Atacantul Gianfraco Zola e aprope de a semna un contract cu campiona Romaniei, Steaua Bucuresti.
Sursa: www.gazzetta.it :lol:
Fundașul Cristian Sãpunaru a fost înlocuit în minutul 35 al primei reprize, giuleșteanul suferind o entorsã la genunchi.
Cristi Sãpunaru are și genunchiul și glezna umflate, iar medicul echipei așteaptã pânã mâine pentru a se pronunța asupra gravitãții accidentãrii fundașului.
gsp.ro
Inca o veste buna! :twisted:
Pe Sapunaru l-au ajuns blestemele stelistilor... :twisted:
Ultimele stiri ! Senzational !
Atacantul echipei Juventus Torino, Zlatan Ibrahimovic, a refuzat oferta de 10 milioane de euro pe sezon a lui Internazionale Milano. Varful suedez a declarat ca vrea sa plece de la Juventus, insa numai la o singura echipa : Steaua Bucuresti.
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat ca pe moment Steaua nu este interesata, intrucat are jucatori superiori lui IBrahimovic (Oprita, cel care poate evolua pe mai multe posturi si Iacob).
Fundașul Cristian Sãpunaru a fost înlocuit în minutul 35 al primei reprize, giuleșteanul suferind o entorsã la genunchi.Cristi Sãpunaru are și genunchiul și glezna umflate, iar medicul echipei așteaptã pânã mâine pentru a se pronunța asupra gravitãții accidentãrii fundașului.
gsp.ro
Inca o veste buna! :twisted:
Sta pe putin o luna! Eu am deja trei saptamani cu entorsa la genunchi si abia merg pe strada!
ati observat ca nu e nici o stire denigratoare la adresa celor de la rapid? va amintiti ce ne-au facut noua dupa Boro?
MM sedus de Novakovici
Managerul general al Stelei a fost marţi seară la Nicosia, unde a urmărit meciul Omonia - Litex Loveci 0-0. Oficialul campioanei l-a urmărit în special pe atacantul de culoare al gazdelor, Mguni, pe care intenţiona să-l transfere pentru a umple golul lăsat în atac de accidentarea lui Iacob. Evoluţia lui Mguni a fost însă modestă şi MM a renunţat la achiziţionarea lui. În schimb, a rămas impresionat de atacantul lui Litex, Novakovici, însă o eventuală ofertă a Stelei va fi făcută după ce şi Olăroiu îl va vedea jucînd
Sursa gsp...
Poate vine si la noi mosul mai devreme...
Doamne ajuta, sper sa nu fie iar sperante desarte :cry:
vad ca incepi sa iti revii Rossoblu... :wink:
sincer sunt o fire mai coolerica si ieri la meci mai aveam un pic si inebuneam ..am fost prea suparat pe Carlos , dar parearea mi-o pastrez :wink:
Probabil ca isi doreau o calificare in finala si i-a durut nerealizarea ei, in timp ce de rapid ... nu-i doare deloc ![]()
Frumos ai intors-o Cristi,n-am ce spune.Pe noi ne-a durut ce s-a scris de rau la adresa Stelei.
Iar intra Novakovici in discutie.... iar sperante... iar vise...
Victor
daca esti pe fir te rog daca se poate o interventie legata de acest subiect Novakovici, pentru ca si eu sunt interesat de el. Imi place la nebunie atacantul bulgarilor si cred ca e un inlocuitor ideal pentru Iacob, nu vad altul mai bun ca profil si ca pret.

Milivoe Novakovic
Burthday: 18.05.1979
High: 192 см.
Weight: 84 кг.
Nationallity: Slovenian
Matches with national team: 0
Goals with national team: 0
Matches into league: 24
Goals into league: 16
Previous teams: Olympia (Lublana), Klagenfurt (Austria), Voisberge (Austria), Matersburg (Austria), LASK (Austria)
2000-03 ASK Voitsberg (Liga a 3-a) : 62 goluri marcate
2003-04 retur SV Mattersburg (prima Liga) : 2 goluri
2004 - 05 LASK Linz (Liga a 2-a) 8 goluri
2005 - 06 Litex Loveci 16 goluri
N-ar fi o idee rea aducerea acestui jucator... Doar atunci putem spune ca am facut o campanie buna de achizitii(bineinteles daca aducem si un portar adevarat)!
dupa toate astea ...nush de ce ..eu sunt pro Carlos ..sper ca la retur sa joace la fel cum a facuto cu Betis, spalandu'si in acest mod toate pacatele, va intra din nou in gratiile suporterilor, inca cred in el!!! kt despre Iacob snt increzator ca va reveni intr-un timp record pe gazon, el fiind operat de aceiasi medici care l-au recuperat pe totti pt mondial!!! Steaua4ever!!!
Becali: "Mihai Stoica și Olãroiu mi-au zis sã nu-mi bat joc de bani"
Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a vrut sã-l cumpere pe Ionut Mazilu de la Sportul Studențesc însã a fost convins de MM Stoica și Cosmin Olãroiu sã nu o facã. "Eu am vrut sã dau pînã la douã milioane pentru Mazilu, însã Mihai Stoica și Olãroiu mi-au zis sã nu-mi bat joc de bani", a declarat Becali pentru Pro TV.
Stelisti.ro
Asa e. E mai usor sa-ti bati joc de fani decat de bani... Ok, nu Mazilu - nici o problema -, dar cine ?
Australianul John Wayne Shroj are o ofertã de la Steaua, susține ziarul Ziarul. Fostul jucãtor al Naționalului a fost declarat liber de contract dupã conflictul avut cu bancarii. Cosmin Olãroiu nu a negat interesul pentru mijlocașul australian. Shroj este dorit și de Poli Timiãoara, însã o decizie în ceea ce privește viitoarea destinație a jucãtorului se va lua marți. "Momentan negociem. Nu pot nici sã confirm nici sã infirm variantele Steaua, respectiv Poli", a spus impresarul lui Shroj, Marcel Popescu.
Stelisti.ro
Guatelli: ''Sunt sanse de peste 50% sa vin la Steaua''
Tanarul portar italian (in prezent jucator la Portsmouth) n-a evitat sa recunoasca oferta de la Steaua si a adaugat ca-i va cere informatii despre echipa lui Walter Zenga, idolul sau din copilarie, fost antrenor la formatia ''ros-albastrilor''
www.onlinesport.ro
Ar fi o afacere buna pentru Steaua, are 1,96 m, 22 ani si este descoperit de acelasi antrenor care l-a descoperit pe Gianluigi Buffon
Aaaa si inca ceva, este liber de contract ![]()
Aaaa si inca ceva, este liber de contract![]()
Jucatorul perfect in viziunea conducerii :lol:
Asa e. E mai usor sa-ti bati joc de fani decat de bani... Ok, nu Mazilu - nici o problema -, dar cine ?
Eu sunt de acord cu MM, Mazilu e un atacant de valoare, insa nu merita 2 milioane de euro...