FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«14950515253689»
Piece of Mind07.08.2006 18:38

Si totusi, ce-ar fi sa avem parte de o surpriza de proportii zilele astea, sa vedem transferat un atacant de valoare?...

focus07.08.2006 18:42

@ Piece of Mind

Oricum nu ar juca in dubla cu Standard.Pentru viitor e bun orice atacant.

skorpio1507.08.2006 18:54

Uite ca de ce ne temeam n-am scapat :evil: Cand l-am vazut reintrand in teren sambata nici nu m-am gandit ca-l va taia..

Asta e acuma n-avem ce face, tre sa ne descurcam cu ce-avem. Cel mai probabil va fi bagat Oprita, sa speram ca va face un meci bun :(

Rossoblu07.08.2006 18:57

mor de ciuda, in fiecare an aceasi poveste cu accidentarile, ne meritam soarta,daca n-am transferat mai nimic in perioada asta..

skorpio1507.08.2006 19:06

Care soarta fratioare? Calmeaza-te ca nu-i nimic jucat inca. E o pierdere importanta da putin optimism nu strica.

Totusi Oprita are ceva experienta, daca pateste ceva il avem pe Badea, mai e si Dica.. n-a murit atacul. Solutii exista.

Motanu D07.08.2006 19:07
Solutii exista.

Goian...

skorpio1507.08.2006 19:10

Da.. sa ploua cu faze fixe! :D

focus07.08.2006 19:39

Nu ar trebui sa mai avem ghinionul de anul trecut...Dica e in teren, Radoi nu e ca sa dea autogol...norocul e departea noastra. :lol: :lol: :lol:

FanSteaua4Life07.08.2006 20:48
Nu va mai vaicariti ca babele.Avem solutii pentru cei care lipsesc. :wink:

Bv Virgil, asa te vreau :wink:

bodanelu07.08.2006 20:49

bravo focus :) un plus de optimism nu strica

eu il prefer pe Badea in locul lui Iacob... Standard nu se va apara, iar Vali se descurca excelent daca are spatii.

problema e alta... daca Doamne fereste se accidenteaza Lovin sau Paraschiv, ce facem? nu mai avem pe nimeni care sa le ia locul, Cristocea find si el accidentat..

Si ca un plus de optimism, cand vreodata clubul a anuntat pe situl oficial ca un jucator o sa fie operat, o sa stea pe tusa 1,2,3 luni? (si aici il excludem pe Radoi). Eu am impresia ca e o mare pacaleala ... si sper sa fie asa!

FanSteaua4Life07.08.2006 22:29

Patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a lăsat ieri politeţile deoparte pentru a ataca în termeni duri conducerea Stelei, care încearcă să-l transfere pe Ovidiu Petre gratis de pe Bega.

Iancu îl acuză pe MM Stoica

"Steaua vrea să-l fure Timişoarei pe Ovidiu Petre. Sînt nişte oameni fără onoare, nu ştiu momentan cît de implicat e antrenorul steliştilor în această mîrşăvie. Nişte perverşi, care apar pe la TV şi se dau mari apărători ai dreptăţii, că fac şi promit. Nici nu merită să dau nume, că se simt ei, dar nu mă refer la Gigi Becali", a răbufnit Iancu, care l-a atacat direct pe managerul general al campioanei, MM Stoica.

Becali: "Vrea să vină pentru Olăroiu"

Gigi Becali a reacţionat la acuzaţiile lui Iancu, dar a recunoscut că Steaua intenţionează să-l transfere pe Ovidiu Petre. "Da, am şi vorbit cu jucătorul duminică şi i-am spus că îl aştept la Steaua dacă e liber de contract. Da, îl vreau pe Ovidiu Petre şi de ce să nu profit dacă nu dau nici un ban pe el? Ce, Poli a dat vreun euro pe el cînd l-a transferat? Şi apoi, îl iau eu cu forţa la Steaua? Nu, el vrea să vină aici. La Timişoara s-a dus pentru Olăroiu. Acum, la noi e antrenor Olăroiu şi băiatul vrea să vină să lucreze din nou cu el. Comit vreo ilegalitate, dacă regulamentele mă ajută şi îmi lasă o portiţă să-l iau liber?", a declarat Gigi Becali.

"Cei din conducerea Stelei sînt nişte falşi, nişte perverşi ordinari, care cred că stăpînesc fotbalul şi acum vor să-l fure pe Ovidiu Petre. Cred că jucătorul nu are nici o vină, el doar e atras într-o cursă"

Marian Iancu, patron Poli Timişoara

"Ăsta e fotbalul. Dacă Ovidiu Petre devine liber de contract, atunci îl iau la Steaua şi cu asta-basta. I-am şi spus lui Iancu: Fii atent, că ţi-l iau pe Ovidiu Petre dacă pot şi dacă nu trebuie să dau nici un euro pe el"

Gigi Becali, patron Steaua

Ovidiu Petre la Timişoara

- a venit în ianuarie 2005

- a jucat 33 meciuri (27 ca titular)

- a absentat în 10 partide fiind accidentat

- a marcat 5 goluri

Înlocuitor pentru Rădoi

Interesul insistent al campioanei pentru Ovidiu Petre este determinat de perioada mare de pauză pe care titularul postului de închizător, Mirel Rădoi, o va avea după ce s-a operat la genunchi, la Bologna, în urmă cu 10 zile. Practic, în acest moment, Oli nu-l are decît pe Lovin ca rezervă a lui Rădoi, celălalt mijlocaş defensiv al Stelei fiind Paraschiv.

Revine în octombrie

Ovidiu Petre se află în acest moment la Bologna, unde se recuperează la clinica Isokinetic după ce a suferit în această vară o intervenţie chirurgicală la genunchiul stîng, unde avea dublă rotulă. El este coleg de suferinţă cu Rădoi şi, conform medicilor, cel mai devreme ar urma să revină pe teren la sfîrşitul lui septembrie.

Cum ar deveni liber de contract

Pe 22 decembrie 2005, Guvernul a dat o ordonanţă prin care a redus fiscalitatea exagerată impusă cluburilor, de la un impozit de 65% la doar 10 %, cu obligaţia ca sportivii să semneze convenţii civile cu clubul. Pe 1 martie 2006, Petre a semnat o astfel de convenţie pentru restul de un an şi jumătate, cît mai avea contract pînă în vara lui 2008, pe societatea non-profit Poli Timişoara. La 1 iulie 2006, conform cerinţelor UEFA, timişorenii au trecut la societatea pe acţiuni, iar lui Petre i-a fost propus să semneze un nou act. El a refuzat, fapt speculat de Steaua, care susţine că poate să-l transfere liber.

"Copilul" lui Oli

Între antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, şi Ovidiu Petre e o relaţie specială. Ea a început de pe vremea cînd ambii erau la FC Naţional, unde Oli l-a promovat pe "Sîrmă" în prima echipă. Antrenorul nu a ascuns nici chiar după ce a plecat de la Timişoara că vorbeşte zilnic la telefon cu mijlocaşul, pe care, de cîte ori discută despre el, îl numeşte "copilul meu". De fiecare dată cînd Petre a avut probleme la genunchi, Olăroiu îi dădea cheile de la maşina personală şi de la sala de forţă pe care o avea în Bucureşti, acolo unde el se trata. Actualul mijlocaş al lui Poli a disputat 53 de meciuri, 31 la FC Naţional şi 22 la Timişoara, avîndu-l pe Oli antrenor.

Poli a dat 500.000 de dolari pe el

În ianuarie 2005, Ovidiu Petre, impresariat atunci de Gică Popescu, a reuşit să-şi rezilieze contractul cu Galatasaray, unde nu mai era dorit de başkani. Imediat, el a fost contactat de Dinamo, care a dorit să-l transfere gratis. Aflat în Italia, în cantonament la Montecatini, Cosmin Olăroiu l-a sunat zilnic pe Petre şi, la insistenţele sale, fotbalistul a refuzat oferta din Ştefan cel Mare şi a semnat pentru 3 sezoane cu Poli Timişoara, pînă în vara lui 2008. Clubul i-a oferit un salariu anual de 150.000 de dolari, plus o compensaţie financiară de 500.000 de dolari Galatei.

Sursa gsp

Ce parere aveti???

Ayrton07.08.2006 22:49

Stirea asta ar fi trebuit sa fie pusa la "transferuri".

Eu cred ca e o achizitie buna!

O. Petre nu e la fel de bun ca Para sau Radoi la "recuperare", dar cred ca are ceva mai mult talent decat Para sau Lovin la "constructie".

Tehnica buna, e inca tanar (doar 24 ani), e inalt si are "viziune" - astea cred ca sunt calitatile sale. O achizitie foarte buna daca se va realiza pe bani putini sau gratis!

I.N.Money07.08.2006 22:57

Daca depinde de el o sa vina la Steaua,nu cred ca exista jucator sanatos la cap in acest moment in Liga 1,in afara de cei ce joaca in capitala sa refuze Steaua.

Sa vedem daca nu se revolta voievodul Iancu la adresa Stelei :roll: .

Melku07.08.2006 23:17

Mie nu imi place de Ovidiu Petre deloc si sper sa nu vina la Steaua sau chiar sa vina, nu e problema, e o oportunitate avand in vedere ca ar veni gratis dar prioritatea numarul 1 cred ca ar fi aducerea unui ATACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANT, la naiba, toti suporterii spun, Duckadam spune, MM il aproba dar nu se misca nimic. Schimb pentru Iacob este DOAR Badea, Oprita joaca de ceva vreme mijlocas dreapta, nu stiu daca putem sa mai spunem de el ca este un varf veritabil.

Rossoblu08.08.2006 01:07

mai nou JJ vad ca ia numai jucatori liberi,

flo220308.08.2006 06:21
Mie nu imi place de Ovidiu Petre deloc si sper sa nu vina la Steaua sau chiar sa vina, nu e problema, e o oportunitate avand in vedere ca ar veni gratis dar prioritatea numarul 1 cred ca ar fi aducerea unui ATACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANT, la naiba, toti suporterii spun, Duckadam spune, MM il aproba dar nu se misca nimic. Schimb pentru Iacob este DOAR Badea, Oprita joaca de ceva vreme mijlocas dreapta, nu stiu daca putem sa mai spunem de el ca este un varf veritabil.

mai mult se face ca joaca oprita!daca nu ar avea noroc cu carul nici nu ar fi trecut la note.

***alex***08.08.2006 06:29

Pe lîngã indisponibilitatea lui Iacob, Olãroiu nu va putea conta nici pe Carlos. Deși a fost menajat contra Craiovei, portughezul are în continuare laba piciorului vînãtã și nu va putea fi recuperat pînã la ora meciului cu Standard, astfel cã titularul postului de portar va fi Cornel Cernea, iar rezerva sa, Marius Toma, în vîrstã de doar 20 de ani.

gsp.ro

De unde atata ghinion??? :cry: Nu e Gigi indeajuns de credincios??? Astea sunt rugaciunile lui Borcea si Copos!

focus08.08.2006 10:20
De unde atata ghinion???  :cry: Nu e Gigi indeajuns de credincios??? Astea sunt rugaciunile lui Borcea si Copos!

Astea sunt blestemele asupra lui MM.Daca nu sta in banca lui cand trebuie si rade de altii... :lol: :lol: :lol:

skorpio1508.08.2006 10:20

SURPRIZA

Mirel Radoi va termina recuperarea la clinica din Bologna si îsi va sustine coechipierii de lânga Gigi Becali.

Finantatorul Stelei a declarat aseara pentru Pro TV ca la partida retur cu Standard, din 23 august, capitanul Mirel Radoi (foto) va fi alaturi de colegii sai.

"Mirel va fi pe stadionul National ori lânga mine, ori pe teren sa fie alaturi de razboinicii mei", a dezvaluit finantatorul stelist.

Reputatul medic italian Gianni Nanni a prognozat ca perioada de recuperare va fi între sase si opt saptamâni.

prosport

bodanelu08.08.2006 10:21

pai si cat a trecut de la accidentarea lui Mirel?

skorpio1508.08.2006 10:26

Astia ziceau ca nu prinde returul cu Standard si uite ca acuma sunt sanse sa-l vedem pe teren.

Rossoblu08.08.2006 11:28

Rednic, în presa din Belgia: "Cred că Steaua are 60% şanse în dubla cu Standard"

2006-08-08 12:51:00

Presa din Belgia şi-a adus aminte că Mircea Rednic a evoluat la Standard Liege, cu zece ani în urmă. Momentul nu a fost lăsat nespeculat şi La Dernier Heure a cerut informaţii despre Steaua actualului antrenor al lui Dinamo.

"Antrenorul Stelei optează pentru un joc în stilul italian. Echipa este omogenă şi nu a suferit schimbări majore faţă de trupa care a reuşit în sezonul trecut calificarea pînă în semifinalele Cupei UEFA", a spus Mircea Rednic. "Cred că Steaua are 60% şanse în dubla cu Standard. În plus, îmi imaginez cum este atmosfera la Liege după două înfrîngeri".

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre patronul Stelei, Gigi Becali. "Patronul lor vorbeşte mult, dar îi ajută enorm şi îşi doreşte să ajungă cu Steaua în grupele Ligii Campionilor. La club sînt întrunite toate condiţiile pentru ca românii să ajungă în grupe", a încheiat Rednic.

Despre şansele lui Standard ? "Accidentările nu sînt un inconvenient pentru că rezervele pot juca tot timpul la nivelul titularilor. În ciuda accidentărilor de la Steaua, Standard nu trebuie să se bucure prea mult. Totuşi, absenţa lui Rădoi contează. Căpitanul Stelei este inima echipei, antrenorul din teren. Un adevărat lider al grupului ! Pericolul ? Aş putea să-l numesc pe Dică. Ca al doilea atacant, se mişcă foarte mult şi se găseşte întotdeauna la locul potrivit, în momentul potrivit, chiar dacă pare invizibil pe durata unui meci. Nicoliţă, în dreapta, şi Boştină, în stînga, au o tehnică impresionantă şi sînt redutabili în duelurile om la om" , a spus Rednic

dupa declaratiile astea mi-e simpatic Rednic......chiar daca antreneaza pe Dinamo

Melku08.08.2006 14:51

Dupa criticile care i-au fost aduse dupa anuntarea lotului pentru amicalul cu Cipru, tehnicianul a explicat care au fost motivele neconvoca rii lui George Ogararu: "L-am chemat cu Olanda si nu a dat randament. Am lucrat cinci ani cu el la Steaua. El si cind juca bine mai gresea. Il cunosc bine, e un baiat extraordinar si cuminte. Ii stiu calitatile, dar daca s-a transferat la Ajax pe bani multi, nu inseamna ca il chem la nationala imediat. Nu am nimic cu el. Daca va juca bine, voi fi obligat sa-l chem. Deocamdata, cuplul Contra - Badoi este prima optiune pentru partea dreapta".

Huuuuuuuuuoooo, barbugiu nenorocit, Contra ti se pare optiune viabila pentru nationala bai nemernicule.

Piece of Mind08.08.2006 15:16

Piturca aproape ca a distrus Steaua cu orgoliul lui prostesc, ineptiile din interviul respectiv nu au cum sa mai mire pe nimeni...

weeezer_2008.08.2006 15:19

dar din cate tin eu minte, in celalalt meci contra Olandei, Contra a fost facut avioane... dar probabil nu se cheama ca a gresit, poate asa i-a zis Pitzi sa joace, iar el s-a achitat perfect de sarcini

«14950515253689»