FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«14849505152689»
sorin_77704.08.2006 22:50

Nu pun pret pe sondajele site-ului oficial. Gazeta daca vrea sa arate ca e un ziar informat sa puna mana sa verifice sondajele site-ului nostru, al suporterilor. Toata lumea stie ca acel site nu are nici o valoare si ca este foarte probabil sa fie "dramuit" din spate...

Tolontane ia sondajul care spune clar ca ne simtim jigniti de voi, sondaj aflat pe acest site, si publica-l pe GSP.ro daca ai sange in tine asa cum spunem noi romanii... Dar esti un las si nu o vei face. Stiu ca citesti aceste randuri si iti transpira palmele de nervi. Mai scoate te rog o ineptie de a ta pentru luni, pune-o pe prima pagina cu litere mari negre sau rosi de 72 pct. sa o vada toti soferii de la intersectii... Esti un sclav al banului si traiesti un zbucium continuu...

Cooper05.08.2006 13:00

Bravo Sorine, bine spus, insa nu cred ca are tolomantan asta sange in putza (scuze pentru expresie, dar un cuvant mai delicat nu am gasit pentru el), sa publice in fitzuica aia vreun sondaj care sa fie in favoarea Stelei. Cu atat mai mult in favoarea lui MM. R U S I N E tolontane , rusine !!!!

FanSteaua4Life05.08.2006 13:13

Omul de afaceri Nati Meir, a declarat ziarului "Ziarul" ca l-a achizitionat de la finantatorul Sportului pe Ionut Mazilu, pentru a-l imprumuta la Rapid.

"Am promis ca-l voi aduce pe golgheterul Mazilu la Rapid si ma tin de cuvant. Voi primi actiuni in schimbul aducerii jucatorului, asa cum m-am inteles cu domnul Copos. De fapt, actiunile vor fi pe numele baiatului meu. Acum mai asteptam doar semnarea actelor, verbal intelegerea cu domnul Siman fiind facuta. Cel tarziu maine (astazi, n.n.) Mazilu va fi al Rapidului" a declarat Nati Meir.

Nati Meir a mentionat si suma platita pentru atacantul "studentilor":

"Avocatul meu s-a deplasat deja pe litoral pentru a se intalni cu domnul Copos si pentru a pune la punct ultimele detalii. Pentru ca va fi un contract serios: jucatorul imi va apartine mie, eu il voi imprumuta Rapidului, iar daca el va pleca de la Rapid, eu voi primi bani sau actiuni in contul lui. Mazilu a costat aproximativ doua milioane de euro".

sursa:rapizi.ro

Deci Mazilu a ajuns la milogi, s-a intors si prostovan, l-au luat si pe grifiths, si noi tot fara atacanti...

Hiram05.08.2006 14:30

Deocamdata nu a aparut vreo stire care sa anunte transferul lui Mazilu la rapid. Sa speram ca acesta nu se va concretiza si ca Mazilu va alege pana la urma Steaua.

Motanu D05.08.2006 22:38

Steaua a primit premiul Fair-Play

Inainte de inceputul meciului, capitanul Stelei din aceasta seara, Sorin Paraschiv, a primit premiul Fair-Play acordat Stelei, pentru ca a fost echipa cu cele mai putine cartonase galbene si eliminari in sezonul precedent.

Stelisti.ro

Alta, si mai tare:

Lucescu s-a luat de un cameraman

La pauzã, unul dintre cameramanii de la stadion a intrat sã filmeze în vestiarul rapidiștilor. Vãzîndu-l, antrenorul Rãzvan Lucescu a explodat: "Bãi, de ce nu veniți sã filmați și la mine în casã? E prea de tot". Apoi, tehnicianul l-a strigat pe ofițerul de presã, reproșîndu-i prezența operatorului la vestiare.

gsp.ro

I.N.Money05.08.2006 23:24

Sunt pur si simplu stupefiat :lol: ca presa romana abia daca semnaleaza acest incident :roll:

Vai de capul lor...

Violentsa05.08.2006 23:25

n-au si cateva poze care sa arate de parca se indreapta Lucescu incruntat spre cameraman cu o sticla de plastic si un prosop ud?? trimitem si noi scrisori si plangeri imediat...

_yang06.08.2006 00:01

Nu ca nu i-as da dreptate lui minimuce dar el e protejat de gsp ca doar Ioanitoaia si Tolontan il vor pe tacsu de vreo 10 ani antrenor la nationala...

Dawson06.08.2006 05:38

Nu e vorba ca-l vor neaparat, mai degraba Lucescu vrea. Iar in acest scop i-a indesat pe toate partile cu de toate pentru toti! 8)

FanSteaua4Life06.08.2006 06:15

Daca se lua Oli de cameraman deja aparea si camera rupta, cameramanul in ghips si MM atacat din nou de toata presa, dar cum i s-a intamplat lui pasarila jr. nu se da multa atentie...daca era despre Steaua era in chenar rosu cu 10 semne ale exclamari...

flo220306.08.2006 06:54

lasati-o fratilor cu nati meir, ca este dus de tot omul. ceva cam ca cv Tudor x 2. acum catva timp se lauda ca a cumparat Steaua.face greva foamei pe la puscarii ca nu-i dau aia drumul sa intre!

***alex***06.08.2006 09:03

Daca ce s-a intamplat in pauza de la Rapid - Jiul, se intampla la un meci al Stelei in vestiarul nostru, era subiect de prima pagina, camera era distrusa, cameramanul era in ziar cu o poza cu mormantul mamei lui, Meme era acuzat ca a injurat si a batut iar si cartianu scria din nou un articol "murdar" :lol:

bodanelu06.08.2006 09:10

@alex continuare...

si scriau toate ziarele ca MM e un huligan, asociatia aia cerea la FRF, LPF, FIFA, UEFA, ONU, NOTO, UE, FBI, CIA suspendarea lui MM etc etc

Cooper06.08.2006 10:32

Antrenorul echipei UT Arad, Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], a declarat ca meciul din deplasare cu FC Vaslui, a fost unul foarte reusit pentru Liga I, precizind ca rezultatul de pe tabela de marcaj nu reflecta realitatea din teren.

"Jucatorii mei au reusit sa treaca peste primirea golului. Au si slabiciuni, dar prin jocurile pozitive vor deveni mai maturi. Echipa va creste de la un meci la altul, desi avem in continuare numeroase slabiciuni. Am cistigat astazi prin efortul colectiv al echipei si prin evidentierea unor jucatori. Rezultatul de pe tabela nu a reflectat realitatea din teren, noi fiind cei care am reusit sa ne desprindem si in final sa cistigam", a spus [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

Golurile echipei UT Arad au fost marcate de Valentin Simion '16,etc.. Felicitari amandorura , pentru rezultatul de la Vaslui si VA ASTEPTAM ACASA !

_yang06.08.2006 13:49

http://www.gsp.ro/index.php?a=51544&p=2

Stefan Iovan a fost implicat intr-un accident de masina...se pare ca nu s-a intamplat nimic grav...cel putin pentru el !

Stie cineva mai multe ???

Eu zic ca e vina lui Borcea ... :D

FanSteaua4Life06.08.2006 17:10

Ati vazut ce cap in gura a aplicat sapunica unui jucator petrosanean???si ce declaratii dupa meci, ca nu a fost razboi, ca daca ar fi fost se lasa cu injunghieri.Oare nu se ia nici o masura???

_yang06.08.2006 19:09

Nu ca e vorba de Rapid... Daca era Steaua ... ne depunctau sigur ca sa devenim exemplu...

Dawson06.08.2006 19:36

Sapunaru e un jeg. Ar trebui suspendat pe viata pentru atitudine nesportiva generalizata. A rupt la gioale cand era la frizeri, a provocat scandal, a injurat si a mintit la Supercupa, a dat capete in gura etapa asta, a simulat accidentari si a incitat publicul la violenta si insulte la acelasi meci, dupa care sa declare ca n-a fost razboi ba a fost ca ce daca eu nu eram la Rapid da' am vazut la televizor!

Daca-l prind il nenorocesc!

FanSteaua4Life06.08.2006 22:03
Daca-l prind il nenorocesc!

Parca erai impotriva violentei, vad ca esti necajit tare pe sapunica :lol:

Dawson06.08.2006 22:24

Sunt impotriva violentei intre suporteri!!!

Ala e un hapciupaliu! :D

Cooper07.08.2006 15:54

Dawson, tradu-mi si mie :lol: :lol: :lol: :lol:

***alex***07.08.2006 17:14

Iata ce scrie Sport Total de accidentarea lui Iacob :

Doctorii i-au spus ca operatia este inevitabila din cauza unei leziuni la meniscul genunchiului drept care, dupa toate probabilitatile, este o ruptura. Virful stelist va lipsi astfel aproximativ o luna si jumatate, ratind dubla mansa cu Standard Liege, primele doua meciuri din grupele Ligii Campionilor, in cazul calificarii, derby-urile cu Dinamo si Rapid precum si celelalte meciuri din etapele 3-9.

Daca se adevereste perioada in care va sta pe tusa va fi greu de tot! Era piesa de baza in atac si in cazul unei calificari in grupe punea probleme mari in careu! :cry:

Stryker07.08.2006 17:29

Nasol rau de tot, dupa Carlos acum si Iacob...ne va fi greu de tot la liege...este si vina conducerii pentru o campanie de achizitii slaba...mare lucru va fi daca vom ajunge in grupele UCL...

sorin_77707.08.2006 18:20

Daca se va rata aceasta calificare atunci ea se va rata de catre conducere. In nici un caz nu va fi vina jucatorilor. Avem cea mai mare sansa de a accede in grupe dar de aceasta data nu avem cu ce. De ce GG? De ce?

Virgil07.08.2006 18:33

Nu va mai vaicariti ca babele.Avem solutii pentru cei care lipsesc. :wink:

«14849505152689»