FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«14748495051689»
bodanelu03.08.2006 18:06

zicea ca a stat toata noaptea pe site-urile steliste: steauafc, situl stelist al carpetei si fcsteaua.ro, situl suporterilor stelisti, care are multi utilizatori

ceva de genul asta a zis MM.

a.. si i`a luat postul lui cristiotopeanu si`l considera santaj..

Dawson03.08.2006 18:15

Ar fi misto sa redirectionam TOT saitul carpetei catre un topic special de pe forum! :lol: :lol: :lol:

flo220303.08.2006 19:28
Serios??? Eu l-am auzit spunand doar de steauafc.ro!

Dar daca se uita, poate ca ar trebui sa se gandeasca serios la faptul ca acest site este net superior celui oficial! 8)

nici nu se compara cu fcsteaua,ai zice dupa postari ca-i site de potai si zburatoare :lol:

***alex***03.08.2006 19:31
Steaua nu mai e doar o mare echipa, este o fortareata, un loc in care accesul este conditionat si restrictionat. Atunci, se mai intreaba cineva de ce relatiile nu sunt reciproc cordiale? Aici e unica problema, care la celelalte cluburi mari (Dinamo sau chiar Rapid) chiar nu exista, iar relatiile sunt OK. Cat timp se traieste pe pozitii de forta, nu poate exista conlucrare. Daca s-ar schimba ceva in relatia club-presa, lucrurile s-ar schimba si ele imediat....

ce faci domne` ne santajezi? :lol:

Virgil03.08.2006 19:57

In clasamentul dat publicitatii de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, Steaua a urcat trei pozitii, situandu-se pe pozitia a 19-a, cu 214 puncte, la egalitate cu Villarreal si Velez Sarsfield.

Dinamo e pe locul 101 ! :lol:

_yang03.08.2006 21:12

Si Rapid e pe 9 :evil:

Motanu D03.08.2006 21:20

@_yang:

Rapid INCA e pe 9... Insa cum la ei intreaga istorie e bazata pe momente, aceasta clasare va fi unica si irepetabila in istoria clubului de sub pod.

FanSteaua4Life03.08.2006 21:36

Va fi parte din mit :lol:

Stryker03.08.2006 21:41

Asta cu rapid pe locul 9 si Steaua pe 19 e o mare tampenie, daca te gandesti ca noi i-am eliminat din Cupa UEFA si am jucat si o semifinala...

_yang03.08.2006 21:42

Ei au acumulat puncte cu vardar...

Stryker03.08.2006 22:14

Steaua a disputat 18 meciuri si acumulat 8 victorii, 7 remize si a pierdut de 3 ori, asadar 8 7 3;

rapidul a disputat 16 meciuri si a acumulat 10 victorii, 4 remize si a pierdut de 2 ori, asadar 10 4 2...deci cu alte cuvinte acele victorii cu amatorii andorezi au facut diferenta...

***alex***04.08.2006 05:40

Eu cred ca de fapt pisicuta aceea din reclama la napolitane a luat aparatul foto si l-a scapat! :lol:

bodanelu04.08.2006 06:35

Posibil 11 la meciul cu Craiova

Cernea - Saban, Goian, E. Baciu, P. Marin - Nicoliţă, Paraschiv, Cristocea, Ochiroşii - Opriţa, V. Badea

sursa gsp.ro

Se pare ca Oli vrea sa dea incredere maxima rezervelor, un lucre pe care bine`l face

sorin_77704.08.2006 07:12

Urmariti-l pe Ogararu!

Astazi in direct la TVSport de la 22.15 puteti urmari meciul dintre Ajax si Inter in turneul de la Amsterdam organizat de echipa la care evolueaza atat Mitea dar mai ales Ogararu! Sa ii uram succes stelistului!!! :) Eu unul abia astept meciul.

bodanelu04.08.2006 07:40
Urmariti-l pe Ogararu!

Eu unul abia astept meciul.

si eu mi`am pus alarma la telefon cu 10 min inainte sa`mi aduc aminte de meci...

Bafta George, sa joci cat mai bine

Cooper04.08.2006 13:56
Serios??? Eu l-am auzit spunand doar de steauafc.ro!

Dar daca se uita, poate ca ar trebui sa se gandeasca serios la faptul ca acest site este net superior celui oficial! 8)

La o emisiune de anul trecut (Recursul Etapei), dupa incidentul cu palma data, MM a spus ca l-a durut foarte mult cand a citit pe forumul fcsteaua, modul in care fanii l-au criticat pentru gestul facut (am folosit limbaj mai civilizat).
sorin_77704.08.2006 14:04

Stelisti acest site este citit atat de MM Stoica cat si de publicatii de profil sportiv. Cateodata suntem o sursa de inspiratie pentru unii ziaristi... Asa ca grija mare la tastat, sau mai bine spus apasati cu mintea tastele. :wink:

flo220304.08.2006 15:36

mi-ar placea sa-l vad si dialogand cu noi :wink:

Virgil04.08.2006 15:38

Asta numesti tu placere ?

Poate ca ti-ai dori sa dialogheze cu noi.

Din pacate are prea multe pe cap si timp insuficient.Dac-ar fi ziua de vreo 30 de ore,poate ca ar fi sanse sa ne onoreze cu comentariile lui.

SSK04.08.2006 15:58

Cred ca MM a comis o mica eroare tactica dezvaluind ca urmareste posturile de pe forumul nostru (printre altele). Acum multi vor ajunge sa scrie orice cuvant cu gandul ca o sa-i vada MM pe ei, ca o sa afle MM, ca suporterii Stelei...asa si pe dincolo.

Oricum, userii consecventi banuiesc ca n-o sa se lase influentati de acest amanunt. In plus, ma indoiesc ca MM are timp sa intrea prea des pe forumuri. Eventual cand apare cate-un "eveniment" ca cel de miercuri si in orice caz probabil ca citeste doar anumite topicuri.

flo220304.08.2006 16:21
Asta numesti tu placere ?  

Poate ca ti-ai dori sa dialogheze cu noi.

Din pacate are prea multe pe cap si timp insuficient.Dac-ar fi ziua de vreo 30 de ore,poate ca ar fi sanse sa ne onoreze cu comentariile lui.

daca are timp sa citeasca,cred ca gaseste ragaz sa dea o tasta-doua

flo220304.08.2006 17:06

Scrisoare deschisa

Catre:

Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal

Agentia de Monitorizare a Presei (AMP), in calitatea sa de organizatie ce activeaza pentru promovarea libertatii de exprimare si protejarea drepturilor jurnalistilor isi exprima ingrijorarea fata de inmultirea actiunilor ostile indreptate impotriva presei de catre reprezentanti ai clubului Steaua.

In ultimele zile, am asistat la o intetire a atacurilor indreptate impotriva jurnalistilor din partea clubului Steaua, incepand de la agresiuni fizice, terminand cu injuraturi, jigniri si amenintari. Miercuri, 2 August, in timpul partidei de fotbal Steaua - ND Gorica, portarul echipei Steaua a lovit aparatul de fotografiat al fotoreporterului Gazetei Sporturilor, Alex Nicodim. La scurt timp dupa aceea, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, i-a injurat si amenintat pe ziaristii prezenti in zona in care a avut loc incidentul. A doua zi, in cadrul unei conferinte de presa in care a negat injuriile aduse de Mihai Stoica jurnalistilor, patronul Stelei, George Becali a jignit-o pe reporterita Antenei1 care l-a intrebat daca il va demite pe Mihai Stoica in urma incidentelor ce au avut loc in ziua precedenta.

Aceste incidente nu sunt izolate ci constitutie, din pacate, o practica generalizata a clubului de fotbal Steaua impotriva ziaristilor. In ultimii ani, patronul Stelei a a avut mai multe reactii agresive fata de presa, iar clubul a retras in mai multe randuri acreditarea unor institutii de presa importante invocand modul in care acestea au relatat activitatea clubului.

Consideram ca astfel de manifestari nu au nimic de-a face spiritul de fair play pe care fotbalul si orice competitie sportiva il impun, ele afectand grav imaginea fotbalului romanesc si oferind un exemplu negativ suporterilor de fotbal, in majoritatea lor tineri.

AMP cere Federatiei Romane de Fotbal si Ligii Profesioniste de Fotbal sa ia masurile necesare pentru a proteja siguranta fizica a jurnalistilor si a echipamentelor lor de lucru si pentru a le asigura un mediu in care sa-si poata exercita profesia in conditii normale.

Agentia de Monitorizare a Presei

Membru al Retelei Reporteri fara Frontiere

sursa fituica cu tolomaci

zi de zi mai apar niste binevoitori!

sa le oferim un mediu propice,stiu eu... o ceara ceva ,o maslina, un sapun :lol: (no offense cartianule!, sapunarule fa-te ca esti fraier!)si acum ia sa vedem cine ia atitudine din FRF, ca sigur ne "iubeste" si pe acolo cineva!

bodanelu04.08.2006 18:34

deci ce am vazut azi in presa intrece orice limita.. un ziar nu a scris pro Steaua...

stau sa ma intreb daca la clubul de sub pod se intampla la fel.. cum reactionau ziaristi...

flo220304.08.2006 19:08

pai , cam ce s-a intamplat saptamana asta dupa episodul mucea jr - primar tg Jiu: nimic! daca facea Oli asa ceva? nu venea blonda aia sa-l intrebe pe Gigi daca nu-l da afara?+ MM + Vali Argaseala + bucatar echipa, magazioner toata lumea , poate asa sa scape de noi! :twisted:

I.N.Money04.08.2006 22:23

Sondaj falsificat pe site-ul Stelei!

Vlad Roșca

"Sînteți mulțumiți de activitatea managerului general Mihai Stoica la Steaua?" a fost întrebarea la care suporterii roș-albaștrilor au fost invitați sã rãspundã pe pagina oficialã a clubului. Conducãtorul din Ghencea a dorit sã verifice astfel dacã suporterii sînt alãturi de el dupã incidentul cu reporterii Gazetei Sporturilor, la meciul de miercuri searã, cu ND Gorica.

Inițiat în dupã amiaza zilei de joi, sondajul s-a dovedit a fi un fiasco total. La ora 19.51, cu puțin timp înainte de startul emisiunii Fanatik, unde MM Stoica a fost invitat, se înregistrau 748 de voturi dintre care 76% din fani se exprimau negativ fațã de activitatea managerului general al Stelei.

Imediat dupã ce redactorul șef al Gazetei Sporturilor, Cãtãlin Tolontan, l-a atenționat în timpul emisiunii pe MM de concluziile sondajului din acel moment, voturile au început sã curgã cu sutele în favoarea lui Stoica. Astfel, într-un singur minut, între 20.23 și 20.24, s-au înregistrat aproape 1600 de voturi, Balanța înclinîndu-se în favoarea lui MM, cu 74% din opțiuni, dupã care votarea a revenit la normal, cu o medie de 5-6 opțiuni pe minut.

La ora 21.00 numãrul de voturi înregistrate a fost de aproximativ 3600. Dar, conform trafic.ro, site-ul Stelei a avut doar un numãr de 1239 de vizitatori unici în intervalul orar 20.00 - 21.00! Mai mult, dupã ora 21.00, voturile au reînceput sã aparã în numãr extrem de mare, de astã datã în defavoarea lui Mihai Stoica, pentru ca ieri, la ora 18.00, rezultatul sondajului sã fie de 63% în favoarea oficialului stelist, din 27.103 voturi! În condițiile în care în zilele de joi și vineri, la aceeași orã, steauafc.ro a înregistrat 10.619 de vizitatori unici!

"Rezultatele sînt clar falsificate. Este imposibil ca marja de eroare a trafic.ro sã fie de 300%! Ori au intervenit administratorii site-ului, ori securitatea lor lasã de dorit"

www.gsp.ro

Pur si simplu INCREDIBIL !! Cuvintele aici nu isi au rostul,priviti si va puteti da seama in ce tara traim...

«14748495051689»