FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«14546474849689»
end-er02.08.2006 21:07

right

sa asteptam niste detalii OBIECTIVE nu de la gsp

deja tolontan era la stiri la a1, am vazut ca a postat imediat si un editorial (cica...) pe gsp - nu m-ar mira deloc sa aflu ca reporterii l-au provocat pe Carlos - astia fac tot ce pot sa loveasca in Steaua

ceea ce nu inseamna ca MM si Carlos au procedat corect... indiferent de conjunctura...

p.s. magar de-a dreptul Piturca cu declaratia despre Ogararu... (ce sa-i faci totusi - atat il duce mintea ...)

Melku02.08.2006 21:19

Steaua dominated in the second period, with debutant Rahamin Saban making a fine first impression. The Israeli player's 35-metre shot was pushed wide by Šimčič after 69 minutes but it was not long before Victoras Iacob headed Steaua's second from a corner. Saban was then brought down in the penalty area in the closing moments allowing substitute Iulian Ochirosii to score Steaua's third of the night from the penalty spot. (UEFA.com)

Saban a avut un debut incurajator, mi-a placut apetitul lui ofensiv, in primele 25 de minute a centrat de 4 ori, dintre care doua au fost cu stangul.

sorin_77702.08.2006 21:32

Am fost la meci si e posibil sa se fi intamplat ceva la pauza insa nu va luati dupa ce scrie gazeta pentru ca tribuna O nu a avut nici o reactie... Sunt si inflorituri, pentru ca din ce am inteles eu, gazetarul nu a dorit sa plece de langa banca de rezeve... Tolontan este un ingrasamant in materie de inventie... Numai prostii debiteaza...

Pe de alta parte cuvintele lui MM, daca au existat, ne arata pentru a nu stiu cata oara caracterul managerului nostru. Pacat.

ManiaCU02.08.2006 21:35

Ha ha ha :lol: :lol: :lol: ... au pus si poza cu Carlos pe prima pagina , eu cred ca tot acest circ este doar o reclama la faimoasele napolitane Joe ... deoarece in poza se vede clar in mana lui Carlos pachetul cu napolitane 8) Tolontan si Carlos s-au inteles pentru o suma de bani sa faca acest teatru ieftin :P sa moara viatza mea daca va mint :wink: Si-au scos aman2 cativa lei grei pentru reclama asta mascata :twisted: P.S. Cum sa nu-i dai fotografului macar un scuipat cand te pozeaza de la 1 metru cu nesimtire fara sa-ti ceara permisiunea ... probabil ca fotoexpertul vroia sa ii imortalizeze faimoasele bilutze ! Hai ca deja am aberat destul pe tema asta ... probabil din cauza caldurii si a berii !

Un singur lucru e clar ... GSP nu e GSP !

I.N.Money02.08.2006 23:23

Nu credeam ca o sa apuc sa ii iau apararea lui Carlos,dar chiar daca a lovit are perfecta dreptate.

Pai sa ne gandim cum s-ar simti el,care mereu a dat interviuri cu zambetul pe buze si a fost prietenos cu presa,iar ea l-a lovit miseleste de cate ori a avut ocazia!!!

Acesti oameni il fac pe raposatul Ioan Chirila sa se intoarca in mormant prin felul lor mizerabil de a scrie.

Carlos are nevoie de tot sprijinul suporterilor,ganditi-va ca echipa nu il apara daca acesta nu avea dreptate.

Melku03.08.2006 00:08

Carlos are nevoie de un psihiatru sau sa se duca la sala la Zmardoiescu sa se racoreasca, este incalificabil gestul. Daca tot vrea sa iasa in evidenta, ii propun sa incerce o chestie - FOTBAL.

Bineinteles ca multi ne-am dori sa facem ceea ce a facut Carlos dar asta nu inseamna ca trebuie sa o facem, el cu atat mai putin cu cat se vrea a fi jucator profesionist plus ca daca el considera ca asa va pune la punct presa se inseala amarnic, cum spuneam, sa lase prestatiile lui sa vorbeasca.

Cat despre MM nici nu mai am cuvinte, sunt foarte indignat de el, s-a dus baiatul ala cuminte, inteligent, calculat de la Otelul, acuma nu se mai sufera. In loc sa pregatim meciul cu Craiova si apoi cel cu Standard acuma stam sa ne bagam in scandaluri, m-am saturat de circ, e cazul sa fie si putina liniste.

Rossoblu03.08.2006 00:46

ca sa vedeti ca gsp incearca dezinformarea si alimenteaza un conflict creeat de ei:

-- titlu din gsp : Prestigiosul ziar britanic The Guardian a preluat în regim de "breaking news" de la agen?ia de pres? Reuters ?tirea ce relata lovitura aplicat? de portarul Carlos fotoreporterului Gazetei Sporturilor.

Keeper smashes press camera

From correspondents in Bucharest

August 03, 2006

Steaua Bucharest's Portugal goalkeeper, Carlos Fernandes, has broken a photographer's camera during a Champions League game.

Television pictures showed the keeper smashing the camera of a local sports photographer, who was trying to take shots of him on the bench after twisting his ankle during the pre-match warm-up for the second preliminary round, second-leg match with NK Gorica of Slovenia overnight.

Last month Carlos accused Romania journalists of having a "hostile attitude" against him because he is a foreigner.

Steaua players have shown their support to their goalkeeper by also refusing to talk to local media in the past three weeks.

Steaua won 3-0 with goals from Gabriel Bostina, Victoras Iacob and Marius Ochirosii for a 5-0 aggregate victory and a third qualifying round clash with Belgium's Standard Liege.

http://www.theaustralian.news.com.au/story...6-23215,00.html

preluau aia de nebuni stirea, ca si ii intereseaza de Carlos si de Steaua, stirea a fost trimisa de "corespondentii de la Bucuresti" care incearca sa faca o valva cat mai mare......penibili

Virgil03.08.2006 05:59

E o lupta continua intre presa sportiva ticalosita din Romania,reprezentata de Gazeta Sporturilor si fotbalul românesc,reprezentat in principal de Steaua.

Tactica preferata a presei este aceea de a-si provoca adversarul pana cand acesta cedeaza si incepe sa reactioneze.Odata subiectul inceput el va continua fara intrerupere,prin incercari ale fotbalului de a-si motiva atitudinea si prin provocari continue ale presei pentru a obtine subiecte si pentru a-si vinde fituicile.

Situatiile de silenzio stampa care intervin inerent din partea celor atacati,dau idei noi celor din presa,care din lipsa posibilitatii de a pune intrebari si a primi raspunsuri,gasesc noi modalitati de a ataca.

Unul dintre ele tocmai a fost consumat la meciul lui Steaua cu Gorica,cand un fotograf al Gazetei,cunoscand irascibilitatea lui Carlos,s-a bagat cu aparatul foto in sufletul lui pentru a-l provoca.Urmarea se cunoaste,un nou subiect gras,pe marginea caruia se va discuta zile intregi pe ton de scandal.

Mârsava presa din Romania...Oare nu s-o gasi cineva care sa o cuminteasca pentru totdeauna?Cineva care sa o determine sa scrie ceea ce e frumos in fotbal si nu contrariul ?

Credeti ca ar fi posibil ?

sorin_77703.08.2006 06:30

Credeti-ma ca de dimineata numai de gazeta prostului de tolontan nu imi ardea mie. Ce sa citesc? Minciuni? E suficient cat vad pe GSP.ro (nu ma intereseaza reclamele din pagina, nu am timp de ele). Tare rau imi pare ca nu i-a umflat bine ochii la dobitocul ala de roporter care era la 1 m de banca cel mult (asa reiese din poza)... Ce cauta acolo? si-a uitat lentilele de distanta acasa... ??? Un om fara scrupule care cauta scandal. GSP-ul este cel mai scandalos ziar, aia nu au treaba cu sportul. Lor le place berea si bataia... E mai incitata... De mult nu mai stiu ce format are acel ziar... Mi-e scarba de Tolontan si echipa lui de tot kkt-ul. Sclavii lui Voiculescu... Rusineee!!!!

cristioto03.08.2006 06:50

Intr-adevar, fotoreporterul putea sa stea la mai mult de 2-3 metri daca avea aparatul potrivit (de distanta). Oricum, nu s-a cautat provocarea nimanui, se dorea doar o fotografie de detaliu cu locul in care Carlos avea punga de gheata. Provocarea nu a existat, doar Carlos a reactionat destul de nepotrivit.

Puneti-va in locul celui care facea fotografii. Daca va injura cineva si va loveste aparatul, apoi un oficial sustine ca e "foarte bine ce v-a facut Carlos, baga-mi-as .... in .... vostri", cum ati reactiona?

Steaua nu mai e doar o mare echipa, este o fortareata, un loc in care accesul este conditionat si restrictionat. Atunci, se mai intreaba cineva de ce relatiile nu sunt reciproc cordiale? Aici e unica problema, care la celelalte cluburi mari (Dinamo sau chiar Rapid) chiar nu exista, iar relatiile sunt OK. Cat timp se traieste pe pozitii de forta, nu poate exista conlucrare. Daca s-ar schimba ceva in relatia club-presa, lucrurile s-ar schimba si ele imediat....

sorin_77703.08.2006 07:03

Romania nu prea are presa sportiva... de aceea nu exista relatie. La noi se cauta scandalul... si nimic mai mult, pentru ca e mai bine mediatizat. Problema este ca s-a ajuns la un punct incat nici acest scandal nu mai este inghitit... Si cu un aparat dotat (100% avea reporterul) putea sa ii mortalizeze glezna de la o distanta de 30m...

Si daca acel reporter avea caracter putea sa il roage frumos pe Carlos sa il lase sa ii faca o poza si cred ca ar fi primit un raspuns pozitiv de la el.

Si iata o alta minciuna de la GSP:

"Imagini televizate îl aratã pe portar lovind aparatul foto ce aparținea unui fotoreporter al Gazetei Sporturilor, în timp ce acesta încerca sã-l fotografieze pe Carlos pe banca de rezerve, dupã ce jucãtorul își sucise glezna la încãlzire", continuã jurnalul britanic.

pai daca exista imagini televizate cu gestul "criminal" al lui Carlos, de ce nu le-am vazut si noi inaintea britanicilor??? Sau infloriturile GSP-ului se scriu mai nou si in engleza??? :lol: :lol: :lol:

DanStan03.08.2006 07:10

Television pictures ...

Siigur ca da. Unde sunt imaginile alea 'televizate' ?

Probabil baietii si-au dat seama ca fotografia publicata in ziarul ALA nu e concludenta. Si-uite-asa au inventat niste imagini neutre care sa confirme comiterea faptei.

cristioto03.08.2006 07:11

Nu, aici e problema, nu avea aparat potrivit ca sa faca de la mai mult de cativa metri. Situatia este complet scapata de sub control, iar gesturile comise de jucatori si oficiali nu mai pot fi trecute cu vederea. Repet, Steaua este o fortareata si nici nu are de gand sa schimbe ceva.

V-ati pus vreodata intrebarea de ce nu apar declaratii ale jucatorilor in presa decat dupa un antrenament, sau dupa o conferinta de presa? V-ati pus vreodata intrebarea de ce jucatorii nu vin la chat sau la emisiuni televizate? Daca s-ar cunoaste raspunsul, s-ar rezolva problema.

DanStan03.08.2006 07:25

Pana si cu un Zenit rusesc model 1980 se pot face fotografii foarte bune de la 10 - 15 metri.

Adica eu - un neprofesionist - pot face minuni cu un Zenit iar marele fotoreporter tre' sa stea bot in bot cu Carlos pentru a-l fotografia ?

sorin_77703.08.2006 07:27

Eu il cred pe Mihai Stoica... si NIMIC nu ma poate convinge ca nu are dreptate pentru ca am fost la meci si am vazut cele intamplate. Va reamintesc: Tolontan nu avea dreptul sa scrie ce a scris pentru ca nu a vazut LIVE intamplarea. Ce zice MM Stoica e purul adevar:

comunicat preluat de pe site-ul oficial:

Mihai Stoica: "PRIN MINCIUNILE PE CARE LE PUBLICA, TOLONTAN JIGNESTE SUPORTERII Stelei"

Campania dusa de cotidianul "Gazeta Sporturilor" impotriva Stelei a continuat si la jocul Steaua – ND GORICA.

Dupa ce un fotoreporter l-a agresat pe Carlos in timpul pauzei, supunandu-l unei sedinte foto prelungite fara permisiunea oficialilor Stelei de a patrunde in zona bancii de rezerve, am intervenit cerandu-le altor doi angajati ai gsp sa inceteze provocarile si sa arate mai mult respect jucatorului nostru care se accidentase la incalzire.

Marturisesc ca nu am fost foarte mirat cand am auzit minciunile reporterului gsp, Rotaru, care sustine - bineinteles, FARA PROBE - ca l-am injurat si l-am impins, asa cum alt reporter, Udrea, a sustinut - bineinteles, FARA PROBE - ca am facut o remarca la adresa lui Mircea Lucescu.

Cand se intampla sa mai citesc unele aberatii scrise de Tolontan, credeam ca este un om stapanit de complexe. Acum, dupa atacurile sale impotriva Stelei, am convingerea ca, daca s-ar decerna un titlu mondial la SERVILISM, distinctia i-ar reveni Redactorului Sef al gsp.

Un salariu imens nu se poate obtine respectand toate normele deontologice dar deja e prea mult.

Conteaza ca schimbul meu de replici cu Badoi s-a consumat in fata reprezentatilor presei (inclusiv cei ai gsp) si ca nimeni nu a auzit macar o injuratura din partea mea? Nu! Vrea Tolontan o poza care sa socheze pe prima pagina? Da! N-am injurat dar ce mai conteaza, poate gsp va reusi sa manipuleze suporterii, aratand ce om lipsit de inima sunt!

Deocamdata, doar doua informatii pentru Tolontan:

1.Reporterul gsp, Rotaru, care minte cu o insolenta demna de o cauza mai buna, a fost legitimat 8 ani la Dinamo dar Tolontan a considerat ca trebuie sa se "ocupe" la gsp de... Steaua.

2.Este foarte adevarat ca, in perioada in care am activat la Galati, eram in razboi cu cluburile din capitala dar am ales sa colaborez cu Dumitru Dumitriu, Ilie Dumitrescu si Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], foste glorii ale...Stelei.

Prin incercarile repetate de a ne discredita pe mine si pe Carlos, numitul Tolontan nu face altceva decat sa subestimeze suporterii nostri,a caror inteligenta o jigneste cu obstinatie.

Mihai Stoica

PS Atacandu-l mereu pe Carlos, reusiti sa faceti un jucator strain sa regrete cateodata ca a ales sa joace in Romania. Insa, ca sa-l faceti sa plece, trebuie sa-i convingeti pe fanii care-i trimit scrisori in fiecare zi si pe cei care-i striga numele la fiecare meci ca scrieti adevarul. N-aveti nicio sansa, stiti de ce? Pentru ca MINTITI CU NERUSINARE!!!

Atacandu-ma pe mine, imi faceti un mare serviciu, stiti de ce? Nu veti afla niciodata!

@ cristioto

mai toate echipele au in programul lor momente in care jucatorii au voie sa dea un interviu. E FOARTE NORMAL. Numai asa faci performanta, muncind, nu palavragind cu tolontanii!

iar in acest moment echipa este in silentio stampa... Sa se multumeasca cu o conferinta dupa meci. In aceste momente un suporter adevarat vine la stadion sa afle ce are sau ce face un jucator... Ca nu trebuie sa stiu cand mananca o ciocolata...

***alex***03.08.2006 07:44

Am vazut si eu o poza acum in ziar si e o diferenta mare intre ce a zis fotoreporterul aseara la TV Sport si ce apare in poza!

In primul rand cel de la gsp a zis ca se afla la 3m de Carlos, iar in poza se vede ca nici 1m nu e intre ei!

In al doilea rand fotoreporterul a declarat ca "jucatorii Stelei i-au luat apararea lui Carlos pentru ca ei au crezut ca ii fac poza sa vada lumea cum mananca floricele"! Si de la o punga de floricele la un pachetel cu napolitane e o diferenta mare!

Gsp umfla din nou povestea, poate Carlos a avut dreptate, reporterul era foarte aproape de el, mai avea putin si ii baga camera in ochi sau ii era foame si a vrut sa-i ceara o napolitana lui Carlos :lol:

Meme... nu ma surprinde cu nimic!

sorin_77703.08.2006 07:50

Priviti aceasta poza!! Credeti ca portarul Carlos, intr-un picior, sarea la 3 m, unde se afla reporterul, sa ii traga un pumn. Va spun sigur ca reporterul mai avea putin si il lua in brate... :lol: :lol: De auzit nu am auzit, dar de vazut am vazut clar ca reporterul a venit la o lungime de cot de Carlos, INCREDIBIL...

1039_2534_CM0T1241.jpg

c.ronaldo1703.08.2006 07:50

eu nam mai cumparat de vreo juma de an gazeta sp. e cel mai prost ziar din Romania... niste ciori sunt si acolo la gsp.... astia fac orica ca sa dea cae o stire bomba despre Steaua.... ceva care sa le vanda hartiile de ziar... mai bine intru aici p site si aflu adevaru...

flo220303.08.2006 08:08

eu unul nu am mai vazut conducator de club sa fie mai devotat echipei ca MM!il admir chiar si asa, cu iesirile lui nervoase, care de altfel nu sunt sunt ivite asa din senin! de ce nu il trosneste pe unul pe strada ? pur si simplu omul nu suporta sa sea ia cineva de Steaua sau de jucatorii ei, si pentru asta este de admirat( zic si eu!).

va place mai mult "vama" parsivul?

Virgil03.08.2006 08:55

@ cristioto

Cristi,te inteleg,esti fotoreporter si coleg cu cei doi.Nu poti sa fii impartial orice ai spune.

Nu va mai bagati frate in sufletul lui Carlos,lasati-l sa respire,dati-i pace.Voi presa,ati reusit sa-l transformati in halul asta,baiatul era ok.

bodanelu03.08.2006 08:58

apropo... eu nu vad punga aia de gheata... s`o fi topit?

Dawson03.08.2006 10:13

Cristioto este fotoreporter???

Pai atunci, mosuletu, vrei sa-mi spui mie ca GSP a trimis la meci pe unul fara teleobiectiv??? Mai mult, vrei sa-mi spui ca ala voia sa faca detaliu de glezna cu vreun 9,8, vreun fish-eye??? :lol: :lol: :lol:

Altfel, in orice conditii, atat Carlos cat si MM ar fi trebuit sa reactioneze mai calm. Stiu ca e greu, dar pozitiile lor in cadrul clubului ii obliga la un comportament decent si rezervat in public, oricat de marsave ar fi provocarile!

sorin_77703.08.2006 10:32
apropo... eu nu vad punga aia de gheata... s`o fi topit?

Da ce problama te framanta bodanel... :)

bodanelu03.08.2006 10:35

pai am vazut ca se zicea pe aici ca fotograful s-a dus mai aproape sa prinda zona unde avea Carlos punga de gheata.. dar stupoare.. punga de gheata nu este.. este doar un pachet de JOE...

deci Sorin, MM ARE DREPTATE!

c.ronaldo1703.08.2006 10:55
eu unul nu am mai vazut conducator de club sa fie mai devotat echipei ca MM!il admir chiar si asa, cu iesirile lui nervoase, care de altfel nu sunt sunt ivite asa din senin! de ce nu il trosneste pe unul pe strada ? pur si simplu omul nu suporta sa sea ia cineva de Steaua sau de jucatorii ei, si pentru asta este de admirat( zic si eu!).

va place mai mult "vama" parsivul?

hai sa fim mai seriosi.... credetzi ca MM la injurat chiar asa d rau pe fotoreporter.... exagereaza si astia d la gsp ...... ia zis Meme 2 cuv grele d nici sa facem asa de mult tam-tam.... fac si astia niste vrajeli ca sa scrie cate ceva despre Steaua(una din cele mai bune echipe din europa).... ca vezi ce se da mare astia d la gsp in europa cu noi.... niste prost.... suntem in sillentzio stampa din cauza minciunilor lor.....

«14546474849689»