Si cine e acest Sa Pinto ma rog???? E Maradona cumva?Nu Sa Pinto va fi problema noastra cu Standard, ci noi...
Si cine e acest Sa Pinto ma rog???? E Maradona cumva?Nu Sa Pinto va fi problema noastra cu Standard, ci noi...
Doar ca nu e vorba de Liga franceza, ci de cea belgiana! :lol:
Problema lui e ca are ceva cu Gigi ... Daca ar trece peste asta ar fi un selectioner foarte bun...
Din pacate nu cred ca va trece foarte repede peste acest conflict...
De data asta cred ca are o problema cu Ogararu. Ar trebui sa recunoasca , ca s-a inselat in privinta jucatorului stelist. De cate ori si-a recunoscut pitigoiul greselile?!
In alta ordine de idei:
Referitor la declaraţiile lui Pompiliu Popescu, cum că Mirel Rădoi ar fi trebuit să se opereze de acum doi ani, antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a replicat: "Dacă se ştia că este accidentat, atunci de ce a mai fost Rădoi suspendat? Pentru că, dacă era accidentat, atunci suspendarea lui nu se justifică. Rădoi e mai important pentru Steaua decît pentru naţională"
Mirel Rădoi a fost suspendat patru etape, în urmă cu un an, pentru că a părăsit cantonamentul naţionalei înaintea meciului cu Olanda, fără a avea permisiunea lui Victor Piţurcă. Căpitanul Stelei a susţinut că era accidentat, însă cei de la echipa naţională au spus că Rădoi ar fi putut juca.
sursa: gsp
Ar fi interesant sa aflam raspunsul la intrebarea asta...
A fost suspendat pentru ca asa "a vrut muschii lu` piti" si continua cu ambitiile lui in ceea ce il priveste pe Ogararu, in perspectiva jocurilor cu Olanda din preliminarii ma gandesc eu ca ar fi LOGIC ca un jucator de la Ajax (Olanda) sa fie pregatit pentru aceste jocuri cu atat mai mult cu cat valoarea lui nu este contestata decat de marele pizdurca.
Dam, noile prevederi UEFA sunt de-a dreptul infricosatoare... ce ar insemna sa munceti un an ca sa ajungi in grupe dar totusi sa nu joci pentru ca in ultimul meci de acasa s-au strigat cuvinte cu tenta rasista... asa cum le considera forumul european??? Deja ar fi o mare prostie din partea suporterilor si ne-am face de rahat rau...
Mitica Dragomir a anuntat ca Dinamu risca sa fie depunctata din cauza trivialitatilor galeriei de la meciul National-Dinamu
Aviz amatorilor din galeria noastra care se cred smecheri pe stadion !
4 ani de la 01-08-2002,cand a avut loc prima aparitie a siteului fcsteaua.ro
La 1 August 2002, siteul nostru a aparut in peisajul online romanesc.
Felicitari maxime lui George Stan si celor care i-au fost alaturi de-a lungul timpului.
La multi si fericiti ani FCSTEAUA.RO !
LA
Mircea Cezar Ionescu , presedintele comisiei de disciplina "Regulamentele s-au schimbat . Se va sanctiona orice injuratura "
Atentie ca echipa poate sa piarda meciul la masa verde , depunctata sau chiar descalificata !
Fiti suporteri responsabili !
Conducerea grupãrii FC Vaslui va solicita LPF neprogramarea echipei Steaua în etapa a II-a a Ligii I, ca urmare a neachitãrii unei datorii de aproximativ 45.000 de lei, reprezentând contravaloarea scaunelor rupte de fanii steliști în ultima etapã a sezonului trecut.
"Primul termen în acest caz a fost 20 iulie, însã nu a fost respectat de conducerea Stelei. Am purtat discuții cu ei și au promis înainte de începerea campionatului cã pe 1 august vor veni la Vaslui și vor monta scaunele rupte de cãtre galeria formației bucureștene. Astãzi este 1 august și nu s-a ținut de promisiune, situație în care vom solicita neprogramarea echipei Steaua pentru etapa viitoare", a spus președintele Consiliului de Administrație al FC Vaslui, Octavian Apetrei.(prosport.ro)
Hai ma nici asa zgarcit nu o fi Gigi! Nu are 45.000 de lei sa le dea celor de la Vaslui? Trebuie sa-si plateasca si aia jucatorii, nu ii intereseaza pe ei de scaune! ![]()
Piturca e prea orgolios sa recunoasca ca s-a inselat asupra valorii lui Ogararu. Amintiti-va ca atunci cand Piturca era la Steaua...Ogararu era imprumutat pe la Otelul. A fost nevoie de Zenga ca sa recunoasca potentialul sau.
Oricum Piturca crede ca le stie pe toate... nu tine cont de parerile altora deci nici vorba sa se razgandeasca. Asta e marele defect al lui...nu recunoaste ca a gresit nici in ruptul capului.
Insa ma intreb daca Piturca ii cunostea atat de bine defectele lui Ogararu, de ce l-a titularizat intr-un meci precum cel cu Olanda? De ce nu l-a introdus atunci pe Contra sau pe Badoi de la inceput?
Cum remarca cineva...cred ca asta e mai mult o problema intre Gigi si Piturca.
E adevarat ca Ogararu nu este la fel de bun in defensiva ca in ofensiva ( aduceti-va aminte de meciul cu Betis si ce probleme ne-a facut Joaquin pana sa fie eliminat...chiar pe partea lui Ogararu) , dar tot este cu 2 clase peste Contra la orice capitol vrea Piturca ( tehnica, conditie fizica, viziune a jocului ). De asta nu m-as oftica asa tare daca ar fi Badoi titular acolo, defensiv vorbind este excelent.
Dar daca acolo o sa apara Contra...Piturca chiar e tembel.
De ce nu e la fel de orgolios si in cazul lui Mutu ??? Ceva e prea putred in toata treaba asta. Oricum , George e cel mai bun fundas dreapta din Europa de est si, daca va avea prestatii bune la Ajax , Piti nu va putea sa nu-l convoace. Sincer mi-e indiferent daca sunt sau nu sunt selectionati stelisti la nationala. Important e jocul lor la echipa noastra.
Piturca declara in Prosport ca se asteapta ca incurand si antrenorul lui Ajax sa vada ce des greseste Ogararu. Cu asta am spus tot despre "domnul" Piturca.
cooper...in mod normal ai avea dreptate. daca George va juca la Ajax cel putin la acelasi nivel cum ajucat la Steaua, ar fi normal ca Piturca sa il convoace. dar nu uita ca Piturca nu isi schimba foarte des opiniile. Uita-te la cazul lui Pompiliu Stoica pe care el l-a adus la Steaua, nu a fost un jucator extraordinar, iar acum il mai ia si pe la nationala.Nu ar trebui sa ne miram daca azi sau maine il vedem si pe florentin Dumitru la nationala ![]()
oricum declaratia lui Piturca cum ca antrenorul lui Ajax va vedea cate greseli face Ogararu este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata.
Un club ca Ajax care tine piept cluburilor mari doar pentru ca are o academie senzationala de fotbal, nu cumpara jucatori la intamplare cum face de ex. Inter , care plateste o gramada de bani si vede dupa aia daca jucatorul e sau nu e bun. Imi aduc aminte si de declaratia unui oficial al lui Ajax, care a zis ca Ogararu a fost urmarit de mai mult de 10 oameni pe o perioada de un an...poate Piturca a vazut mai mult decat 10 scouteri profesionisti...
despre Mutu ce sa zic...Aici Piturca e mai fricos. Stie ca la experienta si valoarea lui Mutu nu il inlocuieste prea usor...mai ales ca pe postul lui Mutu din actualii jucatori romani il vad acolo doar pe Dica.
Nu va risca sa il dea afara pe Mutu pentru ca nu este sigur ca ne vom califica.Daca pierdem calificarea fara Mutu in teren, lumea va zice ca Piturca e chiar prea orgolios, ca uite cu Mutu in teren am batut Cehia cu 2-0, daca era el ne calificam sigur.
Oricum am sperante mari privind echipa nationala...locul 2 ar trebui sa ne apartina, si cine stie, poate incurcam si olanda.
@ forever_STEAUA
Buna intrebare...
Returul cu Standard nu se va juca in Ghencea
Directorul firmei care se ocupã de refacerea gazonului, Adrian Oprișan, a declarat cã este exclus ca gazonul sã fie gata pînã atunci. "Este timpul prea scurt. Terenul vegeteazã foarte încet cînd sînt temperaturi de peste 30 de grade și a fost exagerat de cald în ultima perioadã. ªi ați vãzut cã pe teren sînt, din loc, în loc mai multe pete, unde nu e iarbã, acolo trebuie sã se înfrãțeascã gazonul, așa se spune, și nu a reușit tocmai din cauza caniculei", a spus Oprișan. "Pînã pe 24 august, cînd se joacã returul cu Standard, este exclus sã fie gata gazonul. Lucrarea e în regulã din punct de vedere calitativ, însã nu ne-a ajutat vremea sã o realizãm mai devreme."
"Sperãm sã revenim pe Ghencea în 16 septembrie, la meciul cu Rapid. A fost o investiție costisitoare, de douã milioane de euro, și nu vrem sã forțãm revenirea ca sã stricãm terenul", a spus Valeriu Argãsealã, președinte executiv la Steaua.
gsp.ro
ne tot mint ca in iunie e gata, ba in iulie, ba la meciul cu Rapid, acum la returul din calificari...
sa ne zica cand e gata la fix, nu sa ne amagim degeaba...
ei zic ca vinovata e canicula... dar oare pe tot stadionul nostru nu exista sisteme de irigare? ce mama dreacu ii trebuie sa creasca? apa, soare si poate ceva chimicale....
sau mai nou iarba creste la -20 grade?
@ bodanelu,
Cred ca se iriga dar nu in cantitati masive cum ar fi normal pentru ca din cauza temperaturii ridicate se produce un condes la nivelul solului, condes care duce la slabirea firului de iarba... pe cand o irigare pe cale naturala (ploaia) se face la temperaturi mai scazute, soarele nu arde la nivelul solului pentru ca nu are cum sa treaca de nori bineinteles... :wink:
Exista mai multe feluri de gazon. Unele se dezvolta in conditii optime la temperaturi mai ridicate, altele prefera temperaturile scazute.
Presupun ca la stadion au folosit gazon adaptat temperaturilor scazute. Asta se dezvolta cel mai bine la temperaturi cuprinse intre 7 si 25 de grade. La temperaturi mai mari cresterea este incetinita sau chiar oprita. Practic gazonul nostru creste doar noaptea, pentru ca ziua e prea cald.
De ce n-au folosit gazon 'de vara' ? Pentru ca asta se ingalbeneste la mai putin de 15 grade si daca temperatura nu creste in 2-3 zile, incepe sa moara. Iar la 0 grade e deja mort.
Ce facem la toamna, la iarna ? Jucam fara gazon ? Sau schimbam gazonul inaintea fiecarui meci ?
Turcu: "Seful jandarmeriei e stelist!"2006-08-02 13:48:00
Aflat in concediu, Vasile Turcu a reactionat dur la aflarea vestii ca Dinamo ar putea fi depunctata pe baza raportului intocmit de jandarmerie. "Am auzit ca seful jandarmeriei este stelist convins! Ar fi bine ca suporterii lui Dinamo sa nu mai fie persecutati de jandarmi!" Oficialul "cainilor" condamna tratamentul jandarmeriei.
"Injuraturi s-au auzit si la Poli - Steaua. Oficiali ai altor grupari au incitat la violenta. In nici unul din cele doua cazuri, nimeni nu s-a mai sesizat! Numai pe noi ne vad! Si stiti de ce? Pentru ca seful jandarmeriei este stelist! Si nu suntem respectati! N-ati vazut cum au fost macelariti suporterii nostri la meciul de la Constanta?" Actionarul considera ca, in Cotroceni, suporterii lui Dinamo au avut un comportament decent. "Eu nu am auzit nicio injuratura. S-a zis ca au injurat Steaua? Pai dar ce, suporterii lor nu injura pe Dinamo? Si nu mai zice nimeni nimic!", a adaugat Turcu.
Dinamovisti.ro
Hai ca asta e tare de tot... :roll:
De aia la Vaslui n-au fost probleme...
Seful jandarmeriei stelist e cea mai tare poanta... Si daca ar fi nu sta el cu casca si cu scutul in tribuna
hai ca deja ne dam in barci si nu mai avem vasle... :lol: :lol: :lol:
Carlos a dat cu pumnul în aparatul fotoreporterului GSP!
În pauza meciului, Carlos a fãcut un gest incredibil! În timp ce fotoreporterul Gazetei, Alex Nicodim, îi fãcea poze, portughezul s-a ridicat nervos de pe banca de rezerve și a tras un pumn peste aparatul acestuia! Camera digitalã a cãzut pe jos, s-a zgîriat și a fost cu greu repusã în funcțiune.
Dupã cîteva minute, lîngã bancã a apãrut și MM Stoica. El l-a luat în vizor pe celãlalt fotograf al Gazetei, Mihai ªtețcu. "Da, bã, e foarte normal ce v-a fãcut Carlos!". Apoi a început sã înjure: "De unde ești tu, de la Gazetã? Cum îți permiți sã vorbești la per tu cu mine? Bãga-mi-aș p... în morții voștri! Mã piș pe voi, bã! Vã bat pe toți!".
2 august 2006
Asta mai trebuia...
:roll: :evil: :x
Nu ma asteptam la asa ceva , totusi sa speram ca este inca o minciuna marca GSP ... desi este putin probabil :roll: Banuiesc ca o sa-l suspende pe viata pe MM :lol: :lol: :lol:
Ar fi extrem de interesant de aflat daca exista fotografii sau secvente video ale asa-ziselor conflicte. E greu de crezut ca un jucator agreseaza un ziarist faca ca celalalt ziarst sa nu fotografieze scena. La fel, e greu de grezut ca eventualii fotografi ai altor publicatii nu au fotografiat scenele respective. De asemenea, ar fi foarte interesant de aflat unde se afla respectivul fotoreporter in momentul in care a fost agresat de Carlos. La 30 de metri ? La 10 metri ? La 2 metri de acesta ? A existat cumva vreun schimb de replici inaintea conflictului ? I s-a solicitat fotografului sa se retreaga si acesta nu a dat curs solicitarii ?
Fotoreporterii au folosit cuvinte sau expresii triviale ?
Ar mai fi si alte lucruri de aflat, dar deocamdata astea par a fi suficiente pentru a afla conjunctura in care au avut loc eventualele evenimente.
Nu cred ca a fost precum au zis cei de la hsp...