FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«14243444546689»
Dawson25.07.2006 14:32

Bai, dar parca fusesem de acord sa le spunem milogi, pentru a nu mai da nastere unor astfel de situatii... :wink:

DTP-Ludacris25.07.2006 17:46

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a afirmat, marţi, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai Jandarmeriei, ai cluburilor şi ai organismelor de conducere din fotbalul românesc, că managerul general stelist, Mihai Stoica, trebuia arestat în momentul în care a provocat incidente la Supercupa României.

"Mihai Stoica trebuia arestat! Măgarul ăsta era condamnat pe loc în Belgia", a izbucnit preşedintele FRF în cadrul întâlnirii, când a venit vorba despre comportamentul oficialului stelist.

După terminarea şedinţei, Mircea Sandu a revenit asupra acestui subiect. "Ar cam fi ultimul semnal de alarmă. Are şi el un copil, este un lider de imagine, este momentul să se oprească, altfel va avea probleme mari", a spus preşedintele FRF presei prezente la întâlnire.

Mircea Sandu a adăugat că a devenit o problemă comportamentul conducătorilor de cluburi, care provoacă tensiuni inutile.

Directorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Daniel Georgescu, a declarat, la rândul său, că răul cel mai mare vine de la conducătorii de cluburi şi a vorbit despre comportamentul managerului stelist. "Domnul Stoica este un tip conflictual, este o bombă cu neutron pe stadioane, trebuie luate măsuri", a spus Georgescu.

Comentând afirmaţia lui Daniel Georgescu, secretarul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a spus: "Dânsul ştie mai bine!".

Olimpiodor Antonescu, prim-adjunct al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, şef al Statului Major, a declarat că Mihai Stoica reprezintă "o problemă mai specială". "Probabil încă nu şi-a intrat în ritm, poate că încă se crede în vacanţă după suspendările dictate de LPF. Am speranţa că nu este un pericol public, cred că are raţiunea de a se ocupa de fotbal", a spus Antonescu.

În cadrul întâlnirii, preşedintele CNCD, Ferenc Csaba Asztalos, a apreciat sancţiunile luate de FRF şi LPF în sezonul trecut şi a subliniat că CNCD este singura instituţie în măsură să catalogheze o faptă drept rasistă sau nu.

Mircea Sandu a spus că nu este normal ca grupările să plătească pentru nişte huligani. "Este o problemă căreia încă nu i-am dat de cap. Sunt sancţiuni foarte drastice pentru cluburile ai căror suporteri scandează lozinci rasiste. Oficialii şi jucătorii pot primi până la doi ani suspendare. Putem distruge un club datorită unor suporteri şi suntem obligaţi să luăm măsuri când jucătorii şi oficialii strigă împreună cu galeria ce le dau ei la ţigani", a precizat conducătorul FRF. Sandu a adăugat că sancţiunile pot fi reduse dacă se dovedeşte că abaterile au fost făcute în urma unor provocări.

sursa:prosport

Nu inteleg de ce reactioneaza asa pentru ca MM a spus ca nu a injurat ...si poate demonstra cu intregistrarile video... :roll: !

Melku25.07.2006 17:53

Dar nici usa de biserica nu a fost, nu cred ca o sa il vezi vreodata pe Peter Kenyon de exemplu luandu-i peste picior pe jucatorii de la Arsenal, Tottenham, sau oricare alta echipa londoneza. Sigur, ne amuza, pe mine m-a amuzat teribil, dar daca ne dorim sa fim o tara civilizata cu un fotbal civilizat trebuie sa incetam sa avem comportamente de genul celui pe care l-a manifestat MM Stoica.

DanStan25.07.2006 20:56

Puneti frate un banner mare, sa se vada clar la teve : 'Romii NU sunt tigani'. Sau ceva de genul asta.

Ca deja m-am plictisit de-atatea interpretari. Pai pentru un stelist nu exista onoare mai mare decat sa dea mana si sa se pozeze cu oricare din marii jucatori de etnie roma ai Stelei. Rasism in Romania ? O fi, la altii. La stelisti nu exista asa ceva.

Bogdan4Steaua25.07.2006 21:44

"E persecutat?!

Carlos s-a plâns portughezilor de relaţia sa cu presa din România.

De când a venit în România, portarul Carlos Fernandes a reprezentat un punct de atracţie pentru mass-media.

Dacă la debut relaţia dintre presă şi portughez a fost una excelentă, prestaţiile din ultima vreme şi escapadele nocturne au atras asupra lui Carlos o serie de critici dintre cele mai vehemente.

Într-un interviu acrodat cotidianului portughez Record, lusitanul spune că este respectat de conducători şi de suporteri, însă consideră că ziariştii din România continuă să-l persecute.

"Am obţinut rezultate bune şi nu am nimic de spus în termeni profesionali. Sunt respectat de conducători, de suporteri, însă jurnaliştii români continuă să mă persecute. Erau obişnuiţi să critice echipa, iar acum, că au un străin, eu am devenit ţinta lor favorită. Sâmbătă nu am fost să ridic Supercupa României alături de coechipierii mei şi să primesc medalia", a declarat Carlos Alberto Fernandez.

Acesta a mai menţionat că, deşi gruparea spaniolă Betis Sevilla s-a arătat interesată de serviciile sale, totuşi tratativele nu au avansat în acest sens, el dorind să rămână la Steaua. "

Daniel REMEŞ, Prosport

Cooper26.07.2006 17:51
Dar nici usa de biserica nu a fost, nu cred ca o sa il vezi vreodata pe Peter Kenyon de exemplu luandu-i peste picior pe jucatorii de la Arsenal, Tottenham, sau oricare alta echipa londoneza. Sigur, ne amuza, pe mine m-a amuzat teribil, dar daca ne dorim sa fim o tara civilizata cu un fotbal civilizat trebuie sa incetam sa avem comportamente de genul celui pe care l-a manifestat MM Stoica.
Ai dreptate, Melku. Ne cam face de kko, MM asta. Sa-i lase naibii in pace pe jucatori si sa se ia de alde savarina, jabba, vama, butelie, pinalti, in cazul in care se prea plictiseste. In problema "scandarilor rasiste", e clar ca suntem vanati si sper sa nu fim noi primul exemplu dat, in cazul unor penalitati (cum e cazul Sportului acum).
Alex1426.07.2006 23:23

"Ieri, managerul Stelei a continuat să şocheze. Aflat la Gorica, alături de echipă, el a dat o fugă pînă la Mall-ul din oraş şi s-a oprit la standul cu încălţăminte sport. În timp ce mergea prin magazin, la un moment dat a zărit expus un cort de 6 persoane. "Ia uitaţi, ăştia au adus aici prima casă a lui Mircea Lucescu!", a exclamat MM, aluzie la o posibilă apartenenţă a lui Il Luce la etnia rromă."

www.gsp.ro

Asta e chiar tare!!! :lol:

FanSteaua4Life26.07.2006 23:59

:lol: Nu mai pot, de o ora de cand am citit articolul rad incontinu...da cred ca are dreptate MM...razvanele, vezi ca a gasit MM prima ta casa, dute si pune cupa in geam... :lol:

sorin_77727.07.2006 06:11

pe mine ma amuza faza cu cortul dar ma si socheaza: Cand are de gand sa se opreasca MM? 8O 8O 8O

Si de ce stirea apare numai in GSP? au ei cumva exclusivitate? Si inca ceva: Il Luce isi facea majoritatea vacantelor cu cortul pe vremea lui nea Nicu... poate ca de aia a zis MM ce a zis... :lol: :lol: :lol: ... Imediat a gasit presa explicatia: tenta rasista... :lol: :lol: :lol:

Dawson27.07.2006 06:56

Senzational!!! :lol: :lol: :lol:

Nici eu n-as fi spus-o mai bine! E adevarat, eu nu sunt manager la Steaua... :wink: Ar trebui sa se abtina - eventual si le noteaza si le da cuiva sa le urce aici pe forum! :D

_yang27.07.2006 07:11
Ai dreptate, Melku. Ne cam face de kko, MM asta. Sa-i lase naibii in pace pe jucatori si sa se ia de alde savarina, jabba, vama, butelie, pinalti, in cazul in care se prea plictiseste. In problema       "scandarilor rasiste", e clar ca suntem vanati si sper sa nu fim noi primul exemplu dat, in cazul unor penalitati (cum e cazul Sportului acum).

N-o sa fim noi primii iti zic eu ca exemplele le primesc cei mici...Ai sa vezi ca la prima scandare a cv. tigan prin provincie o sa fie depunctata acea echipa...

Motanu D27.07.2006 07:39

Lista cu nume accesibile

Slovenii au atacat furios, în formula "Toți în apãrare, Carlos în atac". În minutul 25 au avut un corner. Asta da, echipã ofensivã.

Paradoxal, modestia adversarului a complicat-o pe Steaua, care n-a gãsit culoare. Poate cã românii se așteptau la un joc mai riscant al gazdelor, poate cã se simte începutul de sezon... Cert e cã echipa lui Olãroiu a ratat KO-ul în prima reprizã. Dupã teama arãtatã în teren, chiar și slovenii se așteptau sã fie puși la podea.

Ceea ce s-a și întîmplat, prin execuția lui Dicã, din minutul 52. Apoi, din momentul golului lui Iacob, meciul a devenit mult mai puțin interesant decît tragerea la sorți de vineri. Cu cine va juca Steaua? Lista o gãsiți în pagina 7. Dacã vor evita pe Chievo, Osasuna, Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad, românii vor pleca favoriți. Posibilii adversari sînt accesibili, ceea ce înseamnã cã Liga nu mai e un vis, ci normalitatea.

Mãcar acum, în ceasul al doisprezecelea, Mihai Stoica ar trebui sã recunoascã faptul cã traseul lesnicios al Stelei se datoreazã și punctelor aduse de Rapid. ªi reciproc, evident! Dacã nu era cap de serie, Steaua și-ar fi cunoscut mîine adversarul dintr-un magazin de lux: AC Milan, Hamburg, Valencia, Lille, Dinamo Kiev...

Meritul Rapidului în ascensiunea Stelei e un lucru pe care Gigi Becali l-a recunoscut. ªi pe care MM continuã sã-l ignore. Niciodatã nu e prea tîrziu sã recunoști cã ai greșit. Altfel, cine știe, poate se supãrã zeii!

27 iulie 2006

Ca de obicei, Tolontan ii aduce in discutie pe milogi. Care chiar nu au de-a face cu Champions League, competitie in care nu au jucat niciodata !

predatorpulse727.07.2006 08:13

va rog,sa-i dea cineva un mail tembelului astuia de tolontan sa-i explice regulile cu coeficientii pentru ca Steaua era cap de serie si fara "aportul" rapidului.

Doar vero 30% se pune coeficientul de tara(la care Steaua a adus cel mai mult in ultimii cinci ani,pentru ca asa se calculeaza pe 5 ani,amatorilor d la gsp) si restu e coeficientul echipei. Asa ca rapid si implicit tolontan,ciocu mic pentru ca voi depindenti de noi, asa cum a depins si Dinamo de noi k sa intre in Cupa UEFA si exemplele vor mai continua si in urmatorii ani daca baietii vor ramane concentrati.

Bravo baieti pentru victoria cu Gorica si concentrati-va sa intrati in grupele CL pentru ca doar voi meritati,restul ar trebui sa ne pupe in fund ca le-am dat aceasta sansa.

Stiti vorba aceea: Steaua nu s-a facut niciodata de ras in Europa oricat de bine sau de rau a mers in campionat.

gone27.07.2006 08:30

Tolontan avea dreptate intr-un editorial precedent: Sunt un idiot. Asa e maestre, esti un idiot.

Motanu D27.07.2006 08:34

:oops:

Asta trebuia pus la "galetusa" nu la stirile zilei...

Prodigy_andrey27.07.2006 08:54

Si pana la urma sportul merge in B :( a anuntzat UEFA

_yang27.07.2006 08:56

Care e mail-ul lui ??? Sa-i trimitem mesaje ca lui Urs Meier...

Fara Steaua [gunoierii] nici n-ar fi intrat in grupele cupei UEFA !!!

Cooper27.07.2006 09:07

Oameni ca astia nu trebuie nici macar amintitzi. Singurul om de valoare de la fitzuica aia e Ioanitoaia, restul sunt niste purici.

gone27.07.2006 09:52

Gresesti. Mai e si Andrei Voichin. Mie el mi se pare cel mai bun ziarist sportiv din Romania, alaturi de Radu Naum.

sorin_77727.07.2006 10:02

continuati discutia la galetusa... acolo puteti sa discutati despre "capacitatea" ziaristilor romani de la cotidianele de sport... :wink:

***alex***27.07.2006 10:36

Nu cred ca e adevarat ce a zis Meme, de ce apare numai in gsp, dupa parerea mea e o noua bomba marca Gazeta!

_yang27.07.2006 11:25
Noi explicații despre punctajul din cupele europene  

Cãtãlin Tolontan  

Mai mulți cititori au reacționat dupã ce am scris cã Steaua datoreazã traseul lesnicios din acest an inclusiv performanțelor Rapidului.  

Principala observație a lor este aceea cã "statutul de cap de serie se stabilește pe baza coeficientului individual al clubului". Remarca este corectã. Numai cã, în accepțiunea UEFA, "coeficientul individual" este format 66% din performanțele clubului și 33% din performanțele țãrii.

Așadar:  

1. Faptul cã toate echipele noastre sînt cap de serie se datoreazã și coeficientului de țarã, în proporție de 33%. Dovada e cã Dinamo, care a adunat destul de puține puncte în ultimii ani, este cap de serie în ambele tururi preliminare.

2. Faptul cã Steaua, și celelalte echipe, vor juca mai puține tururi preliminare decît eram obișnuiți se datoreazã 100% coeficientului de țarã (unde evident cã se iau în calcul performanțele echipelor, iar Steaua a contribuit cel mai mult).

Dacã ducem însã calculul mai departe, e adevãratã constatarea unor cititori: Steaua a strîns singurã suficient de multe puncte încît sã fie cap de serie, chiar în cazul în care coeficientul de țarã ar fi fost mai mic decît este! În aceastã privințã, calculul lor este corect, nu al meu și admit asta fãrã rezerve.

Logica UEFA este aceea de a lega performanțele individuale de cele colective. De pildã, în sezonul 2002-2003 Steaua nu a participat în cupele europene, iar coeficientul sãu n-a fost zero, ci a preluat o parte a coeficientului de țarã.

Sigur cã Steaua a strîns cele mai multe puncte în ultimii ani. Vom publica și o analizã a acestor puncte aduse coeficientului de țarã.  

Importantã e și piața performanței. Nu cred într-o echipã unicã. Fãrã Rapid, Steaua n-ar fi fost o echipã atît de bunã azi. ªi invers, evident! Un lider are nevoie de concurențã adevãratã. Iar valoarea unui campionat nu e datã de o singurã echipã.  

27 iulie 2006

http://www.gsp.ro/index.php?a=50521&shift=1

Asa mai merge...

sorin_77727.07.2006 11:41

merge pe dracu... cum sa mearga si asa... De la bun inceput trebuia sa prezinte situatia cum o stiu majoritatea suporterilor Stelei... pentru ca pentru ei este acel editorial, pentru Steaua si sustinatorii ei... Dar paralel cu stiloul a tinut in mana o limba de sarpe (a lui Voiculescu) si uite ca scris prostii si cand a vrut s-o dreaga: "Sigur cã Steaua a strîns cele mai multe puncte în ultimii ani. Vom publica și o analizã a acestor puncte aduse coeficientului de țarã. "

Aceaste remarci le gasim undeva la final cand ele trebuia sa dea titlul... :wink:

Ayrton27.07.2006 14:23
Noi explicații despre punctajul din cupele europene  

Cãtãlin Tolontan  

Mai mulți cititori au reacționat dupã ce am scris cã Steaua datoreazã traseul lesnicios din acest an inclusiv performanțelor Rapidului.  

Principala observație a lor este aceea cã "statutul de cap de serie se stabilește pe baza coeficientului individual al clubului". Remarca este corectã. Numai cã, în accepțiunea UEFA, "coeficientul individual" este format 66% din performanțele clubului și 33% din performanțele țãrii.

Importantã e și piața performanței. Nu cred într-o echipã unicã. Fãrã Rapid, Steaua n-ar fi fost o echipã atît de bunã azi. ªi invers, evident! Un lider are nevoie de concurențã adevãratã. Iar valoarea unui campionat nu e datã de o singurã echipã.  

27 iulie 2006

http://www.gsp.ro/index.php?a=50521&shift=1

Asa mai merge...

Acum m-am lamurit! :lol: :lol: :lol:

Tolontan nu este doar rau intentionat si incompetent...

E PROST! :oops:

Baiatul asta nu intelege ca acel coeficient este format din: Suma punctelor acumulate de o echipa (2 pentru victorie, 1 pentru egal, plus bonusuri) PLUS 33% din coeficientul de tara!

Greu, tare greu de inteles...!

Pe de alta parte, trebuie sa-i dau dreptate: Nici eu nu cred intr-o echipa unica!

Concurenta puternica genereaza valoare!

Virgil27.07.2006 16:26

Daca doresti sa epatezi,te inteleg.Te consideri destept si ne induci si noua aceasta,pe criteriul ca daca el e prost ca nu a stiut,eu sunt destept pentru ca stiu.

Dar poate ca nu te-ai fortat prea mult sa gasesti un alt cuvant.

Gandeste-te ca epitetul tau poate atinge foarte multi utilizatori ai forumului,care nu cunosc atat de bine problema,pentru ca nu-i intereseaza detaliul,amanuntul.

Eu as zice ca tu ai cunostinte mai aprofundate,iar ale lui sunt superficiale.

Ce vreau sa transmit,este faptul ca nu e deloc prost.

«14243444546689»