Incredibil. Nu era suficient ca Liga 1 are multe echipe slabe, acum vin si Panduri. Si pleaca o echipa frumoasa a campionatului. Bravo, Mitica. Faci "curatenie", asa cum ai promis.
Incredibil. Nu era suficient ca Liga 1 are multe echipe slabe, acum vin si Panduri. Si pleaca o echipa frumoasa a campionatului. Bravo, Mitica. Faci "curatenie", asa cum ai promis.
Cand Siman a avut timp 2 luni sa puna lucrurile la timp ce poti sa spui?
Si-a meritat soarta.Una e sa nu poti si alta e sa nu vrei.
sa-mi bag picioarele dk nu-mi era simpatica Sportul.. ce chestie, Sandu se bate cu pumnii in piept ca va pedepsi ce pedepseste el, iar in curtea de alaturi se intampla promovari si retrogradari pe sub mana...
In sinea lui iti dai seama ca Sandu nu e deloc incantat de ceea ce a patit fosta sa echipa..
Într-un interviu acordat publicaţiei Atac, fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, crede că Steaua va ajunge în grupele Ligii Campionilor. "Presimt că Oli va reuşi să califice Steaua în Liga. Echipa a făcut progrese deosebite, de cînd este el antrenor. M-aş bucura să reuşească şi să demonstreze că esecul din semifinala Cupei UEFA cu Middlesbrough a fost o pură întîmplare. E un mare antrenor, ştie multă tactică şi nu trebuie să se împiedice de tot felul de echipe mici", a declarat Ţiţi Dumitriu.
Ultimul antrenor care a jucat cu Steaua în grupele Ligii Campionilor i-a atacat pe Walter Zenga şi Oleg Protasov. "Cei doi antrenori, Walter Zenga şi Oleg Protasov sînt vinova'i de eşecurile Stelei. Mai ales Zenga. A făcut cîteva greşeli nepermise. Să joci cu Boştină în atac dovedeşte că Zenga nu se pricepe la fotbal".
Dumitriu îl contrazice şi pe Emerich Ienei şi mizează pe Carlos. "Merg pe mîna lui, în ciuda greşelilor facute. E destul de bun pentru Steaua. Şi Hamutovski a comis multe gafe, şi in perioada în care a jucat la Steaua", a spus Dumitru Dumitriu. (stelisti.ro)
Comentariile nu prea isi au rostul dar as vrea sa il intreb daca nu cumva lui Bostina i-ar sta mai bine fundas stanga si lui Nicolita dreapta? Despre Hamutovski, da, a avut si partea lui dar mie mi-a dat impresia unui portar de mii de ori mai SIGUR pentru ca altfel nu stateam cu inima mica de cate ori se indreapta mingea spre poarta noastra cum stau acum. Oleg Protasov in afara Supercupei cu Dinamo (in care totusi echipa a dominat prima repriza) si in meciurile cu Rosenborg (in care ghinionul ne-a urmarit in ambele manse mai ales in prima in care ne-am creat enorm de multe ocazii) putem sa ii reprosam ca adusese in Ghencea un stil fabulos, pe care nu l-am vazut niciodata in Ghencea, un stil in care jucatorii renascusera, ma gandesc in special la Iacob, Dica, Nesu, Radoi (prin modul mai ofensiv prin care aborda partidele), Bostina.
23.07
După ce a fost înlăturat din Giuleşti, Nicolae Stanciu a devenit stelist.
Adrian EPURE
Nicolae Stanciu a plecat cu scandal din Giuleşti în vara lui 2002, după ce îmbrăcase 17 ani tricoul alb-vişiniu.
Revista Kicker Sportmagazin a publicat în numărul de vineri un reportaj în care Stanciu povesteşte cum a ajuns să urască echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii. În 2002, conducerea clubului "feroviar" micşorase cu 30% contractele jucătorilor, motivând că echipa se clasase abia pe locul trei în clasament.
Unul dintre cei mai vehemenţi a fost căpitanul Nicolae Stanciu, care rămăsese fără 21.000 de dolari. Fundaşul a depus imediat un memoriu şi i s-a dat câştig de cauză, dar nu şi-a primit banii, pentru că structura cu care avea el contract, UFC Rapid, se desfiinţase. "N-am putut să ridic niciun ban, pentru că societatea era falimentară, nu mai rămăseseră acolo decât nişte echipamente de la juniori", a povestit Stanciu, care şi-a promis că nu va mai călca în viaţa lui pe Giuleşti. "Singura mea datorie morală faţă de acel club este de a-l ajuta pe antrenorul care m-a descoperit, Ion Pop. Acum sunt stelist, pentru că este normal ca în viaţă să te axezi pe gruparea cea mai bună din toate punctele de vedere", a mărturisit fostul fotbalist, care antrenează azi cele două echipe ale AFC Clinceni, care activează în Liga a III-a, respectiv a IV-a.
Merita pusa stirea asta :lol:
Grupul de umor "Vouă" are un nou component, în persoana lui Angel Popescu, care-l imită senzaţional pe Gigi Becali. Cel mai bun replică de pînă acum a patronului din Ghencea are 29 de ani şi e actor la Teatrul de Comedie din Bucureşti
sursa gsp
Baiatul e "genial"!
http://www.gsp.ro/index.php?a=51003&shift=1
Am ras cu pofta! :lol: :lol: :lol:
"Sportul îşi menţine şansele de a juca în Liga I
Mircea Sandu a declarat azi, după adunarea Ligii Profesioniste de Fotbal, că Sportul Studenţesc a depus o cerere pentru a se reanaliza acordarea licenţei pentru Liga I. Cazul va fi rediscutat mâine, in cadrul unei şedinţe de urgenţă, urmand ca poimâine să se ia o decizie la Comisiei de licenţiere. "
Sursa: Prosport
Eu sper sa ramana sportul in Liga I .. probabil aici a fost si mana lui Dinamo , deoarece sportul era sa le ia locul in UEFA !!
glumeam !! in orice caz este o echipa tanara si de perspectiva care merita sa ramana In Liga I.
De ce nu se potolesc jucatorii nostri????
CNCD acuzã Steaua de manifestãri nesportive și discriminatorii ale suporterilor și jucãtorilor Stelei
COMUNICAT
Colegiul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminãrii a luat cunoștințã cu îngrijorare de manifestãrile nesportive și discriminatorii ale suporterilor și jucãtorilor echipei de fotbal F.C. Steaua București din data de 22.07.2006, din timpul desfãșurãrii Supercupei României.
În ziua de 22.05.2006, în timpul partidei de fotbal dintre F.C.Steaua București și F.C. Rapid București, suporterii echipei Steaua au scandat cântecul rasist "am avut și vom avea mereu boalã pe țigani", astfel cum reiese din articolele publicate în presa scrisã. La finalul meciului, jucãtorii echipei F.C. Steaua București au cântat alãturi de suporteri același cântec, conform acelorași surse.
Colegiul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminãrii a solicitat astãzi, 24.07.2006, domnului Mircea Sandu, Președintele Federației Române de Fotbal, ca înainte de începerea Campionatului sã informeze cluburile, arbitrii, jucãtorii, observatorii, precum și suporterii cu privire la prevederile legale și regulamentare referitoare la prevenirea și combaterea discriminãrii și rasismului, astfel încât asemenea evenimentele sã fie eliminate din Campionatul intern.
Colegiul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminãrii condamnã public astfel de manifestãri și solicitã Comisiei de Disciplinã sã urmãreascã și sã sancționeze astfel de comportamente și atitudini, prin aplicarea regulamentelor Federației Române de Fotbal.
Da e curios de ciudata aceasta amenda !!
Argumente:
1.La amicalul Craiova-Sportul, fanii olteni au injurat de repetate ori aceasta natie,cantand de nenumarate ori acel vestit cantec cu " am avut si vom aveam mereu..."
2.La prezentarea lotului lui Dinamo,pe langa aceleasi scandari,Ianis Zicu a fost facut cioara cu pete si alte denumiri de ne fac sa ne crucim.
3.Tocmai la supercupa,Banel a fost facut de nenumarate ori rrom si injurat,iar de Radoi nu mai zic.
Cum un articol de pe prima pagina spune: IN Romania JUSTITIA ESTE OARBA !
Ce exprimare tembela.E atat de grava,incat gandul te duce ca ar fi descoperit o retea clandestina de distribuitori de arme nucleare :
Colegiul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminãrii a luat cunoștințã cu îngrijorare de manifestãrile nesportive și discriminatorii ale suporterilor și jucãtorilor echipei de fotbal F.C. Steaua București din data de 22.07.2006, din timpul desfãșurãrii Supercupei României.
Si cand te gandesti ca Nicu Paun,presedintele Partidei Romilor,a spus ca nu considera acest refren,manifestare nesportiva si nici discriminatorie.
Dar vorba lui Gigi,zdrentele naibii,zdrente !
vedeti ca pe site www.fcsteaua.ro exista la "video " un clip numit ultrasii stelisti de 3.45 MB in care se aude scandarea noastra .
Ar fi bine sa-l scoateti pina nu ajunge proba pentru rapidisti
Apropos , pe filmuletele noastre se vede/aude cum a fost strigat Banel rom ? Ca rapizii au probe cu ceea ce scandam noi , iar noi nu prea
a ajuns si este si pe pagina GSP-ului... nu stiu ce a fost in capul celui care l-a postat la noi.... :cry: :cry: :cry:
"Pe un site al suporterilor steliști ( fcsteaua.ro )a apãrut o înregistrare video din timpul meciului de Supercupã Steaua - Rapid, scor 1-0. Secvențele video surprind galeria Stelei scandând sloganuri rasiste.
Dacã în sezonul trecut au fost la un pas de a fi suspendați din cauza acestor scandãri ale jucãtorilor și suporterilor roș-albaștri, steliștii nu par sã fi învãțat mare lucru. Scandarea preferatã a suporterilor din Ghencea când vine vorba de Rapid ( "Am avut și vom avea mereu boalã pe țigani, ne p*** pe ei la infinit, m*** lui Rapid!") este una pentru care ar putea suferi sancțiuni grave dupã ultimele prevederi ale UEFA împotriva rasismului. CNCD a avertizat clubul Steaua în privința acestui lucru printr-un comunicat de presã, mențIonând cã și jucãtorii s-au comportat în aceeași notã.
Pe înregistrare se aude cum unul dintre suporterii steliști îl înjurã și îl numește pe Cristian Sãpunaru țigan: "Mori, mã în morții mã-tii de țigan!"
Dacã mai era nevoie de o dovadã a rasismului steliștilor, iatã dovada postatã chiar pe un site al roș-albaștrilor! "
a fost preluat de [site din caracatita Gazetei Sporturilor] si postat si pe pagina GSP-ului link bineinteles... :lol: :lol: :lol:
Prostii si-au dat cu firma in cap. Sapunaru nu este de etnie rroma, deci s-a demonstrat inca o data ca apelativul "tigane" are doar sens figurat.
Sorin, problema e ca a fost postat sau ca acele scandari exista? Daca ele exista si sunt cantate de stelisti, de ce sa nu fie publicate pe un site al stelistilor. Ne dam dupa corcodus. Crezi ca scandarile alea nu se aud la TV, nu sunt filmate de zeci de televiziuni? Uita-te mai bine la final, cand a venit echipa la salut cate camere erau pe acolo.
Hai ca ne-am dat dracu, am gasit problema...
Sorin, problema e ca a fost postat sau ca acele scandari exista? Daca ele exista si sunt cantate de stelisti, de ce sa nu fie publicate pe un site al stelistilor. Ne dam dupa corcodus. Crezi ca scandarile alea nu se aud la TV, nu sunt filmate de zeci de televiziuni? Uita-te mai bine la final, cand a venit echipa la salut cate camere erau pe acolo.Hai ca ne-am dat dracu, am gasit problema...
Cred ca e destul de rau. Se pare ca nu se potolesc cei de la gazeta, fac tot posibilul sa atite lucrurile. Ne putem apara in vreun fel?
Sorin, problema e ca a fost postat sau ca acele scandari exista? Daca ele exista si sunt cantate de stelisti, de ce sa nu fie publicate pe un site al stelistilor. Ne dam dupa corcodus. Crezi ca scandarile alea nu se aud la TV, nu sunt filmate de zeci de televiziuni? Uita-te mai bine la final, cand a venit echipa la salut cate camere erau pe acolo.Hai ca ne-am dat dracu, am gasit problema...
Nu stiu ce au filmat alte camere , dar pe situl rapidistilor (fortarapid) toti trag in veselie clipul care a aparut la noi prima oara pe site
Se pare ca noi le-am oferit proba
Repet: ce proba? Ca Sapunaru e numit "tigan"? Asta nu face altceva decat sa demonstreze ca nu e vorba de ura rasiala ci de un banal apelativ(Sapunaru nu e rrom).
Eu m-am saturat deja de chestiile astea care vad ca continua la nesfarsit, dupa fiecare meci al Stelei apare cineva care sa ceara suspendarea, depunctarea, amendarea etc a Stelei pt scandarea 'Am avut si vom avea mereu...'. E incredibil ca nu vor sa inteleaga ca aceasta scandare nu are nici o tenta rasista si ca noi nu avem nimic cu persoanele de etnie rroma ba chiar Banel Nicolita este unul dintre cei mai iubiti jucatori din Ghencea(locul 80 printre cei mai mari romani), ci este doar porecla jucatorilor ,albi, de sub podul grant.
Dupa ce reclama albii de sub grant inseamna ca ei se simt tigani, sapunaru,Coman,badoi sau karamian (de ex)se cred tigani. Eu nu pot nici cum sa inteleg de ce se tot cere penalizare Stelei cand acuzatiile sunt total nefondate si deja ma scoate din sarite chestia asta, cand de fapt ei nu sunt official sau nici macar neoficial un club care apartine etniei rrome.
In plus ce fac ei se trece intotdeauna cu vederea, nu conteaza ca ei la fiecare meci zic ce zic despre Mirel Radoi care e cu mult peste toti jucatorii care au jucat sub pod la un loc si alte scandaluri si jegosenii tipice albilor de sub grant, si chiar am observat ca desi scandare in cauza este veche nu a durut pe nimeni pana acuma ci doar de cand cApos este premier, interessant...
Sper sa se termine odata cu prostia asta cu rasismul care de fapt nici nu exista. *SPRE UCL*
Cred ca ar trebui sa ne impuscam. De parca cei care au strigat acele scandari au facut-o pe ascuns
Omule, meciul s-a transmis la TV !!!
Daca ajungem sa nu mai punem materiale pe site din cauza asta suntem praf. Lasa-i pe milogi sa se milogeasca si intre timp sa vada si o galerie adevarata, fara "hai rapedu haideee"
Repet: ce proba? Ca Sapunaru e numit "tigan"? Asta nu face altceva decat sa demonstreze ca nu e vorba de ura rasiala ci de un banal apelativ(Sapunaru nu e rrom).
E vorba de scandarea aia cu "Am avut ..."
Noi putem sa zicem cat vrem ca de fapt "milogi" e doar o porecla a rapidistilor .
Nu-i important ce credem noi . Important e ceea ce cred comisiile si UEFA , iar data trecuta UEFA l-a considerat un caz de rasism !
Cred ca ar trebui sa ne impuscam. De parca cei care au strigat acele scandari au facut-o pe ascunsOmule, meciul s-a transmis la TV !!!
Daca ajungem sa nu mai punem materiale pe site din cauza asta suntem praf. Lasa-i pe milogi sa se milogeasca si intre timp sa vada si o galerie adevarata, fara "hai rapedu haideee"
Pe inregistrarea de la TVR nu se aud scandarile
@ George...
Omule ai foarte mare dreptate... cred ca ar trebui sa aratam ca nu are cum sa ne inchida gura, ar trebui sa desfiinteze Steaua si spiritul ei dar ACEST LUCRU E IMPOSIBIL
Se leaga de rasism acesti oameni de sub pod dar si ei stiu prea bine ca nu e rasism...
Steaua NU E RASISTA!!!
VIDEO / Scandări rasiste în galeria Stelei !
2006-07-25 15:04:00
Pe un site al suporterilor stelişti ( fcsteaua.ro )a apărut o înregistrare video din timpul meciului de Supercupă Steaua - Rapid, scor 1-0. Secvenţele video surprind galeria Stelei scandând sloganuri rasiste.
Dacă în sezonul trecut au fost la un pas de a fi suspendaţi din cauza acestor scandări ale jucătorilor şi suporterilor roş-albaştri, steliştii nu par să fi învăţat mare lucru. Scandarea preferată a suporterilor din Ghencea când vine vorba de Rapid ( "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani, ne p*** pe ei la infinit, m*** lui Rapid!") este una pentru care ar putea suferi sancţiuni grave după ultimele prevederi ale UEFA împotriva rasismului. CNCD a avertizat clubul Steaua în privinţa acestui lucru printr-un comunicat de presă, menţIonând că şi jucătorii s-au comportat în aceeaşi notă.
Pe înregistrare se aude cum unul dintre suporterii stelişti îl înjură şi îl numeşte pe Cristian Săpunaru ţigan: "Mori, mă în morţii mă-tii de ţigan!"
Dacă mai era nevoie de o dovadă a rasismului steliştilor, iată dovada postată chiar pe un site al roş-albaştrilor!
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/VIDEO__Scand...e_in_galer.html
n-am vazut post`ul pe acelasi subiect ![]()
mda...[fir-ar ei sa fie] cu gazeta lor de buzunar cu tot....pfuai cati draci am....
Modificat moderator