FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«13940414243689»
Virgil16.07.2006 16:59

E posibil ca Fernandes sa fi baut.Nu ar fi prima data.Mai stiu ca o asemenea stire in presa nu da bine pentru echipa.De aici probabil si solidaritatea împotriva presei.Se pare ca disciplina la echipa nu e punctul forte.Cred ca Oli îi cam scapa din mâna pe baieti,iar Carlos e de un tupeu nefiresc.

rareeslh16.07.2006 19:19

F bine o facut Steaua....dupa ce ca presa scrie tot soiul de prostii despre noi, mai trebuie sa le si raspundem. Carlos putea din partea mea sa se arunce de pe geam si sa urle:"SUNT UN PESHTE PE USCAT", atata timp cat da randament in teren. Aia de la evenimentu zilei nici n-o fost in cantonament. Olaroiu ar trebui sa-si vada de treaba sa de antrenor si noi de treaba noastra de suporteri. El stie ce ii bine si ce ii rau un cantonament la Steaua!

FORZA Steaua!!!

Virgil17.07.2006 18:36

Asul din mâneca lui Gigi,a cazut în derizoriu.

"Comitetul Executiv al FRF întrunit astazi la Mamaia, a decis ca gruparile care stimuleaza financiar adversarele contracandidatelor sa fie suspendate, amendate sau depunctate, a declarat, într-o conferinta de presa, presedintele Mircea Sandu.

"Echipele risca suspendarea de la un an la doi ani, penalitate pecuniara, sau ar putea fi depunctate de la 3 la 9 puncte", a spus Mircea Sandu.

www.prosport.ro

Suspendare de la 1 an la 2 ? Nu se poate asa ceva,cred ca e o gluma.Cum sa suspenzi o echipa?Inseamna ca se desfiinteaza.Doamne!Cum pot fi atat de idioti?

Motanu D17.07.2006 18:40

@Virgil:

La cum ii stim pe cei din fotbalul romanesc probabil ca vor suspenda sediul clubului, precum si portarul, femeia de servici si soferul autocarului !!!

focus17.07.2006 21:15
Suspendare de la 1 an la 2 ? Nu se poate asa ceva,cred ca e o gluma.Cum sa suspenzi o echipa?Inseamna ca se desfiinteaza.Doamne!Cum pot fi atat de idioti?

Oficialii care "nu stau cuminti" vor fi suspendati 1 sau 2 ani.Echipele risca depunctari.Au revenit cei de la Prosport cu varianta corecta.

Melku17.07.2006 21:27

Nicoliţă fundaş dreapta?

Faptul că israelianul Klemi Saban, noua achiziţie pentru postul de fundaş dreapta, este în urmă destul de mult cu pregătirea îi dă mari bătăi de cap lui Cosmin Olăroiu. Deşi îl are ca variantă de rezervă pe Petre Marin, tehnicianul stelist pare tentat să îl folosească în primele meciuri pe acel post pe Bănel Nicoliţă. Oli l-a mai încercat pe Bănel pe postul lui Ogăraru şi în ultima etapă, la Vaslui, dar şi în partidele de verificare din cantonamentul de la Kaprun. (gsp.ro)

Maine poimaine ii vedem pe Dica si Iacob mijlocasi defensivi, Coman/Bostina sau Cristocea fundasi dreapta ca doar fundasii castiga trofeele..

Virgil18.07.2006 02:45

A se observa ca nici Coman nu este la zi cu pregatirea.

sorin_77718.07.2006 06:56

Bine ca e Nesu la punct cu pregatirea ca il vedeam si pe Bostina sau Cristocea fundasi...vai de capul nostru... 8O 8O 8O

Virgil18.07.2006 07:17

Nu stiu daca ati observat,dar bataile generale declansate în teren,nu au existat pe vremea lui Piturca,Zenga sau Protasov.

Totul se întampla de cand e Oli.In pregatirile de iarna cu Steaua Rosie,pe finalul campionatului cu Gloria,acum cu Tavria.Vina e numai a lui ca nu stie sa-i stapaneasca,ca nu s-a impus.Faptul ca jucatorii sar la bataie e o lipsa de respect la adresa antrenorului.

In plus cred ca Oli nu ar fi luat campionatul cu Steaua,daca Becali nu ar fi stimulat cu bani pe adversarele Rapidului.

Desi doresc sa-i mearga bine la noi,sa duca Steaua pe noi culmi,am o mare doza de rezerva in privinta lui.

sorin_77718.07.2006 07:27

Din cate imi amintesc jucatorii s-au batut si pe vremea lui Zenga si tot in Cipru... Poate ma ajuta cineva sa imi spuna in ce meci... Cred ca tot Steaua Rosie Belgrad ne era adversara...

_yang18.07.2006 08:18

@sorin777 Era tot pe vremea lui Oli in iarna si Zenga era antrenor la Steaua Rosie !!!

Campionii au CD

Intercont Music a lansat, saptamina aceasta, un CD multimedia care cuprinde printre altele cintecele galeriei ros-albastre, interviuri cu foste staruri ale clubului Steaua si informatii din istoria de aproape 60 de ani a echipei. CD-ul a aparut la initiativa citorva suporteri care au considerat ca performantele europene de anul trecut merita rasplatite prin acest proiect multimedia, destinat tuturor fanilor stelisti.

http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20...0&articol=10234

Stiti ceva de acest CD ???

Bogdan4Steaua18.07.2006 15:15

"Gigi Becali: "Decizia FRF nu este valabila pentru mine"

Gigi Becali a declarat la Realitatea TV ca practica de a stimula adversarele nu va putea fi oprita, in ciuda comunicatului emis de FRF. "Nu inseamna ca s-a rezolvat ceva cu aceasta decizie. Daca vrea cineva sa faca ceva, tot face. Dar daca eu dau bani printr-o firma, stiu ei cui si de ce i-am dat? Decizia FRF este o idee buna, dar nu este valabila pentru mine.", a declarat Becali."

Sursa: stelisti.ro

Sper sa nu faca Gigi vreo prostie in sezonul viitor, prostie care sa ne coste.

forever_STEAUA18.07.2006 15:20

@Bogdan4Steaua

De ce te temi, nu scapi.

Gigi a fost constant in a face prostii si mai ales in a abera. pentru el si reclama proasta e reclama...

sorin_77718.07.2006 15:26

Eu vad ca legea e destul de clara si nu ofera nici o portita spre a o evita si a continua sa alergi cu banii dupa autocare...

Virgil18.07.2006 15:32

@_yang

Daca nu ai citit inca,iti recomand acest link :

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=4124

Motanu D18.07.2006 17:40
Eu vad ca legea e destul de clara si nu ofera nici o portita spre a o evita si a continua sa alergi cu banii dupa autocare...

Stai linistit. Se inventeaza cateva...

Virgil18.07.2006 19:17

Exact,nu-ti face probleme.Inventeaza Gigi ceva.Daca nu el,profesionistii care îl înconjoara.

Chiar daca legile sunt rigide,realitatea e flexibila.

Melku18.07.2006 22:29

Iulian Miu

Acesta remomorează şi vremurile frumoase petrecute în Ghencea. "Era frumos, aveam echipă bună. Dacă mă gîndesc la ce a fost în trecut, pot spune că unele lucruri nu le-aş mai repeta. Regret episodul cînd am stat la Steaua la tineret. Eram încăpăţînat, tînăr. Poate că ăsta a fost ghinionul meu. Jucasem titular pe vremea lui Hagi la naţională, după care am ajuns la echipa a doua a Stelei", încheie Miu. (gsp.ro)

Mare pacat, imi placea destul de mult.

sorin_77719.07.2006 07:14

una peste alta si Iulian Miu are cele mai frumoase momente in cariera cand juca la Steaua... nu stiu cum se face dar putin mai castiga ceva afara in afara de bani... Trofeele si bucuriile tot la Steaua le-au castigat toti.

iancu dragosh19.07.2006 10:34

Miu este unul dintr-o lista foarte lunga de jucatorisi Stelei care au fost sabotati din punct de vedere fotbalistic de Piturca. ce inteleg prin acest lucru, inainte de venirea lui piti erau cotati de 2,3 ori mai bine, erau tineri si aveau potential: Lincar, Miu, Daniciulescu, Trica, Ogararu, Ciocoiu

Melku19.07.2006 11:46

Eu din cate imi aduc aminte Iulica a fost trimis la tineret pentru ca nu a vrut sa renuntze la impresarul sau Giovanni. Ciocoiu a fost un mare indolent si din pacate a ramas asa, mai ceva ca Dica, Trica nu mi-a rupt gura, jucator mediocru cu mici sclipiri, Lincar un jucator util gen Paraschiv dar cam atat si Danciulescu nu stiu :lol: imi placea destul de mult.

FanSteaua4Life19.07.2006 12:38

Danciulescu... :evil: ...nici el nu mai stie ce e, oltean, caine sau Stelist...nu imi place de el si nu mia placut nicodata...

iancu dragosh19.07.2006 12:40

Bineinteles ca fiecare dintre ei avea si defectele, insa scaderea brusca a randamentului lor in era Piturca nu poate fi o simpla coincidenta. Asa cum, de exemplu, jocul slab prestat de Bostina in retur, dupa ce fusese cel mai bun om intur, isi gaseste justificarea in schimbarea conducerii tehnice.

Probabil ca sunt cel mai mare sustinator al lui para pe acest forum insa da-mi voie sa-ti spun ca gresesti mult comparandu-l cu LIncar. Erik a fost un talent urias, la 17 ani Roland Courbis, antrenorul lui de la Bordeaux spunea ca asemenea talent n-a mai vazut de la Zidane. Nu stiu daca iti mai amintesti insa la vremea respectiv s-au refuzat ceva milioane de euro de la West Ham deoarece, ca si Radoi acum, era cel mai bine cotat jucator al Stelei avand o valoare de piata de peste 5 milioane de euro. Din pacate, dimensiunile ratarii lui lincar ca fotbalist sunt uriase si nu pot fi cautate numai in directia lui nea Piti, insa de acolo a inceput totul.

Melku20.07.2006 22:34

Interviu Emerich Ienei

Ce părere aveţi despre zvonurile că portughezul Carlos a băut în cantonamentul echipei din Olanda?

- Aceste lucruri nu sînt controlabile şi dacă nu l-a prins antrenorul nu cred că este adevărat. După cum îl ştiu pe Oli, îl dădea afară imediat. Însă, pe plan sportiv, nu prea este de Steaua. Chiar dacă la Sevilla a avut un reflex foarte bun, în rest toate golurile pe care le-a luat au fost pe greşelile lui personale. Nu cred că este un portar de prima mînă, deoarece face gafe multe. (gsp.ro)

Mama ce campanie fac astia de la GSP si Antena 1 impotriva lui Carlos, aoleu, l-au corupt si pe nea Imi :lol: Poate asa ne bagam mintile in cap in legatura cu subiectul Carlosh, cand Traian Tomescu (Dumnezeu sa il ierte) a tunat, multa lume a sarit de fund in sus, hai sa vad acum cine are tupeu.

DanStan20.07.2006 23:47

Deocamdata pletosu' a luat 12 goluri in 21 meciuri jucate pentru Steaua. In medie un gol la 155 minute. Chiar admitand ca apararea l-a scutit de probleme majore si tot nu mi se pare justificata agresivitatea campaniei impotriva sa.

Referitor la ce-a spus Jenei, problema e mai complicata. Carlos nu e un super-portar. Aici nea Imi are dreptate. Dar s-a vazut ca fundasii colaboreaza bine cu portughezul si au incredere in el. Poate si pentru ca portughezul - stiind ca n-are valoarea lui Buffon - nu se apuca sa le dea lectii. Ce-ar fi deci de preferat, cel putin pentru moment : un portar de valoare medie care sa se inteleaga bine cu aparatorii sau un portar de mare clasa care sa ia multe goluri pentru ca fundasii nu reactioneaza la indicatiile sale ?

«13940414243689»