FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«13839404142689»
Melku10.07.2006 22:43

În sezonul următor Steaua va evolua acasă cu mingi Nike de culoare albă cu dungi groase albastre. Olăroiu a solicitat sponsorului tehnic al campioanei ca atît baloanele, cît şi noul rînd de echipament de joc, care este în dungi verticale roş-albastre, să fie oferite fotbaliştilor cît mai repede. "Jucătorii trebuie să se acomodeze cu culoarea mingii, acel albastru fiind ceva mai deosebit faţă de baloanele de pînă acum. La fel şi în cazul tricourilor, e nevoie de acomodare cu dungile de pe echipamentul coechipierului, să nu-i deranjeze la ochi", a explicat Olăroiu. (gsp.ro)

Stirea asta imi place :D de-abia astept sa vad cum arata mingea.

forever_STEAUA11.07.2006 17:11

Alertă cu bombă pe Stadionul naţional "Lia Manoliu"

Poliţia capitalei a fost sesizată, marţi, în jurul orei 18,00, cu privire la faptul că pe stadionul naţional "Lia Manoliu" ar fi fost amplasată o bombă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, au fost alertate echipele specializate pirotehnice ale Poliţiei române care caută în acest moment eventualul dispozitiv exploziv.

sursa: prosport

:twisted: :twisted: :twisted:

Motanu D11.07.2006 17:24

Singura bomba reala va fi rezultatul Supercupei !

forever_STEAUA11.07.2006 17:38

Viorel Paunescu a fost numit marti presedinte onorific la Steaua si va avea birou in noul sediul al gruparii din Ghencea, de la Aleea Alexandru numarul 1.

sursa: onlinesport

Melku11.07.2006 18:23

Nu pot sa cred, e cea mai tampita mutare posibila, dupa ce am semnalat nu cu putin timp in urma ca acest nenorocit se ducea la meciurile cainilor pupandu-se pe botic cu Borcea si netoiu, mai vine si in curtea noastra! Gigi Becali cu care am incercat sa fiu cat de cat alaturi incepe sa ma calce pe nervi! :evil:

strezahuzum11.07.2006 19:14

Dumnezeu sa ne ajute .... daca se intoarce aceasta veritabila ciuma care a fost Paunescu .... vin vremuri grele :cry: :cry:

Virgil12.07.2006 15:25

Stati linistiti.Viorel Paunescu este pus numai pentru imagine.Imaginea unui om potent,priceput in treburile conducerii unui club,un personaj respectat in fotbalul românesc.Ceea ce e foarte important.

Israelianul Klemi Saban nu face antrenamente cot la cot cu jucatorii Stelei, pentru ca este în urma cu pregatirea fizica si de multe ori el are timp sa scoata din poarta mingile sutate de coechipierii sai. Dupã ce antrenorul lui Maccabi Haifa a spus ca Saban era doar rezerva la echipa, noua achizitie a Stelei a dezvaluit si de ce a evoluat ca titular doar 13 etape de campionat: s-a accidentat la genunchi, unde a suferit o operatie în toamna anului trecut, care l-a ținut departe de gazon.

Ma tem ca nu am adus pe cine trebuia.Operatii la genunchi au suferit si Florentin Dumitru si Oprita.Ce a urmat dupa,stiu foarte bine toti Stelistii

_yang12.07.2006 15:45

Si Ronaldo a suferit o operatie asemanatoare si a iesit apoi golgheterul World Cup !!! Oricum nu cred ca a fost asa de grava accidentarea lui daca si-a revenit asa repede !!!

colaps12.07.2006 17:25

presa a inceput sa anunte cu surle si trambitze declaratia "socanta" a lui Meme conform careia Oga nu ar valora 3 milioane... ceea ce omite (mai mult sau mai putin intentionat) este ca Meme s-a referit la valoarea de piatza a lui Oga, care, deshteptilor de la tvr si osp, nu este totuna cu valoarea jucatorului, pentru ca depinde si de cat valoreaza campionatul din care vine, si de ota europeana a echipei care il vinde... la fel cum si Radoi, individual cred ca face cei 10 milioane pe care ii vrea Gigi, dar pe care nu ii va lua prea curand, venind din Romania... poate doar daca facem o treaba buna anul asta in Liga...

Alextds12.07.2006 19:03

Parcursul Stelei nu are nici o legatura cu plecarea lui Radoi la anul pe suma ceruta de Gigi, calitatea de jucator din Uniunea Europeana insa va face minuni la anul.

Motanu D12.07.2006 19:28

Nu prea ne priveste pe noi dar... tocmai s-a schimbat formal seful la milogi:

Noni: "Sunt mândru sã fiu noul lider al galeriei Rapidului"

2006-07-12 18:08:00

Noul lider al galeriei giuleștene, Lucian Dunãrințu, zis și Noni, a fãcut primele declarații pentru siteul nostru:

"Mã simt onorat sã fiu noul lider al galeriei Rapidului. Este o responsabilitate mare sã fii liderul prietenilor tãi, dar este în același timp și cea mai mare mândrie."

Întrebat dacã are de gând sã schimbe ceva în galeria alb-vișinie, Noni a spus:

"Vreau sã continuu ceea ce a fãcut Gigi ( Corsicanu' ) și nu am de gând sã fac schimbãri, nici acum și nici pe viitor."

Noul lider al galeriei noastre crede cã suporterii giuleșteni vor ști sã-și încurajeze echipa, în ciuda faptului cã numãrul maxim de spectatori care vor putea fi prezenți la meciuri va fi de 1.649 de oameni, din cauza lucrãrilor de consolidare de la stadionul Giulești:

"Faptul cã vom avea doar 10.000 de spectatori la meciuri reprezintã la prima vedere un dezavantaj, dar noi am fost mereu aproape și vom rãmâne la fel. Dacã lucrãrile se vor prelungi mai mult de un sezon, atunci va fi o problemã."

Noni spune cã fostul lider de galerie, Gigi Corsicanu', va rãmâne alãturi de suporterii rapidiști și împreunã vor avea grijã ca imaginea Rapidului sã fie îmbunãtãțitã.

"Nu vreau sã îmbãtrãnesc în postura de lider al galeriei, la un moment dat voi lãsa locul altcuiva mai tânãr. Gigi va rãmâne alãturi de Rapid, din postura de președinte al Ligii Suporterilor Rapidiști ( LSR )."

Asta anunta site-ul milogi.ro . Mai mult, incercand sa intru pe forumul aferent acelui site am primit mesajul:

Informații primejdioase

Accesul dumneavoastrã în acest forum este blocat

Vã rugãm sã contactați webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informații

Nu am intrat in viata mea pe acel forum. Si se pare ca nici nu voi putea vreodata sa o fac. Insa nu ma mira o astfel de manevra jalnica, specifica atat milogilor cat si presei aservite lui Voiculescu !

cristioto12.07.2006 19:50
Insa nu ma mira o astfel de manevra jalnica, specifica atat milogilor cat si presei aservite lui Voiculescu !

Doamneee.....Mai, te stiu un tip inteligent. Ce cauta Voiculescu in ecuatia problemei? Este cumva una din ... radacini? Come on ...

Motanu D12.07.2006 19:57

Ok, poate am exagerat cu afirmatia aia. Dar ce prejudicii puteam aduce eu forumului rapidisti.ro ?

Asta e singura intrebare !

c0nVicT12.07.2006 21:51

Borcea: Dinamo de la inceput a fost echipa care a dus trena si cu siguranta anul acesta le va fi greu celorlalte echipe sa se tina dupa ea.

Asta chiar vorbeste serios??! Deci e penal omul, la marii jucatori pe care ii au si la ce omogenitate are echipa, o sa aibe noroc daca o sa termine dupa CFR Cluj si Poli Timisoara daca se va juca corect.

Ce m-as bucura sa le dea Steaua un 3-0 la ei acasa...sa il vedem pe Borcea pe cine mai da vina.

El Nino_912.07.2006 22:18

@Motanu D

probabil esti inregitrst pe stelisti si nu ai voie sa te inregistrezi pe rapidisti...cred :)

Melku13.07.2006 00:40

@ Motanu D

Ai grija, maine poimaine nu te mai lasa pe stadioane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In alta ordine de idei ce formulare securisto-comunista "Informatii primejdioase"...clar e Voiculescu aka Felix implicat. :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN13.07.2006 05:28

:evil: >>>Or avea aia pe forum informatii ultrasecrete "comunisto-securiste" si de aia nu lasa pe unii sa intre pe acolo :lol: ,nu am intrat niciodata si nici nu o sa intru "mi-e frica de gripa aviara" daca iau si mor....un stelist mai putin :lol:,cat despre numirea lui Paunescu....nici mie nu-mi place acest personaj dar s-a facut pentru imaginea clubului,acuma sa vb de j-avre...am vazut ca

au cel "mai puternic atac de 10 ani incoace"....parca nu au castigat 10 ani la rand titlul,si asta se face marcand goluri,parca vad ca in UEFA se impiedica de maltezi ca rad de ma p... pe mine,atunci o sa ajunga de rasul lumii!!>>> :twisted:

Cooper13.07.2006 11:26

@ IONUTZ-CIPRIAN

Hai sa-i lasam pe altii sa vorbeasca despre asta. Parerea mea e ca, nici nu are rost sa coboram la nivelul la care au ajuns catzelusii, craiovenii (de care imi pare totusi rau ) in ziua de azi. Nu vezi ca au inceput toti sa scoata capul . Borcea, mititelul, turcu, savarina. Cand vor ajunge cel putin la nivelul echipei noastre, atunci , da, merita sa-i bagam in seama. Pana atunci eu zic sa-i lasam sa latre unii la altii precum cainii la luna.

IONUTZ-CIPRIAN13.07.2006 13:09

:evil:>>>Ai dreptate nu prea merita sa-mi tocesc degetele pentru ei.Dar cand vad ca se baga asa aiurea in seama......mai ales cu bataile de joc,si cu ifosele de mari vedete ma doare capul!!>>> :twisted:

_yang13.07.2006 19:18

E clara subordonarea galeriei de milogi conducerii UTC !!!

Ce lider de galerie in lumea asta a fost prezentat intr-o conferinta de presa organizata de clubul pe care il sustin !!!

cristioto13.07.2006 21:46
Ok, poate am exagerat cu afirmatia aia. Dar ce prejudicii puteam aduce eu forumului rapidisti.ro ?

Recunosc faptul ca ma depaseste situatia :D. Nu cred ca forumul este conceput de asa maniera incat sa separe negrul de alb, dar, cine stie? :D

@Motanu D

probabil esti inregitrst pe stelisti si nu ai voie sa te inregistrezi pe rapidisti...cred  :)

Nope.

@ Motanu D

Ai grija, maine poimaine nu te mai lasa pe stadioane  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

In alta ordine de idei ce formulare securisto-comunista "Informatii primejdioase"...clar e Voiculescu aka Felix implicat.  :twisted:

Daca stii si suma pe care o primesc cei de la site-uri sa nu il atace, promit sa iti iau un interviu :D

Melku13.07.2006 21:57

Sub protectia anonimatului? (Informatia costa) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Motanu D14.07.2006 03:46

Recunosc faptul ca ma depaseste situatia :D. Nu cred ca forumul este conceput de asa maniera incat sa separe negrul de alb, dar, cine stie? :D

Am intrat si pe dinamovisti.ro. Nici o problema. La fel pe celelate site-uri/forumuri din acel pachet.

Deci care-i problema ? :roll: Sau poate ai dreptate... dar atunci nu ar trebui sa fie anchetati pentru discriminare ?! :twisted: :lol:

cristioto14.07.2006 13:18

@ Motanu

Naiba stie, situatia ma depaseste :D.

forever_STEAUA16.07.2006 14:39

In urma articolului "Carlos s-a imbatat in cantonament" publicat in numarul de duminica, 16 iulie 2006, al cotidianului "Evenimentul Zilei", componentii echipei FC Steaua au hotarat sa protesteze prin silenzio stampa, motivele pentru care s-a recurs la acest mod de protest fiind urmatoarele:

1. Articolul respectiv este o pura inventie, cotidianul "Evenimentul Zilei" nefiind la primul atac murdar impotriva Stelei,mai ales ca nici un reporter al cotidianului amintit nu este prezent in cantonamentul de la Mierlo.

2. Jucatorii au dorit in mod clar sa isi exprime astfel solidaritatea pentru colegul lor, cu atat mai mult cu cat el provine dintr-o tara straina.

Este regretabil ca asemenea atacuri vin dupa cel mai bun sezon avut in ultimii ani de vreo echipa romaneasca si, mai ales, inaintea unei campanii europene importante pentru Steaua si pentru fotbalul romanesc.

FC Steaua si Carlos isi rezerva dreptul de a chema in instanta cotidianul respectiv, iar echipa va iesi din silenzio stampa doar daca publicatia respectiva si celelalte mijloace mass-media care au preluat informatia falsa din "Evenimentul Zilei" isi vor prezenta public scuzele - mai ales ca majoritatea dintre ele au reprezentanti in cantonamentul echipei FC Steaua din Olanda.

FC Steaua

sursa: site oficial

«13839404142689»