Nu prea ne priveste pe noi dar... tocmai s-a schimbat formal seful la milogi:
Noni: "Sunt mândru sã fiu noul lider al galeriei Rapidului"
2006-07-12 18:08:00
Noul lider al galeriei giuleștene, Lucian Dunãrințu, zis și Noni, a fãcut primele declarații pentru siteul nostru:
"Mã simt onorat sã fiu noul lider al galeriei Rapidului. Este o responsabilitate mare sã fii liderul prietenilor tãi, dar este în același timp și cea mai mare mândrie."
Întrebat dacã are de gând sã schimbe ceva în galeria alb-vișinie, Noni a spus:
"Vreau sã continuu ceea ce a fãcut Gigi ( Corsicanu' ) și nu am de gând sã fac schimbãri, nici acum și nici pe viitor."
Noul lider al galeriei noastre crede cã suporterii giuleșteni vor ști sã-și încurajeze echipa, în ciuda faptului cã numãrul maxim de spectatori care vor putea fi prezenți la meciuri va fi de 1.649 de oameni, din cauza lucrãrilor de consolidare de la stadionul Giulești:
"Faptul cã vom avea doar 10.000 de spectatori la meciuri reprezintã la prima vedere un dezavantaj, dar noi am fost mereu aproape și vom rãmâne la fel. Dacã lucrãrile se vor prelungi mai mult de un sezon, atunci va fi o problemã."
Noni spune cã fostul lider de galerie, Gigi Corsicanu', va rãmâne alãturi de suporterii rapidiști și împreunã vor avea grijã ca imaginea Rapidului sã fie îmbunãtãțitã.
"Nu vreau sã îmbãtrãnesc în postura de lider al galeriei, la un moment dat voi lãsa locul altcuiva mai tânãr. Gigi va rãmâne alãturi de Rapid, din postura de președinte al Ligii Suporterilor Rapidiști ( LSR )."
Asta anunta site-ul milogi.ro . Mai mult, incercand sa intru pe forumul aferent acelui site am primit mesajul:
Informații primejdioase
Accesul dumneavoastrã în acest forum este blocat
Vã rugãm sã contactați webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informații
Nu am intrat in viata mea pe acel forum. Si se pare ca nici nu voi putea vreodata sa o fac. Insa nu ma mira o astfel de manevra jalnica, specifica atat milogilor cat si presei aservite lui Voiculescu !