FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«13738394041689»
flo220308.07.2006 05:19
Daca Oprita a ajuns jucator competitiv .... vai si-amar de capul nostru. Mai degraba isi revine Balan decat sa il consider pe Oprita jucator "de baza" la Steaua.

sunt nebuni oamenii frate!si uite asa se ajunge la concluzia ca "nu avem posturi deficitare" !

Papp08.07.2006 08:13
Daca Oprita a ajuns jucator competitiv .... vai si-amar de capul nostru. Mai degraba isi revine Balan decat sa il consider pe Oprita jucator "de baza" la Steaua.

Poate nu o fii Oprita asa bun da dak te uiti la ceilalti 5 (inafar de Bostina), mai degraba Oprtita!

Si nu am zis ca e jucator de baza, ci ca poate fi o alternativa in grupe.

_yang08.07.2006 12:07
Stelisti imprumutati?

Noul antrenor al echipei UTA, Marius Lãcãtuș, negociazã cu conducerea campioanei împrumuturile a șapte jucãtori steliști. Lãcãtuș insistã pentru Lițu, Simion, Tudose, Enescu, Drida, Dinițã și Ochiroșii, fiind prezent ieri în Ghencea pentru a discuta cu managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica. "Lițu nu pleacã, va rãmîne în lotul mare", a declarat antrenorul Cosmin Olãroiu.

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/

Iata ca acea modernizare a bazei de pregatire din Ghencea incepe sa dea rezultate... Il asteptam si pe Simion ???

Melku09.07.2006 10:00

Andrei Cristea nu înţelege de ce nu a fost luat în pregătire cu Steaua, mai ales că se află sub contract cu gruparea din Ghencea. "Ştiu că nu mai sunt dorit la Steaua, dar puteau să mă ia şi pe mine în cantonamentele din Austria şi Olanda. Nu pentru a juca în meciurile amicale, ci pentru a mă pregăti. Cale de întoarcere nu mai este, aşa că puteau să-mi întindă o mână. Aşa, mă pregătesc de unul singur. Alerg prin parcurile bucureştene, mă duc la sală şi la bazin, şi cam atât. Mă întreb ce decizie se lua dacă eram un beţiv sau mă duceam seară de seară prin discoteci? M-a impresionat faptul că majoritatea colegilor de la Steaua m-au sunat tot timpul din Austria şi m-au îmbărbătat. Înseamnă că am avut caracter şi nu mi-am bătut joc de nimeni. Ceva e putred la mijloc", a încheiat Cristea. (psp.ro)

Nu sunt de acord cu tratamentul aplicat de conducere, chiar nu merita, de cate ori a intrat pe teren el a incercat, ca nu a reusit cat se astepta toata lumea e partea a doua.

Dawson09.07.2006 10:25

Total de acord cu Melku. N-o fi reusit saracul Andrei mare lucru la Steaua, dar atat vreme cat a imbracat tricoul nostru, trebuie respectat. Mai mult, cand ii este greu, acum, el trebuie sustinut si ajutat sa mearga mai departe in cariera. Urat, foarte urat din partea conducatorilor nostri.

I.N.Money09.07.2006 10:36

Vorba lui Cristea,e ceva la mijloc acolo,nu se poate ca un jucator care era favoritul lui JJ sa ajunga sa nu i se permita macar sa se antreneze.

Mai bine il imprumuta lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la UTA,ca si asa atat Cristea cat si Fiara au nevoie de acest lucru.

Melku09.07.2006 11:29

"Deocamdată nu există nici o ofertă pentru jucătorul Andrei Cristea. Mi-a plăcut de el doar când juca bine, nu acum." Gigi Becali, patron Steaua (prosport.ro)

Nu mai este favoritul lui Gigi.

_yang09.07.2006 13:05

Ce e mai grav e ca nu e prima data cand se intampla asa ceva . :(:(:(

Rachita si Miu stiu de ce ... :(:(:(

FanSteaua4Life09.07.2006 13:12

Mie imi pare sincer rau de el, am avut ocazia sa stau de vb cu el cand era Zenga la echipa, parea foarte bucuros ca e la Steaua, la cateva sapt dupa meciul cu dinamoo cand a inscri, nu mi sa parut deloc cu nasu pe sus...Cand a jucat Steaua cu Valerenga la Constanta, la antrenamentul oficial a sta cateva minute de vb cu mine, si imi spunea ca ii pare rau ca nu are ocazia sa ii demonstreze lui Protasov ca are valoare, ca in 5-10 minute cat prinde la unele meciuri nu prea are ce sa arate...

Multi au ras de el, dar sa ne aducem aminte ca el a batut dinamoo, el a batut Valencia, el a dat primul gol cu timishoara in ultima etapa...Mie mi-ar fi convenit sa ramana la Steaua si sa faca doar un meci, doua bune pe an dar decisive...

Sper sa ajunga la o echipa buna si sa demonstreze ca are valoare...

_yang09.07.2006 13:30

Poate il convinge [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pe Gigi sa-l imprumute la UTA !

DTP-Ludacris09.07.2006 14:19

Urat..chiar nu inteleg de ce se poarta asa cu el dar NU MERITA ..oricat de prost ar juca ... :cry:

gloribyh09.07.2006 21:37

Ar fi trebuit sa il ia Olaroiu cu el.Cristea merita...chiar si doar pentru faptukl ca e stelist

Melku09.07.2006 21:46

"Steaua trebuie sa joace pe teren, sa se exprime pe teren. Si noi, daca eram pe locul doi, procedam precum Rapid si Dinamo acum. Suntem campioni, asa ca de acum inainte la Steaua va fi fara scandaluri. Vreau sa impun aceasta politica, iar cine nu o va respecta va primi amenda", a declarat duminica Gigi Becali. (onlinesport.ro)

Aplaud aceasta decizie, oricum nu prea am vazut la noi decat riposte nu atacuri dar cel mai bine e noi sa ne vedem de treaba, sa ajungem in grupele CL, sa mergem chiar mai departe, sa incepem bine noul campionat si sa ii lasam pe cei de acasa sa dea din gura degeaba.

weeezer_2009.07.2006 22:24

ce jeg tipul asta de la gsp... cine dracu e asta de isi permite sa faca asa misto de cel mai galonat club din Romania??

http://www.gsp.ro/index.php?a=49502&shift=1

Virgil10.07.2006 03:26

Exagerezi "weeezer".E doar o gluma.Sper ca nu-ti lipseste simtul umorului.

weeezer_2010.07.2006 05:28

ba da Virgil, mi l-am pierdut in cazul asta. de la a glumi cu bun simtz pana la bataie de joc... e o oarecare diferenta si distanta, cel putin asa ar trebui sa fie.

ma rog, sa zicem ca nu i-am gustat io gluma si sa fiu io ala "ciudatul"

Motanu D10.07.2006 05:36

http://gsp.ro/index.php?a=49514&shift=1

In fine, recunoaste si Tolontan un aspect stiut de toata lumea...

Virgil10.07.2006 06:30

Totusi.Zice ca a fost,nicidecum ca este.Nu stiu daca a avut un moment de revelatie divina,dar stiu ca si-a gasit singur porecla potrivita.Dobitocul.

laca_710.07.2006 09:31

S-a trezit însã și Zotta - un secretar general la Rapid mai insipid decât fostul secretar general al Comitetului Central și mai antipatic decât colegul de la linie de pe vremuri, unul Argãsealã, care ne aratã drumul spre adevãr. E ca și cum l-ai pune pe Gigi Becali sã conducã un marș al homosexualilor în Noaptea de Înviere. Zotta a anunțat ad-hoc o conferințã de presã într-o zi, sâmbãta, în care normal trebuia sã-și plimbe câinele prin parc și, mai ales, sã-și scoatã la aer curat conștiința greu încãrcatã.

Dar dacã George Copos i-a dat un ordin, trebuia sã-l execute. Așa cum, în urmã cu vreo patru-cinci ani, inventa lovituri libere cu spatele la poartã și valida goluri prin telepatie, stârnind mânia lui Gino Iorgulescu, care l-a alergat ca pe un animal domestic în ziua de Ignat. În aceastã mocirlã de interese, Zotta a vrut sã arate cã oficialii din Giulești sunt curați ca lacrima, iar alții sunt negri de funingine. Aș fi vrut sã facã o conferințã de presã când acorda penalty-uri dubioase în minutul 90 pe la Onești ori pe la Bacãu, sau când plângea cu regulamentul în mânã la acuzele și țipetele lui Gino. Þi-a venit cantitatea de moralitate cu trecerea anilor sau doar acum, instantaneu? sursa:www.prosport.ro tare ,nu? :D

colaps10.07.2006 10:44
http://gsp.ro/index.php?a=49514&shift=1

In fine, recunoaste si Tolontan un aspect stiut de toata lumea...

da-i Doamne lui Tolontan mintea de pe urma... ca gura prostului adevar graieste, amin!

manu7110.07.2006 14:00

clujul....pare echipa de fotbal din Romania cu cea mai buna campanie de transferuri.....intradevar exista acolo un investitor care doreste performanta si cu toate ca i-am desconsiderat pt meciul cu rapid,imi dau seama ca acum o sa joace tare si cu ei, deoarece nimeni de acolo nu cred ca mai doreste altceva decit performanta......ma bucura si ma intristeaza in acelasi timp ca o alta echipa se intareste valoric, superior fata de editia precedenta de campionat si Steaua nu face altceva decit sa vorbeasca,dar in editia 2006-2007 o sa fie un campionat tare si o vad pe c.f.r Cluj ca fiind un jocker de genul Sportul Studentesc....toata stima si respectul pt cei ce tac si fac.......si totusi mai sper ca mai cumpara si Steaua ceva pt intarirea lotului, care ,deja incepe sa aiba probleme de sanatate, datorita lipsei de repaus.......totdeauna Steaua :twisted: :twisted:

Virgil10.07.2006 14:40
clujul....pare echipa de fotbal din ...toata stima si respectul pt cei ce tac si fac.......si totusi mai sper ca mai cumpara si Steaua ceva pt intarirea lotului, care ,deja incepe sa aiba probleme de sanatate, datorita lipsei de repaus.......totdeauna Steaua :twisted:  :twisted:

Inainte de a te atentiona ca stima = respect,cum poti sa respecti CFR-ul care s-a mânjit facand blat cu Rapedul,aflat in lupta directa cu noi pentru castigarea titlului de campioana ?

Niciodata nu voi respecta aceasta echipa,pentru mine e o echipa de nimic,atata timp cat va fi patronata de Paszkaniy si condusa de Muresan.

_yang10.07.2006 17:26

Pacat ca se compromit acolo Dorinel Munteanu si Martin Tudor !!!

Alextds10.07.2006 19:26

CFR Cluj s-a intarit cel mai tare pt ca a fost cea mai slaba pretendenta (crezi ca dc Steaua nu lua titlul nu era revolutie si aici cu multi jucatori adusi?)

Martin Tudor trebuie mai ales respectat ca desi a protestat impotriva deciziei conducerii e asa de bun incat sa nu isi permita CFRul sa se debaraseze de el.

armanovici10.07.2006 19:29

Hai hai...si pe noi ne-au ajutat cand trebuia...sa nu uitam asa usor...nu a trecut decat un an si ceva de la acel meci cu cantec Steaua-CFR.

A fost ceva mai mult decat implicare politica acolo la dej...

«13738394041689»