FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«13536373839689»
_yang30.06.2006 12:27
decat un stadion pe 3 nivele folosit de 10 ori pe an mai bine le acopera pe cele 4-5 existente.

Subscriu...

Rossoblu30.06.2006 12:38

Steaua începe la 15:30 primul meci de verificare al stagiului din Austria, adversară urmînd să-i fie campioana Ciprului, Apollon Limassol. Formula de start este Carlos - Nicoliţă, Goian, Ghionea, Neşu - Paraschiv, Rădoi, Boştină - Dică - Iacob, Badea. Olăroiu mizează ca şi aseară pe un sistem cu 3 mijlocaşi centrali, două vîrfuri împinse şi un alt atacant în spatele lor.

wtf ? Nicolita fundas dreapta?

de fapt ar trebui sa arate cam asa :

-----------------------------Carlos---------------------

--------------Ghinonea ------------Goian----------------

--Nicolita------------------------------------------Nesu------

--------------Para----Radoi-----Bostina--------------------

------------------------Dica------------------------------

---------------Iacob-------------Badea----------------------

e cel mai bun 11 care il putem alinia, avem niste rezerve de tot....plansu:

rezerve:

Drida

Panait

oprita

Lovin

Baciu

e mai subtire lotu chiar decat anul trecut dupa parerea mea.. :evil:

Ayrton30.06.2006 12:49

Am impresia ca acest experiment o sa fie un esec!

Pe flancuri bate vantul...

Jucatorii nu se potrivesc deloc cu acest sistem.

Si eu prefer un 4-3-3, dar intr-o asezare asemanatoare cu cea a Barcelonei, cu un varf de careu si 2 extreme.

Ma intreb cum va arata primul 11 atunci cand va veni fundasul israelian.

colaps30.06.2006 13:02

ce rezerve-s astea? unde-s Cristocea, P. Marin?..

Rossoblu30.06.2006 13:07

nu i-am bagat ...pt ca am crezut daca erau disponibili trebuiau sa joace titulari...dar poate face experimente Oli si daia nu i-a bagat..

colaps30.06.2006 13:19

nu i-am bagat ...pt ca am crezut daca erau disponibili trebuiau sa joace titulari...dar poate face experimente Oli si daia nu i-a bagat..

evident fratilor ca Oli experimenteaza, nici nu a inceput bine perioada de pregatire asa ca haideti sa nu ne grabim cu concluziile... multi l-am facut de defensiv pe saracu' om, uite ca are totusi disponibilitate la un 4-3-3 care e cu totul altceva... hmm.. din ce scrie pe gsp, 3 ocazii si un gol anulat in primele 20 de minute... hai ca o sa fie bine... mai vine israelianul ala fundash de banda, urca Banel si mai desface mijlocul... om trai si-om vedea...

_yang30.06.2006 14:06

Iese Bostina din echipa si urca Nicolita iar Paraschiv o sa-si reia locul langa Radoi !!!

Amical, min.65/ Steaua-Apollon Limassol 2-1

2006-06-30 16:56:00

În minutul 77, Steaua conduce pe Apollon Limasol cu 2-1, prin golurile marcate de Iacob (min. 57) și Oprița (min. 63). Pentru ciprioți a marcat Sosin (77).

Steaua a început cu urmãtoarea formație: Carlos - Nicolițã, Goian, Ghionea, Neșu - Paraschiv, Rãdoi, Boștinã - Dicã - Iacob, Badea.

Dupã pauzã, Cosmin Olãroiu i-a trimis în teren pe Cernea - Bãlan, Panait, Ghionea, P. Marin - Drida, Lovin, Cristocea, Nicolițã - Oprița, Iacob.

Oare invie Oprita ???

I.N.Money30.06.2006 15:52

In amicale e golgeter...la fel era si Cristea :roll:

Dawson30.06.2006 16:57

Cica dau astia ceva imagini pe la stiri.

PS (sorry pt off)

ASTA E POSTAREA MEA CU NR. 100! 8)

Motanu D30.06.2006 22:59
"Ce, s-a speriat Rãdoi cã am dat gol avînd banderola pe braț? Sã nu-și fac griji, a fost o întîmplare cã am bãgat mingea în poartã fiind cãpitan de echipã"

Daniel Oprița

GSP.ro

Parca vad ca se trezeste vreun ilustru ziarist sa trunchieze afirmatia si sa iasa ceva de genul: Sã nu-și fac griji, a fost o întîmplare cã am bãgat mingea în poartã.

cristioto01.07.2006 11:09
Parca vad ca se trezeste vreun ilustru ziarist sa trunchieze afirmatia si sa iasa ceva de genul: Sã nu-și fac griji' date=' a fost o întîmplare cã am bãgat mingea în poartã.[/quote']

Nu trunchiaza nimeni nimic, stai calm :) .

forever_STEAUA01.07.2006 12:07

@cristioto

Motanu se referea la gsp. Parca nu erati acelasi lucru, nu? ;)

Motanu D01.07.2006 12:12

Eu nu ma refeream la un ziar anume sau la voi. Dar sa nu-mi zici ca nu sunt idivizi prin presa care fac asa ceva !

cristioto01.07.2006 20:00
@cristioto

Motanu se referea la gsp. Parca nu erati acelasi lucru, nu? ;)

Si de Pro sa fi fost vorba, tot aia ziceam :). Bai, e asa simplu: nu luati ziarele! Uitati-va pe net :D.

Eu nu ma refeream la un ziar anume sau la voi. Dar sa nu-mi zici ca nu sunt idivizi prin presa care fac asa ceva !

Sunt o groaza, dar am vazut in ultima vreme ca s-au mai potolit. Pana incepe campionatul cand vor ataca pe toti.

Dar retineti: ei mereu vor ataca pe cei puternici, care au cei mai multi suporteri. Culmea, isi ataca si echipa favorita :P.

***alex***01.07.2006 21:11

Nu stii ca postarea consecutiva este interzisa? Puteai da un edit! :lol:

cristioto01.07.2006 21:42

Am raspuns celor doua persoane, deci era nevoie de doua raspunsuri personalizate (pentru fiecare in parte) ca sa se inteleaga.

Bogdan4Steaua02.07.2006 04:42

In alta ordine de idei, chiar daca nu este vorba de Steaua, sa salutam victoria celor de la Farul Constanta in meciul din Intertoto contra celor de la Lokomotiv Plovdiv(scor 2-1). Sa speram ca Farul se califica in turul 3 iar apoi, de ce nu, sa incerce o calificare in Cupa UEFA.

Bafta Farul!

steauafans.tk02.07.2006 07:35
Am impresia ca acest experiment o sa fie un esec!

Pe flancuri bate vantul...

Jucatorii nu se potrivesc deloc cu acest sistem.

Si eu prefer un 4-3-3, dar intr-o asezare asemanatoare cu cea a Barcelonei, cu un varf de careu si 2 extreme.

Nush daca s-ar putea vrodata cu Oli pe banca..dar eu ma gandesc la un 3-4-1-2 :D

--------------------Carlos-----------------

--- Saban---------Ghionea---------Goian---

Nicolita--------Radoi--------Paraschiv--------Bostina

-----------------------Dica--------------------------

-------V. Iacob---------------------- Badea

E super ofensiv....da' visez si eu :D

Motanu D02.07.2006 07:36

3 fundasi ?! E de-a dreptul falimentar.

S-a demonstrat clar... Si mai stim noi o echipa de looseri care joaca cu 3 fundasi !

IONUTZ-CIPRIAN02.07.2006 07:39

:evil: >>>Si LOSERI aia au demonstrat practic ca acel sisitem este falimentar :lol: >>>> :twisted:

ultras steaua02.07.2006 07:46
De plecat pleaca doar daca luam campionatul...Nu asa a spus nenea Gigi???Eu cred ca "finul" aici moare...la Steaua...Nu ca ne-ar parea rau!!!
:roll:
Melku02.07.2006 10:48

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Ogararu_Voi_f..._sa_bat_St.html

ce titlu de prost gust extras din context mai mai sa shocheze, acelasi titlu apare pe cele doua site-uri care CHIAR nu au nici o legatura :lol: (gsp.ro/ stelisti.ro) la fel sunt realizate si spoturile premergatoare stirilor din sport antena 1, deh... mult "respect" pentru Dan voiculescu, antena1 si gsp. :twisted:

Motanu D02.07.2006 11:08
Parca vad ca se trezeste vreun ilustru ziarist sa trunchieze afirmatia si sa iasa ceva de genul: Sã nu-și fac griji, a fost o întîmplare cã am bãgat mingea în poartã.

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Ogararu_Voi_f..._sa_bat_St.html

Vorbeam de lup...

***alex***02.07.2006 11:48

OFF : Uite unde erau mari antrenori ai Romaniei!

ON : Eugen Baciu nu a mai participat la antrenamentele Stelei de miercuri seara. Conducerea Stelei a motivat cã "este rãcit, a fãcut febrã 39 și nu are voie sã iasã din camerã".

Analizele medicale efectuate în urmã cu o sãptãmînã, atunci cînd a avut loc reunirea echipei, i-au ieșit extrem de prost, motiv pentru care a primit interdicție imediatã de a mai face efort.

Se pare însã cã bãcãuanul e suspect chiar de hepatitã. Dacã diagnosticul s-ar confirma la repetarea testelor, atunci fotbalistul nu va mai avea voie sã facã efort cel puțin 6 luni, el urmînd sã revinã cel mai devreme pe gazon în primãvara anului viitor.

sursa : gsp.ro

LIBERTATE PE FORUM!!!

cristianotopeanu02.07.2006 20:27

Vorbeam de lup...

Dap, asta este declaratia lui Ogararu, ce sa fac? Nu am adaugat nimic de la mine, plus ca a aparut si in ziar.

Uite si aici:

http://www.jurnalul.ro/articol_56439/steau...in_austria.html

Cred ca este voie sa citezi ce spune un jucator, chiar daca ataca Steaua, nu?

«13536373839689»