FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«13435363738689»
skorpio1529.06.2006 10:10

"Boștinã și Cristocea au simulat cã se sãrutã în timpul antrenamentului

Ieri, în cantonamentul de la Kaprun (Austria), antrenamentul steliștilor a fost dominat de bunã dispoziție și de glume deochiate. La un moment dat, spre surprinderea celor din jur, Boștinã a simulat cã-l sãrutã pe gurã pe Cristocea, rivalul sãu la un loc de titular pe postul de mijlocaș stînga. Apoi, pentru a întregi semnificația expresiei "se iubesc la infinit", constãnțeanul l-a strîns de sîn pe Boștinã!"

- gsp

Bine ca nu pot fi bagati amandoi in teren :lol:

_yang29.06.2006 12:09
"Boștinã și Cristocea au simulat cã se sãrutã în timpul antrenamentului

1389694637_Bostina-si-Cristocea-se-pupa.

skorpio1529.06.2006 12:23

Al Tudor ne va arbitra in turul II preliminar 8O . Intr-un fel e bine, ca-i roman. Dar am retineri...

http://www.gsp.ro/index.php?a=48429&shift=1

Melku29.06.2006 12:37

WTF? Tudor va arbitra in turul 2 preliminar dar NU va arbitra meciul nostru.

skorpio1529.06.2006 12:46

Ma speriasem... :( Imi cer scuze.

Bogdan4Steaua29.06.2006 13:44

Nu avea cum sa ne arbitreze un arbitru roman.

Later edit:

"Steaua are sediu de 7 milioane $!

Gigi Becali a cumparat o casa superba de 7 milioane de dolari pe Aleea Aelxandru din Bucuresti, pe care o va folosi ca sediu pentru Steaua.

"Este pe Aleea Alexandru, numarul 1. Daca era pe numarul 2 nu o mai luam. Casa este de pe vremea regelui Carol si va fi reconditionata asa cum era pe acea vreme. Acolo unde era poleita cu aur, va fi si acum poleita cu aur", a spus Becali.

"E ca la palatul Buckingham. Aici imi voi face biroul, sa am unde lucra. Aici va fi noul sediu al Stelei", a spus Becali. "

Sursa: onlinesport.ro

radoi8629.06.2006 17:27

Altii iau jucatori de milioande de dolari si noi ne luam sediu...

Interesanta mutare!

Melku29.06.2006 17:31

Nu stiu de ce am impresia ca nu e vina lui Gigi ca nu luam jucatori de milioane cat e a lui MM sau Oli pentru ca imi vine greu sa cred ca daca ar insista la el pentru un anumit jucator el nu ar plati.

Virgil29.06.2006 17:31

Mi se pare normal ca o echipa de talia Stelei sa aiba un sediu pe masura,nu sa inchirieze ba la Marriott,ba la Armata,ba aiurea.

Un sediu propriu imi inspira stabilitate,seriozitate,disponibilitate materiala,dorinta de a exista si in viitor.

Un sediu impunator tradeaza ganduri de marire pentru echipa.

Atat,dar as putea sa spun mai multe.

bodanelu29.06.2006 17:32

sa nu va mai ganditi ca banii lu` Gigi nu ajung la Steaua :) :)

ajung, dar nu in jucatori sau juniori... in sedii!

Motanu D29.06.2006 17:41

Nu de sedii se duce lipsa in Romania...

***alex***29.06.2006 17:45

Cu banii astia Gigi cumparai vreo 2 jucatori de Champions League, modernizai stadionul si investeai in centrele de juniori. Si iti mai ramaneau si pt inca un Maybach in caz ca se strica asta...

Ayrton29.06.2006 17:50

Asadar Steaua are sediu de 7 milioane de dolari!Vorba aceea "Ce-i lipseste chelului, tichie de margaritar..."

forever_STEAUA29.06.2006 18:08

Virgil are dreptate. Steaua are nevoie de un sediu. Poate pentru noi suma pare exagerata, dar sa nu uitam ca Gigi e cel care da banii...

@***alex***

Ce usor vorbim cand e vorba de banii altora...

_yang29.06.2006 20:19
Al Tudor ne va arbitra in turul II preliminar  8O . Intr-un fel e bine, ca-i roman. Dar am retineri...

http://www.gsp.ro/index.php?a=48429&shift=1

Ba baiatule tu cand ai aflat ca exista un sport numit fotbal ??? Cum dracu sa ne arbitreze Tudor... nu te supara da'... habar n-ai (asta ca sa nu te jignesc)!

radoi8629.06.2006 20:23
Asadar Steaua are sediu de 7 milioane de dolari!Vorba aceea "Ce-i lipseste chelului, tichie de margaritar..."

Sediul nu va fi al Stelei ci al lui Gigi Becali! Va fi si sediul PNG, centru de afaceri al lui Gigi Becali si 2,3 birouri pentru MM, Argaseala si contabilul echipei. Asa ca nu pare chiar sediul Stelei in adevaratul sens al cuvantului.

Acum ramane doar sa asteptam sa vedem ce si cum...

Piece of Mind29.06.2006 20:24
Nu stiu de ce am impresia ca nu e vina lui Gigi ca nu luam jucatori de milioane cat e a lui MM sau Oli pentru ca imi vine greu sa cred ca daca ar insista la el pentru un anumit jucator el nu ar plati.

Poate MM se asteapta sa fim eliminati in turul 3 si sa nu intram in Liga! :lol: :lol: Nu va mai amintiti ce a declarat in primavara? Ca se astepta sa ne scoata Alkmaar in Cupa UEFA, de-asta nu s-au mai facut transferuri in iarna! Facem haz de necaz, dar altii se misca, noi cam stam pe loc. Dar poate gresesc eu...

flo220329.06.2006 20:36
Mi se pare normal ca o echipa de talia Stelei sa aiba un sediu pe masura,nu sa inchirieze ba la Marriott,ba la Armata,ba aiurea.

Un sediu propriu imi inspira stabilitate,seriozitate,disponibilitate materiala,dorinta de a exista si in viitor.

Un sediu impunator tradeaza ganduri de marire pentru echipa.

Atat,dar as putea sa spun mai multe.

esti in eroare :nu-i sediul Stelei, este sediul lui jj! de la club vor sta acolo doar trei persoane, in rest politicieni si alti nepoti asociati in afaceri!!

Melku29.06.2006 23:33

In acea cladire probabil vor fi sediul clubului Steaua si sediul central al PNG-ului.

@flo2203

Da, probabil vor sta trei persoane de la club dar la ce te asteptai? Sa fie cazati jucatori? Sa schimbe Oli terenul cu un birou tinand antrenamente in gradina?

Hai sa nu mai fim chitibusari, ACOLO VA FI SEDIUL CLUBULUI, nici nu ar trebui sa ne intereseze foarte mult, atata valva nu s-a facut cand sediul era la Marriot. E o investitie foarte buna si Virgil are dreptate.

Kristy_Cj30.06.2006 00:09

Nu stiu de ce tot sanctioneaza Steaua atat,dar aici in Cluj suporteri sunt pasionati la extrem

http://www.gsp.ro/index.php?a=48473&shift=1

flo220330.06.2006 04:07
In acea cladire probabil vor fi sediul clubului Steaua si sediul central al PNG-ului.  

@flo2203

Da, probabil vor sta trei persoane de la club dar la ce te asteptai? Sa fie cazati jucatori? Sa schimbe Oli terenul cu un birou tinand antrenamente in gradina?

Hai sa nu mai fim chitibusari, ACOLO VA FI SEDIUL CLUBULUI, nici nu ar trebui sa ne intereseze foarte mult, atata valva nu s-a facut cand sediul era la Marriot. E o investitie foarte buna si Virgil are dreptate.

corect, o investitie f buna, numai terenul face 10 mil,iar La sediul clubului nu-i nevoie sa stea jucatorii, dar de un muzeu despre istoria Stelei ce zici?cu vitrina de trofee asa cum trebuie, cu un iz occidental , cu atmosfera care sa inspire respect si admiratie cui ne viziteaza SEDIUL CLUBULUI Steaua Bucuresti CASTIGATOAREA CUPEI CAMPIONILOR? cum ar fi sa jucam in grupele CL cu BARCA sa zicem si sa fie Gigi in campanie electorala, sau sa bage dusmanii sai politici o demonstratie la sediul PNG?

El Nino_930.06.2006 05:34

oricum Becali nu a cumparat casa pentru sediu clubului sau pentru partid...ci pentru teren care este foarte scump...asa ca n-a facut un bine Stelei ci doar pentru el

Flaviu8630.06.2006 08:52

"Oficialii FRF, Mircea Sandu si Ionut Lupescu, au prezentat joi intr-o coferinţă de presă macheta viitoarei arene Lia Manoliu din complexul Naţional, stadion pe care se speră că Romania va găzdui in 2009 finala cupei UEFA. Vă prezentăm în premiera imagini cu cea mai modernă arenă sportivă din România." __prosport.ro

http://www.prosport.ro/index.php?c=605&a=118039

este in stare bucurestiul sa gazduiasca in 2009 finala cupei UEFA?

_yang30.06.2006 09:35

Nu

Alextds30.06.2006 11:31

Nici echipele care organizeaza campionate mondiale nu sunt in stare sa construiasca stadion in 2 ani in general timpul pt un stadion e de 5 ani iar in cazul stadionului Lia Manoliu care mai trebuie si daramat nu cred ca se pune problema realizarii in 2 ani oricum dc chiar ar avea asa fonduri primaria Bucuresti mai bine le-ar imparti la cluburile bucurestene de prima Liga decat un stadion pe 3 nivele folosit de 10 ori pe an mai bine le acopera pe cele 4-5 existente.

«13435363738689»