FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«13233343536689»
_yang23.06.2006 21:55
Am inteles ca nu au putut ajunge. M-a sunat Vali Argaseala si mi-a zis sa reprezint si Steaua. Mi se pare normal sa ne ajutam in astfel de situatii
Iata un gest in fata caruia tre' sa ne scoatem palaria !!!
Dinamo testeazã jucãtori strãini de la echipe retrogradate

Jucãtorii Miroslav Vujadinovic (Buducnost Podgorica) și Antonis Makris (APOP Kiniras) au efectuat, vineri, primul antrenament sub comanda lui Mircea Rednic și provin de la formații ce au retrogradat din prima divizie a campionatelor în care au evoluat sezonul precedent.  

Miroslav Vujadinovic, în vârstã de 23 de ani, evolueazã pe postul de portar și a jucat ultima oarã la formația FK Buducnost Podgorica, cu care a terminat pe locul 14 din 16 echipe în campionatul Serbiei-Muntenegru. De asemenea, el a fost al treilea portar din lotul Serbiei-Muntenegru cu care a participat la Campionatul European under 21.

Antonis Makris a evoluat ultima oarã la formația cipriotã APOP Kiniras Pegeias, care s-a clasat pe locul 12 din 14 formații, cu doar 18 puncte. Makris a mai evoluat și la formația antrenatã în prezent de Ioan Andone, Omonia Nicosia. La antrenamentul de vineri, Makris s-a antrenat separat de restul lotului.

Antrenorul Mircea Rednic a precizat la finalul ședinței tehnice cã, începând de luni, lotului dinamovist i se vor mai alãtura doi fotbaliști, portarul Dennis Romanovs și fundașul Maris Smirnovs, ambii de le FC Ditton Daugavpils, care a terminat campionatul leton pe loul patru din opt echipe. Tehnicianul a recunoscut cã i-a avut în vedere și în perioada în care era antrenor la FC Vaslui, dar pretențiile fotbaliștilor depãșeau posibilitãțile financiare ale clubului.             http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=116346

S-ar putea ca rRednic sa nu apuce noiembrie pe banca cainilor !

Conducerea Stelei încearcã în aceste zile perfectarea unor transferuri de jucãtori strãini. "Pe listã sînt un fundaș dreapta, care sã-l înlocuiascã pe Ogãraru, și un atacant, pentru cã atît Neaga, cît și Griffiths sînt greu de adus acum", a declarat unul dintre conducãtorii campioanei. Ei l-au achiziționat și pe Alexandru Iacob, de la Corvinul 2005. Acesta a împlinit 17 ani în aprilie, joacã mijlocaș central defensiv și are nu mai puțin de 60 de selecții la "naționala" Under 17, unde e cãpitan.     http://www.gsp.ro/index.php?a=47827&shift=1

De astfel de jucatori avem nevoie... O sa vedeti ca

alaturi de Tudose si Ochirosii acest Iacob Jr. va deveni unul din idolii tribunei din Ghencea !!!

forever_STEAUA24.06.2006 10:32

@_yang

Numai sa nu imbatranim pana ii vom vedea pe cei trei jucand la Steaua... :twisted:

Virgil24.06.2006 10:41

Noi ca noi,dar sa nu imbatraneasca ei. :wink:

forever_STEAUA25.06.2006 10:54

Steaua l-a ofertat pe Pfertzel de la Livorno

Potrivit presei italiene, clubul Steaua Bucureşti a înaintat clubului Livorno o ofertă pentru fundaşul dreapta Marc Pfertzel, care l-ar putea înlocui, astfel, pe George Ogăraru, transferat în această vară la Ajax Amsterdam.

Pfertzel este născut în 21 mai 1981, în Franţa, la Mulhouse, şi evoluează la Livorno din 2003. În sezonul 2005/2006, Marc Pfertzel (1,82 m, 75 kg) a evoluat în 28 de meciuri din Serie A şi a înscris 2 goluri, iar în Cupa Italiei a jucat în 3 partide, marcând un gol.

Pfertzel s-a mai aflat în atenţia clubului Cagliari, dar şi a grupărilor franceze Rennes şi Olympique Marseille

sursa: prosport

pfertzel5db.jpg

In alta ordine de idei, ieri la Tvr Mondial, Olaroiu a afirmat ca primele meciuri oficiale NU se vor juca in Ghencea.

skorpio1525.06.2006 11:42

Am inteles ca de-abia s-au inceput insamantarile. Deci pana creste iarba tot pe Lia Manoliu jucam. :evil:

metzzz26.06.2006 07:09
Am inteles ca de-abia s-au inceput insamantarile. Deci pana creste iarba tot pe Lia Manoliu jucam.  :evil:

mai concrect din cate am vazut pe GSP.ro pana la

sfarsitul lunii septembrie :(((

***alex***26.06.2006 07:33

"Vom avea cel mai modern gazon din România. Nu vreau sã ne facem de rîs în Liga Campionilor din cauza terenului", anunța Gigi Becali la mijlocul lunii martie, cînd au început lucrãrile de refacere a terenului din Ghencea.

Adrian Oprișan, patronul firmei care executã reparațiile la teren, spune cã roș-albaștrii vor reveni în Ghencea cel mai devreme peste trei luni! "Este dificil sã dau un rãspuns clar fiindcã noi lucrãm cu un produs natural. Practic, steliștii pot sã evolueze pe acest gazon la 90 de zile cupã însãmînțare, însã ei sînt beneficiarii și decid cînd vor sã joace sau nu", a zis Oprișan.

Conducerea roș-albaștrilor a depus deja la UEFA o cerere prin care a dat ca variantã de rezervã stadionul din Complexul "Lia Manoliu". E clar cã pe roș-albaștri îi va prinde pe "Lia Manoliu" startul Diviziei A (prima etapã e pe 29 iulie) și cã tot aici își vor disputa partidele din tururile preliminare din Ligã (25 iulie - 1 august și 8 - 23 august).

Foarte probabil, ei vor rãmîne pe "Lia Manoliu" chiar dacã vor intra în grupele Champions League. "Deși Ghencea este casa noastrã, aș prefera sã joc pe «Național» în Ligã, pentru a avea alãturi de noi 50.000 de oameni, cum a fost în UEFA", a zis Gigi Becali.

gsp.ro

weeezer_2026.06.2006 09:04

55.000 de oameni pe Lia Manoliu nu se compara cu 30.000 in Ghencea!! Becali e batut in freza

AGRESSIVO198+126.06.2006 12:02

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a facut ieri o dezvaluire soc: "Va spun, in premiera, ca pentru un stoper de la Steaua s-au oferit 7 milioane de euro, dar nu pot sa va spun despre cine e vorba acum."

sursa:GSP

Ce parere aveti?

tanti26.06.2006 12:07

no... de unde mama ma-sii stie mitica? e angajat cumva cu juma de norma la Steaua?

si inca ceva...

Președintele lui Portsmouth, Milan Mandaric: "Nu dãm 11 milioane de euro pentru Rãdoi!"

Contactat de gsp.ro, prin intermediul colegilor de la Portsmouth News, presedintele clubului englez Portsmouth, Milan Mandaric, a recunoscut oficial ca Radoi este in atentia gruparii de pe Fratton Park, insa a precizat ca nu va plati niciodata 11 milioane de euro pentru fundasul Stelei!

"Suntem interesati de Radoi, dar nu il vom transfera pentru o suma atat de mare. Sunt foarte multi agenti care umfla preturile jucatorilor. Iar cei de la Steaua traiesc intr-o lume de vis daca ei cred ca vom plati 11 milioane de euro pentru Radoi. Este o suma imensa!", a spus Mandaric.

sursa: gsp.ro

Ayrton26.06.2006 12:58
Marius Lăcătuş s-a înţeles cu UTA  

După ce au negociat cu Aurel Şunda, Cristiano Bergodi şi Dario Bonetti, şefii "Bătrânei Doamne" s-au reorientat şi s-au înţeles cu Marius Lăcătuş, care aproape sigur va fi noul tehnician al arădenilor. "Fiara" va ajunge azi la Arad şi, după ce va inspecta baza sportivă, va semna contractul cu noua sa echipă şi va fi prezentat oficial.

sursa: prosport

Mult succes, Laca!

Motanu D26.06.2006 13:00

Succes si din partea mea. Si-a dorit intotdeauna sa antreneze si are inca o sansa sa demonstreze ca are valoare.

Singurul lucru care nu-mi place la UTA sunt culorile !

Motanu D26.06.2006 14:10

Iata ce mai zice GSP:

Mutu intre Fiorentina si Bayern

Cotidianul La Nazione noteaza ca Fiorentina a ajuns la un acord cu Juventus Torino pentru transferul lui Mutu, tranzactia urmand a fi oficializata in zilele urmatoare, in timp ce agentia Calciomercato anunta ca Bayern Munchen este extrem de interesata de atacantul roman. "Acordul dintre cele doua cluburi exista deja si urmeaza ca si jucatorul sa-si dea acceptul pentru trecerea la Fiorentina. Mutu este entuziasmat sa lucreze din nou cu Prandelli, iar in zilele urmatoare, conducerea Fiorentinei va incerca sa obtina acordul bulgarului Valeri Bojinov pentru a trece la Juventus, lucru care practic va oficializa sosirea lui Mutu la Fiorentina", noteaza La Nazione. Agentia Calciomercato precizeaza ca si Bayern Munchen s-a inscris in lupta pentru semnatura lui Mutu.

Oare scouterii celor doua cluburi sunt sanatosi ?! :roll:

forever_STEAUA26.06.2006 14:46

Farul avanseaza in Intertoto

Farul a invins pe Pobeda prilep cu 2-0, duminica seara, in mansa a doua a primului tur al Cupei Intertoto, dupa ce in Macedonia terminasera 2-2. "Rechinii" merg mai departe in turul 2 cu scorul general de 4-2 sivor intalni echipa bulgară Lokomotiv Plovdiv.

skorpio1526.06.2006 15:01
55.000 de oameni pe Lia Manoliu nu se compara cu 30.000 in Ghencea!! Becali e batut in freza

Pe Becali il intereseaza banu. Tare mi-e ca vom juca pe "national" toate meciurile europene.

weeezer_2026.06.2006 15:03

@forever_STEAUA

mda... hai k-am ajuns si-aici... de cand te-ai luat prima oara de mine te-am pandit... asadar...

ce cauta la "Discutii ros-albastre" o stire despre Farul? hm? chiar daca e in threadul "Stirile zilei", e la DISCUTII ROS-ALBASTRE!! ESTI OFFTOPIC!!!!!!!!!!! Aici se discuta stirile zile despre tot ce tine de "ros-albastru"!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

asa! end of story

pt moderatori: scuzati-mi iesirea, n-am putut sa ma abtin :roll:

Rossoblu26.06.2006 15:18
@forever_STEAUA

mda... hai ca-am ajuns si-aici... de cand te-ai luat prima oara de mine te-am pandit... asadar...

ce cauta la "Discutii ros-albastre" o stire despre Farul? hm? chiar daca e in threadul "Stirile zilei", e la DISCUTII ROS-ALBASTRE!! ESTI OFFTOPIC!!!!!!!!!!! Aici se discuta stirile zile despre tot ce tine de "ros-albastru"!!! :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  

asa! end of story

pt moderatori: scuzati-mi iesirea, n-am putut sa ma abtin :roll:

chill man. Farul ne sunt prieteni !

sandilau26.06.2006 15:26
chill man. Farul ne sunt prieteni !

True words man :D

...chiar imi plac marinarii

forever_STEAUA26.06.2006 15:36

FC Steaua anunta ca s-au pus in vanzare tricourile galbene de campioni cu numarul 23. Acestea pot fi achizitionate prin intermediul magazinului on-line si de la magazinul mobil, pretul acestora fiind 60 RON.

Mai multe detalii:

http://magazin.steauafc.ro/viewProductsGro...roup.php?id=188

sursa: site oficial

20066261841523mediu9nr.jpg

Virgil26.06.2006 17:25

Maine, fotbalistii Stelei se vor reuni la ora 5:30 la stadion, urmand apoi sa ajunga la aeroport, de unde vor decola spre Austria la ora 7:15.

In stagiul de pregatire pe care Steaua il va sustine in perioada 27 iunie-6 iulie, echipa lui Cosmin Olaroiu va sustine trei partide amicale, dupa cum urmeaza:

30 iunie - Steaua-Apollon Limassol

2 iulie - Steaua-Tavria Simferopol

5 iulie - Steaua-Dyskobolia Groclin

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

Rossoblu26.06.2006 17:31

am auzit ca pleaca Cristea la Farul pt 400.000 dolari, nush ce sa zic o fi bine?

vlad7526.06.2006 18:38

Virgil ti-ai facut bagajul???...ne intalnim la stegulete!...mergem cu echipa sau cu avionul de 11?????Ia-ti pachetel la tine. :roll:

Rossoblu26.06.2006 18:56

ce se intampla fratilor, pleaca in stagiul de pragatire doar cu Panait si Badea ? unde sunt marile transferuri care le promitea Stoica?

Gaby27.06.2006 11:52

Rossoblu, nu ti-e rusine ? Cum de pui astfel de intrebari impertinente ? :lol: Lasa-i, dom'ne, in pace, n-ai auzit ca oamenii se pregatesc de Champions League ? Nu-si mai bat ei capul cu transferurile, sunt prea ocupati sa se pregateasca.

forever_STEAUA27.06.2006 18:27

Marius Lăcătuş a fost prezentat oficial la UTA

Tehnicianul Marius Lăcătuş a fost prezentat, marţi, ca antrenor al formaţiei UT Arad, el declarând, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-a dorit foarte mult să revină pe banca tehnică, după o perioadă mai lungă de pauză.

Marius Lăcătuş a sosit, marţi după-amiază la Arad, pentru a definitiva negocierile cu responsabilii grupării arădene.

Lăcătuş nu a semnat încă un contract cu UTA, dar spune că este o chestiune deja rezolvată, pentru că nu s-a pus problema banilor. "Am discutat doar o jumătate de oră ca să accept postul. Nu a contat partea materială, pentru că doream mult să revin şi pentru că nu am mai antrenat de mult. Steaua va rămâne în inima mea dar, acum este doar trecutul. Am discutat cu Olăroiu să-mi împrumute unul sau doi jucători după ce face lotul", a spus Lăcătuş.

Noul antrenor principal al echipei UTA va fi ajutat ca secund de naşul său, Ioan Naghi.

Lăcătuş a spus că doreşte să menţină echipa în prima divizie, dar că are nevoie de 22 de jucători de valoare: "Trebuie să ne mişcăm repede, ca să aducem jucători. Am lista în minte, pentru că hârtiile le pierd. O să încerc să am jucători bătăioşi, pentru că nu vreau să am 10 domnişoare pe teren. Nu vreau să rupă piciorele adversarilor, dar vreau să pună piciorul serios".

Tehnicianul îi va putea testa pe jucătorii sosiţi în probe, cu ocazia unor meciuri amicale, primul cantonament al echipei UTA fiind programat începând de luni, în Austria.

sura: prosport

Multa bafta, Laca!

«13233343536689»