FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«13334353637689»
skorpio1527.06.2006 18:34
Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]: "Am discutat cu Olãroiu sã-mi împrumute unul sau doi jucãtori."

N-ar fi exclus sa fie imprumutat Cristea acolo.

Virgil27.06.2006 18:36

Poate fi vorba de Simion si de Enescu.

Cristea e deja al Farului.

forever_STEAUA27.06.2006 18:39

Ar fi foarte bine pentru cei doi, ar avea sansa sa joace.

Virgil27.06.2006 18:41

Imi inchipui ca numai ca sa joace isi vor da acordul sa fie imprumutati acolo.

Altfel,mai bine rezerva la Steaua decat la Liberty Salonta/UTA.

alex ripper27.06.2006 18:49

se zvoneste de Drida.

cristioto27.06.2006 20:14
Poate fi vorba de Simion si de Enescu.

Cristea e deja al Farului.

Nope, inca nu e. Nici nu vrea sa auda de Farul, dar "surse demne de incredere" (bai, urasc exprimarea asta, dovada ca nu o folosesc ;) ) afirma ca este NEVOIT sa plece.

Gaby28.06.2006 07:42

Daca Cristea nu vrea sa plece, inseamna ca Gigi a luat-o in jos rau de tot cu simpatiile.

Intai, l-a dat afara pe Neaga ca sa joace Cristea.

Acum, il da afara pe Cristea ca sa joaca Badea.

Probabil, peste maxim un an si jumatate, il va da afara pe Badea ca sa joace cine stie ce mare vedeta vor mai produce Vasluiul, Galatiul sau Bacaul...

Papp28.06.2006 12:30
Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]: "Am discutat cu Olãroiu sã-mi împrumute unul sau doi jucãtori."

N-ar fi exclus sa fie imprumutat Cristea acolo.

Se pare ca Cristea merge la Farul.

Daca Cristea nu vrea sa plece, inseamna ca Gigi a luat-o in jos rau de tot cu simpatiile.  

Intai, l-a dat afara pe Neaga ca sa joace Cristea.

Acum, il da afara pe Cristea ca sa joaca Badea.

Probabil, peste maxim un an si jumatate, il va da afara pe Badea ca sa joace cine stie ce mare vedeta vor mai produce Vasluiul, Galatiul sau Bacaul...

Stii cu totii ca asa o sa se intample, aducativa minte de Raducanu. Oricum sper sa nu se intample acelasi lucru cu Radoi, sa plece cinestie unde...., si sa vina in Romania sa joace la Pandurii sau Vaslui sau cine stie ce echipa.... :cry: :cry:

skorpio1528.06.2006 13:07

Cum poti sa te gandesti la asa ceva? 8O Radoi e un caz aparte. El va ajunge la un club mare si se va intoarce in tara doar ca sa antreneze. :wink:

Papp28.06.2006 13:10

Ia spunemi cine se gandea ca Raducano o sa ajunga unde a ajuns? Bine, Radoi e protejatul lui Jiji, si nu cred ca chiar dak pleaka, el tot o sa revina la Steaua, chiar dak nu va fi ca jucator.

Ayrton28.06.2006 13:43

Declaratie data de Gigi Becali, conform stelisti.ro

"Degeaba te califici in Liga Campionilor daca te faci de ras si esti ciuca batailor. Eu vreau sa ies pe locul intai, sa bat Real Madrid si Barcelona, nu doar sa ma calific in grupe. Este important sa te califici in grupele Ligii, dar e important si ce faci dupa aceea"

Hai ca Gigel devine chiar haios! Vrea sa bata Real Madrid si Barcelona cu un lot in care sunt maxim 5-6 jucatori de nivelul CL!

Nea' Gigi, mai trebe ceva jucatori valorosi pentru vise d'astea, marete!

AGRESSIVO198+128.06.2006 14:00
Ia spunemi cine se gandea ca Raducano o sa ajunga unde a ajuns? Bine, Radoi e protejatul lui Jiji, si nu cred ca chiar daca pleaka, el tot o sa revina la Steaua, chiar daca nu va fi ca jucator.

sa fim seriosi,ce mare valoare a fost Raducanu?era plin de noroc si atat,inscria numai din careul de 6m(mie unu niciodata nu mi-a placut)...nu-l poti compara pe Mirel Radoi cu Raducanu.

weeezer_2028.06.2006 14:03

Cristea: "Nu am mai fost dorit!"

Chiar dacă mai are trei ani de contract cu formaţia din Ghencea, jucătorul s-a împăcat cu gândul că nu va mai juca la Steaua

Laurenţiu MUSCALU

Andrei Cristea (foto) nu poartă pică niciunui oficial al Stelei, cu toate că ştia că va fi tras pe linie moartă. El a aflat decizia cu 24 de ore înainte de plecarea lotului în Austria, aceasta fiindu-i comunicată de Cosmin Olăroiu.

PRO: Când ai aflat că nu vei merge în cantonamentul din Austria?

Cristea: La antrenamentul de luni. Am înţeles că nu mai sunt vizat.

PRO: Te aşteptai la această decizie?

Cristea: De ceva vreme am simţit o răceală. Am ştiut că nu mai sunt dorit, dar am tot sperat că mă înşel. Am fost luat prin surprindere şi nu mi-a picat bine, dar asta e viaţa. Nu port pică nimănui. Pe Gigi Becali îl voi respecta toată viaţa pentru tot ce a făcut pentru mine.

PRO: Vorbeai de o răceală...

Cristea: O persoană din afara fotbalului nu m-a mai vrut la Steaua. Aşa cred eu!

PRO: Concret?

Cristea: Mai multe nu vă pot spune. Respect prea mult Steaua. A fost o onoare pentru mine să joc în Ghencea şi să mă schimb în vestiarul celei mai titrate echipe din România.

PRO: Olăroiu spune că ai nevoie de meciuri în picioare, iar la Steaua nu aveai cum să prinzi echipa...

Cristea: Oli este un antrenor valoros, aşa că respect ceea ce a declarat.

PRO: Nu ai avut o discuţie personală cu el când ţi-a anunţat decizia?

Cristea: M-a anunţat, dar nu mi-a dat explicaţii. Mi s-a spus că nu fac parte din lotul pentru Austria.

PRO: Este un pas înapoi pentru tine?

Cristea: Nu cred că am plecat pe uşa din dos. Este o decizie pe care o respect. Nu poţi avea numai bucurii în viaţă.

PRO: Pleci la Farul?

Cristea: Oferta lor este onorantă. Respect acest club, dar deocamdată am alte priorităţi. Mai am contract cu Steaua încă trei ani şi nu sunt disperat.

PRO: Există şi alte oferte?

Cristea: Am înţeles că sunt, aşa că mai aştept. Abia m-am trezit după această palmă şi nu mă grăbesc.

PRO: Cu cine te antrenezi acum?

Cristea: Am un preparator fizic şi fac programul de pregătire cu el, în fiecare zi, la Stadionul Steaua. Mă voi duce şi la antrenamentele "satelitului" Steaua II, pentru că nu mi-e ruşine. Nu sunt nici Pele, nici Ronaldo ca să fac crize.

PRO: S-a vorbit de un scandal în vestiar cu Rădoi şi alţi jucători. Este adevărat?

Cristea: Eram cu Rădoi în concediu şi ne-am amuzat copios. S-a vorbit şi de o bătaie a mea cu Rădoi şi cu Olăroiu. Fals şi răutate! Păi, la cât sunt de mic, mă băgau puţin în colţ de nu mă mai vedeam. Steaua va rămâne în inima mea tot timpul.

sursa: www.prosport.ro

mi se par niste declaratii cel putin de bun simt ale lui Andrei Cristea. Vorbeste ca un mare stelist. Parca acum imi pare rau gandindu-ma ca poate l-am criticat prea aspru :roll:

AGRESSIVO198+128.06.2006 14:23

intradevar are nevoie de jocuri,dar ar fii fost mai bun un imprumut,nu se stie cand isi va revenii si atunci cu siguranta nu se va mai intoarce la Steaua,probabil ca-l vom regreta.

respect Cristea esti un STELIST ADEVARAT.

manu7128.06.2006 15:54

[...]

Piti e infricosat de furaciunea din trecut si s-a gindit sa se faca prieten cu Jiji si da o declaratie prosteaua dupa mult timp,poate acum il sfatuieste pe cocis sa vina la Steaua... Klemi Saban imi pare o solutie de urgenta( cum a fost si Carlos) care poate da domnul si confirma si se pare ca se poate si cu $ putini sa iei de afara,mai cumpara MM vreo 4-5 ca e posibil sa confirme vreo 2...ce mai circ in campionatul romanesc.....totdeauna Steaua :twisted:

Editat. Moderatorii

***alex***28.06.2006 16:25

Abonamente la Steaua!

Potrivit site-ului oficial, FC Steaua a stabilit preturile abonamentelor valabile pentru sezonul 2006-2007. Acestea sunt identice cu cele de anul trecut, chiar daca echipa campioana va disputa doua meciuri in plus pe teren propriu fata de sezonul precedent. Abonamentele vor fi puse in vanzare pe data de 14 iulie la casele stadionului "Steaua".

Preturile abonamentelor sunt urmatoarele :

Peluze 50 lei noi

Tribuna II-a 100 lei noi

Tribuna I 150 lei noi

Tribuna O 300 lei noi

- Abonamentele vor fi valabile numai la partidele disputate de Steaua pe teren propriu in Divizia A pentru tot sezonul 2006-2007.

- Pentru partidele disputate in competitiile internationale, abonatii vor beneficia de posibilitatea de a achizitiona biletele de la o casa speciala.

Intrucat echipa Steaua va incepe noul sezon pe stadionul "National" urmand ca dupa incheierea lucrarilor de modernizare a stadionului "Steaua" sa revina in Ghencea, noile abonamente vor avea inscriptionate pe fata tichetului doua numere de loc, unul valabil pe stadionul "National", celalalt valabil pe stadionul "Steaua".

Posesorilor de abonamente pentru sezonul trecut li se ofera posibilitatea rezervarii in avans a abonamentelor in perioada 3 iulie - 9 iulie. Pentru abonatii care anul trecut si-au rezervat locurile prin intermediul site-ului oficial al FC Steaua isi pot rezerva aceleasi locuri si pentru sezonul 2006-2007.

gsp.ro

Bogdan4Steaua28.06.2006 16:44

Cea mai tare chestie:

sondaj0ay.jpg

Uitati-va la procente!

Virgil28.06.2006 16:49

Interesanta potrivire.Si eu inca nu am votat.Oricum nu mai are sens.Obiectivul a fost atins.

Ayrton28.06.2006 16:53

O porcarie de sondaj! Poti vota de cate ori vrei!

Eu am votat de vreo 20 de ori...

_Answer_28.06.2006 17:28

eu unul nu sunt de acord. Eu cred k mai mult de 62 la suta din romani sunt stelisti...

forever_STEAUA28.06.2006 17:30
O porcarie de sondaj! Poti vota de cate ori vrei!

Eu am votat de vreo 20 de ori...

Degeaba ai votat. A fost contorizat doar primul vot :D

Melku28.06.2006 23:37

"As avea nevoie de un atacant care sa-mi garanteze 20 de goluri pe sezon", a marturisit Cosmin Olaroiu. Cel vizat este Omer Golan, golgeterul celor de la Mac-cabi Petah-Tikva, noua selectii la nationala, propus de impresarul Ronny Rosenthal.

Stelistii il vor pe virful lui Litex Cosmin Olaroiu a urmarit in ultimele saptamini citeva zeci de DVD-uri cu fotbalistii care i-au fost propusi. Oli a ramas impresionat de virful lui Litex Loveci, slovenul Milivoje Novakovic (dreapta). Acesta are o statura impresionanta, 1,95 metri, si este golgeterul campionatului bulgar, cu 15 reusite.

Daca intr-un final va accepta sa joace pentru Farul, Cristea ii va face loc in Ghencea lui Todoran. (spt.ro)

Baietii astia de la sport total au fost foarte ocupati, deocamdata avem 3 zvonuri, sper ca macar unul sa fie real pentru ca foarte mult nu mai avem pana la primul meci.

Virgil29.06.2006 07:03

Insist ca toate stirile despre transferuri sa fie mentionate si discutate numai la topicul despre transferuri:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=72129#72129

***alex***29.06.2006 07:17

Atmosfera la antrenamentele Stelei este destinsã, Olãroiu glumind mai mereu cu jucãtorii sãi, chiar și atunci cînd le reproșeazã cîte ceva

Deși au cerut ieri zi liberã pentru a se odihni dupã extenuantul drum București - Kaprun, steliștii n-au fost cruțați de Olãroiu. La 11:15 erau deja la antrenament, exact cînd ploaia s-a oprit. Tehnicianul și-a dus mai întîi elevii pe terenul de handbal, unde a programat exercițiile de încãlzire. Glumele cu care antrenorul și-a obișnuit jucãtorii i-au molipsit și pe aceștia.

"Oli, Hippoliti nu cunoaște jucãtorii, ce ne facem cu el? Pe Drida l-a strigat «Badea»", i-a spus Dicã. "Tu sã-ți vezi de treaba ta și zi mersi cã nu te confundã pe tine cu Neșu", i-a replicat antrenorul. La unul dintre exercițiile de mobilitate, Oli l-a vãzut pe Carlos cã nu executã corect: "Carlos, mai sus fundul, bãiete!".

Buna dispoziție a continuat și cînd s-a trecut la antrenamentul fizic. În timp ce jucãtorii de cîmp erau alergați de preparatorul fizic, Oli încerca sã-i îmbãrbãteze: "Haideți, haideți!". Carlos, care terminase antrenamentul, îl imita pe Oli: "Haideți, haideți, bagã, bagã!". Dupã cîteva minute, antrenorul a strigat peste gard cãtre Iordache: "Vasile, vãd cã portarii stau. De ce, ei sînt în vacanțã?". Tot Carlos a intervenit: "Yes, yes, holiday, holiday!".

ªi Nicolițã a fost în centrul unui moment amuzant. Preparatorul fizic Fernando Hippoliti a vrut sã-l laude dupã un exercițiu fãcut corect și i-a zis: "Bravo, țigane, așa se face!". Nicolițã a replicat, Hippoliti continuînd: "Am zis bravo, nu te-am certat. A, ți-am zis «țigane»? Pãi, așa ar trebui se supere și Petre Marin".

gsp.ro

Este important ca atmosfera in lot este buna, se fac glume... atmosfera de campioni si de echipa mare 8)

Virgil29.06.2006 09:30

Imagini din prima zi a pregatirilor de la Kaprun :

14958613860aa98e2a907_512_342_.jpg

149586175f9d9aa1aa13b_512_342_.jpg

14958645032b1330ad029_512_342_.jpg

imagini : www.prosport.ro

«13334353637689»