Totusi,un mare rol in "telenovela" lui Radoi,îl are pacostea asta de presa.Ea a facut toate presupunerile,ea a comentat toate speculatiile.In dorinta de a capta atentia suporterilor.Am intrat cu totii,ca niste fraieri,in jocul lor.
Totusi,un mare rol in "telenovela" lui Radoi,îl are pacostea asta de presa.Ea a facut toate presupunerile,ea a comentat toate speculatiile.In dorinta de a capta atentia suporterilor.Am intrat cu totii,ca niste fraieri,in jocul lor.
Conform stirilor sportive se pare ca dragutu de Razvan a ascultat de tac-su si ramane la aviari.
Sa trecem peste stirile despre Raped si sa discutam numai despre cele din curtea Stelei.
@Virgil
Problema e ca stirile despre Steaua se rezuma la atat: a plecat Radoi, nu a plecat Radoi... De fapt a plecat... sau totusi, nu?
PS: Noroc, ca maine sunt tragerile pentru preliminarii... Subiect nou de discutie ![]()
Mda...ma scuzi Virgil, am crezut ca topicul "stirile zilei" se refera la toate stirile, nu numai la cele ale Stelei.
@skorpio15
Pai nu ti se pare normal sa se vorbeasca doar de stirile legate de Steaua in thread-ul asta?
Uita-te mai in urma si vei vedea ca nu numai despre Steaua s-a discutat. Ma rog nici o suparare..
@skorpio15
Desi suntem off topic, o sa iti raspund: din greseli invatam ![]()
Asta e blestemul fotbalului,ca naste politicieni.
De fapt somnul natiunii (si al ratiunii uneori...) ii naste. Iar la ce fotbal avem noi se doarme bine...
The Sun nu se inseala
Transferul lui Rãdoi/The Sun a forțat nota2006-06-23 11:12:00
Tabloidul englez The Sun anunța ieri cã Rãdoi s-a înțeles cu Portsmouth și a semnat un contract pe trei ani, cu un salariu sãptãmînal de 15.000 de lire sterline. Steaua urma sã primeascã 7 milioane de lire pentru transferul jucãtorului stelist.
"Da, am scris cã Rãdoi este deja la Portsmouth, însã am grãbit puțin lucrurile, am forțat puțin articolul, cluburile încã nu s-au înțeles". a spus Steve Ranell, ziarist la The Sun.
Sursa: Stelisti.ro
Deci asa, presa nu se inseala niciodata... :twisted: :twisted: :twisted:
Linfield sau Gorica in turul 2 preliminar pentru. Steaua !!!
da-i in colo de sloveni ca trecem de ei!!!
0-3 si 4-1
"In ciuda faptului ca suporterii nu privesc cu ochi buni ideea de a imbraca tricoul alb-rosu, venirea lui Aliuta e doar o chestiune de zile. Aliuta va parafa actele saptamana aceasta si se va numara printre primele achizitii ale lui Dinamo din aceasta pauza competitionala. Suporterii insa nu privesc cu ochi buni venirea sa la Dinamo, jucatorul mai evoluand pentru Steaua si Rapid." __GSP
pt mine persoana asta nu mai exista!
Noel Bailie, căpitanul nord-irlandezilor crede că un meci cu Steaua ar însemna o mare realizare pentru Linfield. "Am muncit foarte mult şi anul trecut pentru a trece de primul tur preliminary şi vom încerca să repetăm figura şi anul acesta. Ar fi fantastic să întîlnim Steaua Bucureşti dar trebuie să concentrăm pentru meciul cu slovenii", a declarat nord-irlandezul pentru BBC.
sursa: stelisti.ro via gsp.ro
Inca o dovada a faimei de care se bucura Steaua in Europa!
pe voi chiar va intereseaza venirea lui alicarnat ala? pe mine unu sincer ma lasa rece...s-a demonstrat mai demult ce fel de caracter are...
pe voi chiar va intereseaza venirea lui alicarnat ala? pe mine unu sincer ma lasa rece...s-a demonstrat mai demult ce fel de caracter are...
Ramâi asa.Pai pe caldura asta... :wink:
INTRAGA familie Lucescu are dosar penal pentru inselaciune!!!! sa fie acesta oare motivul pt care Razvan s-a razgandit, si ramane la crapid???? sa poata ajuta mai bine Copos familia Lucescu in acest caz decat marian Iancu??
Gigi Becali a declarat: "Am vorbit cu cei de acolo si mi-au spus ca Radoi e al doilea pe lista lor de transferuri. Eu am semnat un precontract cu ei, ca timp de 14 zile sunt dispus sa fac tranzactia, insa acum nu mai vreau. Daca il mai vor, il pun pe Radoi sa refuze. Nu il mai dau. La inceput am fost fascinat de tranzactia in sine, care ar fi insemnat ceva unic pentru Romania si nu de cele 11 milioane" (gsp.ro)
Se pare ca interesul pentru Radoi a fost real si ma bucur ca Mirel ramane la noi pentru ca probabil toti am avut ceva impotriva plecarii, eu nu am fost total impotriva plecarii dar parca nu as fi fost impacat sa stiu ca pleaca..
INTRAGA familie Lucescu are dosar penal pentru inselaciune!!!! sa fie acesta oare motivul pt care Razvan s-a razgandit, si ramane la Rapid???? sa poata ajuta mai bine Copos familia Lucescu in acest caz decat marian Iancu??
Pe cine au inselat ? Fotbalul ? Pe Ahmetov? Sau li se trage de la perioada cand erau membrii marcanti ai cooperativei ?
exact!
Ia te uita! Se vorbeste si de Rapid :lol:
Ma indoiesc ca Razvan a ales aviarii pt sprijin financiar. Iancu are si el bani si putea foarte bine sa-l ajute pe Lucescu dac-ar fi avut nevoie. Copos n-a platit jucatorii in timpul sezonului si nu-l vad scotand bani facand pe bunul samaritean.
Off topic sau nu, in prosport am gasit un comentariu care m-a surprins placut. Pentru cei care nu l-au citit inca, vi-l recomand:
Cunosc articolul. Dar asta nu e decat o "jmecherie" marunta pe langa altele marca Lucescu & fiul !
"In ciuda faptului ca suporterii nu privesc cu ochi buni ideea de a imbraca tricoul alb-rosu, venirea lui Aliuta e doar o chestiune de zile. Aliuta va parafa actele saptamana aceasta si se va numara printre primele achizitii ale lui Dinamo din aceasta pauza competitionala. Suporterii insa nu privesc cu ochi buni venirea sa la Dinamo, jucatorul mai evoluand pentru Steaua si Rapid." __GSP
Oare va mai avea tupeul sa vina prin peluza din Ghencea ???
Un mercenar nenorocit care se va ascunde sub titlul de "jucator profesionist" de parca Radoi care nu ar face niciodata, nici in 50.000 de ani, lumi paralele sau alte situatii o mutare la o echipa rivala nu este, eu sunt de parere ca mult mai profesionist este acel jucator care nu isi tradeaza culorile.
Managerul Stelei, Mihai Stoica, nu a putut ajunge la Nyon din cauza unei defectiuni la aeronava cursei Bucuresti-Munchen. In aceste conditii, Steaua fost reprezentata la tragerea la sorti de Constantin Zotta.
"Am inteles ca nu au putut ajunge. M-a sunat Vali Argaseala si mi-a zis sa reprezint si Steaua. Mi se pare normal sa ne ajutam in astfel de situatii", a declarat rapidistul. (stelisti.ro)
Stirea asta mi-a pus zambetul pe buze ![]()