FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«13031323334689»
Rossoblu22.06.2006 08:53

The Sun: "Rãdoi la Portsmouth!!!"

2006-06-22 10:43:00

Tabloidul englez The Sun îl anunțã pe Mirel Rãdoi transferat la Portsmouth. "Pompey a cîștigat duelul cu Blackburn și Spurs și l-a transferat pentru 7 milioane de lire pe fundașul Stelei București, Mirel Rãdoi. Internaționalul român în vîrstã de 25 de ani s-a înțeles pentru trei ani, va cîștiga 15.000 de lire pe sãptãmînã și este primul transfer al verii pentru Harry Redknapp", se aratã în The Sun

BAAAA NU MAI SUPORT !!!!!!!SA SE TERMINE ODATA SI SA RAMANA ACASA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

***alex***22.06.2006 09:23

@cristianotopeanu

1.De unde stii ca The Sun nu minte?

2.Dupa parerea mea stelisti, rapidisti si dinamovisti .ro = GSP

cristianotopeanu22.06.2006 09:26

OK

George Stan22.06.2006 09:27
Sursa NU e GSP.ro, pe stelisti.ro a aparut la 10:43  

mama ce roleplaying acolo in redactie :D

Dar cel mai misto e cum ii obliga pe saracii crainici de sport ai lui voiculescu sa tot pomeneasca dubluve dubluve dubluve stelisti punct ro, de 5 ori pe stire :D

Flaviu8622.06.2006 09:35

"Unul dintre obiectivele primordiale ale lui Mircea Rednic este Marian Aliuţă. "Puriul" i-a transmis că şi-l doreşte din sezonul următor, iar mijlocaşul a acceptat să analizeze oferta "cîinilor", mai ales că înţelegerea sa cu Metalurg Doneţk expirase. Surse autorizate afirmă că, după tratative îndelungate, Aliuţă (28 de ani) a răspuns afirmativ, parafarea acordului fiind doar o chestiune de zile. " __GSP__

eu unul nu-l vad bine pe aliuta...poate iar va inventa acel : "nue Steaua,nue Steaua"

Motanu D22.06.2006 09:43
@cristianotopeanu:

Asa e. Numai ca atunci cnd toata lumea se va prinde care-i treaba, traficul pe site va fi nul !

Nope, au fost 2 zile fara promo si erau...surpriza...9-10.000 de oameni. Sigur, cu sprijinul GSP se dubleaza. Dar, fiind la inceput, e firesc. Politica e urmatoarea: mai stam asa o vreme, apoi suntem pe picioarele noastre. Avem 10.000 fara promo si dubulu cu. Si acum, gata cu reclama.

Ok, asa sa fie !

eu unul nu-l vad bine pe aliuta...poate iar va inventa acel : "nue Steaua,nue Steaua"

Acuma o va da pe "nue" Rapid. Ca el si asa NU E nici rapidist, nici stelist, nici dinamovist si nici fotbalist.

Flaviu8622.06.2006 09:47

acuma chair nu stiu ce sa mai cred...

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...&viewItem=11455

radoi8622.06.2006 09:47

Parerea mea ca Aliuta chiar daca a fost cam jigodie la inceputul sejurului in giulesti si a facut cateva tziganii (aia cu 'nu e Steaua'), el e stelist. Cand era la Rapid, nu de putine ori a fost vazut la meciurile Stelei, incurajand echipa...

cristianotopeanu22.06.2006 10:14

Sursa NU e GSP.ro, pe stelisti.ro a aparut la 10:43  

mama ce roleplaying acolo in redactie :D

Dar cel mai misto e cum ii obliga pe saracii crainici de sport ai lui voiculescu sa tot pomeneasca dubluve dubluve dubluve stelisti punct ro, de 5 ori pe stire :D

George, macar daca ai avea dreptate... Dar nu, nu ai deloc dreptate :( Cand ai auzit tu la "oamenii lui Voiculescu" asa ceva: "veveve stelisti.ro" ? Neaaah, de 4 ori, iti zic eu. Motivul? :D Take a guess; daca te uiti pe forum, afli raspunsul ;) Bine, si inainte era la fel...Mai degraba Pro TV, TV Sport, asta e chiar culmea.

Ayrton22.06.2006 12:02
"Transferul lui Mirel Rădoi"/Confuzie şi în Anglia

Transferul lui Mirel Rădoi la Portsmouth a declanşat o serie de ştiri contradictorii şi în Anglia. Tabloidul The Sun a anunţat, azi dimineaţă, că Pompey a ajuns la o înţelegere cu căpitanul Stelei, pe trei ani. Rădoi va primi 15.000 de lire săptămînal, în timp ce Portsmouth va plăti Stelei 7 milioane de lire sterline.

În schimb, site-ul www.clubcall. com se întreabă dacă Pompey a pierdut bătălia pentru fundaşul Stelei. În ştire se spune că Portsmouth se pare că ar fi pierdut lupta pentru Mirel Rădoi, interesate de achiziţionarea stelistului fiind şi cluburile Blackburn Rovers, Tottemham Hotspur şi Liverpool.

Ca o ironie, Portsmouth va întîlni, în prima etapă din Premiership, pe Blackburn.

sursa: stelisti.ro via gsp.ro

Ce incurcatura! Nimeni nu mai stie nimic sigur... :lol:

George Stan22.06.2006 12:20
George, macar daca ai avea dreptate... Dar nu, nu ai deloc dreptate :(  Cand ai auzit tu la "oamenii lui Voiculescu" asa ceva: "veveve stelisti.ro" ? Neaaah, de 4 ori, iti zic eu. Motivul? :D Take a guess; daca te uiti pe forum, afli raspunsul ;) Bine, si inainte era la fel...Mai degraba Pro TV, TV Sport, asta e chiar culmea.

Lol, cand am auzit, de nus'cate ori la stiri, si se vede ca e chestiune legata de PR, caci nici un om normal nu are rabdare sa spuna de nus'cate ori in aceeasi fraza "dubluve dubluve dubluve".

Dar nuuu, sunt entitati distincte :D

Partea a doua a ultimului tau post nu o inteleg am impresia ca ai vrut doar sa fii evaziv.

Motanu D22.06.2006 12:41
Ce incurcatura! Nimeni nu mai stie nimic sigur...  :lol:

Daca circul asta a fost pus la cale de Gigi Becali atunci trebuie sa admit ca [patronul echipei noastre] chiar se pricepe la diversiuni. Deci isi are locul asigurat in politica...

Astept finalul povestii prin spetembrie. Si pe Mirel transferat undeva mai la sud de Anglia !

tanti22.06.2006 13:33

un oficial de la portsmouth, peter storrie, spune ca aia n-au fost niciodata interesati de Radoi...

http://www.portsmouth.vitalfootball.co.uk/...cle.asp?a=22132

deci a fost doar un alt "tun" dat pe gura de Gigi? din partea mea, doamne-ajuta! suporterii lor zic ca s-ar putea sa fie si o modalitate a oficialilor de la portsmouth de a se "scoate" dupa ce au ratat transferul...

oricum, acum iar o sa sara borceii si altii ca ei cu gura, ca Mirel nu valoreaza atat si ca n-o sa ia niciodata atatia bani. pana la urma asa e... valoreaza MULT MAI MULT. iar la anul` cand o sa intram, probabil, in UE si o sa fie jucator comunitar o sa-i sara si mai mult pretul :P

sa dea Dumnezeu sa fie cum zic astia si sa ramana la Steaua. avem treburi importante de rezolvat anul asta, in ciuda tuturor celor care se incapataneaza sa creada ca Steaua a castigat campionatul pe blaturi, ca a ajuns in semifinalele cupei UEFA la fel si ca ei sunt cei mai mari si cei mai tari din tara asta...

ar mai fi o chestie: se vorbea de o clauza care nu-i permitea lui Gigi sa spuna numele clubului interesat. poate a zis portsmouth pentru ca tot incepuse sa se vehiculeze numele asta prin presa. poate ne trezim ca pleaca, dar la alta echipa din anglia. macar de-ar fi una mare, sa mai indulcim amarul... dar eu sper sa ramana CAPITANUL si de data asta sa ne duca in grupe!

PS. Se pare ca The Sun a mintit.. sau hai sa romantam si sa zicem ca a preluat informatiile din presa romana. aiurea :D (din moment ce la noi s-a scris ca nu mai pleaca)

Motanu D22.06.2006 14:25
PS. Se pare ca The Sun a mintit..

Asta e politica respectivului ziar. E celebru pentru stirile "adevarate" pe care le contine, mai ales ca acestea au legatura cu fotbalul !

_yang22.06.2006 14:55

Si in anii trecuti s-a mai facut taraboi pe seama presupuselor transferuri ale lui Radoi afara...dar niciodata ca acum !

Mi-e frica sa nu fie afectat el de aceasta nebunie din ultimele zile...

Ramai acasa Mirele !!!

I.N.Money22.06.2006 15:07

Daca a fost o cacealma a lui Becali,probabil ca Mirel stie,asa ca nu prea are cum sa fie afectat.

laca00722.06.2006 15:16

fratilor care aveti idee cand se pun abonamentele in vanzare?

Virgil22.06.2006 15:17

Si uite cum cu telenovela despre Radoi atentia noastra a fost deturnata de la subiectul transferurilor timp de mai bine de o saptamana pana acum.Si cine stie cat va mai tine.

Uite asa ne adoarme vigilenta Conducerea FC Steaua, de ani buni de zile.

Doi ani la rând am castigat campionatul in ultima secunda,dar ulciorul nu merge de multe ori la apa.

Ne trebuie jucatori puternici si Gigi B tocmai s-a gandit sa renunte la Radoi...

Nu mai are patronul bani de donatii si trebuie sa sacrifice ce are Steaua mai bun.

In cele din urma a inceput sa semene si Gigi,tot mai mult cu Borcea,Netoiu,Copos and co.Fotbalul e o mare afacere.Dar sa fie clar,atunci cand devine afacere,performanta dispare.Exemplele le avem vii in minte:Dinamo,Dinamo,Dinamo...

Era de preferat ca performanta sa aduca banii.

***alex***22.06.2006 16:16
2. The Sun nu se inseala

Uite ca se inseala!

Ayrton22.06.2006 16:52
In cele din urma a inceput sa semene si Gigi,tot mai mult cu Borcea,Netoiu,Copos and co.Fotbalul e o mare afacere.

In cele din urma, Gigi este ruda cu Giovani si Victor, oamenii care au tocat fotbalul romanesc in ultimii 16 ani...

Sangele apa nu se face!

ultima ora:

Contactat de gsp.ro, directorul de comunicatii al clubului Portsmouth, Helen Wood, a negat existenta oricarui comentariu facut de vreun oficial al clubului englez legat de transferul lui Radoi. "Nimeni de la Portsmouth nu a facut niciun comentariu legat de acest caz, indiferent de informatiile din presa. Conform politicii clubului, nu putem comenta nici speculatiile legate de cazul Radoi", a precizat Helen Wood, exclusiv pentru gsp.ro.

:lol: :lol: Asta mai lipsea! telenovela continua...

forever_STEAUA22.06.2006 17:33

Patronul Stelei continua sa afirme ca Mirel Radoi este in vizorul clubului englez, desi directorul executiv al lui Portsmouth, Peter Storrie, neaga.

Gigi Becali a declarat ca Mirel Radoi este al doilea pe lista de achizitii a lui Portsmouth: "Au zece jucatori pe care vor sa-i ia in vara asta si au bani pentru toti. In citeva zile ar putea ajunge banii, dar, sentimental, nu mi-as mai dori eu transferul asta. Poate ca lumea va zice ca nu e adevarat, dar va asigur ca oferta a fost reala".

sursa: spt

Virgil22.06.2006 17:37

Pai daca ne asigura,sa ne arate si dovezile.Asa e normal.Cine crede pe cuvant un politician ?

Asta e blestemul fotbalului,ca naste politicieni.

Avem multe exemple : Mitica de la Liga,Pinalti de la Piatra Neamt,Gigi de la Steaua,Copos de la Raped si lista poate continua.

forever_STEAUA22.06.2006 17:44

@Virgil

Zicea cineva ca "cea mai mare distanta cunoscuta e cea dintre vorbe si fapte". Se pare ca Gigi se incapataneaza sa ne arate ca asa este...

Partea buna este ca nu mai apar in fecare zi doua formatii cu care a "semnat" Radoi...

Virgil22.06.2006 17:55

@ f_S

Cum s-ar spune : diferenta ca de la cer la pamant. Intre realitate si cele spuse. :wink:

forever_STEAUA22.06.2006 18:06

Ce mie mi se pare ciudat e ca cele doua telenovele continua in paralel. Ma refer aici la plecarea Razvanelului de la Raped.

Intrebare de 100 de puncte: Ce varsta au cei care scriu articolele in prosport, editia online?

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, că transferul lui Mirel Rădoi la Portsmouth se va realiza numai în momentul în care gruparea engleză va vira în contul "roş-albaştrilor" cele 11 milioane de euro solicitate pentru jucător. Oficialul stelist a menţionat că nu a fost contactat de oficialii grupării engleze, deşi miercuri seară aceştia ar fi trebuit să-i comunice decizia lor cu privire la transferul lui Rădoi. Azi, Gigi Becal, a declarat azi : "Până nu-mi intră banii în cont nu mai doresc să vorbesc nimic"

«13031323334689»