@cristianotopeanu
...cum poti sa spui ca Ogararu ataca Steaua...el a spus ca nu ar vrea sa cada cu Steaua in CL, iar daca ar juca contra noastra ar face tot ce poate sa bata, chiar daca ii pare rau...ce vrei sa spuna... ?
@cristianotopeanu
...cum poti sa spui ca Ogararu ataca Steaua...el a spus ca nu ar vrea sa cada cu Steaua in CL, iar daca ar juca contra noastra ar face tot ce poate sa bata, chiar daca ii pare rau...ce vrei sa spuna... ?
:evil: >>>Eu nu vad de ce este atacat OTOPEANU' am vazut si eu declaratia la TV si cea ce a scris omul asa a spus si Ogararu daca era ceva in plus ma sesizam si saream si eu ca ars,dar asa omul este nevinovat si nu are rost sa aruncam cu bolovanii in el!!>>> :twisted:
Mi se pare nedrept ca ei sa foloseasca o declaratie absolut normala pentru a lansa o "bomba" cum ca Ogararu vrea sa bata Steaua sau nu mai stiu ce speculatii aberante. El a declarat ca nu vrea sa cada cu Steaua dar daca se va intampla el va da totul pe teren ceea ce mi se pare normal atata timp cat se considera un jucator profesionist...merita lucrul asta un articol in ziar? Merita un titlu gen "Ogararu va face totul sa bata Steaua", de ce titlul nu a fost "Ogararu nu vrea sa pice cu Steaua" ? Ah da, nu se vindea la fel de bine, nu iti dadeai interesul sa faci trafic la stelisti.ro de pe gsp.ro daca titlul nu era atat de "incitant". Mai lasati-ne cu bombele astea, si aia de la gazeta/stelisti si cei de la antena 1 care dau titluri ca "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la Rapid" si cand citesti stirea de fapt [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a trecut cu masina pe langa podul grant sau alte chestii la fel de aberante.
@cristioto
Nu ai facut nimic in neregula, ai "acoperire regulamentara" asa cum au arbitrii de la noi sau cei de la mondial :wink:
panta de lumina e de vina :twisted:
panta de lumina e de vina :twisted:
fanta ba,cu F :wink:
LPF
Mâine se decide programul.
Marți, de la ora 12:00, la sediul LPF o sa se stabileasca programul meciurilor din sezonul viitor.
sursa: prosportFIFA a suspendat Federaţia elenă de fotbal
Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a suspendat luni, până la noi ordine, Federaţia elenă (HFF) acuzată că nu s-a conformat principiilor de separare a puterilor sportivă şi politică.
Echipele elene, inclusiv echipa naţională campioană a Europei, sunt suspendate din toate competiţiile internaţionale, a precizat forul internaţional.
"Comitetul de urgenţă al FIFA a decis, astăzi, luni 3 iulie 2006, să suspende Federaţia elenă de fotbal (HFF), precizând că aceasta din urmă nu s-a conformat principiilor stabilite de statutele FIFA în legătură cu independenţa federaţiilor de fotbal şi cea a proceselor de decizie a instanţelor conducătoare ale fotbalului din fiecare ţară", se arată într-un comunicat al instanţei internaţionale.
FIFA reproşează guvernului elen că nu a ţinut cont de avertismentele date în septembrie, în care i se cerea să nu se amestece în nici un fel în procesul de decizie al HFF.
"Această decizie implică HFF şi toţi membrii săi (cluburi, jucători, oficiali) sunt suspendaţi, cu efect imediat şi până la noi ordine, din toate contractele internaţionale, în special participarea la competiţiile internaţionale de orice nivel, organizarea de meciuri în Grecia, precum şi desemnarea de oficiali pentru orice funcţie internaţională", se arată în textul FIFA.
In cazul in care acesta decizie ramane in vigoare pe durata acestui sezon(termenul limita se pare ca este 15 iulie 2006), stie cineva ce s-ar putea intampla cu locurile de cupe europene ale grecilor? Cum se vor redistribui?
Au 2 echipe in CL, una in grupe, cealalta in Q3...
Tare mi-e teama sa nu avem aceeasi soarta,pentru acordarea licentelor lui National si Jiul.
sursa: prosportFIFA a suspendat Federația elenã de fotbal
Federația Internaționalã de Fotbal (FIFA) a suspendat luni, pânã la noi ordine, Federația elenã (HFF) acuzatã cã nu s-a conformat principiilor de separare a puterilor sportivã și politicã.
Echipele elene, inclusiv echipa naționalã campioanã a Europei, sunt suspendate din toate competițiile internaționale, a precizat forul internațional.
"Comitetul de urgențã al FIFA a decis, astãzi, luni 3 iulie 2006, sã suspende Federația elenã de fotbal (HFF), precizând cã aceasta din urmã nu s-a conformat principiilor stabilite de statutele FIFA în legãturã cu independența federațiilor de fotbal și cea a proceselor de decizie a instanțelor conducãtoare ale fotbalului din fiecare țarã", se aratã într-un comunicat al instanței internaționale.
FIFA reproșeazã guvernului elen cã nu a ținut cont de avertismentele date în septembrie, în care i se cerea sã nu se amestece în nici un fel în procesul de decizie al HFF.
"Aceastã decizie implicã HFF și toți membrii sãi (cluburi, jucãtori, oficiali) sunt suspendați, cu efect imediat și pânã la noi ordine, din toate contractele internaționale, în special participarea la competițiile internaționale de orice nivel, organizarea de meciuri în Grecia, precum și desemnarea de oficiali pentru orice funcție internaționalã", se aratã în textul FIFA.
In cazul in care acesta decizie ramane in vigoare pe durata acestui sezon(termenul limita se pare ca este 15 iulie 2006), stie cineva ce s-ar putea intampla cu locurile de cupe europene ale grecilor? Cum se vor redistribui?
Cu siguranta vom mai urca un loc in clasamentul coeficientilor dar nu stiu daca ne va ajuta cu ceva !
sursa: prosportFIFA a suspendat Federaţia elenă de fotbal
Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a suspendat luni, până la noi ordine, Federaţia elenă (HFF) acuzată că nu s-a conformat principiilor de separare a puterilor sportivă şi politică.
Echipele elene, inclusiv echipa naţională campioană a Europei, sunt suspendate din toate competiţiile internaţionale, a precizat forul internaţional.
"Comitetul de urgenţă al FIFA a decis, astăzi, luni 3 iulie 2006, să suspende Federaţia elenă de fotbal (HFF), precizând că aceasta din urmă nu s-a conformat principiilor stabilite de statutele FIFA în legătură cu independenţa federaţiilor de fotbal şi cea a proceselor de decizie a instanţelor conducătoare ale fotbalului din fiecare ţară", se arată într-un comunicat al instanţei internaţionale.
FIFA reproşează guvernului elen că nu a ţinut cont de avertismentele date în septembrie, în care i se cerea să nu se amestece în nici un fel în procesul de decizie al HFF.
"Această decizie implică HFF şi toţi membrii săi (cluburi, jucători, oficiali) sunt suspendaţi, cu efect imediat şi până la noi ordine, din toate contractele internaţionale, în special participarea la competiţiile internaţionale de orice nivel, organizarea de meciuri în Grecia, precum şi desemnarea de oficiali pentru orice funcţie internaţională", se arată în textul FIFA.
intrebarile mele sunt :
1. ne va ajuta cu ceva la tragerea la sorti pt grupe ce se intampla la greci ?
2. exista posibilitatea ca o echipa din Romania( inaripatele ) sa ia unul din aceste locuri ?
Steaua a facut o oferta de 1.2 milioane de euro Borussiei Dortmund pentru Matthew Amoah, care a jucat cu Ghana la Cupa Mondiala.
In atentia lui _yang,metzzz,etc...
Extras din regulamentul forumului fcsteaua.ro
"1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior,in cazul in care nu e strict necesar sa il citati complet,numai o idee, o fraza, o expresie.Puteti si e recomandabil sa evitati un citat, folosind numele userilor carora va adresati,astfel : Pentru Ayrton, @_yang, Melkosule,Gaby,forever_STEAUA,Metzzz, etc). "
Am readus la cunostinta tuturor,explicit,acest articol din regulamentul forumului,datorita multitudinii de postari care contin citate din mesajele anterioare,mai precis mesajul care precede mesajul postat de dvs.,lucru interzis de regulament!..Va rog sa întelegeti ca pentru o navigare mai usoara,care este si in folosul dvs.,nu avem nevoie de asemenea citari...
Cei care vor ignora in continuare aceasta prevedere a regulamentului vor fi avertizati la coltul cu cartonase!
Problema grecilor nu pare a avea nici o consecinta pentru noi. Indiferent de cum se va rezolva situatia Steaua tot doua tururi preliminare va juca, va fi cap de serie in ambele iar in eventualitatea calificarii va intra tot in urna 3.
Ceilalte reprezentante vor fi cap de serie atat in tururile preliminare cat si in turul 1. S-ar putea eventual ca in grupele UEFA sa apara niste mici modificari in ceea ce priveste repartizarea in urne.
Liga Campionilor Etapa I - 12/13 septembrie
Etapa a 7-a/ 16 septembrie / Steaua - Rapid
Etapa a 8-a/ 20 septembrie / Dinamo - Steaua
Ne trebuie jucatori altfel va fi greu sa sustinem toate fronturile
Doua meciuri tari in primele doua etape ale noului sezon :
Liga I
PROGRAMUL SEZONULUI 2006-2007
PRIMA ETAPÃ - 29 iulie
1. Poli Timișoara - 10. Steaua
2. Univ. Craiova - 11. Vaslui
3. UTA - 12. Farul
4. Oțelul- 13. CFR Cluj
5. Ceahlãul - 14. Gloria Bistrița
6. Unirea Urziceni - 15. Poli Iași
7. FC Național - 16. Dinamo
8. Sportul Studențesc - 17. Rapid
9. Jiul - 18. FC Argeș
ETAPÃ A II-A
10. Steaua - 2. Univ. Craiova
11. Vaslui- 3. UTA
12. Farul - 4. Oțelul
13. CFR Cluj - 5. Ceahlãul
14. Gloria Bistrița - 6. Unirea Urziceni
15. Poli Iași - 7. FC Național
16. Dinamo - 8. Sportul Studențesc
17. Rapid - 9. Jiul
18. FC Argeș 1. Poli Timișoara
* Etapa a 10-a/ 30 septembrie / Dinamo - Rapid
* Etapa a 8-a/ 20 septembrie / Dinamo - Steaua
* Etapa a 7-a/ 16 septembrie / Steaua - Rapid
Avem cel putin 4 puncte asigurate dupa primele doua etape,dar eu zic ca vor fi 6 !
Sezonul trecut jucam noi cu o echipa apoi echipa aia cu Rapid, sezonul asta vad ca Rapid joaca cu o echipa apoi Dinamo, mie nu prea mi se pare corect.
6 sa fie ..asteptam si celelalte meciuri .
Oli vrea să mai renunţe la şase jucători
Cosmin Olăroiu vrea să mai disponibilizeze alţi şase jucători din lotul Stelei, susţine săptămînalul Fanatik. După ce Andrei Cristea a fost anunţat că nu mai face parte din lotul campioanei, la revenirea din Austria ar putea să-l urmeze Cernea, Bălan, Baciu, Boştină, Opriţa şi Drida. Ultimul, venit de la Jiul Petroşani, nu a semnat încă un contract cu Steaua, el fiind în probe. (stelisti.ro)
Mie mi se pare cel putin socanta stirea, nu cred ca avem lotul chiar asa de mare incat sa ne permitem sa scapam de 6 jucatori, poate asta era binevenita dupa niste transferuri bune dar cum ele nu au venit nu inteleg ce e in capul lui Oli.
Deocamdata e doar un zvon ; cum se intampla de obicei in Romania nu trebuie sa fie si adevarat .
Nu mai credeti ce zic aia prin Fanatik ! Aia sunt mai rai decat gsp !
cert este ca noi avem nevoie de inca vreo 2..3 jucatori , in conditiile in care nu pleaca nimeni!
daca ar pleca astia 6 , ar trebui adusi 9!
deci e putin probabil sa plece astia 6...poate 1.2 dintre ei , dar nu toti 6.
parerea mea.
astia de la fanatik cred ca joaca prea des fifa 2006, pana si acolo transferurile sa fac mai greu... :lol: :lol: :lol:
Oli vrea sã mai renunțe la șase jucãtori
Cosmin Olãroiu vrea sã mai disponibilizeze alți șase jucãtori din lotul Stelei, susține sãptãmînalul Fanatik. Dupã ce Andrei Cristea a fost anunțat cã nu mai face parte din lotul campioanei, la revenirea din Austria ar putea sã-l urmeze Cernea, Bãlan, Baciu, Boștinã, Oprița și Drida. Ultimul, venit de la Jiul Petroșani, nu a semnat încã un contract cu Steaua, el fiind în probe. (stelisti.ro)
Mie mi se pare cel putin socanta stirea, nu cred ca avem lotul chiar asa de mare incat sa ne permitem sa scapam de 6 jucatori, poate asta era binevenita dupa niste transferuri bune dar cum ele nu au venit nu inteleg ce e in capul lui Oli.
Cernea, Blan, Baciu, si Drida eu zic ca pot pleca linistiti nu vad sa aiva valoare de Steaua. In schimb Oprita si Bostina eu zic ca ar trebui sa ramana pentru Grupele Ligii Campionilor. Ca acolo poate sa se mai accidenteze catzi va si atunci vom avea jucatori competitivi pe posturile lor.
Daca Oprita a ajuns jucator competitiv .... vai si-amar de capul nostru. Mai degraba isi revine Balan decat sa il consider pe Oprita jucator "de baza" la Steaua.
Astazi 8 iulie echipa noastra va pleca in al doilea stagiu de pregatire,la Mierlo in Olanda.
Eugen Baciu,care cu putin timp in urma a fost supus unor analize amanuntite,fiind suspect de hepatita,va face si el deplasarea,ca urmare a faptului ca analizele au relevat ca este apt la efort.