FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«14041424344689»
Virgil21.07.2006 03:35

Carlos la Steaua e un fel Cristi Munteanu fost la Dinamo.Brânza buna în burduf de câine.

Harald21.07.2006 05:20

Nu cred ca cea ma mare problema a Stelei e Carlos. Sunt alte compartimente in echipa care au nevoie de jucatori valorosi, de exemplu atacul, pentru care nu imi amintesc sa fi transferat in ultimul timp vreun jucator de valoarea lui Carlos ca portar.

Bogdan4Steaua21.07.2006 08:12

Sper sa le inchida gura Carlos in meciurile urmatoare.

I.N.Money21.07.2006 09:42

Daca Nea Imi chiar a spus asta trebuie luat in seama.

Omul asta a trecut prin multe,a indurat destule pentru Steaua si ar trebui macar acolo 10 % din ceea ce zice sa fie ascultat de conducere.

DanStan21.07.2006 10:07

Jenei a spus de fapt ca Steaua ar trebui sa caute un portar mai valoros decat Carlos. Ceea ce e adevarat. Dar marii presari au interpretat asta in genul 'uite, bah, v-am spus noi ? Si Jenei zice ca portughezu' asta e o nulitate, un mascarici, o mare tzapa luata de Steaua'.

In realitate Jenei n-a spus niciodata ceva de genul asta.

Primul meci jucat de Martin Tudor la Steaua (in '99) s-a incheiat cu scorul de 5-1 in favoarea Petrolului Ploiesti. Si nimeni nu poate spune ca Martin Tudor nu avea valoare. Dar prestatia unui portar depinde si de modul in care acesta se intelege cu jucatorii din aparare. Cum ar fi daca am aduce acum un portar de la Mondiale si-am lua 5 goluri cu Timisoara in prima etapa ? Sau, mai rau, am primi 5 de la sloveni ?

Melku21.07.2006 10:27

Eu nu stiu de unde ai dedus tu ca "marii presari au interpretat asta in genul 'uite, bah, v-am spus noi ? Si Jenei zice ca portughezu' asta e o nulitate, un mascarici, o mare tzapa luata de Steaua'.In realitate Jenei n-a spus niciodata ceva de genul asta". Sigur ai citit articolul?!

Ienei a spus :

"Nu cred că este un portar de prima mînă, deoarece face gafe multe."

Cred ca totul e destul de clar.

sorin_77721.07.2006 10:33

Si poate ii iese lui Carlos un sezon bun (exista posibilitatea) si, in primavara, Steaua il vinde pe 1,2-2 mil... si sa vedem atunci ce mai zice un contestatar de-al lui... Cati jucatori nu erau de Steaua (Cl. Raducanu) si s-a dovedit ca Steaua ii face transferabili pe bani frumosi...???

Alex1421.07.2006 10:35

Bun, ne bun, Claudiu o baga in atze... Carlos o scoate din atze... :oops:

Melku21.07.2006 10:37

Vorbind de Claudiu sper ca v-ati delectat cu articolul din Averea.

Fascinat de vegetatie

In urma cu cateva zile, toti jucatorii de la echipa Guangzhou Pharmaceutical au fost supusi unui test. Ciorna pe care a raspuns "La Du Ka Nu" a intrat in posesia noastra (facsimil). Am aflat astfel ce l-a impresionat pe fotbalist in China. "In MOMETUL (n.r momentul) in care am ajuns in China am fost fascinat de civilizatia oamenilor si de vegetatia (sic!) foarte abundenta", scrie Raducanu. La intrebarea ce isi doreste de la viitor, Claudiu raspunde fara sa ezite, uitand ca a are 31 de ani: "Imi doresc sa ajung un mare fotbalist!". In fond, are dreptate. Sir Stanley Matthews a jucat pana la 51 de ani.

Mancator de litere

O alta intrebare la care a raspuns fara sa trenure a fost cea referitoare la felul in care s-a adaptat la noua sa echipa. "Imi plac antrenamentele, imi place tactica (sic!) care o face ATRENORU (n.r. antrenorul) si jocul in teren si ma simt bine in China". Dificultatile reale au intervenit in "mometul" in care trebuia sa enumere echipele la care a evoluat in cariera sa. Cu termenul Steaua nu au fost probleme. In schimb, Electroputere Craiova, clubul la care a debutat, a devenit "Electoro Putere". La Espanyol Barcelona sau Arminia Bielefeld nu a mai incercat sa intervina. L-a lasat pe translatorul care trebuia sa transcrie "textul" in limba chineza sa rezolve ecuatia!

focus21.07.2006 10:55
Si poate ii iese lui Carlos un sezon bun (exista posibilitatea) si, in primavara,  Steaua il vinde pe 1,2-2 mil... si sa vedem atunci ce mai zice un contestatar de-al lui... Cati jucatori nu erau de Steaua (Cl. Raducanu) si s-a dovedit ca Steaua ii face transferabili pe bani frumosi...???

Cred ca il judecam pe Carlos prea devreme...Hamutovski (nici nu mai stiu cum se scrie corect numele lui) a avut un sezon foarte bun, dar dupa un an stateam cu emotii la orice minge aruncata in careul nostru.Si el a avut multe gafe, meciul cu Villareal, faza de la penaltiul acordat pt Vaslui, golul luat cu TSKA Sofia si nimeni nu i-a sarit in cap asa cum s-a intamplat cu Carlos.Daca era sa ne luam dupa ultimele prestatii nici bielorusul nu era de Steaua.Da' ce sa-i faci...amintirile...

I.N.Money21.07.2006 14:45

Conform Pro TV,Piturca avertizeaza Ajax-ul ca George Ogararu are unele probleme :?

DTP-Ludacris21.07.2006 14:55

Ma face sa rad acest "antrenor". PUNCT !

Ayrton21.07.2006 14:59

De aici s-au inspirat cei de la Pro TV:

PRO: Ce-i cu Ogăraru? Ten Cate de la Ajax a spus că nu înţelege cum de nu l-aţi mai convocat la naţională...

Piturca: Staţi liniştiţi, o să înţeleagă în curând... Ogăraru trebuie să mă convingă că s-a schimbat. Din păcate, el persistă în greşeala de a comite constant două-trei erori grave într-un meci, care, la nivelul nostru, sunt taxate... Eu cred că îl cunosc pe Ogăraru mai bine decât Ten Cate. L-am luat la naţională când nu se aştepta nimeni, a fost titular cu Olanda, ţineţi minte, dar apoi a devenit a treia opţiune, după Contra şi Bădoi.

sursa Prosport

Ura i-a intunecat mintile lui Piturca!

2-3 greseli grave pe meci??!!

Contra face cel putin 5, iar Badoi nu are tehnica si viziunea lui "Oga".

Probabil ca fotbalul se intelege altfel in Vest!

sorin_77721.07.2006 15:04

Vedem noi pe unde mai scoate camasa Piturca cu preferintele lui... Eu nu imi pun mari sperante in el pentru urmatoarea campanie... Cred ca o furam si de la Bealrus cu acest Piturca antrenor... la arabi o sa ajunga in primavara, la tratament.... :lol: :lol: :lol:

I.N.Money21.07.2006 15:07

Il cunoaste foarte bine Piturca,la fel cu a stiut sa aprecieze valoarea lui Ghionea cand l-a adus prima data de la Galati sau cum a reusit sa il faca pe Neaga sa devina cel din "era" Zenga.

Din pacate din aceasta declaratie Piturca ne demostreaza ca viitorul lui George la nationala nu este prea roz.

focus21.07.2006 15:10

Ogararu nu e bun, ca altfel strica jocul de-a latul terenului. :lol: ...stiti voi , jocul ala care ne facea sa adormim in fata TV-ului.

Melku21.07.2006 15:11

Piturca este un tampit, e bine ca a ajuns sa contrazica ultimul castigator CL din pozitia de antenor secund, e bine ca are tupeu sa contrazica scouterii de la Ajax care l-au urmarit atata amar de vreme si nu in ultimul rand conducerea lor care a platit o suma marishoara, e bine ca are tupeul sa conteste un jucator care e semifinalist UEFA in ultimul sezon cu o prezenta constanta in echipa (daca nu cumva are absolut toate meciurile jucate).

Asa o sa ne calificam noi, cu Contra care fuge mingea de el, jucator care s-a ingropat de cand a plecat de la Milan, la mintea lui o sa il readuca pe Felipe la echipa - jucator perfect care nu greseste.

focus21.07.2006 15:20

Are el ceva cu olandezii care l-au batut cam pe unde l-au prins... :lol:

Bogdan4Steaua21.07.2006 16:17

" FRF a elaborat un cod etic ce va fi semnat de toţi jucătorii şi oficialii. Rădoi nu mai are voie să joace la pariuri!

Începând din sezonul competiţional 2006-2007, toţi jucătorii şi oficialii (conducători de club şi arbitri) din primele trei ligi ale fotbalului românesc vor semna un angajament, obligându-se să respecte necondiţionat toate prevederile acestuia. Inspirat din Codul Etic al FIFA, acest angajament este menit să apere principiile eticii sportive şi cele ale fair-play-ului pe stadioanele noastre. Printre alte prevederi, se interzic şi pariurile. În sezonul trecut, Mirel Rădoi a pariat pe victoria Rapidului la partida dubioasă dintre CFR Cluj şi Rapid, încheiată cu victoria giuleştenilor.

Reproducem declaraţia mai jos:

D E C L A R A Ţ I E

Subsemnatul

Numele şi funcţia ________________________________________________

Clubul ________________________________________________

Fair-play

Prin participarea mea, recunosc fair-play-ul ca fiind principiul suprem în fotbal şi mă angajez să-l respect necondiţionat. În acest context, declar că nu voi apela la substanţe şi metode interzise, menite să îmbunătăţească performanţa sportivă.

Non-discriminarea

Mă angajez să acţionez într-o manieră ireproşabilă din punct de vedere etic şi din cel al respectului faţă de ceilalţi participanţi la competiţie. Voi respinge, atât pe teren, cât şi în afara sa, orice comportament care ar putea să lezeze integritatea vreunei persoane sau care ar putea fi considerată lipsită de respect, discriminatorie sau rasistă.

Etica

Mă angajez să respect principiile eticii sportive în general, ale celei fotbalistice în particular, şi să acţionez în conformitate cu acestea. Conştient de rolul meu, mă voi comporta corect şi respectuos faţă de adversari, oficiali şi spectatori.

Pariuri

Declar că nu voi participa la niciun joc de noroc (pariuri etc.) ce are legătură directă sau indirectă cu întrecerile la care iau parte. Sunt, totodată, răspunzător ca niciun membru al familiei mele să nu desfăşoare asemenea activităţi.

În interesul unei competiţii corecte şi curate, eu, subsemnatul, mă angajez să respect toate principiile de mai sus.

Data, locul ______________________________________________________

Semnătura _____________________________________________________"

Sursa: GSP

Cred ca lui Sapunaru i se va rupe pixul atunci cand va semna. Poate si lui Alexa. :wink:

Ayrton21.07.2006 16:49

Aceasta initiativa este un lucru bun, chiar daca momentan doar "pe hartie"!

FanSteaua4Life21.07.2006 17:21

Am impresia ca piti a luato umpic razna, toata lumea il lauda pe Ogararu nummai el se gaseste sa il critice, lasa ca nu are nevoie nationala ta de Ogararu, dar cu mentalitatea asta de oltean capos o sa fi demis foarte repede, o sa vezi tu...

c0nVicT21.07.2006 19:23

Ogararu este cu cel putin 2 clase si ca tehnica, viziunea jocului, conditie fizica peste Contra, Badoi, Stoican, sau cine mai vrea Piturca...

Dar cum selectionerul crede ca jucatori precum Pompiliu Stoica, Soava, sau chiar Oprita ne vor califica la europene sau mondiale, nu mai ai ce sa zici...

focus21.07.2006 19:41

Sportul Studentesc a ramas fara licenta si va juca in B.Sa vedem daca renunta la jucatorii pe care ii are acum in lot.Poate ne alegem si noi cu ceva.

weeezer_2022.07.2006 07:11

pai stai asa ca pana acu 2 zile nici Jiul nu avea licenta... poate pana la urma si-o va capata si Sportul

bodanelu22.07.2006 07:42

decizia e definitiva... asa scrie prin presa

«14041424344689»