Şi eu s+nt Stelist! NU mi-o plăteşte nimeni pe a mea?
Hai măi fraţilor că eu n-am atîta! :cry:
Şi eu s+nt Stelist! NU mi-o plăteşte nimeni pe a mea?
Hai măi fraţilor că eu n-am atîta! :cry:
de acord cu tine, cu atat mai mult cu cat e si o culoare puternica si sare-n ochi
ar trebui sa se rezume doar la ros-albastru, e stadionu Stelei nu al Nationalei !
??Datoria Stelei de 11 milioane $ va fi platita din bani publici.
Datoria pentru care Bodu s-a judecat cu Gigi.Becali a castigat procesul si Bodu trebuie sa scoata banii de la vechea societate care mai are active doar un calculator si o imprimanta asa ca datoria de 11 milioane $ va fi acoperita din bani publici
Pe vechea societate e marca si palmaresu , din cate stiu eu
Daca le scoate Bodu la licitatie , poate sa le cumpere oricine .
Oare ajungem ca Timisoara fara palmares ?
Pai a preluat Gigi si palmaresul de la vechea societate.Practic a cumparat tot in afara de datorii.
din ce vad in poze de pe Ghencea nu mai exista gard intre gazon si tribune... oare nu o sa`l mai montezE?
nu si o sa fie super tare asa...la peluza am impresia ca o sa puna ceva dar la tribune o sa lase asa
ce ma enerveaza e folosirea in exces a galbenului.
de acord cu tine, cu atat mai mult cu cat e si o culoare puternica si sare-n ochi
Pe mine ma enerveaza ca nu au scris 'Steaua' in intregime cu galben!!!
Avem nevoie de contrast, vopsirea treptelor macar intr-o culoare deschisa este imperios necesara!
Avem doua culori dominante - rosu si albastru - care nu se pot evidentia in mod placut decat sustinute de alaturarea unora deschise, iar albul si galbenul sunt exceptionale. De altfel insasi sigla le foloseste, la fel multe din materialele promotionale. Si ar fi trebuit sa se tina serios cont de asta si in privinta echipamentului!
Nu mai urlati atata! Uitati-va la saitul asta! Cum ar fi fost daca aveati la dispozitie numai rosu si albsatru? 8O
Altfel, gazonul arata superb. Imi aduce aminte de cel din anii '80. Sper ca intreaga instalatie sa fie de calitate.
In privinta gardului, probabil ca va exista ceva de plexiglas. Imi e destul de greu sa cred ca se va risca prin inlaturarea unei astfel de masuri de protectie...
Scaunele rupte au fost platite, litigiul s-a stins
Gruparea din Bulevardul Ghencea a virat 10.000 de dolari in contul firmei care se va ocupa de montarea scaunelor rupte de fanii Stelei in partida pe care "ros-albastrii" au disputat-o in ultima etapa a sezonului 2005-2006, in deplasare, impotriva echipei FC Vaslui.
Numarul scaunelor distruse s-a ridicat la 450. Clubul Steaua a trimis 325 de scaune, insa acestea nu au fost acceptate de Primaria locala, motivul fiind ca sistemul de prindere si caracteristicile tehnice nu corespundeau.
Ca urmare a achitarii contravalorii scaunelor rupte, litigiul dintre cele doua cluburi s-a stins, iar Steaua va putea evolua impotriva echipei FC Vaslui. FRF daduse termen pana pe 16 august pentru ca cele
doua grupari sa ajunga la un acord.
Sursa:stelisti.ro
Stiu ca nu e mare lucru, dar macar ca s-a mai stins un litigiu. Steaua e pe drumul cel bun....la capatul caruia sta un trofeu european :wink: :wink:
Obstacol: 500 mii de euro!Nr.2781 / Miercuri,16 August 2006
Steaua Aceasta suma constituie principalul impediment pentru ca mijlocasul lui Poli, Ovidiu Petre, sa ajunga la gruparea ros-albastra
Conducatorii Politehnicii Timisoara sunt de acord ca Ovidiu Petre sa treaca în Ghencea, însa o clauza din contractul de transfer al fotbalistului de la Galatasaray la Poli îngreuneaza mutarea.
Disputa dintre Steaua si banateni pe marginea transferului lui Ovidiu Petre este pe cale de a se sfârsi. Dupa saptamâni în care s-au aruncat "sageti" din ambele tabere, oficialii timisoreni sunt dispusi sa îi dea drumul mijlocasului, dorit insistent de Cosmin Olaroiu. Surse din clubul alb-violetilor sustin ca patronul Marian Iancu agreeaza deja despartirea de fotbalist. "Daca rezolvam cu banii poate sa plece, nu-l pot forta. La echipa asta ramâne doar cine vrea!", a fost auzit spunând boss-ul timisorenilor. "La ce sa îl mai tin, sa îl platesc degeaba? Pai, daca el e cu gândul la Oli, cum îsi va mai da viata pe teren pentru Poli?", a continuat Iancu care este decis sa poarte negocieri pentru fotbalist. Insa, lucrurile sunt departe de a fi asa de simple precum par.
Ovidiu Petre a ajuns la clubul banatean în ianuarie 2005. Impresarul sau, Gica Popescu, a reusit sa-i rezilieze contractul cu Galatasaray. Poli i-a oferit fotbalistului un salariu anual de 150.000 de euro si 500.000 baskanilor Galatei. In plus, transferul a fost conditionat de alti 500.000 de euro pe care gruparea turca trebuie sa-i primeasca pentru un transfer viitor. Tocmai aceasta clauza sta în calea venirii lui "Sârma" la Steaua. Banatenii au platit pâna acum turcilor 300.000 de euro, iar daca Petre ar pleca din postura de jucator liber de contract, ei ar fi cei care ar trebui sa achite jumatatea de milion de euro. Astfel, conform vicepresedintelui Politehnicii, Emil Rosiianu, Ovidiu Petre ar putea lua calea Ghencei, însa doar pentru o suma cuprinsa între 1.000.000 si 1.500.000 de euro, care constituie compensatia financiara pentru Galata si cheltuielile pe care clubul banatean le-a avut cu jucatorul.
Suntem dispusi sa discutam un transfer al lui Petre la Steaua. Vom vorbi si cu el, sâmbata, când se va întoarce pentru ca nu îl putem tine cu forta
Emil Rosianu, vicepresedinte Poli
"Il vreau pe Ovidiu! Sunt dispus sa platesc nu cât au cheltuit cu el, ci chiar mai mult. Sa spuna cât vor pentru ca fotbalistul vrea la Steaua"
George Becali, finantator Steaua
Ovidiu Petre? Bravo lui ca vrea sa vina la Steaua, dar noi daca n-avem nevoie de ceva, acel ceva sunt mijlocasii... avem deja mijlocasi prea multi de stau sa incalzeasca banca, asta unde mai are loc?.. Mazilu se pare ca e o cauza pierduta, gazeta shortzului (http://www.gsp.ro/index.php?a=52615&shift=1) a confirmat asta... noi avem nevoie de atacanti, nu mijlocasi!!
3,5 milioane de euro pentru accesul în grupe
Faptul cã Gigi Becali a anuntat prime atat de mari pentru o eventuala calificare îsi gaseste sustinerea în banii pe care Steaua îi va încasa din partea UEFA doar pentru faptul ca va ajunge în grupele Champions League. 3,5 milioane de euro, atat va primi campioana României, indiferent de rezultatele din grupa.
BANI OFERIÞI DE UEFA ÎN GRUPA
Egal - 161.000 de euro
Victorie - 321.000 de euro
Varianta optimista: 7,5 milioane
Varianta cea mai optimista din punct de vedere financiar pentru Steaua ar fi o grupa cu Barcelona, Ajax si Dinamo Kiev, de exemplu, la capatul careia sa obtinã o calificare cu 9 puncte. Ar însemna 963.000 de euro din cele 3 victorii, plus aproximativ 1,5 milioane de euro din vînzarea biletelor. La aceste sume s-ar adãuga 3,5 milioane pentru accesul în grupe și 1,6 milioane pentru calificarea în optimi si ar rezulta un castig impresionant: peste 7,5 milioane de euro.
Ovidiu Petre? Bravo lui ca vrea sa vina la Steaua, dar noi daca n-avem nevoie de ceva, acel ceva sunt mijlocasii... avem deja mijlocasi prea multi de stau sa incalzeasca banca, asta unde mai are loc?.. Mazilu se pare ca e o cauza pierduta, gazeta shortzului (http://www.gsp.ro/index.php?a=52615&shift=1) a confirmat asta... noi avem nevoie de atacanti, nu mijlocasi!!
vezi cazul actual, Radoi accidentat, Paraschiv la fel, si cum Oli joaca in meciurile importante cu 2 inchizatori, nu mai ramanem decat in Lovin. Avem 3 inchizatori pe 2 posturi! deci e foarte bine daca`l cumpara! plus mai trebuie un atacant masiv, genul lui Iacob, care sa joace rolul de pivot!
Later edit: voi ati vazut ce a declarat Cristea? ca e o mare realizare pt el ca a plecat de la Steaua? s-a vazut si el titular intr-un meci la bragadiru si a si inceput sa atace Steaua!
@bodanelu
Si eu sunt de parere ca O.Petre ar fi un mare castig.
Cristea ce era sa zica saracu'? Ca regreta ENORM ca a plecat de la Steaua??? Ai vazut ca si Zicu, Grigorie si Alexa au scandat impotriva lui Dinamo. Asta e viata! Probabil ca regreta, da din moment ce ii la echipa, trebuie sa spuna ca a facut bine. Cum crezi ca ar suna daca un jucator ca si Klemi ar spune ca regreta enorm ca a plecat de la Maccabi???
nu ar suna bine, dar Steaua i`a platit salariul destul de mare pe care`l avea destul timp si el traia doar din amintirea meciului cu Valencia! putea sa fie si el mai diplomat, sa zica ca Steaua e un capitol inchis, s-a terminat, acum sunt la bragadiru si viata merge inainte...
In atentia utilizatorilor forumului.
Va sugerez ca citatele din media sa le puneti in post incadrate in chenar,pentru a le detasa net de eventualele opinii pe care le veti scrie sub ele.
Procedeul este simplu.Inainte de a da click "paste",dati click Quote,aflat pe banda de sus a spatiului alb(cel pe care va scrieti opiniile)apoi pastati textul citat din media si mai dati o data click pe Quote
Succes.
Exemplu :
citatul din presa[/quote|
bodanelu
nici vorba de asa ceva. dupa parerea Pro TV, Cristea " a lansat un atac fara precedent la adresa Stelei". de fapt omul a spus ca pt el este o mare realizare ca a plecat de la noi. normal, avand in vedere ca facea mai mult banca de rezerve si la **** este titular.
nu ma iau dupa Pro TV, ma iau dupa ce aud.. si el putea sa se exprime altfel, vezi mesajul meu de mai sus!
vezi cazul actual, Radoi accidentat, Paraschiv la fel, si cum Oli joaca in meciurile importante cu 2 inchizatori, nu mai ramanem decat in Lovin. Avem 3 inchizatori pe 2 posturi! deci e foarte bine daca`l cumpara! plus mai trebuie un atacant masiv, genul lui Iacob, care sa joace rolul de pivot!
pai bine ma, Paraschiv joaca in urmatorul joc, e aproape gata refacut, si Radoi nu mai are mult prea mult... eu vorbeam de prioritati, atacanti n-avem, sigur ca n-ar mai strica inca un mijlocas altfel... the more the merrier ^^
da, prioritar e un atacant!
Bodu se recunoaşte învins de Becali
Şeful ANAF, Sebastian Bodu, recunoaşte că a fost învins de Gigi Becali, spune TVR 1.
În procesul intentat de agenţie clubului Steaua pentru datoria de 11 milioane de dolari, Fiscul trebuie să execute silit vechea societate cea de la care vine datoria, dar acesta nu mai are decît un calculator şi o imprimantă.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si se pare ca Gigi nu e asa prost pe cat lasa impresia...!
bravo!
Daca era prost nu facea muntele de bani pe care-l are, si mai ales nu-l pastra.
E exemplul tipic de parvenit de dupa revolutie.
Tot fraierii (adica noi
) platesc datoriile neachitate, tepele de la banci, rafo, etc
Tot fraierii (adica noi) platesc datoriile neachitate, tepele de la banci, rafo, etc
Plus datoriile istorice Rompetrol, etc...sad but true! :evil:
Eu nu inteleg de unde si pana unde datoria de 11 milioane va fi platita de la buget, datoria in ce consta? Taxe, impozite neplatite? Daca da atunci chiar nu vad unde este prejudiciul pentru ca STATUL nu cred ca a prestat ceva pentru acesti bani, unde se duc cele 11 milioane de la buget? In al cui buzunar? Atata se face tam-tam dar se uita ca datoriile unor societati au fost sterse pentru ca domne sunt in imposibilitatea de a plati, societati foarte mari, chiar si CFR daca nu ma insel.