@ Astristul : cam ai dreptate , tiganii sunt obsedati sa se dea in spectacol sa arate cat de tari sun ei , iar la loja isi au idolul.
@ Astristul : cam ai dreptate , tiganii sunt obsedati sa se dea in spectacol sa arate cat de tari sun ei , iar la loja isi au idolul.
Novakovic...pardon Novak Martinovic.Si el si Geraldo sunt jucatori lenti , nu au ce cauta la Steaua.Parerea mea cel mai bine ar fi o aparare Gardos - Galamaz .
Eu spun ca gresesti cand zici asta ! Geraldo nu este in niciun caz un fundas lent si cu siguranta este mult mai bun decat Galamaz ![]()
s-a ajuns la pagina 666.asta ar fi trebuit sa fie a lui Piturca.
s-a ajuns la pagina 666.asta ar fi trebuit sa fie a lui Piturca.
![]()
Da sa ii inchinam un omagiu ![]()
@ bogdinho : cel mai bine ar fi sa fie adus Gaman sau Papp in pauza de iarna
Atacat de Mihai Stoica acum două zile, Adrian Matei i-a replicat dur: "MM s-a luat de mine cind am zis că visez să antrenez in Ghencea in viitor. Dar nimeni nu-mi poate lua acest vis, după ce am cîștigat citeva titluri cu Steaua, ca fotbalist. Stoica să-și facă un control medical. Cit despre Gigi, cit o fi el la club, eu n-am ce să caut acolo. Pentru mine, Steaua a murit!"
sursa:GSP
1. GSP suge P..A!
2. Macar sa fie asa cum scrie aici... ca m-am plictisit de fosti fotbalisti, asa-zise simboluri, care reusesc performanta sportiva de a se inclina la mai mult de 90 de grade in fata ciobanului.
Nici unul nu vrea sa vina la Steaua atata timp cat gg mai este pe acolo,dar la primul telefon fug ca disperatii,din dragoste pentru culorile clubului!!!
Da sa ii inchinam un omagiu
@ bogdinho : cel mai bine ar fi sa fie adus Gaman sau Papp in pauza de iarna
Iti dai seama ca un cuplu Gardos - Gaman sau Gardos - Papp ar fi foarte puternic in axul central , insa vom vedea , e greu de crezut...
GSP-ul si Prosport-ul debiteaza numai estupidenii
Torje si L.Ganea la Steaua din iarna
, Gsp e cu Torje , iar Prosport cu L.Ganea...se fac pariuri si in presa
)) Oricum Ciobanul ne-a plictisit cu declaratiile lui , nu a dat mai mult de 1 milion de euro pe un singur jucator si acum spune ca va da 4-5 milioane
Poate sa isi vanda stana din Pipera si palatul ca sa faca aceste transferuri ![]()

Meme Stoica asta e nebun se asteapta sa-l acceptam noi pe cioara aia de Maftei. Am inteles ca e vorba de vreo 200.000 de euro, atunci sa fac ceva pe interesele si banii lui. Ceea ce n-o sa inteleaga niciodata jegurile astea din fotbal e ca pentru noi Steaua noastra n-are pret. ![]()
Dar asa cum spunea Jiji ca e echipa lui, nici nu mai conteaza cine vine, asta nu e echipa noastra.
Va atrag atentia ca topicul se numeste "Stirile Zilei", nu altfel. Reveniti on-topic.
A picat transferul tiganului si asta e foarte bine.Maftei se stie ca e cioara , nu are ce cauta la Steaua..clar !
Da, a zis ca mai bine nicaieri decat la Steaua. Si a mai zis ca Meme e ca fratele lui mai mare... deci Meme e frate cu tiganii si d-aia ar vrea ca suporterii Stelei sa fie ca ciorile din giurlesi. Sper sa pice si transferul celuilalt tigan, Banel. Banel e bun ca trage echipa in jos. Nu vreau sa plece!
Iti dai seama ca un cuplu Gardos - Gaman sau Gardos - Papp ar fi foarte puternic in axul central , insa vom vedea , e greu de crezut...
GSP-ul si Prosport-ul debiteaza numai estupidenii
Torje si L.Ganea la Steaua din iarna , Gsp e cu Torje , iar Prosport cu L.Ganea...se fac pariuri si in presa
)) Oricum Ciobanul ne-a plictisit cu declaratiile lui , nu a dat mai mult de 1 milion de euro pe un singur jucator si acum spune ca va da 4-5 milioane
Poate sa isi vanda stana din Pipera si palatul ca sa faca aceste transferuri
Daca vine Liviu Ganea, rupem tot!
Ganea-Stancu, atac letal! ![]()
PS: Aveti grija pe ce pagina scrieti acum! ![]()
Liviu Ganea la Steaua ? In primul rand e un jucator destul de slab nu vad ce ar fi atat de spectaculos la un asemenea transfer.E cumva Ganea vreun mare jucator si nu am aflat si eu pana acum ?
Ganea jucator slab? Barem l-ai urmarit constant? Eu, serios vorbind, daca m-ar lasa Jiji sa iau un jucator de la dinam0 pe Ganea l-as lua! Stiu ce vorbesc!
Tie Ganea ti se pare jucator bun ? Hmm ciudata alegere...
Daca nu mi se parea nu aduceam vorba de el.
Si mie mi se pare Liviu Ganea un jucator bun...
Fiecare cu parerile lui , mie de exemplu mai mult decat Liviu Ganea imi place Paun.Mi se pare mult mai bun....
Daca tot suntem la pagina 666 , hai sa vorbim despre Domnul 666...Victor Piturca
Din cate se pare nu ii merge bine nici la Craiova , oricum acolo ii este mult mai dificil sa faca o echipa decat i-ar fi fost la Steaua !
NU cred ca va reusi , chiar daca are jucatori valorosi la dispozitie si probabil va mai transfera gandul ii zboara tot la Steaua !
In legatura cu Liviu Ganea , ce pot sa zic , ar fi frumos sa il vedem in atacul Stelei , este un jucator foarte bun , talentat...va fi greu de adus , poate ca nici nu se va intampla asta ! Una peste alta , MM ar trebui sa faca cateva transferuri importante in iarna , iar Chipciu ar trebui sa fie prima tinta ![]()
P.S. : Din pacate am trecuta la pagina 667 odata cu comentariul meu ![]()
stie cineva daca pot intra pe stadion cu un bilet cumparat unul ditre cei care au fost in Giulesti si care, dupa cum stiti, au fost interzisi pe stadioane timp de un an?
Daca tot suntem la pagina 666 , hai sa vorbim despre Domnul 666...Victor PiturcaDin cate se pare nu ii merge bine nici la Craiova , oricum acolo ii este mult mai dificil sa faca o echipa decat i-ar fi fost la Steaua !
NU cred ca va reusi , chiar daca are jucatori valorosi la dispozitie si probabil va mai transfera gandul ii zboara tot la Steaua !
In legatura cu Liviu Ganea , ce pot sa zic , ar fi frumos sa il vedem in atacul Stelei , este un jucator foarte bun , talentat...va fi greu de adus , poate ca nici nu se va intampla asta ! Una peste alta , MM ar trebui sa faca cateva transferuri importante in iarna , iar Chipciu ar trebui sa fie prima tinta
P.S. : Din pacate am trecuta la pagina 667 odata cu comentariul meu
stie cineva daca pot intra pe stadion cu un bilet cumparat unul ditre cei care au fost in Giulesti si care, dupa cum stiti, au fost interzisi pe stadioane timp de un an?
Poti intra , in Europa nu este valabila aceasta restrictie , din cate stiu eu ![]()
Poti intra , in Europa nu este valabila aceasta restrictie , din cate stiu eu![]()
merci!
Oare cunosc toti acest fapt?!
merci!
Oare cunosc toti acest fapt?!
Pentru putin ![]()
Ar trebui sa cunoasca acest fapt sau macar sa se intereseze daca nu sunt siguri ![]()