FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1532533534535536689»
Fan FC Steaua01.12.2010 11:19

S-a lansat BEREA Steaua, hahaha.

Astazi, in prezenta lui Helmuth Duckadam, Valeriu Argaseală si George Galamaz, a fost lansat un nou produs al echipei din Ghencea, Berea Steaua.

"Produsul de astazi se află in programul nostru de mai multă vreme si chiar dacă se referă la perioada caldă a anului, cred că am gasit un moment potrivit pentru a-l lansa. Vor mai fi si alte evenimente, cred că este bine să ne bucuram suporterii si romanii cu astfel sde produse, care poartă emblema Steaua. Este o realizarea comparabilă cu marile cluburi din Europa", a declarat presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala

Directorul de marketing al FC Steaua, Bobby Durbac, a declarat că linia de productie are o capacitate de minim 70.000 de doze pe oră si va avea aceeasi "rută" ca si "Cola Steaua".

"Clubul nostru lansează berea Steaua, care va fi disponibilă in două variante, cu alcool si fară alcool. Este un produs fabricat in Uniunea Europeana care respectă standardele de calitate. Linia de productie are o capacitate de mininm 70.000 de doze pe ora si va avea aceeasi rută ca si Cola Steaua. Am reusit să intregim gama de bauturi, pentru că deja avem un vin Steaua, cola Steaua si berea. În curand vor aparea si alte produse", a declarat Durbac.

Presedintele stelist Helmuth Duckadam speră ca produsele si rezultatele echipei să apropie fanii de club. "Mă bucur că din saptamană in saptamană avem cate un produs Steaua care vine in intampinarea suporterilor si a iubitorilor de fotbal. Sper ca produsele noastre si rezultatee bune să-i apropie si mai mult de acest club".

Pentru jucatorul George Galamaz, suporterii pot savura această bautură după rezultetele bune ale echipei: "Speram ca aceste rezultate bune să fie cat mai multe"

Si Stelismul de astazi .. asa "patron", asa fani .. niste analfabeti, agramati, inculti si incuiati la minte. Ei vor stadioane pline ca-n FIFA 2010... pline site-urile cu mesaje de genul "voi fi acolo haideti toti" sau "prezent la meci cu inca 400 de prieteni" "o sa fie stadionul plin si o sa cantam toti"....

stelism2010.png

stelism20102.png

MoWeed01.12.2010 11:28

Nenorocitii aia de au scris tampeniile alea, mai ales cele la adresa lui Ienei, merita batuti pana nu mai misca. Daca Jiji e cancerul, aparitia si inmultirea acestor indivizi reprezinta metastaza

strezahuzum01.12.2010 11:35

Da, imbecilii care au putut sa-l jigneasca pe Ienei trebuie nu doar batuti ci si incuiati intr-un salon izolat sonic,fara telefoane sau access la internet, pentru ca prostiile de acest gen sa nu se raspandeasca mai mult decat au facut-o deja.

Clubul Steaua a avut destui jucatori sau antrenori romani de etnie maghiara : Emerich Ienei, omul de numele caruia se leaga cel mai important trofeu castigat vreodata, Ladislau Boloni, un jucator emblematic din anii de glorie, Zoltan Ritli, Tiberiu Csik, samd, pana in ziua de azi, Janos Szekely. Cand ne declaram mandri de trofeele castigate, n-ar trebui sa uitam ca au participat multi "bozgori" la aceste victorii.

razvan2801.12.2010 12:28

Astia care l-au injurat pe Ienei nu sunt stelisti , sunt niste specimene proaste , niste viermi imputiti .

Adrian01.12.2010 12:29

Va rog frumos sa nu mai puneti astfel de poze si comentarii pe site.

Baietii respectivi, cand ajung pe aici, sunt banati. Patesc asta tocmai pentru a nu aparea pe site acele rahaturi. Lasati-i pe ratati sa posteze pe acele siteuri si ignorati-i. Pentru ei Steaua reprezinta doar o modalitate de a se distra timp de 90 de minte pe saptamana.

Haideti sa nu mai murdarim siteul cu prostiile lor.

Bombonel9401.12.2010 12:46

sa lansat berea Steaua:))

Astristul01.12.2010 21:41
Fiecare cu parerile lui , mie de exemplu mai mult decat Liviu Ganea imi place Paun.Mi se pare mult mai bun....

Paun e bun, nu ca Ganea, dar e bun. Totusi este capricios si creaza tensiune in lot. Pe langa asta, e indolent. Nu alearga mereu si la 1 meci bun face 5 proaste. Cam atat despre Paun.

Cat despre comentatorii aia imbecili, pai de asta nu putem sa-l gonim pe oier de la club pentru ca astia ii canta-n struna. Pfff cum pot sa vorbeasca despre legendele noastre, ca ale lor n-au cum sa fie. Ei sunt fani Oierul, nu fani Steaua!

razvan2801.12.2010 21:52

Legendele lor steliste sunt Banel , Toja , Dayro si mai ales Tanase...

Fan FC Steaua01.12.2010 23:17

@razvan28

ai uitat de karamyeni :))

bogdinho'02.12.2010 08:36

Cum ma , ati uitat si de Klemi Saban ?!?!? Mironica il credea un fel de Dani Alves in 2006 cand era facut franjuri de Robinho in UCL :)):D

Bogdan02.12.2010 09:42
Poti intra , in Europa nu este valabila aceasta restrictie , din cate stiu eu :)

Nu mai dezinforma lumea. Interdictile aplicate de jandarmerie se refera la toate competitiile sportive pe toate stadioanele din Romania.

@lose99 nu stiu sa-ti spun exact. Daca au cumparat bilete nu cred ca o sa fie anulate pana la ora meciului.

bogdinho'02.12.2010 09:47
Nu mai dezinforma lumea. Interdictile aplicate de jandarmerie se refera la toate competitiile sportive pe toate stadioanele din Romania.

@lose99 nu stiu sa-ti spun exact. Daca au cumparat bilete nu cred ca o sa fie anulate pana la ora meciului.

Eu stiu ca in meciurile din Europa nu se aplica interdictiile , mai ales daca biletele au fost cumparate inainte sa se intample scenele din Giulesti :)

Bogdan02.12.2010 10:09

de unde sti tu ca nu se aplica interdictiile? Daca biletele au fost cumparate inainte depinde foarte mult de jandarmerie cand trimite lista cu interzisii la club. Clubul este obligat de jandarmerie sa interzica vanzarea de bilete catre persoanele interzise si sa anuleze biletele/abonamentele deja achizitionate.

bogdinho'02.12.2010 10:38
de unde sti tu ca nu se aplica interdictiile?

Cunosc un caz , i s-a intamplat exact acelasi lucru si a putut intra :) Jandarmeria trimite clubului o instiintare cu toatae datele persoanelor interzise pentru ca acestea sa nu isi mai poata procura bilete , insa daca au fost cumparate din timp , pot intra pe stadion :) Nu are cine sa ii opreasca , nu stau jandarmii cu formularele fiecarora in mana la portile stadionului :)

Poate ca tu stii altceva...BAFTA :)

pcsbb02.12.2010 13:12

Cateva fraze traduse de pe site-ul oficial al lui Liverpool:

"Dincolo de jucatorii fantastici care formau o echipa glorioasa, ceea ce a ramas pentru mult timp in memoria suporterilor este stilul de joc, bazat pe o viteza remarcabila, peste standardele anilor '80 si cu o filosofie aproape de ofensiva totala. O multime de goluri, spectacol total, foarte multe trofee: nu este de mirare ca "ros-albastrii" reprezinta cea mai iubita echipa din Romania.

Istoria recenta a clubului se indetifica cu imaginea lui Ciobanul, patronul echipei si probabil cel mai mediatizat om din Romania. Implicare sa constanta in deciziile tehnice i-au adus multe probleme cu fanii, care nu mai vin in numar mare la stadion. Echipa este bulversata de frecventele schimbari de antrenori si, in consecinta, n-a mai luat titlul din 2006.

Echipa este antrenata in prezent de Marius Lacatus, care este la al treilea mandat fara insa a ramane in istorie cu vreo realizare importanta si inca nu i-a convins pe fani si pe sefi ca meritia sa conduca Steaua. În consecinta, criticile au venit repede, iar echipa este la mijlocul clasamentului."

Cum dracu' presa din afara vede situatia exact cum ar trebui si sclavii de la noi nu-si pot dezlipi buzele de pe fundul ciobanului si sa arate si prostimii ce se intampla la Steaua. :wall:

Bogdan02.12.2010 13:35
Cunosc un caz , i s-a intamplat exact acelasi lucru si a putut intra :) Jandarmeria trimite clubului o instiintare cu toatae datele persoanelor interzise pentru ca acestea sa nu isi mai poata procura bilete , insa daca au fost cumparate din timp , pot intra pe stadion :) Nu are cine sa ii opreasca , nu stau jandarmii cu formularele fiecarora in mana la portile stadionului :)

Poate ca tu stii altceva...BAFTA :)

citeste legea4. Daca ai primit interdictie de la jandarmerie nu mai ai dreptul, din acel moment, sa intri pe niciun stadion din tara in orice competie fotbalistica. Daca o faci, o faci pe riscul tau. Daca te prinde e caz penal :)

bogdinho'02.12.2010 13:59
Cum dracu' presa din afara vede situatia exact cum ar trebui si sclavii de la noi nu-si pot dezlipi buzele de pe fundul ciobanului si sa arate si prostimii ce se intampla la Steaua. :wall:

Pai " sclavii " vin la meci sa ii vada pe Dica , Radoi sau Ogararu , ei nu au ideea ca acestia au parasit corabia...

Ceea ce vreau sa spun este ca acesti lingai nu stiu ce inseamna fotbalul , dar mai ales nu stiu ce inseamna Steaua , vin la meciuri doar pentru a pupa in cur Ciobanul !

LDS02.12.2010 15:45

World Cup:

Rusia in 2018,

Qatar in 2022.

Astia chiar nu au habar ca in 2012 vine sfarsitu' lumii ?

STARforce02.12.2010 15:57

Pai pana in 2020 se face stadionu' ala pe luna...hehhee

red&blue_boy02.12.2010 18:18
World Cup:

Rusia in 2018,

Qatar in 2022.

Sa ne pregatim,ca vom organiza in viitor Europeanul impreuna cu Ungaria!Cel putin asa a spus nenea Sandu... :)

butcher_6903.12.2010 10:59

O spune cu convingere...crede ce spune,infrastructura noastra e la pamint.Cine stie daca noi,cei ce discutam actualmente,vom apuca sa vedem un turneu final in Romania.Si cind va fi,probabil impreuna cu Bulgaria...

razvan2803.12.2010 13:04

Noi vom avea 2 stadioane care pot organiza un meci de CM / Euro , Lia Manoliu si cel de la Cluj al lui U.

Trebuie sa avem vreo 4 sau 5 , chiar credeti ca in 4-5 ani vom face noi 2 sau 3 stadioane ?

In plus trebuie ca orasele in care sunt stadioanele sa aiba cai de comunicatie rapide (autostrada) cu capitala dar si cu iesirile din tara...sunt convins ca se va face asta in Romania .

Astristul03.12.2010 22:06
World Cup:

Rusia in 2018,

Qatar in 2022.

Singura bila neagra la rusi o consider faptul ca au bagat stadionul de la Kaliningrad in proiect. Ceva mai stupid nici ca mi-a putut trece prin minte ... aaa ba da, organizarea CM 2022 in Qatar. O tara cat 3 judete din Romania in care temperatura e vara de 50 de grade celsius (sau poate chiar mai mult) si restrictiile pentru oamenii de rand (inclusiv suporteri) sunt destule. Dar vorba aia, spaga sa traiasca!

Iar despre "posibila" candidatura a tarii noastre pentru EURO 2024, i-o zic sa va puneti pofta-n cui. UEFA a stabilit faptul ca dublele candidaturi vor trece mai greu de girul votantilor fata de candidaturile singulare, incurajand astfel organizarea turneului final doar de o tara. Asa ca Romania daca vrea sa organizeze asa ceva, sa puna mana sa construiasca vreo 10-12 stadioane de 5 stele, niste autostrazi si sa imbunatateasca infrastructura tarii si dupa aceea poate sa se gandeasca sa organizeze asa ceva.

danimarcu03.12.2010 22:29
Cine stie daca noi,cei ce discutam actualmente,vom apuca sa vedem un turneu final in Romania

Noi nu o sa apucam nici macar sa vedem gata de la un cap la altul o autostrada...

Cand vom organiza noi un Turneu Final civilizatia va fi demult mutata pe alte planete. ;)

pcsbb06.12.2010 10:08

Dupa meciul cu Liverpool ciobanul a bagat in buzunar 500.000 de euro. Rusine celor care inca mai merg pe stadion si finanteaza tirania ciobanului. :spank:

«1532533534535536689»