S-a lansat BEREA Steaua, hahaha.
Astazi, in prezenta lui Helmuth Duckadam, Valeriu Argaseală si George Galamaz, a fost lansat un nou produs al echipei din Ghencea, Berea Steaua.
"Produsul de astazi se află in programul nostru de mai multă vreme si chiar dacă se referă la perioada caldă a anului, cred că am gasit un moment potrivit pentru a-l lansa. Vor mai fi si alte evenimente, cred că este bine să ne bucuram suporterii si romanii cu astfel sde produse, care poartă emblema Steaua. Este o realizarea comparabilă cu marile cluburi din Europa", a declarat presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala
Directorul de marketing al FC Steaua, Bobby Durbac, a declarat că linia de productie are o capacitate de minim 70.000 de doze pe oră si va avea aceeasi "rută" ca si "Cola Steaua".
"Clubul nostru lansează berea Steaua, care va fi disponibilă in două variante, cu alcool si fară alcool. Este un produs fabricat in Uniunea Europeana care respectă standardele de calitate. Linia de productie are o capacitate de mininm 70.000 de doze pe ora si va avea aceeasi rută ca si Cola Steaua. Am reusit să intregim gama de bauturi, pentru că deja avem un vin Steaua, cola Steaua si berea. În curand vor aparea si alte produse", a declarat Durbac.
Presedintele stelist Helmuth Duckadam speră ca produsele si rezultatele echipei să apropie fanii de club. "Mă bucur că din saptamană in saptamană avem cate un produs Steaua care vine in intampinarea suporterilor si a iubitorilor de fotbal. Sper ca produsele noastre si rezultatee bune să-i apropie si mai mult de acest club".
Pentru jucatorul George Galamaz, suporterii pot savura această bautură după rezultetele bune ale echipei: "Speram ca aceste rezultate bune să fie cat mai multe"
Si Stelismul de astazi .. asa "patron", asa fani .. niste analfabeti, agramati, inculti si incuiati la minte. Ei vor stadioane pline ca-n FIFA 2010... pline site-urile cu mesaje de genul "voi fi acolo haideti toti" sau "prezent la meci cu inca 400 de prieteni" "o sa fie stadionul plin si o sa cantam toti"....