Ilie Savu, fosta legendă a Stelei, a murit in această noapte
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Ilie Savu, fosta legendă a Stelei, a murit in această noapte
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
El e PREA PROST! Unde vine el face emisiunea audienta de aceea tot il cheama prosti.ro sa iasa si sa le vorbeasca la TV. Dar si cei de la trusturile Gesepe si pro care tot il ridica il slavi pe oier! Ei reprezinta mafia in mass-media romaneasca! IMPUSCATI-VA!
Edit : Nu cred ca Marius este de vina pentru ceea ce se intampla , o parte din jucatori dau dovada de nesimtire si indolenta , iar Ciobanul nu se poate abtine pentru nimic in lume...
Aha, Lacatuș e cel mai bun antrenor EVER !!!
A antrenat cele mai bune echipe din Europa, Juventus, Bayern, etc.. trezeste-te..
Lacatuș e 0 ca antrenor la fel ca si restul pe care Gigi ii roteste la Steaua..
Cine sunt cei care au avut succes la Steaua? Zenga si Protasov, care au venit intr-un campionat strain si si-au facut meseria, dar nu asa-zisii antrenori care se skimbă intre echipe ..
Asa impresie că in Romania se tranzactionează cu Antrenori.. că Antrenori straini nu exista.
Spre exemplu se vb de demiterea lu' Lacatuș si se zice că urmatorul Antrenor este: Pustai .. adică numele ultimului Antrenor care a batut Steaua.. si bred..
Jiji e un retardat si stie ft bine că ii trebuie un antrenor care să-l pupe in fund..
Și tin să precizez că doar V.Piturcă nu l-a pupat in fund, sau cel putin asa s-a vazut, restul antrenorilor de la Zenga si Protasov l-au pupat dulce si calduros in fund pe JJ.
VPM
Tot un Bergodi, un Zenga, un Napoli, tot un evreu de la Urziceni (n.r. - Roni Levi), alalaltul de la Timisoara, dar ala nu, pentru ca am auzit alte lucruri despre el (n.r. - Dusan Uhrin jr.). La Steaua e obligatoriu sa cunosti limba romana, eu asa cred", a declarat Oierul la GspTV.
Ce am spus si eu... e un prost.. fix aceeasi antrenori care nu au nici o realizare notabila.
Mai sus, cineva a postat stirea ca unul din oamenii care si-a dedicat intreaga viata clubului sportiv Steaua, unul din oamenii care a luptat cu arma in mana pentru tara, unul din oamenii care au facut din Steaua ceea ce este astazi, una din putinele foste glorii care a avut curajul sa ia public o pozitie impotriva cancerului de la FC Steaua, a murit.
In aceasta zi trista, chiar trebuie sa vorbim de dobitocul ala din loja? Nu putem face o mica pauza, macar din respect pentru acest titan?
Odihneste-te in pace, Ilie Savu! Imi place sa cred ca o sa veghezi asupra clubului nostru, de acolo, de sus
Meme Stoica revine la Steaua WTF ![]()
Dupa ce s-a balacarit cu ciobanul la gigisport,acum reiau 'colaborarea'.Incredibil ce caracter pot avea "oamenii astia de fotbal"
Si eu am fost uimit ca a revenit dupa cat s-au injurat la TV.
Dar sa nu uitam ca MM e unul dintre putinii stelisti adevarati si cred ca nu a putut sa stea sa vada cum Steaua se tot duce in jos , si oricum el neavand un club unde sa lucreze momentan si de unde sa suga niste bani a venit la Steaua ca avea doua motive.
Sper totusi cu venirea lui MM sa fie mai controlat oierul si sa vina jucatori noi la Steaua care pot ajuta cu adevarat echipa , nu Bilasco , Onofras , Galamaz sau Ricardo.
Nu inteleg cum de Piturca ii tinea pe Gardos si Novakovic titulari cand exista Gardos , care este de departe cel mai bun transfer al Stelei din ultimii ani , si de deasupra e si un jucator tanar si de mare perspectiva.
O mutare gresita din partea lui MM sa se intoarca la Steaua,eu sunt de premiza ca unde am scuipat nu ling,dar fiecare cu logica lui,sunt curios cit o sa reziste sau poate sa fie iar o mutare de-a lui Oierul cum a fost cu Piti si lumea a venit iar la stadion,avea in cap un proiect care s-a dus pe apa simbetei,
se pare ca niste rusi vor sa cumpere o echipa din Liga 1 si NU, nu este Steaua dar daca e adevarat si chiar cumpara o echipa de la noi poate isi dau si becalioti seama ca ar exista viata si fara stapanul lor ( desi nu prea cred )
PS : daca e vorba de Dinamo imi bag plua in el de fotbal, sa ii lase in datorii dai in mortii lor ![]()
Minciuni ale presei infecte de la noi ! Nu cumpara niciun rus , nu va mai bateti capul atat ![]()
Nu inteleg cum de Piturca ii tinea pe Gardos si Novakovic titulari cand exista Gardos , care este de departe cel mai bun transfer al Stelei din ultimii ani , si de deasupra e si un jucator tanar si de mare perspectiva.
???Mai incearca o data Razvane,caci nu am inteles nimic!
Rusii ar face bine sa cumpere toata Liga lu' Mitica si s-o duca in Siberia.Bonus la cumparare,conducerea FRF!
Exact.Cum sa ii tii pe Gardos si Novakovic,jucator fantoma cand exista ...ei bine tot Gardos si pe banca de rezerve.Deci lui Gardos ii fura locul de titular dubluri si fantome.Sa inteleg ca ala de joaca in centrul apararii nu e adevaratul Gardos?
E o conspiratie.Iar si-au bagat nenorocitii aia de Illuminati coada.
Gardos am scris? ****...vroiam sa scriu Geraldo
Exact.Cum sa ii tii pe Gardos si Novakovic,jucator fantoma cand exista ...ei bine tot Gardos si pe banca de rezerve.Deci lui Gardos ii fura locul de titular dubluri si fantome.Sa inteleg ca ala de joaca in centrul apararii nu e adevaratul Gardos?E o conspiratie.Iar si-au bagat nenorocitii aia de Illuminati coada.
Cine e Novakovic? Sau v-ati referit amandoi la Martinovic?
Tatarusanu , Lungu , Gardos , Latovlevici , Radut , Bicfalvi , C.Matei , Tanase , Stancu , Ionescu , Onicas...
Viitorul suna bine , dar Lacatus nu prea ii baga in seama pe unii dintre ei ( Ionescu,Radut,Onicas care e imprumutat sau C.Matei care a jucat doar cateva meciuri )
Cine e Novakovic? Sau v-ati referit amandoi la Martinovic?
Pai nu ne referim la Matinovic ca ala exista.Noi vorbim de Novakovic,jucator fantoma
.
Aaa da, scuze! Nu citisem pana la partea cu illuminitati. ![]()
Novakovic...pardon Novak Martinovic.Si el si Geraldo sunt jucatori lenti , nu au ce cauta la Steaua.Parerea mea cel mai bine ar fi o aparare Gardos - Galamaz .
Ciobanul: "90% dintre tigani sunt stelisti"
wtf? mori javro!
wtf? mori javro!
voia sa spuna ca 100 % dintre b.e.c.a.l.i. sunt prosti, dar a incurcat cuvintele din cauza branzei dintre dinti
Pai are dreptate.
Toti tin cu Steaua lui.
Fara proteste nu cred ca mai e vreo scapare pentru Steaua noastra. Dar cine sa protesteze? Peluzele nu pot singure. Tribunele sunt pline de tigani si zabrauteni samantari care habar nu au ce se intampla cu Steaua sau nu le pasa.
Cel mai bine ar fi sa nu mai mearga nimeni la niciun meci. Sa fie stadionul gol pana cand pleaca Oierul. Poate ca asa va intelege mesajul.
Daca nici asa nu se poate, atunci nu mai e scapare ... oameni cu onoare nu mai sunt. Alta solutie ar fi sa fie creata o alta Liga de fotbal (profesionista) si o alta "Steaua" (cu alt nume). Sunt sigur ca multe echipe ar fi de acord sa intre intr-o noua Liga, satule de Liga coruptilor condusa de mitica si familia Oierul.
@ Astristul de acord cu tine...
A gresit si el,era sub influenta laptelui proaspat de berbec! ![]()
wtf? mori javro!
Si ce, nu-i asa? Nu i-ai vazut cand ii cereau dupa victorii "sus pe Maibach"?
Tiganii sunt atrasi de prostie, si cum la Steaua, cu Gigi patron e in cantitati considerabile, e si greu sa nu tina cu Steaua.