unde sunt acum sclavii aia care spuneau ca nu ar cumpara nimeni Steaua ca "vezi domne e criza, cine mai baga milioane ca nea Jiji"?
Toate bananele din presa le credeti ![]()
unde sunt acum sclavii aia care spuneau ca nu ar cumpara nimeni Steaua ca "vezi domne e criza, cine mai baga milioane ca nea Jiji"?
Toate bananele din presa le credeti ![]()
Mustata a vorbit la sport ro cu seful brigazii de paza .. care sustinea numai aberatii=)) ca a fost pe urma ca nu a vazut, la stopat mustata cu vorbele . deja incepuse sa zica Mustata in sus mustata in jos numai era domnu` Mustata.
"In vara anului trecut, nasul a vrut sa vanda Steaua pe 30 de milioane de euro. Era o persoana din Europa si primul instinct a fost sa spuna OK. Ma gandeam ca nu va refuza o asemenea propunere, dar a facut-o. Mi-am dat seama inca o data ca acest club nu este pentru el doar un hobby, ci e viata lui. Sigur, a facut si greseli, fara sa vrea, dar un om care baga din buzunarul lui zeci de milioane de euro, merita aprecieri", povesteste Mirel Radoi despre acest episod.
Patronul din Ghencea recunoaste ca a fost la un pas sa renunte la Steaua, insa cel care l-a facut sa se razgandeasca a fost tocmai finul Radoi, care nu putea concepea nici viata lui Oierul fara Steaua, nici soarta echipei din Ghencea fara finantatorul din Pipera. "Mirel stie exact ce s-a intamplat pentru ca a fost primul cu care m-am consultat. Ma gandeam sa fac o echipa de la zero. Aveam alte nebunii. M-am razgandit insa dupa un timp. Eu iubesc Steaua si nu aveam cum s-o vand", spune Ciobanul, care nu ar da Steaua nici pentru o suta de milioane de euro.
Inseamna ca trebuie sa-i "multumim" si lui Mirel ca ciobanul inca ne distruge clubul. Astia sunt oamenii.
Nu pot sa spun decat "multumesc" Mirel! Stiam ca te gandesti mereu la Steaua. Altfel nici nu ti-ai fi ales drept nas un anti-stelist semi-analfabet! ![]()
Ted Terry, tatal capitanului echipei Chelsea, John Terry, a fost batut de câțiva suporteri ai formatiei Tottenham, saptamana trecuta in zona unei gari londoneze, informează cotidianul The Sun. Potrivit sursei citate, unul dintre atacatori l-a lovit pe Ted Terry barbatul in varstă de 56 de ani cu capul de un stalp metalic. Tatal fotbalistului era aproape inconstient după atac, astfel că a fost transportat la spital."Ted are o rană urată la cap si a fost nevoie de multe puncte de sutura Este suparat că a fost atacat de asa-zisi suporteri pentru că fiul sau joacă la o echipă rivala Și John este socat de ceea ce s-a intamplat" , a declarat un apropiat al familiei Terry
Incidentul a avut loc sambata trecuta in timp ce suporterii echipei Tottenham se intorceau de la meciul din deplasare cu Bolton Wanderers, pierdut cu scorul de 2-4, in etapa a XI-a a campionatului Angliei.Potrivit The Sun, Politistii care investighează acest caz intampină probleme, deoarece Ted Terry a refuzat să dea o declaratie.
Genul de handicapati care iti creeaza repulsie.OM DE 56 DE ANI batut doar pentru ca odrasla e capitanul rivalei?
Cele două meciuri la care Steaua nu va avea suporterii alaturi sunt cu Gaz Metan si cu CFR Cluj.
Acum pot sta acasa toti frustratii sa-si verse toate refularile pe neveste, copiii, frati etc.Asta daca nu sunt la puscarie deja.
Sa imi bag **** in Mircea Sandu , Ionut Lupescu si restul Federatiei Romane de Bambilici !
E mana lor... ![]()
"Steaua pierde 10 miliarde, ca sunt banii de pe bilete pe care nu le mai incasam, mai ales ca in meciul cu CFR Cluj se umplea stadionul" a spus ciobanul la gsptv.
Cand pierde oierul bani nu poti decat sa te bucuri. Doamne ajuta la cat mai multe din astea.
Echipa feminină de spadă a Romaniei formată din Anca Maroiu, Ana Maria Branză (Steaua), Simona Alexandru si Loredana Iordachioiu a câștigat vineri seară medalia de aur in cadrul Campionatului Mondial de la Paris.
Felicitari fetelor! Ati facut spectacol cu nemtoaicele.
Inca nu se stie sigur daca vom putea intra pe stadion!
...
am cumparat si eu bilete pentru Steaua - gaz metan, si se pare ca acuma ar cam trebui sa ma duc sa iau banii inapoi, ca nu pare sa existe sanse sa se ridice suspendarea...
cam trista situatia asta.
forzza Steaua !!! ![]()
Echipa feminină de spadă a Romaniei formată din Anca Maroiu, Ana Maria Branză (Steaua), Simona Alexandru si Loredana Iordachioiu a câștigat vineri seară medalia de aur in cadrul Campionatului Mondial de la Paris.
Felicitari fetelor! Ati facut spectacol cu nemtoaicele.
3 fete apara culorile clubului Steaua: Ana Branza, Anca Maroiu, Simona Alexandru
Ieri i-am ingropat pe cioroi, azi, de ziua mea, 3 steliste ne aduc aurul mondial; ce sa-mi mai doresc?
E pacat ca discipline ale Clubului Sportiv Steaua nu sunt atat de mediatizate precum sectia de fotbal , care surprinzator are cam cele mai slabe rezultate fata de alte sectii.
E pacat ca discipline ale Clubului Sportiv Steaua nu sunt atat de mediatizate precum sectia de fotbal , care surprinzator are cam cele mai slabe rezultate fata de alte sectii.
Nici nu ar avea cum
... doar handball mai este ceva de el:D
Ce va spuneam...Ciobanul si-a bagat coada de putoare pe la Federatie si a reusit sa reduca sanctiunea la doar o etapa de suspendare ! Comisiile din Romania sunt Iuda , iar Sandu si Lupescu cei mai mari nenorociti din Federatie...
Nici nu ar avea cum... doar handball mai este ceva de el:D
Ai ramas in urma...
Echipa de handbal are rezultate slabe si daca vor continua asa, vor retrograda. ![]()
Hocheiul , spada si usor usor si rugbyul si baschetul au performante notabile.
FC-ul , doar cand va pleca oierul...
Rugby-ul e in fata de ceva ani, cel putin la egalitate cu cei de la Baia Mare..
Cu restu' putin mai greu.
Da , gen bataie luata acasa de la Gaz Metan . Nu au NICI O SCUZA !
Bate-m crapidul luam bataie de la Gaz... pai ce inseamna asta ma! JIGI BEHEEHALI !!!!!
Deja se spune ca Lacatus va fi DEMIS ! Incredibil , cata prostie si idiotenie poate sa duca Ciobanul , un retardat...
Edit : Nu cred ca Marius este de vina pentru ceea ce se intampla , o parte din jucatori dau dovada de nesimtire si indolenta , iar Ciobanul nu se poate abtine pentru nimic in lume...
Eram ieri la un unchi de-al meu si inevitabil era pe prosti.ro si iese ciobanu la TV zicand ca da el afara tot din Ghencea si da foc la tot. Schimba tot! PROSTUL se crede Dumnezeu in Ghencea aici. Nu stiu ce dracu se crede dar e doar un rahat in fata noastra, cei care cu adevarat lupta pentru echipa nu un cioban care comenteaza de jucatori dupa cum bate vantul, ba sunt buni ba sunt prosti. A fost o intamplare ca am pierdut cu gazul, erau si obositi jucatorii...dar sper sa nu se mai intample. A fost o intamplare nefericita, vom castiga urmatoarele 2 meciuri cu FCM targu mures si CFR si situatia se va rezolva...SPERAM.
In iarna: VINDE! PLEACA! MORI!
Ambele meciuri vor fi grele dar fie ca vom castiga fie ca vom pierde nu trebuie sa mai apara oierul la TV si sa zica ca da afara toata echipa , tot stafful sau ca Stancu e dorit de inter si alro slatina...
Eram ieri la un unchi de-al meu si inevitabil era pe prosti.ro si iese ciobanu la TV zicand ca da el afara tot din Ghencea si da foc la tot. Schimba tot! PROSTUL se crede Dumnezeu in Ghencea aici. Nu stiu ce dracu se crede dar e doar un rahat in fata noastra, cei care cu adevarat lupta pentru echipa nu un cioban care comenteaza de jucatori dupa cum bate vantul, ba sunt buni ba sunt prosti. A fost o intamplare ca am pierdut cu gazul, erau si obositi jucatorii...dar sper sa nu se mai intample. A fost o intamplare nefericita, vom castiga urmatoarele 2 meciuri cu FCM targu mures si CFR si situatia se va rezolva...SPERAM.
In iarna: VINDE! PLEACA! MORI!
A fost o intamplare ca am castigat atatea meciuri incat sa fim pe locul 8 in prezent. A fost o intamplare ca am scapat de la infrangere cu Brasov Timisoara astra si rapid. Steaua, in prezent, e o echipa ce merita sa ocupa o pozitie de retrogradare.
Eu sper ca situatia sa nu se "rezolve" si ca Steaua sa pice in B .. poate asa scapam de cioban. Si sper sa nu-l vanda pe Banel pentru ca el ne ajuta in lupta cu Gigi ... el trage echipa in jos, ceea ce e bine in prezent.
Banel Nicolita rateaza derby-ul cu CFR Cluj
mare pacat... macar il avem pe Surdu ![]()