Bah, hai sa dau din casa!
Stiu eu dintr-o sursa extrem de sigura, un fotbalist stelist care joaca la Steaua II si care mi-e prieten, ca Steaua a intrat in cursa pentru achizitionarea lui Marica.
Asta urmeaza sa vina la Steaua sub forma de imprumut pentru urmatoarele 6 luni si, din cate se pare, astia cer pe el maxim 3 milioane de euro. Daca se intlege cu Steaua, sunt sanse mari sa continue si in sezonul urmator.
E mare smecherie acum in club si de aia trag astia sa scape de ceilalti atacanti de careu, Kapetanos si Bilasco, ca sa scape si de salarii mari dar sa ii si faca loc astuia.
Steaua va plati o parte din salariul lui. vreo 400 de mii de euro.
Marica mai are contract cu aia pana in 2012 si cum aia nu sunt multumiti de el, nu ar zice nu daca ar putea sa scape de el si sa si castige ceva de pe urma lui. De asta tot zicea Gigel de "atacant mare, care a confirmat, cu 3 milioane. Dau si 5 pe el"
Problema e ca, daca Steaua ajunge sa il ia, asta trebuie sa lase de la el la salariu, ca Gigel nu o sa ii dea in nici un caz 400 de mii pe sezon.
Faza e ca Stuttgart vrea sa scape de el si nimeni nu il vrea, in afara de Steaua, la care a fost orientat, bineinteles, de catre varul giovanii. De aia a si pus Marica pe Steaua la echipe preferate, pe contul de facebook.
Sunt sanse foarte mari sa vina si, cica, negocierile se vor incheia inainte de Craciun, poate chiar saptamana care vine.
Am scris aici pentru ca eu nu il vreau pe ala la Steaua, ca e dinamuist mare. Si ar fi calumea daca am putea incepe o campanie anti marica, ca sa nu vina la echipa.