FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1533534535536537689»
I.N.Money06.12.2010 10:53

Duckadam: "Jucam toate meciurile pentru a prinde locul 2 in campionat"

Într-o interventie telefonică la Dolce Sport, presedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a declarat că o victorie in această seară cu Universitatea Cluj nu reprezintă o reintrare in lupta pentru titlu.

"Mai degraba sansa noastră este de a ne apropia la cinci puncte de pozitia secundă. Asta nu inseamnă că Steaua schimbă obiectivul. De la inceput ne-am propus titlul sau locul doi.

Asta e campion european cu echipa si se presupune ca stie ce inseamna Steaua.

Maye06.12.2010 11:17

Hei hei , locul 2 este pentru noi , hei hei

LDS06.12.2010 13:59
Singura bila neagra la rusi o consider faptul ca au bagat stadionul de la Kaliningrad in proiect. Ceva mai stupid nici ca mi-a putut trece prin minte ... aaa ba da, organizarea CM 2022 in Qatar. O tara cat 3 judete din Romania in care temperatura e vara de 50 de grade celsius (sau poate chiar mai mult) si restrictiile pentru oamenii de rand (inclusiv suporteri) sunt destule. Dar vorba aia, spaga sa traiasca!

Iar despre "posibila" candidatura a tarii noastre pentru EURO 2024, i-o zic sa va puneti pofta-n cui. UEFA a stabilit faptul ca dublele candidaturi vor trece mai greu de girul votantilor fata de candidaturile singulare, incurajand astfel organizarea turneului final doar de o tara. Asa ca Romania daca vrea sa organizeze asa ceva, sa puna mana sa construiasca vreo 10-12 stadioane de 5 stele, niste autostrazi si sa imbunatateasca infrastructura tarii si dupa aceea poate sa se gandeasca sa organizeze asa ceva.

Oho, eu sunt convins ca abia copiii nostri, cand vor fi foarte batrani, vor "apuca" un astfel de eveniment pe aceste meleaguri. Si asta numa' in varianta in care fotbalul va deveni un sport demodat, ceea ce n-ar fi exclus, avand in vedere mentalitatea tinerelor generatii si sporturile noi aparute.

red&blue_boy06.12.2010 20:21
Duckadam: "Jucam toate meciurile pentru a prinde locul 2 in campionat"

Ce mentalitate avem...

Doar ca nu o sa prindem nici locul doi...

razvan2806.12.2010 20:54

A inceput si Duckadam sa aiba mentalitate becaliota in ultimul timp...

Astristul06.12.2010 21:14

O avea deja "saracul" de cand s-a inscris in PNG.

razvan2808.12.2010 15:27

Cand s-a inscris in PNG stiu ca avea probleme financiare destul de mari , cica s-ar fi inscris in speranta ca va scapa de ele.Oricum cred ca ii va ramane dator oierului , cand a avut acea problema la mana , oierul i-a platit operatia pe care a trebuit sa o faca , si pana la urma oricat de mult orgoliu ai avea nu poti sa treci peste faptul ca oierul ti-a dat bani.

Tare mi-e frica ca usor usor Duckadam va deveni un nou Argaseala...

Astristul09.12.2010 11:09

Ce ascultă Geraldo de cand a venit in Romania? "Manele from my friend, Banele" :)

Interviul complet din PSP: http://bit.ly/ggH8pu

red&blue_boy09.12.2010 11:51

Nah,bravo Banele... :dry:

Ce prieten si-a gasit si Geraldo...

Astristul09.12.2010 11:54

Pai ce, si Eric la fel si-a gasit la Medias. Le plac astora manelele de parca ar fi muzica cu specific brazilian. :))

red&blue_boy09.12.2010 12:00

:))

Pai atunci sa vina Eric la noi,va fi primit ca acasa!!!

razvan2809.12.2010 17:18

Geraldo cred ca a crezut ca Banel e si el brazilian :)) ...asta pana la vazut cum joaca

In schimb , Gardos mi s-a parut un caracter de nota 10 , foarte foarte modest.

Adrian09.12.2010 20:36

Bah, hai sa dau din casa!

Stiu eu dintr-o sursa extrem de sigura, un fotbalist stelist care joaca la Steaua II si care mi-e prieten, ca Steaua a intrat in cursa pentru achizitionarea lui Marica.

Asta urmeaza sa vina la Steaua sub forma de imprumut pentru urmatoarele 6 luni si, din cate se pare, astia cer pe el maxim 3 milioane de euro. Daca se intlege cu Steaua, sunt sanse mari sa continue si in sezonul urmator.

E mare smecherie acum in club si de aia trag astia sa scape de ceilalti atacanti de careu, Kapetanos si Bilasco, ca sa scape si de salarii mari dar sa ii si faca loc astuia.

Steaua va plati o parte din salariul lui. vreo 400 de mii de euro.

Marica mai are contract cu aia pana in 2012 si cum aia nu sunt multumiti de el, nu ar zice nu daca ar putea sa scape de el si sa si castige ceva de pe urma lui. De asta tot zicea Gigel de "atacant mare, care a confirmat, cu 3 milioane. Dau si 5 pe el"

Problema e ca, daca Steaua ajunge sa il ia, asta trebuie sa lase de la el la salariu, ca Gigel nu o sa ii dea in nici un caz 400 de mii pe sezon.

Faza e ca Stuttgart vrea sa scape de el si nimeni nu il vrea, in afara de Steaua, la care a fost orientat, bineinteles, de catre varul giovanii. De aia a si pus Marica pe Steaua la echipe preferate, pe contul de facebook.

Sunt sanse foarte mari sa vina si, cica, negocierile se vor incheia inainte de Craciun, poate chiar saptamana care vine.

Am scris aici pentru ca eu nu il vreau pe ala la Steaua, ca e dinamuist mare. Si ar fi calumea daca am putea incepe o campanie anti marica, ca sa nu vina la echipa.

red&blue_boy09.12.2010 21:03

Asta o fi "surpriza placuta" pe care o anunta mai devreme Narcis Raducan?! :)

Daca e adevarat,eu unul nu l-as vrea pe Marica,desi s-ar oftica rau-rau cainii...

Plus ca nu ni l-am permite.Cu banii astia Jiji ar tine 3-4 jucatori...

cristian01409.12.2010 22:46

Ba voi sunteti nebuni ? Nu-l vreti pe Marica ? Capitanul Romaniei si mvp-ul Campionatului Mondial din Qatar ?!

Ronnie10.12.2010 06:11

Pe mine ma distreaza comparatiile facute de MM la televizor. Spunea ca aducerea lui Maftei la Steaua e la fel cum galeria Stelei fura un steag al rapidistilor... pai plm, am ajuns sa comparam oamenii cu steagurile? :)

O fi MM un om care arata ca stie fotbal, da' tot om de fotbal ramane, adica prost de bubuie. :)

pytycrys10.12.2010 06:33

Mie imi convine daca il aducem si ii dam foc, ca la steag.

vlad10.12.2010 09:05

Vine Marica?! Grozaaavv!

Pacat ca Maftei a refuzat pe nea Gigi.

Maye10.12.2010 09:48
red&blue_boy10.12.2010 10:01

Destrabalare la maxim!Ce naiba faceau daca erau pe locul 1?Frumos din partea lui MM,la locul pe care au terminat turul mi-ar fi si rusine sa mai ies pe undeva...

Sa mai zica lumea ceva de Banel,baiat serios ! :D

Maye10.12.2010 10:19

Dar Meme nu are sotie si copil?

bogdinho'10.12.2010 10:42
Dar Meme nu are sotie si copil?

Pai si ce legatura au femeile din viata lui ? Poate au mers si ele sa se destrabaleze :))

Edit : Marica la Steaua ? :))) Pai voi credeti ca lasa ala Bundesliga pentru plaga din Liga 1 ? Niciodata...

O sa vina exact cum a venit Maftei , asa ca stati linistiti...

Maye10.12.2010 10:44

E vorba de moralitate, pustiu`!

Nu ma asteptam sa pricepi tu.

Stryker10.12.2010 10:45

o dovada de lipsa de profesionalism, sa ai antrenament a doua zii la ora 11 si tu sa pierzi noapte prin cluburi ...

mai au pretentia sa faca si performanta

David10.12.2010 12:44

O noua Liga de fotbal s-ar putea infiinta in Europa: Liga Europei de Est a fost propusa de presedintele Stelei Rosii Belgrad.

Vladan Lukic, presedintele Stelei Rosii Belgrad, a venit cu o propunere care va revolutiona fotbalul din Europa de Est: infiintarea unui ligi separate.

"Finantele, securitatea, politica cluburilor ar trebui sa se potriveasca, pentru ca aceasta Liga sa se poata infiinta."

"Cluburi din Croatia, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Rusia, Grecia si Romania ar putea intra in aceasta Liga. Liga ar avea o perspectiva buna, cluburi precum Olympiakos, Fenerbahce, Steaua Bucuresti si Panathinaikos ar juca aici!", a declarat Vladan Lukic, noteaza presa din Serbia.

«1533534535536537689»