FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1521522523524525689»
Maye09.10.2010 15:21

Ziua sportiva de azi se desfasoara pe http://Steaua.ro/

razvan2809.10.2010 15:21

Florescu e super fotbalist , iar Lucescu mare antrenor..nu va pricepeti la fotbal cei care vorbiti asta...o sa vedeti ca ne vom califica la Mondial cu 999 puncte si vom bate si Franta astazi cu 222 - 0

Maye09.10.2010 15:31

Dubla victorie pentru sportivii militari.

Polo : Steaua - Arad 17-2

Handbal : Steaua - Poli Timisoara 33-30

Cronicile le veti putea gasi pe http://www.Steaua.ro/

razvan2809.10.2010 18:21

Bine ca am castigat.Mie imi pare bine cand castiga orice sectie de la Steaua , nu doar cea de fotbal .

Rusine Franta ! Rusine Rat ! Rusine Zicu !

Acesti mari oameni care sunt francezii au inscris primul gol dupa un offside urias (Muiee Platini) , iar golul doi a fost inscris dupa ce Payet s-a distrat de minune cu fundasul stanga de fier antrenat de antrenorul de aur , Mister Mucescu , tatal selectionerului de aur.Ce sa mai avem totul de aur , mai ales mijlocasii , gen Zicu :angry:

se7en09.10.2010 21:43

iar zicem ca am pierdut din cauza arbitrajului? daca nu luftam ca prostii in fata portii si daca nu continuam sa jucam mingi inalte dupa ce prima repriza era clar ca n-o sa ne iasa asa atunci poate aveam vreo sansa. incercam noi sa jucam 4-5-1 dar toate mingile sar peste mijloc, Tamas parca era la rugby cel putin. cate pase au ajuns la Stancu de la ilustrul nostru playmaker Florescu, care dadea pase mai scurte decat snururile de la ghete, si toate inapoi? tot ce ajungea in fata era ori dintr-o minge lunga, respingere sau din pura greseala? pe langa faptul ca n-am vazut un dribling, in schimb am vazut un Zicu la vreo 85 de kile si un Cocis mai lent decat un paralitic. cu mingi inalte direct pe varf, mai ales cand el are 1.83 si nici un alt coechipier prin preajma, nu poti face performanta, si credeam ca Razvan stie macar atat. totusi nu inteleg cum francezii se gaseau asa de usor, echipa lor e in plina reconstructie si pareau ca joaca de ani intregi impreuna.

bogdinho'10.10.2010 07:59

Poate ca alta era fata Romaniei cu Apostol si Tanase :)

razvan2810.10.2010 10:16

Da clubbing , mess, bombe si pi2de...

Marile greseli s-au facut la selectie mai ales , cum poti sa il chemi pe Florescu si sa nu il chemi pe Tanase care chiar daca nu il suport sa recunoastem ca e in forma.Apoi cum poti sa il pui pe Cocis titular , care te face sa il vezi pe Banel mare jucator si pe Torje pusti minune.Lucescu nu intelege ce i se spune si face tot dupa cum vrea el si face chiar foarte prost.Florescu , Cocis , Zicu nu au ce cauta la nationala , Tanase , chiar si Banel si Torje ar fi fost mult mai buni decat ce a adus Mucescu Jr.

Dar asta e..ne meritam soarta.L-am dat pe Piti afara ca sa il aducem pe asta sa ne dea Serbia 5..

Omdrem10.10.2010 13:01

Mare dreptate...il baga pe flocescu ala de-i intra paru-n ochi ca de asta nu da pase cum trebuie, zicu ( asta ce cauta la nationala? a dat 3 goluri si e vedeta?), tamas nu mai spun, asta e bun doar de rup picioare. Cocis MARE JUCATOR, se impiedica in minge. Tanase de ce nu e convocat la nationala? MARE PROST E Lucescu ASTA, dar ne-am facut-o cu mana noastra!

Astristul14.10.2010 10:37
Da clubbing , mess, bombe si pi2de...

Marile greseli s-au facut la selectie mai ales , cum poti sa il chemi pe Florescu si sa nu il chemi pe Tanase care chiar daca nu il suport sa recunoastem ca e in forma.Apoi cum poti sa il pui pe Cocis titular , care te face sa il vezi pe Banel mare jucator si pe Torje pusti minune.Lucescu nu intelege ce i se spune si face tot dupa cum vrea el si face chiar foarte prost.Florescu , Cocis , Zicu nu au ce cauta la nationala , Tanase , chiar si Banel si Torje ar fi fost mult mai buni decat ce a adus Mucescu Jr.

Dar asta e..ne meritam soarta.L-am dat pe Piti afara ca sa il aducem pe asta sa ne dea Serbia 5..

Pe Piturca presa l-a dat afara. Stim cu totii ce atitudine are Piti fata de ziaristi, si nici nu pot sa-l condamn, in timp ce Razvan, a avut presa buna chiar si dupa meciul din Serbia. Nu e contestat vehement decat de fratii Oierul. Restul se cam feresc sa-l acuze direct de performanta slaba. In plus de asta, noi avem rezultate slabe si din cauza mentalitatii, aceeasi pe care am avut-o si la tineret in dubla cu Anglia. Atunci echipa U21 a jucat cum N-A jucat in niciun meci din grupa. Nici macar cum a jucat la Letonia. Am jucat la plezneala sperand ca vom inscrie in poarta englezilor. Pai asa nu ne mai calificam nicaieri. Cu Franta am asteptat greseala lor ca poate-poate pica ceva si pentru noi.

razvan2814.10.2010 14:58

Asta e mentalitatea unora dintre romani , prefera sa astepte ca poate le cade ceva din cer in loc sa gandeasca sau sa munceasca pt ceva..

danimarcu14.10.2010 19:22

Mirel Radoi a anuntat că nu va mai raspunde convocarilor la echipa natională! Jucatorul lui Al Hilal nu si-a motivat decizia, insă a dezvaluit că a luat hotararea la vestiare, la Paris.

Radoi a afirmat că nu i-a comunicat decizia lui Razvan Lucescu si a refuzat să facă alte comentarii.

"Nu mă retrag din cauza lui Razvan! Decizia am luat-o in vestiar, la Paris! Încă nu am discutat cu Razvan, dar o să afle acum", a declarat Mirel Radoi la Dolce Sport.

Îl contrează dur pe Lupescu

Radoi i-a raspuns si lui Ionuț Lupescu, care a afirmat după meciul cu Franta că jucatorul lui Al Hilal si Razvan Cociș sunt in scadere de forma "Lupescu a spus că sunt in scadere? În scadere de inaltime, de greutate? El să nu uite că a fost dat afară de la Al Hilal după cateva luni! Poate e el selectioner si eu nu stiu", a mai spus Radoi.

67 de meciuri a adunat Mirel Radoi la nationala pentru care a inscris 2 goluri

10 ani a jucat Radoi la nationala pentru care a debutat pe 5 decembrie 2000, in partida pierdută in fata Algeriei (2-3)

Sursa prosport

Bravo lui,chiar acum cateva zile ii recomandam sa se retraga,alaturi de inca cativa jucatori care nu mai pot face fata la acest nivel.

Un gest laudabil!

Astristul14.10.2010 19:44

Mda, pacat. Nationala n-ar trebui refuzata de nimeni dupa parerea mea. Aaa, ca nu te convoaca e cu totul altceva, dar sa refuzi tu convocarea ... :rolleyes:

In fine, schimband subiectul, o gluma ... destul de proasta din partea militianului de la LPF:

red&blue_boy14.10.2010 19:49

Ok,se retrage,dar cine vine in locul sau?Parca am avea cine stie ce jucatori care n-au putut juca din cauza lui Radoi...

razvan2814.10.2010 19:53

Ar fi o pierdere uriasa Radoi pt nationala.Daca se retrage intr-adevar sansele de calificare scad sub 50 %.

Astristul16.10.2010 20:53

Ultimul derby in Groapa! Dinamo se va muta pe Lia Manoliu!

Conducerea clubului Dinamo a anuntat ca derby-ul de Duminica va fi ultimul care se va disputa in Stefan cel Mare, deoarece din sezonul urmator echipa se va muta pe stadionul Lia Manoliu.

"Acest derby este ultimul care se va disputa in Stefan cel Mare. Cu siguranta, din sezonul urmator ne vom muta pe noul stadion National", a spus Cristi Borcea la Digi Sport.

Noul stadion National va putea gazdui meciuri oficiale incepand cu primavara anului urmator, iar conducerea lui Dinamo a facut deja primele demersuri pentru a evolua pe el.

Sursa: OnlineSport

Maye16.10.2010 21:05

@ Astristul

razvan2816.10.2010 21:17

Chiar si javrele recunosc cand sunt intrebate ca au stadion nasol.Se muta pe Lia Manoliu ca sa ce ? Ei nu reusesc sa umple stadionul pe care il au , dar pe Lia Manoliu :))

Alexandru H.16.10.2010 22:48

Sa se mute, nu am nicio problema cu asta. Pana la urma, de asta e facut stadionul, sa fie folosit, ca doar nu-l facem muzeu din prima.

Problemele lor, insa, nu se vor imputina. Un nou stadion nu va insemna mai multi spectatori. 2-3000 de oameni se vor simti stingheri in ditamai stadionul. Si mai e ceva: de acum inainte, orice paguba adusa complexului va trebui platita, ca deh, nu mai sunt pe Stefan cel Mare. Astept cu interes prima incendiere de peluza, ca sa-l vad pe Borcea cum plateste costul reconstructiei...:))

vlad17.10.2010 04:40
Problemele lor, insa, nu se vor imputina. Un nou stadion nu va insemna mai multi spectatori. 2-3000 de oameni se vor simti stingheri in ditamai stadionul.

Mai mare rusinea.

Cat de neinspirata a fost Primaria sa nu faca si o pista de atletism. Cateva competitii atletice nu ar fi stricat si la noi in tara.

O etapa de Diamond League sau altceva . Niste tampiti!

Alexandru H.17.10.2010 08:11
Mai mare rusinea.

Cat de neinspirata a fost Primaria sa nu faca si o pista de atletism. Cateva competitii atletice nu ar fi stricat si la noi in tara.

Iti trebuie multa minte ca sa faci un stadion imens, exclusiv pentru fotbal, intr-o tara in care restul stadioanelor stau goale.

Bine, sa nu credem ca suntem singurii tampiti. Englezii si-au construit un nou Wembley, descoperind doar la inaugurare ca arhitectura lui impiedica iarba gazonului sa creasca cum trebuie.

MoWeed17.10.2010 08:44
Mai mare rusinea.

Aici sunt de acord cu tine. Fiindca e stadionul national, trebuia sa aiba si pista de atletism. Daca nu ma insel singurul stadion cu pista de atletism din Bucuresti care mai exista este....Dinamo.

Si din nou ma frapeaza prostia ziaristilor. Cum sa numesti un stadion de fotbal dupa Lia Manoliu? Urmeaza cumva patinoarul "Gheorghe Hagi"?

Kellerman17.10.2010 09:14

Pista de atletism pe un stadion de fotbal e absolut penibil. Terminati cu prostiile. Pe un stadion tribunele trebuie sa fie apropiate de teren, sa se simta atmosfera si pe gazon, sa nu vi cu binoclu sa te uiti la meci.

Ronnie17.10.2010 09:29
Pista de atletism pe un stadion de fotbal e absolut penibil. Terminati cu prostiile. Pe un stadion tribunele trebuie sa fie apropiate de teren, sa se simta atmosfera si pe gazon, sa nu vi cu binoclu sa te uiti la meci.

Asta daca traiesti intr-o tara in care iti permiti sa faci pista de atletism separata de stadion. Dar cum in Romania avem un singur stadion era bine daca acesta era dotat si cu pista de atletism.

MoWeed17.10.2010 09:33

Ca de obicei domnule Kellerman, vorbesti prostii. Sunt nenumarate stadioane cu pista de atletism pe care se joaca si fotbal. Sa iti amintesc unde s-a jucat finala mondialului din 2006?

Nu vorbim de stadionul vreunei echipe de fotbal ci vorbim de stadionul national al Romaniei. Si ca stadion national trebuie sa fie capabil sa gazduiasca cat mai multe competitii sportive. Noi nu suntem Anglia, Germania, Italia, Spania, Franta sa ne permitem sa facem stadioane separate de atletism si de fotbal, noi trebuie sa ne adaptam posibilitatilor financiare pe care le avem.

Dam atata atentie fotbalului, un sport la care am avut realizari medii spre mediocre ca nationala(din zona asta numai Ucraina nu a ajuns mai departe ca noi la vreun turneu final) si ignoram spoturi la care am castigat medalii olimpice de aur, sporturi care au facut cinste Romaniei.

Cu mentalitatea asta o sa ajungem doar sa participam la olimpiade, nu sa si castigam ceva...

*Alecs*17.10.2010 09:46

O sa vina si mai putini suporteri ca in Stefan cel Mare. Daca acolo era teritoriul lor, Stadionul National e la doi pasi de Diham :yes:

«1521522523524525689»