FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1519520521522523689»
bogdinho'07.10.2010 13:21

Steaua a fost amendată de catre UEFA cu 30.000 de euro după incidentele provocate de suporteri la finalul meciului cu Napoli din grupele Europa League, dar a scapat de sanctiunea de a juca in urmatorul meci cu portile inchise sau de a-i fi suspendat terenul!

Forul european a considerat că suporterii roș-albastrilor au fost provocati, motiv pentru care s-a luat această hotarire.

Urmatoarele meciuri acasa :

Steaua - Utrecht 4 noiembrie

Steaua-Liverpool 1 decembrie

Kapetanos 4 etape ! Asta e mai grav , nu mai avem atacanti :(

razvan2807.10.2010 15:32

Bine ca nu ne-a suspendat terenul...amenda aia o plateste oieru ca are de unde da-l in plm...

red&blue_boy07.10.2010 16:57
Kapetanos 4 etape ! Asta e mai grav , nu mai avem atacanti :(

Asa mult?Mi se pare exagerat...

David07.10.2010 17:07

Lacatus:

Steaua este totul, este viata mea, am pus-o acum deasupra familiei, insă nu am fost, nu mă consider si nu voi fi niciodată sclavul lui Oierul, indiferent ce va zice presa!

Omdrem07.10.2010 17:15

Speram Domnule Marius Lacatus sa nu te lasi jignit si calcat in picioare de oier!

Kellerman07.10.2010 17:31

Tocmai a facut-o...

a 3 oara.

razvan2807.10.2010 19:43

Nu , nu a facut-o . A revenit pentru a 2a oara la Steaua pentru ca Lacatus fata de altii chiar iubeste clubul asta , valorile sale si stie ce inseamna culorile ros-albastre.

Marius Lacatus , atat ca jucator , cat si ca antrenor sa speram face cinste culorilor Stelei si chiar ar merita o statuie la stadion.Este parerea mea cel mai iubit jucator din istoria Stelei , poate nu la fel de tehnic ca Hagi sau Tudorel Stoica , dar avea viteza foarte buna si centrari bune.Ca antrenor a fost aproape de titlu cu Steaua si a avut la Vaslui o serie destul de lunga fara infrangeri.

Adrian07.10.2010 19:49

Razvane, a revenit a treia oara. Iar daca tu crezi ca a facut-o pentru ca iubeste clubul, inseamna ca nu ai auzit cat il costa sa isi trimita fata la scoala in Spania.

razvan2807.10.2010 20:23

A doua oara a revenit , o data a revenit dupa ce a plecat prima data si acum a revenit iar.E al treilea mandat al sau.Daca si de Lacatus vrei sa spui ca e ahtiat dupa bani si ca nu iubeste Steaua atunci cine sa mai iubeasca clubul asta ?

Adrian07.10.2010 20:36

Pai, saracu' Janos are 220 de mii de euro pe an si a fost trimis la echipa a doua pentru asta. Duckadam a motivat aceasta actiune spunand ca, cica, clubul are probleme financiare. Cu toate astea Lacatus ia in mana 400 de mii de euro pe sezon. Ca atat lua Piturca, iar becalii a zis ca nu ii da mai putin ca lu' Piti ca sa nu il jigneasca.

Daca Lacatus iubeste Steaua, de ce nu renunta la o parte din salariul lui ca sa il poata avea pe Janos la prima echipa? Ca doar el nu e interesat de bani, ci de binele echipei. Iar Janos e cel mai bun mijlocas de banda din lot.

Astristul07.10.2010 23:07
Asa mult?Mi se pare exagerat...

Pur si simplu aberant. Dupa ce ca ne-a furat arbitrul ala, mai primim si "cadoul" asta. :|

Bogdan08.10.2010 07:05
Daca Lacatus iubeste Steaua, de ce nu renunta la o parte din salariul lui ca sa il poata avea pe Janos la prima echipa? Ca doar el nu e interesat de bani, ci de binele echipei. Iar Janos e cel mai bun mijlocas de banda din lot.

Pentru ca e roman. Si nu cred ca o sa gasesti vreun roman sa renunta la o parte din salariul lui sa-i fie bine si altuia. Si asta o spun la modul general nu numai particular.

Adrian08.10.2010 08:15

Inseamna ca Ilie Dumitrescu nu e roman, ca a ales sa antreneze Steaua pe gratis.

Bogdan08.10.2010 08:33

Pentru tine antrenorul ideal la Steaua este cel ce antreneaza gratis? Sau cel ce-si plateste singur jucatorii?

MoWeed08.10.2010 08:35

Nici Lacatus, nici Dumitrescu nu au venit la Steaua pentru bani. Au venit pentru ocazia de a se consacra ca antrenori. Cel putin pe hartie, Steaua are unul din cele mai bune(daca nu chiar cel mai bun) loturi din campionatul nostru

Adrian08.10.2010 10:49

Pentru mine antrenor nu e nici Dumitrescu si clar nici Lacatus.

Antrenori nu prea am vazut la Steaua in ultimul timp.

p.s. Ilie a achitat in cateva cazuri primele pentru jucatori. Deci a antrenat si gratis si a si platit jucatorii. E clar ca nu e roman.

Si ar trebui sa discutam si daca maestrul Lacatus merita 400 de mii de euro pe an. Eu cred ca nu, ca e sub 0 ca antrenor.Dar daca el merita atata, de ce nu ar merita Szekely 200 de mii? Pai, anul trecut, Janos a fost al doilea cel mai bun stelist dupa Kapetanos.

Statistic vorbind.

Scuzele astea becaliene cu "ceilalti jucator s-ar putea sa devina invidiosi", astea sunt povesti. Sa fie invidiosi si sa traga si ei mai tare, ca sa fie mai buni ca Janos sau Kapetanos, sa poata sa ceara marirea salariului.

Ronnie08.10.2010 11:08

Sa plateasca antrenorul salariul unui jucator e o tampenie.

Bogdan08.10.2010 11:50

Legat de faptul ca Ilie a platit primele asta e luata din presa si nu stim cat de adevarat este.

Fiecare merita cat stie sa-si negocieze salariu.

Adrian08.10.2010 12:32
Sa plateasca antrenorul salariul unui jucator e o tampenie.

Total de acord. O foarte mare tampenie. Dar, din pacate, asta se intampla la Steaua. Pentru ca acei antrenori care vor sa nu se faca de rusine, trebuie sa aibe singuri grija ca jucatorilor sa nu le lipseasca nimic. Or asta nu intra in fisa postului antrenorului.

Bogdan

Adevarat, neadevarat, treaba asta nu e o noutate. Stii foarte bine ca si Piti a dat bani la jucatori. Ciobanul mi se pare ca a si recunoscut ca le-a platit Piti ceva salarii. Si treburile astea nu sunt de azi, de maine. La Steaua se practica de foarte multa vreme platirea jucatorilor din buzunarul antrenorului. Cel mai bun examplu e perioada Olaroiu.

Ce nu inteleg eu e de ce Banel are voie sa aibe peste 200 de mii salariul dar altii nu.

Si nu puneti botul la ce se spune in presa ca salariul lui e de 120 de mii. Ala e bullshit. In iarna, ciobanul a zis clar ca nu ii va scadea salariul. Lui si lui Ovidiu Petre, daca nu ma insel.

Omdrem08.10.2010 12:51

Banel merita doar primele de joc pentru cat se daruieste el acum, si ma indoiesc ca le merita si pe alea. In legatura cu Domnul Marius Lacatus...sa fim seriosi, daca nici el nu iubeste clubul Steaua, atunci cine il mai iubeste?

bogdinho'08.10.2010 12:59

Hai mah , voi credeti tot ce spune Ilie Dumitrescu ? Pai doar 2 cuvinte avea in vocabular pe care le repeta frenetic : respect si subordonare ! Nu cred ca a platit el primele , desi are o situatie economica solida :)

Adrian08.10.2010 13:07
Banel merita doar primele de joc pentru cat se daruieste el acum, si ma indoiesc ca le merita si pe alea. In legatura cu Domnul Marius Lacatus...sa fim seriosi, daca nici el nu iubeste clubul Steaua, atunci cine il mai iubeste?

Bai oamenilor, daca nu stiti cine e Marius Lacatus, nu mai vorbiti asa, doar ca sa va aflati in treaba.

Oamenii care iubesc Steaua nu isi baga **** in ea. Ar fi si pacat sa fie Lacatus cel mai mare dintre iubitorii Stelei.

bogdinho'08.10.2010 13:10
Bai oamenilor, daca nu stiti cine e Marius Lacatus, nu mai vorbiti asa, doar ca sa va aflati in treaba.

Oamenii care iubesc Steaua nu isi baga **** in ea. Ar fi si pacat sa fie Lacatus cel mai mare dintre iubitorii Stelei.

Adriane , te contrazici singur !!!

Adrian08.10.2010 13:15

Fotbalistulespectatordek1, tie iti place sa vezi cum iti apar postarile sau care e problema ta?

Ti-am mai zis acum ceva vreme, nu vorbi fara sa stii. Stai in banca ta cuminte si lasa-i pe cei mari sa discute in liniste.

"Ba, daca-mi dadea mie Brasovul atatia bani maine plecam inapoi!" Ti-aduci aminte Lacatus, "simbolule", cand ai spus vorbele astea si cui ii erau adresate? Mi-aduc eu aminte, se intampla la sfarsitul unui antrenament, prin '84, si-i erau adresate lui Eduard, care refuzase sa se intoarca la FC Arges, club ce-i oferise 200 000 de lei,bani multi pe atunci.

Ai "fost" dinamovist in copilarie. Acum ce esti ? Stelist ? Cand te-ai intors de la Oviedo ce erai ? Piturca, care a fost un fotbalist cu nimic mai prejos decat tine si care este un stelist de necontestat spune ca ai fost si esti dinamovist, si eu spun la fel, in 93 ai vrut din tot sufletul sa te duci la marea ta iubire, la Dinamo.

"Imi bag ****-n Steaua voastra !" Ti-aduci aminte cand ai spus mizeria asta? Iti improspatez eu memoria, Lacatus, "simbolule", in 1990, cand ai santajat clubul ca sa-ti dea drumul la Fiorentina desi avea oferta dubla din alta parte.

"V-am tras-o, ****-va-n gura sa va *** ", ti-aduci aminte, Lacatus, "simbolule", cand ai spus asta? Iti amintesc eu, la sfarsitul meciului cu Progresul din 2000 cand te-ai bucurat ca un nebun pentru ca ne-ai pus bete-n roate in lupta cu... Dinamo, echipa din sufletul tau.

Pana mai ieri as fi regretat sa scriu cele de mai sus aici, nu pentru tine, te-am detestat pe cat de mult te-am adulat, ti-am detestat comportamentul pe teren fata de adversarii nostri pe cat de mult ti-am adulat reusitele fotbalistice. As fi regretat pentru ca tineretul stelist te respecta, te considera un Simbol al Stelei. Cata nedreptate ! Un dinamovist ce nu a respectat si nu respecta clubul care l-a scos, literalmente, din mizerie, clubul care l-a alfabetizat, l-a curatat, l-a facut un om bogat, care i-a dat faima, care l-a facut iubit..., cata nedreptate pentru atat de multi altii, fotbalisti,administratori, conducatori, oameni ce au iubit si iubesc cu adevarat acest club. Nu am sa-i numesc pentru ca numele tau nu merita sa fie alaturi de al lor. Esti "simbolul" adolescentilor anilor 90. Da. Imi pare rau pentru ei, nu-i meriti. Ai stiut sa-i cuceresti urcandu-te pe garduri, nu ti-a fost greu deloc dar te-ar fi adorat oricum, erai ultimul ramas

din Echipa Glorioasa. Cand ii aud cum iti scandeaza numele, desi esti cel mai slab antrenor din Istoria Stelei, ma revolt. Nu impotriva lor, nu am cum, ei sunt eu insumi, ci impotriva ta pentru ca stiu ca esti un impostor.

Pleaca, " simbolule", pleaca acum, cat ti-a ramas o farama de imagine, nu mai e mult si adevaratul tau caracter va fi cunoscut de toata lumea!

Gica Chioru

Pentru cei care nu il cunosc destul de bine pe Lacatus, cititi ce scrie mai sus.

Puteti citi textul si in articolul original:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6047/

Ronnie08.10.2010 14:11

Adriane, aritcolul scris de Gica Chioru e o tampenie. Numai un tampit poate scrie asa ceva.

«1519520521522523689»