Numa' cand ma gandesc ce rezultate au avut atletii nostri in ultimii 10 ani, doar, comparativ cu fotbalistii, ma apuca...
Numa' cand ma gandesc ce rezultate au avut atletii nostri in ultimii 10 ani, doar, comparativ cu fotbalistii, ma apuca...
Stiu ca nu se compara, dar fotbalul este sportul rege. ![]()
Apostol lasat acasa pentru meciul cu Utrecht. Deci ciobanul nu-l mai vrea pe Apostol si Lacatus se conformeaza. Si tocmai acu' o saptamana a zis ca el nu e sclavul ciobanului. Vorba versurilor dintr-o melodie: "Si-s anti dezmintire ca-i totul evident". O fi gresit Apostol prosteste, n-o fi Messi, dar nu e nici Nicolita.
Offtopic: L-as intreba pe Lacatus daca poate sa dezlege misterul vietii mele - ce dracu mai cauta Nicolita la Steaua?
ce dracu mai cauta Nicolita la Steaua?
Atata timp cat este "muncitorul" lui Jiji ,se pare ca misterul tau va ramane mult timp nedezlegat.
Lacatuș nu e convins incă de ceea ce poate Radut Jucatorul a fost folosit in centrul liniei mediane de catre Piturcă in modulul 4-1-4-1, după care a fost mutat in banda dreaptă de Ilie Dumitrescu pentru formula 4-2-3-1. Pe dreapta, "Fiara" il vede titular incontestabil pe Nicoliță, cel putin pană la revenirea lui Szekely, si crede că Raduț nu ar putea fi decat o rezervă pentru Tanase in banda stanga sau pentru Stancu in calitate de al doilea varf. De ce nu crede Lacatuș că Raduț nu e potrivit pentru a juca in centru? E simplu. "Fiara" consideră că nu are forta si experienta necesare pentru a face si faza defensivă asa cum cere el.
Narcis Raducan a spus ieri-dimineață la Sport.ro că a vorbit cu Apostol si acesta nu e afectat de criticile patronului. Ba, mai mult, jucatorul vrea să arate in urmatorul meci că totul a fost un accident in partida cu Dinamo si să dea totul pe teren, asa cum i-a promis patronului atunci cand a luat bani la semnatura
Prosport.
Iuhuu, a inceput sezonul reprofilarilor. Eu parca l-as vedea pe Gardos varf, are o alura de Patrick Kluivert.
Latovlevici play maker.
Apostol lasat acasa pentru meciul cu Utrecht. Deci ciobanul nu-l mai vrea pe Apostol si Lacatus se conformeaza.
tu l-ai mai lua pe apostol?
tu l-ai mai lua pe apostol?
Da,sa-i fac in ciuda lui Jiji! ![]()
Eu sa fi fost patron de club il dadeam imediat afara pe Apostol.Dupa ce ca e vai de mortii lui si nu joaca nimic mai are si fite de mare fotbalist.Sincer decat oameni ca Apostol , mai bine Banel care stim cu totii in ce hal joaca , nu e in stare sa dea gol din 5 metri , dar macar nu face hent in careu si nu alearga cu morcovu in cur
Ce fite de mare fotbalist ai vazut tu la Apostol, poate ai citit mizeriile alea de prin ziarele sportive. Eu n-am vazut nici o fita la el. Pentru nivelul nostru Apostol e numai bun, ce dracu' ma voi va luati dupa ce zice ciobanul?
Eu nu l-as pune pe Nicolita nici sa cumpere gogosi nu mai zic de jucat fotbal. De 100 de meciuri incoace ma rog ca Nicolita sa-si dea autogoluri ca sa nu-l mai vad pe teren ca m-am saturat de antifotbalul lui.
Ia mucles,ma!
Nu ma intereseaza ce zice Oierul , ma intereseaza ce cred eu , si eu nu vad la Apostol decat fite si non-fotbal.Nu spun ca Banel e mai bun , dar macar tiganu alearga si nu are numai fite in el de parca ar fi Apostol vreun Xavi sau Iniesta.
Din ce s-a adus de la Urziceni doar Galamaz (desi n-a dovedit inca) , Ricardo si poate Bilasco ii vad sa faca ceva.Onofras a fost adus de umplutura , Apostol am spus mai sus tot ce cred despre el , iar Marinescu care poate ar juca ceva nu este lasat , nu i se da incredere.
Eu mi-am mai spus parerea despre formarea unei echipe - ii iei pe Mustata , pe Lazar , pe Vatajelu (desi e 94) , pe Matei (ambii) , pe Rusu , pe Bejan si ii incluzi intr-o echipa.Nu o sa ii bagi pe toti deodata , dar in timpul campionatului ii joci mult , in primul sezon vei avea un obiectiv de locul 10 , dar in 2-3 sezoane vei ataca titlul si Europa cu jucatori din propria pepiniera , jucatori care sa iubeasca clubul si sa nu joace doar pentru bani.In Romania insa nuuu...de ce sa dam incredere tinerilor cand putem sa ii bagam pe Apostol sau Nicolita , super fotbalisti ai Stelei.
Managerul Universității Craiova, Victor Piturca a declarat că Steaua nu are nicio sansă să câștige nimic atata vreme cat Oierul a revenit la vechile obiceiuri. Piti se referă la faptul că Oierul a criticat public mai multi jucatori, ultimul pe listă fiind Iulian Apostol. Tehnicianul a precizat că Steaua este condusă de o manieră in care nu-i permite să facă performanță pe termen lung, indiferent de rezultatele de moment.
"Steaua a revenit la vechile obiceiuri, patronul a revenit la vechile obiceiuri, jucatorilor le va fi greu să joace in aceste conditii.Steaua nu mai are nicio sansă nici la campionat, nici in Cupa UEFA. Dacă Steaua chiar dacă câștigă campionatul, nu va realiza nimic, nu va face nimic. Cand e condusă de maniera asta, nu poate face nimic. Toti suporterii si-au dat seama de asta.
Sper ca persoanele la care mă refer să-și revină", a spus Piturcă la Sport.ro
MM catre fanii Stelei: "Stati acasa, nu mergeti la Napoli!"
Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, le transmite fanilor din Ghencea sa nu faca deplasarea in Italia, la Napoli, deaoarece isi risca vietile.
"Fac un apel la fanii Stelei, nu trebuie sa mearga la Napoli. Ar fi un gest foarte inteligent din partea lor sa urmareasca meciul de la Bucuresti si sa nu incerce sa ajunga pe San Paolo. Am mai multi prieteni acolo si credeti-ma ca stiu despre ce vorbesc", a spus MM pentru Digi Sport.
Inaintea meciului dintre Napoli si Liverpool au aparut deja primele incidente, trei fani ai englezilor fiind raniti in urma luptelor de strada.
Fanii lui Napoli au jurat razbunare dupa ce au fost batuti in Romania, la finalul meciului cu Steaua, si pregatesc confruntarea din luna decembrie ca pe un adevarat razboi.
Sursa: OnlineSport
Managerul Universității Craiova, Victor Piturca a declarat că Steaua nu are nicio sansă să câștige nimic atata vreme cat Oierul a revenit la vechile obiceiuri. Piti se referă la faptul că Oierul a criticat public mai multi jucatori, ultimul pe listă fiind Iulian Apostol. Tehnicianul a precizat că Steaua este condusă de o manieră in care nu-i permite să facă performanță pe termen lung, indiferent de rezultatele de moment.
"Steaua a revenit la vechile obiceiuri, patronul a revenit la vechile obiceiuri, jucatorilor le va fi greu să joace in aceste conditii.Steaua nu mai are nicio sansă nici la campionat, nici in Cupa UEFA. Dacă Steaua chiar dacă câștigă campionatul, nu va realiza nimic, nu va face nimic. Cand e condusă de maniera asta, nu poate face nimic. Toti suporterii si-au dat seama de asta.
S-a gasit si " Domnul 666 " sa vorbeasca acum ! E un ingamfat , un nesimtit , a venit doar pentru bani la Steaua...oricum el este oltean ! Sa stea acolo si sa joace poker cu Maricelu` in Cazino si la ruleta...!!! ![]()
N-am ce explicatii sa iti dau tie " Robynho " ! Ti-as face publicitate...CIAO ![]()
Cat adevar ..
@bogdinho
Esti pe langa, tati.
Tu n-ai inteles care a fost scopul protestului. Ce sa-ti mai cerem?
Bogdinho, oltean, neoltean, stelist, nestelist, cum o fi Victor Piturca, are completa dreptate in tot ce spune.
Si ca raspuns la ce-a zis Piturca,ciobanul l-a facut dus cu capul.Ceva in genul asta...
Mama inca un pupincurist de-al lui Gigi pe aici care sustine ca Piturca minte si Ciobanul are intotdeauna dreptate
S-a gasit si " Domnul 666 " sa vorbeasca acum ! E un ingamfat , un nesimtit , a venit doar pentru bani la Steaua...oricum el este oltean ! Sa stea acolo si sa joace poker cu Maricelu` in Cazino si la ruleta...!!!
N-am ce explicatii sa iti dau tie " Robynho " ! Ti-as face publicitate...CIAO
Simplu.
MORI!
S-a gasit si " Domnul 666 " sa vorbeasca acum ! E un ingamfat , un nesimtit , a venit doar pentru bani la Steaua...oricum el este oltean ! Sa stea acolo si sa joace poker cu Maricelu` in Cazino si la ruleta...!!!
N-am ce explicatii sa iti dau tie " Robynho " ! Ti-as face publicitate...CIAO
Tu barem stii pentru ce a cerut garantia aia Piturca? Pentru NORMALITATE! Un lucru care lipseste cu desavarsire de la Steaua de ANI buni. De ce nu te intrebi din cauza cui lipseste ea?
Mama inca un pupincurist de-al lui Gigi pe aici care sustine ca Piturca minte si Ciobanul are intotdeauna dreptate
NU sustin ca Ciobanul are dreptate , ma doare fix in pix de ceea ce a declarat Piturca despre el , insa ma deranjeaza ca spune cu o usurinta iesita din comun ca Steaua nu va lua titlul , asta inseamna ca isi bate joc prin declaratii de echipa Steaua si nu face decat sa inflameze si mai mult spiritele ! Pacat ca s-a inteles gresit ceea ce am vrut eu sa spun ![]()
Cand Dan Petrescu a zis anul trecut ca Steaua nu poate lua titlul, si-a batut si el joc de echipa?
Cand Dan Petrescu a zis anul trecut ca Steaua nu poate lua titlul, si-a batut si el joc de echipa?
Anul trecut Steaua chiar nu putea sa ia titlul Adi ! Am avut poate cea mai slaba echipa din istorie , acum este altceva !
Oricum ghinionul din ultimele meciuri a fost teribil...![]()
Aoleu, da' ce o recomanda acum ca favorita? Faptul ca a zis mitica sau ca a zis Gigi?
Echipa nu are bani, nu are antrenor, jucatorii sunt terminati psihic, exista bisericute, preferatii patronului vs. aia care merita cu adevarat, nu are conducator si, colac peste pupaza, inca il are pe becalii. Ce o recomanda ca favorita la titlu sau macar ca echipa capabila sa prinda podiumul?
Bataia luata de la Urziceni? Egalul cu Astra? Bataia luata de la dinam0? Astea?