Piturca a spus ce a spus cu usurinta pentru ca stie despre ce vorbeste..si are dreptate 100%.
Piturca a spus ce a spus cu usurinta pentru ca stie despre ce vorbeste..si are dreptate 100%.
Aoleu, da' ce o recomanda acum ca favorita? Faptul ca a zis mitica sau ca a zis Gigi?
Echipa nu are bani, nu are antrenor, jucatorii sunt terminati psihic, exista bisericute, preferatii patronului vs. aia care merita cu adevarat, nu are conducator si, colac peste pupaza, inca il are pe becalii. Ce o recomanda ca favorita la titlu sau macar ca echipa capabila sa prinda podiumul?
Bataia luata de la Urziceni? Egalul cu Astra? Bataia luata de la dinam0? Astea?
Ii avem pe Apostol , Ricardo si Banel ![]()
Aoleu, da' ce o recomanda acum ca favorita? Faptul ca a zis mitica sau ca a zis Gigi?
Echipa nu are bani, nu are antrenor, jucatorii sunt terminati psihic, exista bisericute, preferatii patronului vs. aia care merita cu adevarat, nu are conducator si, colac peste pupaza, inca il are pe becalii. Ce o recomanda ca favorita la titlu sau macar ca echipa capabila sa prinda podiumul?
Bataia luata de la Urziceni? Egalul cu Astra? Bataia luata de la dinam0? Astea?
Cu Dinamo nu meritam sa pierdem , stim toti asta ! In ultima vreme am avut numai ghinioane , macar sa ne revenim si sa castigam in Giulesti in etapa a 14a , desi nu prea cred...!!!
!!!
Cu Dinamo nu meritam sa pierdem , stim toti asta ! In ultima vreme am avut numai ghinioane , macar sa ne revenim si sa castigam in Giulesti in etapa a 14a , desi nu prea cred...!!!!!!
Da, ghinion. Nu faptul ca suntem manageriati in ultimii ani de o maimuta. Sigur nu asta e motivul
Oricum ghinionul din ultimele meciuri a fost teribil...![]()
Da,sigur... ![]()
macar sa ne revenim si sa castigam in Giulesti in etapa a 14a
Da,sigur... ![]()
Directorul de marketing al lui Dinamo a provocat un accident mortal cu masina fratilor Oierul!
Una dintre masinile fratilor Giovani si Victor Oierul a fost implicată aseară intr-un accident rutier pe raza comunei Tunari-Pipera. Conform unor surse din Politie, accidentul s-a soldat cu o victimă de sex feminin, insă in automobilul marca Range Rover nu se afla niciunul dintre fratii Oierul.
Se pare că la volan era Mircea Copaci (foto), directorul de marketing al clubului din Șoseaua "Ștefan cel Mare" si finul lui Victor Oierul.
De-a lungul timpului, mai multi dinamovisti au fost implucati in incidente rutiere. Gigi Netoiu, Catalin Danilescu (fiul lui Constantin Danilescu), Ionel Danciulescu, Nicolae Badea, Jean Grama, Dorin Semeghin, Alexandru Baltoi si Adrian Iordache au scapat basma curată după ce evenimente nefericite in trafic, unele dintre ele soldandu-se cu raniti si chiar cu persoane decedate. Unele situatii au ridicat serioase semne de intrebare.
Parca a tresarit inima in mine cand am vazut titlul...asta pana am ajuns la "nu se afla niciunul dintre fratii beecali". NUMAI SUPORT!!! CAT NOROC SA MAI AIBE MA CAT?!!!
E pacat ca a murit un om din asta.Pe langa faptul ca a facut ceva nasol , sper sa putrezeasca in puscarie javra cu marketingul de la Dinamo
nu o sa pateasca nimic , stai linistit
Ordine de la stana, Latovlevici out, Brandan accidentat in. Si din nou Lacatus care ne-a spus ca el nu e sclav se conformeaza. ![]()
Pe mine nu m-ar surprinde prea tare sa fi fost chiar unul din fratii Oierul la volanul masinii.
Pe mine nu m-ar surprinde prea tare sa fi fost chiar unul din fratii Oierul la volanul masinii.
Nu se putea sa fie chiar insusi Oierul !?!!?! Ar fi fost cea mai mare bucurie din vietile noastre sa dispara !!!
oricum nu o sa aflam niciodata asa ca ce mai conteaza cine era? ![]()
Nu era un Range Rover, ci un Audi A8...nu a fost o femeie, ci un barbat. Accidentul s-a petrecut in zona unde locuiesc si din cate am auzit azi (pentru ca nu am iesit din casa sa vad exact ce s-a intamplat) se indesau bani in buzunarul politistilor, deh...machedonii si politia sunt mana in mana
Barbatul care a murit era beat si nu s-a asigurat cand a vrut sa treaca strada.
Scene incredibile petrecute in această dimineață intr-un bar din Florenta! Adrian Mutu a provocat un scandal uriaș după ce ospatarul unui bar in care acesta a consumat bauturi alcoolice nu a mai vrut să-l servească pe atacantul roman.
Ospatarul nu a depus pină acum plingere la Politie! Mutu i-a provocat ospatarului de 28 de ani mai multe leziuni, acesta fiind internat la un Spitalul Santa Maria, avind nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale. Ospatarul a fost lovit de jucatorul Fiorentinei cu mai multe lovituri de pumni. În momentul in care Politia a ajuns la fata locului, Mutu nu se mai afla la barul respectiv.
Cu putin noroc, sa speram ca acest rahat va ajunge sa infunde puscaria. Sper ca in Italia, ca la noi sigur nu ar pati nimic.
Comportamentul sau arata ca omul s-a transformat dintr-un fotbalist intr-un interloc. Consum de droguri, batai, fuga de politie. Nu degeaba l-a ales pe Nicu gheara ca nas.
Sper din tot sufletul ca numele acestui rahat sa nu mai fie legat de Romania in nici un fel.
Nu e frumos sa doresti ca un om sa faca puscarie, mai ales daca acel om nu iti e dusman sau altceva. Pana la urma Mutu a facut multe lucruri pozitive pentru fotbalul romanesc si ne-a facut fericiti. Ca e dinamovist, asta e altceva. Ca s-a drogat, nu ma intereseaza.
Piturca stie prea bine ce spune ! O stim si noi , speram la ceva mai bun din partea echipei insa e greu si-n acest an , mult mai greu decat anul trecut.
Piturca nu-i prost , nici nu m-ar mira ca la sfarsitul campionatului , prazarii sa se afle inaintea noastra in clasament ,doar pentru ca acolo este UN ANTRENOR : Piturca.
Steaua nu are in acest moment un antrenor de talia lui Piti , din nici un punct de vedere.Daca Oierul behaie sa intre ala si nu cel care este in forma , antrenorul actual se conformeaza precum se dicteaza din loja.
Piturca se razbuna pe Oier , indirect pe Steaua..asta e.
Vivi Rachita : " "Mi-am facut treaba profesionist la adevarata Steaua! Acum e o echipă ca oricare alta!"
no comment.
Si cu asta Rachita a spus chiar totul
EDIT : Cica Mutu l-ar fi batut pe un ospatar dintr-un club din Italia , ala are nevoie de 25 de zile de spitalizare pt ca i-a spart nasul si are si cateva contuzii , iar Mutulica s-ar putea sa nu trebuiasca sa scape sapunul vreo 3 ani...
EDIT : Cica Mutu l-ar fi batut pe un ospatar dintr-un clhttp://fcsteaua.ro:81/forum/style_images/2/folder_editor_images/rte-link-button.pngub din Italia , ala are nevoie de 25 de zile de spitalizare pt ca i-a spart nasul si are si cateva contuzii , iar Mutulica s-ar putea sa nu trebuiasca sa scape sapunul vreo 3 ani...
A dat de dq acum
, insa e bine ce a facut , nu ne putem lasa calcati in picioare la nesfarsit ! MUEEEE ITALIA ! MUEEE MACARONIA !
![]()
Probabil o sa-i dea un an cu suspendare + plata unor daune morale pentru chelnerul respectiv si se scoate Mutu. Nu vad de ce n-ar mai putea juca fotbal, doar nu-ti trebuie un cazier curat ca sa lovesti o minge. Va fi interesant de urmarit cum se judeca in Italia. Pacat ca nu se mai face emisiunea aceea la Pro TV, Stele verzi, unde vedete din showbiz se bateau in ringul de box; mi-ar fi placut sa-l vad pe Mutulica cum se misca.
Eh, e exact ca si cazul Gerrard de acum cativa ani.
Probabil ii va da niste bani chelnerului sa isi retraga plangerea.
Mutu e irecuperabil...
Mutu e irecuperabil...
irecuperabil si inconstient.
Acuma stau si ma intreb cati kosovari albanezi vor "cersi" un pumn de 100 - 200 mii E de la Mutu, daca asta se aprinde atat de usor?! :-)
irecuperabil si inconstient.
Da,da...Mai ales acum cand mai are o saptamana pana revine,in loc sa aiba alta atitudine,el bate un chelner pe la 5 dimineata pentru ca nu i-a achitat nota...
Asta e salvatorul nationalei...
PSV 10-0 Feynoord
De ce am impresia ca vom vedea peste 2-3 zile ultrasii lui Feyenoord devastand masinile tuturor jucatorilor si stadionul ?