FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1526527528529530689»
razvan2827.10.2010 19:36

Stai linistit ca stia cine e , Mutu joaca de mult timp in Italia.

Nu l-am suportat si nu o sa-l suport pe Mutu , dar daca kosovaru ala l-a facut tigan i-a facut foarte bine.Cat timp o sa ne mai lasam calcati in picioare de un popor de hoti si de scarbosi precum italienii ? Suntem prosti ca nu persecutam si noi italienii din Romania..

john_8627.10.2010 20:48

Nu l-am suportat si nu o sa-l suport pe Mutu , dar daca kosovaru ala l-a facut tigan i-a facut foarte bine.Cat timp o sa ne mai lasam calcati in picioare de un popor de hoti si de scarbosi precum italienii ? Suntem prosti ca nu persecutam si noi italienii din Romania..

Pai de ce sa persecuti italienii cand te injura un kosovar?

danimarcu27.10.2010 20:56

Doamne,cand va vad cum inghititi tot ce va baga presa pe gat,ma gandesc ca va meritati soarta!Voi meritati o echipa condusa de Gigi,o tara condusa de mafioti,meritati sa fiti sub un papuc sau altul toata viata!

Mai intreb o data:de unde stiti voi ca asta e adevaratul motiv al actiunii lui Mutu?Pt ca asa a anuntat Mutu?Sau pt ca asa a zis Giovani?

Astristul28.10.2010 09:05

Suntem pe forumul Stelei si discutam problemele unui droggy care cand vine la nationala il doare-n p*la de tot! Mai bine discutati despre Steaua!

razvan2828.10.2010 12:11
Doamne,cand va vad cum inghititi tot ce va baga presa pe gat,ma gandesc ca va meritati soarta!Voi meritati o echipa condusa de Gigi,o tara condusa de mafioti,meritati sa fiti sub un papuc sau altul toata viata!

Mai intreb o data:de unde stiti voi ca asta e adevaratul motiv al actiunii lui Mutu?Pt ca asa a anuntat Mutu?Sau pt ca asa a zis Giovani?

De unde stii ca nu a fost asa ? Noi romanii suntem foarte dezavantajati in Italia si nu cred eu ca kosovaru ala nu a zis chiar nimic.Sincer nu ma intereseaza incidentul din partea mea sa il bage pe Mutu la puscarie.

Meritam o echipa condusa de Gigi ? Prietene nu stiu daca ai mai vazut posturile mele dar eu in nici un post nu am zis ceva de bine de oier..

bogdinho'29.10.2010 14:14
Asta ca l-a injurat e o inventie a presei impreuna cu fratii imresari Scuipici. Ce te face sa crezi ca ospatarul il stia pe Mutu, sau ca stia ca e fotbalist, sau ca stia la cine joaca, sau ca mai stia si de ce nationalitate e.

In primul rand , imi rectific greseala , imi cer scuze , nu stiam ca e kosovar , am aflat mai tarziu acest lucru...

In al doilea rand sa fim seriosi , cum sa nu il stii pe cel mai mediatizat fotbalist al echipei Fiorentina ! Orasul din care face parte echipa si unde lucreaza kosovarul este Florenta . Nu avea cum sa nu stie cine e Mutu , pana la urma toata " Cizma " il cunoaste pe !

Repet , nici eu nu il am pe Mutu la inima insa , cert e ca atunci cand esti provocat ripostezi...nu poti sa spui ca te-a lovit cineva fara motiv , mi se pare absurd !

rezistenta_ultras29.10.2010 15:30

Etapa a 14 programează două dintre cele mai asteptate meciuri al sezonului: CFR Cluj-Dinamo si Rapid-Steaua. Derby-ul bucurestean este programat luni si va fi transmis de Digi Sport de la ora 20:30.

bogdinho'29.10.2010 15:39
Etapa a 14 programează două dintre cele mai asteptate meciuri al sezonului: CFR Cluj-Dinamo si Rapid-Steaua. Derby-ul bucurestean este programat luni si va fi transmis de Digi Sport de la ora 20:30.

Tot in saptamana aia e si Cupa , poate jucam tot cu " tiganii " din Giulesti :))

Alex88pl29.10.2010 17:41

iar luni?ce dobitoci..

blindica29.10.2010 17:51

M-a disperat Liga cu programarile acestea.Rapid-Steaua,pentru suporteri ca mine, e ceva de neratat.Cu 2 luni inainte am planificat sa fiu liber pe weekend-ul 6-7 noiembrie,si ma trezesc ca meciul e pe 8,lunea.

Mitica,televiziunile : niste mizerii !

razvan2829.10.2010 19:00

Le pun asa special ca sa mareasca ratingul televiziunilor.In general televiziunile isi pun programul lor sambata si duminica , dar in acest caz chiar nu inteleg pentru ca Digi Sport e canal TV pentru sport si nu mai baga filme sau emisiuni ci doar sport.Nu cred ca ar prefera cineva Fiorentina - Catania in locul cRapid - Steaua

bogdinho'30.10.2010 07:15

Incredibil cum pot fi " javrele " avantajate de arbitrii ! O data a fost nevoie ca Borcea sa strige : " masacru " si CCA-ul a reperat ordinul...incredibil , la Cristea s-a inventat penalty, Scarlatache trebuia eliminat pentru acel cot aplicat lui Litu , iar in final Trtovac a fost tras clar de tricou in careul lui Dinamo dar, arbitrul a vazut fault in atac , nu se poate asa ceva .

Daca a inceput Dinamo cu magariile , va fi greu sa le mai tina piept cineva :(

Aeee , Aooo MUEEE Dinamo !!!

razvan2830.10.2010 09:20

Ca intotdeauna...MUlE Dinamo !!!

butcher_6930.10.2010 14:35

Masacru in reluare!Iar de la CFR,Traore n-o sa joace cu Dinamo,fiindca a luat ¿rosu? la Galati.

Lays30.10.2010 22:22

Steaua arde si pe voi va intereseaza ce face Dinamo...

Khalid31.10.2010 17:13

Ahahaha, a scapat-o iarasi Gigi... Cica in iarna o sa avem atacant cotat la 5 milioane de euro in lot.

crysty1431.10.2010 17:18

da, Stancu :).

pcsbb31.10.2010 17:44
Ahahaha, a scapat-o iarasi Gigi... Cica in iarna o sa avem atacant cotat la 5 milioane de euro in lot.

Probabil ca ii da Paskany si lui niste cascaval daca il ajuta sa-i creasca cota lui Traore ala. :bananadance:

razvan2831.10.2010 20:07

Traore la Arsenal , Hamburg , Genoa.Sa fim sinceri , e un jucator bun , dar daca era atat de bun incat sa il ia vreunul din aceste cluburi mari dadea si el ceva mai multe goluri.Nu a fost niciodata goalgetterul campionatului si nici macar aproape de a face asta .

Elvis03.11.2010 12:09

Dorinel a castigat unul din cele 2 procese cu giginho, respectiv ala cu prima de instalare, salarii + dobanzi .

Tribunalul Bucuresti a hotarat zilele trecute că oficialii clubului Steaua trebuie să ii platească lui Dorinel Munteanu suma de 270.000 de dolari, această sumă provenind din prima de instalarea a lui "Munti", ca fotbalist, chiriii neplatite pe perioada cat acesta a stat in Bucuresti si prime de joc.

Totodata Munteanu se mai află intr-un alt proces cu oficialii stelisti privind impozitele pe care clubul din Ghencea trebuia să le platească Fiscului german, deoarece Dorinel detine o proprietate si in Germania.

"Este adevarat că am câștigat procesul cu Steaua, dar momentan nu pot spune mai multe. Acum sunt in pregatirea meciului de vineri si multe detalii vă pot da după acest meci. Din cate am inteles cei de la Steaua au dreptul la apel", a declarat Dorinel Munteanu

Elvis03.11.2010 12:29

sau primele 7 + CFR joaca intre ele :

Craiova - Otelul

Timisoara - FC Vaslui

CFR Cluj - Dinamo

Rapid - Steaua

I.N.Money03.11.2010 14:58

EXCLUSIV Leo Strizu, antrenor la Steaua 2

În urma rezultatelor slabe inregistrate la Steaua 2, conducerea clubului roș-albastru a decis inlocuirea antrenorului Adrian Bumbescu cu Leo Strizu.

"Începand de astazi, Leo Strizu se va ocupa din nou de conducerea tehnică a echipei Steaua 2, iar Adrian Bumbescu ii va deveni secund", a declarat, in exclusivitate pentru www.prosport.ro, Narcis Raducan.

Uraaaa, suntem salvati !

Maye03.11.2010 15:12
:))
red&blue_boy03.11.2010 18:05

Strizu iz da best! :)

BAF-kimi03.11.2010 18:38

A fost George Ogararu la Sport.ro la telefon. Si s-a contrat putin cu Banciu pe subiectul bec@li-Steaua. Cam avea dreptate Banciu cand spunea, ca nu intelege cum toti antrenorii si jucatorii se intorc la Steaua cat ciobanul este acolo, cum accepta sa fie umiliti si ca au lipsa de profesionalism.

«1526527528529530689»