Sper sa nu fie adevarat,sper sa fie tot o minciuna din presa...
nu vine el vine Stan.asa am auzit
Ilie Dumitrescu a fost prezentat oficial la Steaua. Tehnicianul a explicat că a primit multe mesaje de la suporteri in care era sfatuit să nu preia conducerea echipei din Ghencea.
"Fac un apel la fani să vină alaturi de mine si de echipă in numar mare la toate meciurile. Eu nu sunt implicat in niciun fel in dialogul in contradictoriu dintre suporteri si Gigi Becali si vreau să le spun că au fost esentiali in meciul cu Craiova, cand la scorul de 1-0 pentru adversari au fost alaturi de echipă si au sustinut-o. Am primit multe mesaje de la suporteri si pro si contra. În multe dintre ele suporterii imi spuneau să nu semnez pentru că voi avea parte de acelasi tratament precum celelalte glorii ale acestui club. Trebuia să mă intalnesc cu ei, chiar mi-au zis să ne intalnim inainte să mă hotarasc pentru că vroiau să mă convingă să nu semnez. Dar eu le-am spus că ne vedem la o cafea, la un suc, după ce semnez. Mie nu imi este frică de situatii de acest gen, de situatii urgente. Am promisiunea domnului Becali care mi-a spus că vrea pace si liniste", a precizat tehnicianul.
Întrebat dacă Steaua poate câștiga titlul fară sustinerea fanilor, Dumitrescu a raspuns: "Va fi greu, practic va fi o misiune imposibilă să câștigam tilul fară fani. Ei dacă vor să mă sustină ii astept la stadion. Am vazut cum i-au scandat numele lui Victor Piturca poate după cateva etape, vor striga si «Ilie Dumitrescu». Dar in primul rand vreau să strige «Banel Nicoliță, Dorel Stoica, Bogdan Stancu, Kapetanos» si ceilalti".
Referitor la comunicatul AISS, in care suporterii stelisti anunță că nu se vor prezenta la meciul cu Victoria Branesti de luni, Ilie Dumitrescu a afirmat că va face totul să umple stadionul in cateva etape prin rezultatele echipei. "Îi inteleg pe fani, eu le-am onorat mereu toate evenimentele si ii respect foarte mult, dar asta e Dorinta lor. Dacă eu atata merit... Eu voi face tot ce imi stă in putință ca prin rezultatele echipei si prin promisiunea domnului Becali, să avem in cateva etape din nou stadionul plin. Nu sper in miracole să avem un stadion plin la meciul cu Branesti", a precizat Ilie Dumitrescu.
prosport