FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1496497498499500689»
EVELIN11.08.2010 09:30

Mai este o persoana cu care discut, activeaza la un alt club. Nu este corect sa spun numele acelei persoane pana nu accepta. Face parte din gloriile Stelei. Domnul presedinte Duckadam va prezenta noul antrenor la club, asa cum vor ei. Suporterii trebuie sa incurajeze echipa si sa-i sustina pe Ilie si pe Duckadam" , a spus Gigi Becali la prezentarea lui Duckadam la Steaua.

Astristul11.08.2010 09:36
"Vreau sa-mi cer scuze tuturor suporterilor care iubesc Steaua.Ii iert pentru toate injuraturile si vreau sa incepem un nou drum!"

Gigi Becali,in direct la sport.ro.

Ei uite ca eu nu pot sa-l iert. VREAU sa incepem un nou drum, dar fara cioban la Steaua!

EVELIN11.08.2010 09:39

La cine credeti ca se referea ciobanul cand a zis ca mai aduce o fosta glorie care activeaza la un club Ilie Stan poate?

AG11.08.2010 09:46

" Lucrurile mari nu se fac decat cu mari sacrificii. Nu pot fi iubit. Nu-l iubeati pe Ceausescu, dar incurajati echipa. "

asta s'a gasit sa vorbeasca de ceausescu ?? ciobane, in viata ta nu o sa fii nici 1% stelist din cat a fost ceausescu ..

red&blue_boy11.08.2010 09:46

Nu ma incanta venirea lui Duckadam ca presedinte,nu stiu,nu mi se pare potrivit pentru asta,plus ca nu prezinta nici incredere,stiind relatia sa cu ciobanul...

Ei uite ca eu nu pot sa-l iert. VREAU sa incepem un nou drum, dar fara cioban la Steaua!

La fel si eu...

dee11.08.2010 09:58
Mai este o persoana cu care discut, activeaza la un alt club. Nu este corect sa spun numele acelei persoane pana nu accepta. Face parte din gloriile Stelei. Domnul presedinte Duckadam va prezenta noul antrenor la club, asa cum vor ei. Suporterii trebuie sa incurajeze echipa si sa-i sustina pe Ilie si pe Duckadam" , a spus Gigi Becali la prezentarea lui Duckadam la Steaua.

tind sa cred ca se refera la Miodrag Belodedici.

Bogdan11.08.2010 09:59

Belo l-a refuzat!

AG11.08.2010 10:01

nu se manjeste belo pentru unul ca asta

red&blue_boy11.08.2010 10:03
nu se manjeste belo pentru unul ca asta

Sper sa ramana pe pozitie,sa nu se compromita si el...

Bogdan11.08.2010 10:20

si, marele talent: Edi Iordanescu este noul secund al Stelei!

red&blue_boy11.08.2010 10:23

WTF ?...E clar,suntem pe drumul cel bun...

Astristul11.08.2010 10:33

Ohooo, deja o luam la vale. Sunt curios care e "surpriza" de care vorbea?! :hmmm:

Dumitru Dumitriu este noul sef de la Academia Stelei.

EVELIN11.08.2010 10:44
tind sa cred ca se refera la Miodrag Belodedici.

de Belo a zis.e altcineva

DelPiero1011.08.2010 10:53

Deci...Ilie Dumitrescu antrenor(cu tot respectul pentru ce-a fost ca fotbalist si pt ca e totusi un stelist adevarat,nu a avut nici o performanta notabila ca antrenor),EDI Iordanescu secund(fiul lui nea Cascheta,de care n-a auzit nici pulea pana akm),Helmuth Duckadam(presedintele filialei PNG acum cativa ani,asta spune totul) si,marea achizitie,nea Titi,un antrenor modern,perspicace,foarte inteligent,senzational orator,zburdand a tinerete,tocmai potrivit pentru a fi boss-ul unor micuti care nu vor invata niciodata cu ce se mananca fotbalul adevarat,occidental.Evrika!Asta e un cosmar,sincer.Sa aduca naibii cineva luneta aia.

cristian01411.08.2010 10:56

Penibil, absolut penibil discursul asta al lui Dumitrescu.

EVELIN11.08.2010 11:00
Deci...Ilie Dumitrescu antrenor(cu tot respectul pentru ce-a fost ca fotbalist si pt ca e totusi un stelist adevarat,nu a avut nici o performanta notabila ca antrenor),EDI Iordanescu secund(fiul lui nea Cascheta,de care n-a auzit nici pulea pana akm),Helmuth Duckadam(presedintele filialei PNG acum cativa ani,asta spune totul) si,marea achizitie,nea Titi,un antrenor modern,perspicace,foarte inteligent,senzational orator,zburdand a tinerete,tocmai potrivit pentru a fi boss-ul unor micuti care nu vor invata niciodata cu ce se mananca fotbalul adevarat,occidental.Evrika!Asta e un cosmar,sincer.Sa aduca naibii cineva luneta aia.

avem un staff de 5 stele :thumbdown:

clausblaus11.08.2010 11:35

Se vehiculeaza numele lui Tica Danilescu,daca ar fi sa ne luam dupa mincinosii de la gsp.

Astristul11.08.2010 11:39
Se vehiculeaza numele lui Tica Danilescu,daca ar fi sa ne luam dupa mincinosii de la gsp.

Asta chiar ca ar fi bomboana de pe coliva Stelei! :|

red&blue_boy11.08.2010 11:54

Sper sa nu fie adevarat,sper sa fie tot o minciuna din presa...

EVELIN11.08.2010 13:03
Sper sa nu fie adevarat,sper sa fie tot o minciuna din presa...

nu vine el vine Stan.asa am auzit

Ilie Dumitrescu a fost prezentat oficial la Steaua. Tehnicianul a explicat că a primit multe mesaje de la suporteri in care era sfatuit să nu preia conducerea echipei din Ghencea.

"Fac un apel la fani să vină alaturi de mine si de echipă in numar mare la toate meciurile. Eu nu sunt implicat in niciun fel in dialogul in contradictoriu dintre suporteri si Gigi Becali si vreau să le spun că au fost esentiali in meciul cu Craiova, cand la scorul de 1-0 pentru adversari au fost alaturi de echipă si au sustinut-o. Am primit multe mesaje de la suporteri si pro si contra. În multe dintre ele suporterii imi spuneau să nu semnez pentru că voi avea parte de acelasi tratament precum celelalte glorii ale acestui club. Trebuia să mă intalnesc cu ei, chiar mi-au zis să ne intalnim inainte să mă hotarasc pentru că vroiau să mă convingă să nu semnez. Dar eu le-am spus că ne vedem la o cafea, la un suc, după ce semnez. Mie nu imi este frică de situatii de acest gen, de situatii urgente. Am promisiunea domnului Becali care mi-a spus că vrea pace si liniste", a precizat tehnicianul.

Întrebat dacă Steaua poate câștiga titlul fară sustinerea fanilor, Dumitrescu a raspuns: "Va fi greu, practic va fi o misiune imposibilă să câștigam tilul fară fani. Ei dacă vor să mă sustină ii astept la stadion. Am vazut cum i-au scandat numele lui Victor Piturca poate după cateva etape, vor striga si «Ilie Dumitrescu». Dar in primul rand vreau să strige «Banel Nicoliță, Dorel Stoica, Bogdan Stancu, Kapetanos» si ceilalti".

Referitor la comunicatul AISS, in care suporterii stelisti anunță că nu se vor prezenta la meciul cu Victoria Branesti de luni, Ilie Dumitrescu a afirmat că va face totul să umple stadionul in cateva etape prin rezultatele echipei. "Îi inteleg pe fani, eu le-am onorat mereu toate evenimentele si ii respect foarte mult, dar asta e Dorinta lor. Dacă eu atata merit... Eu voi face tot ce imi stă in putință ca prin rezultatele echipei si prin promisiunea domnului Becali, să avem in cateva etape din nou stadionul plin. Nu sper in miracole să avem un stadion plin la meciul cu Branesti", a precizat Ilie Dumitrescu.

prosport

danimarcu11.08.2010 13:06
nu vine el vine Stan.asa am auzit

Deci continua manevra cu ofertarea unor antrenori/jucatori inaintea meciului direct...

CloseGigi11.08.2010 13:46

nu il iarta nimeni

geedorah11.08.2010 13:51
Deci continua manevra cu ofertarea unor antrenori/jucatori inaintea meciului direct...

Vrea sa debuteze Iie cu dreptul.

Cat despre staff, partea nasoala e urmatoarea: Oricat ar jigni si umili Gigi fostele glorii si toti antrenorii care i-a avut, intotdeauna se vor gasi altii sa le ia locul cu gandul la preamarire. Nu neaparat glorii, dar antrenori de orice fel, chiar si straini.Steaua atrage ca un magnet, nu conteaza ca e ala acolo, ei viseaza la succes cu cea mai galonata echipa. Tare mi-ar placea ca la meciul asta sa fie mai putini suporteri decat in meciul cu Twente. Desi pentru Ilie mi-ar parea oarecum rau...

Astristul11.08.2010 16:59

Victor Piturca si Ladislau Boloni la GSP TV:

http://bit.ly/bLU2pI

http://bit.ly/9Z1Jfm

http://bit.ly/bgFc4G

http://bit.ly/coOwON

http://bit.ly/cAtaBb

Uitati-va la toate pentru ca ambii spun niste adevaruri pe care gigistii refuza sa le accepte!

Belodedici:

"Nu ma intereseaza propunerea Stelei!"

Fostul international Miodrag Belodedici a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca i-a fost propusa functia de director sportiv la Steaua dar a refuzat-o pentru ca doreste sa-si continue activitatea in cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

"Mi-au facut o propunere dar nu ma intereseaza. Eu sunt angajatul FRF, chiar si acum sunt la un turneu de juniori in Macedonia. Nu ma intereseaza sa plec de la FRF, exista un proiect aici in care sunt implicat", a spus Belodedici.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca ii va propune lui Miodrag Belodedici functia de director sportiv al gruparii "ros-albastre" dupa ce l-a numit pe Helmuth Duckadam presedintele clubului si pe Ilie Dumitrescu manager general.

Sursa: Mediafax

In sfarsit o veste buna pe ziua de azi! :)

EVELIN11.08.2010 18:50
Victor Piturca si Ladislau Boloni la GSP TV:

http://bit.ly/bLU2pI

http://bit.ly/9Z1Jfm

http://bit.ly/bgFc4G

http://bit.ly/coOwON

http://bit.ly/cAtaBb

Uitati-va la toate pentru ca ambii spun niste adevaruri pe care gigistii refuza sa le accepte!

Belodedici:

"Nu ma intereseaza propunerea Stelei!"

Sursa: Mediafax

In sfarsit o veste buna pe ziua de azi! :)

S-a grabit Gigi? Dan Petrescu amenință cu demisia! VEZI DE CE!

Dan Petrescu a anuntat că se gandeste serios să plece de la Kuban Krasnodar din cauza fanilor.

Cu toate că echipa sa face spectacol in Liga a 2-a rusă si a obtinut in ultima perioadă cinci succese in tot atatea etape, fanii nu sunt deloc de partea "Bursucului" si a echipei. Fanii vin la meciuri doar pentru a fluiera jocul echipei in loc să o sustina iar acest lucru il scoate din minti pe tehnicianul roman.

"Lumea de aici uită că avem cinci victorii la rand! Avem cinci victorii la rand si publicul nu ne ajută deloc! Sunt foarte dezamagit de atitudinea publicului, este o problemă foarte mare. Am câștigat cinci meciuri la rand, ce ar trebui să facem?! Suntem Real Madrid?! La finalul meciului lumea poate să ne fluiere, dar nu in timpul meciului! Atitudinea publicului mă face să mă gandesc dacă mai raman aici! E posibil să plec!", a spus Petrescu, conform www.onlinesport.ro.

Echipa "Bursucului" este pe primul loc in Liga a doua rusa după 22 de etape disputate, si a acumulat 46 de puncte - cu cinci puncte mai mult decat ocupanta locului doi, Nizhny Novgorod. Urmatorul meci al rusilor va fi pe teren propriu, contra celor de la SKA Khabarovsk.

prosport

«1496497498499500689»