Fratilor aveti dreptate cand spuneti ce ne dorim,un club curat etc...Dar sincer cred ca uni dintre noi incep sa se sature de razboiul asta adica sa fim seriosi cand va pleca becaliotul va fi o zi de sarbatoare in istoria Stelei deacord,dar ce facem pana atunci?si nu nu sunt un suporter de rezultat ...dar noi defapt aicea nu facem altceva decat sa ne batem intre noi nu vedeti ca uni sunt de o parere si alti de alta parere?in timp ce echipa ca CFR,Dinamo si alte echipe castiga campionate...Aveti dreptate sa nu vreti sa traim in genunchi dar va intreb,peste 50 de ani cand poate multi din noi nu vor mai fi si multi stelisti se vor fi nascut credeti ca va intreba cineva cine a fost patron la Steaua cand am atins o semifinala UEFA? sau cine a fost patron cand am jucat de trei ori la rand in UCL...eu nu ii iau apararea ciobanului stiu ca de asta o sa ma acuzati dar spun lucrurilor pe nume ... ar trebui sa faca cineva un act cu ciobanul de genul suporteri se intorc la stadion si incurajeaza echipa si in cazul in care ciobanul mai face vreo tampenie de genul critica jucatori sau tot ce nu ne-a convenit vreodata sa il oblige sa doneze o suma de bani la club si apoi sa plece lasand suporteri la conducere sau pe cineva,cred ca am fi toti multumiti in acest fel oricate greseli ar fi facut el in trecut...