Nu vine Bursucul in Ghencea. Totusi, sunt contrariat de faptul ca aia il huiduie cand echipa lor e pe primul loc la o distanta destul de buna de locul 2. ![]()
Nu vine Bursucul in Ghencea. Totusi, sunt contrariat de faptul ca aia il huiduie cand echipa lor e pe primul loc la o distanta destul de buna de locul 2. ![]()
Victor Piturcă a declarat la "Contraatac", de la GSP TV, că a avut discutii cu Gigi Becali, care ar fi dorit să-l readucă la echipa insa nu l-a mai sunat a doua zi. Piturcă spune că ar fi avut aceleasi conditii dacă ar fi fost să se intoarca
"Eu am vrut să lamuresc niste chestii. Am ramas putin surprins că loti Boloni a reusit intr-un fel să convingă mass-media de ce voiam eu să realizez la Steaua. Chiar dacă am stat in jur de o oră si jumatate cu presa de vorba nu s-a inteles foarte bine si nu s-a inteles nici care erau datele contractuale.
Proiectul meu era pe 3 ani, un proiect in care eu eram factorul principal, eu conduceam clubul 3 ani, fară nici o implicare, cu staff-ul meu, cu cel administrativ.
Cind semnam actele, domnul Ienei devenea presedintele si cu el, noi, timp de 3 ani de zile conduceam acest club. Să se inteleagă foarte bine lucrul asta.
gsp TV
Ciobanul iar deschide gura pe la TV:
Amenintare. Tehnicianul lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu , a ajuns la a cincea victorie consecutiva cu formatia din Liga a doua rusa, insa ia in calcul demisia, nemultumit de atitudinea fanilor. "Avem cinci victorii, insa publicul nu ne ajuta deloc si sunt foarte dezamagit de atitudinea fanilor. Ne fluiera in timpul meciului, dar ce, suntem Real Madrid?! Atitudinea fanilor ma face sa ma gandesc daca mai continuu. E posibil sa plec!", a spus "Bursucul".
Se pare ca pana la urma ciobanu si-a batut joc si de Piturca; n-a putut sa se abtina. Daca era om ii spunea ca nu-l mai vrea si gata. Se pare ca s-a dus sa-l convinga intentionat ca sa-si bata joc a doua zi de el. Si declaratiile lui care l-au enervat pe Piturca sunt sigur ca le-a facut cu acelasi scop. Probabil nu i-a placut ca echipa a castigat chinuit cu u Cluj si Craiova iar egalul cu Brasov a pus capac. Sunt sigur ca a facut-o intentionat si premeditat. Este un om de joasa speta care nu are ce cauta in conducerea unui club asa cum e Steaua.
CIOBANE MARS AFARA !!!
Daca era om ii spunea ca nu-l mai vrea si gata. Se pare ca s-a dus sa-l convinga intentionat ca sa-si bata joc a doua zi de el.
Piturca a explicat foarte clar nu s-a ajuns in seara respectiva la nicio intelegere si ca urma sa se mai discute. Nu o sa reuseasca niciodata jegul sa isi bata joc de Piturca.
haha, arbitrul de la turcia Romania o sa fluiere in Ghencea la meciul cu grasshoppers
Poate ca o sa se "revanseze", mai stii? ![]()
noroc ca a fost meci amical cel cu turcia, altfel era linsat. Si asa cred ca o sa-si ia o portie de injuraturi.
Dezvaluirile unui fost jucator al Stelei: "Gigi a vrut să scape de Piturcă! Devenise incomod.": http://bit.ly/8Xh3gu
Cum l-a umilit Piti pe Gigi: "Cand l-am intrebat ce facem cu rudele mele de la club mi-a raspuns: Zboară imediat!": http://bit.ly/c43RS9
Becali n-a dat niciun ban! Piturcă le-a platit salariile colaboratorilor sai!: http://bit.ly/aIUz72
Oieru e si genul de om care crede ca rudele sale sunt bune la toate , ca indiferent oriunde ar fi angajate sunt bune de lucrat.Stiu ca la un moment dat ciobanu spunea de Argaseala ca e cel mai bun la regulamente din tara , ca e un manager desavarsit ![]()
Oieru e si genul de om care crede ca rudele sale sunt bune la toate , ca indiferent oriunde ar fi angajate sunt bune de lucrat.Stiu ca la un moment dat ciobanu spunea de Argaseala ca e cel mai bun la regulamente din tara , ca e un manager desavarsit![]()
taranul tot taran ramane, crede ca orice om e bun la toate
FC Steaua a pus in vanzare, de vineri, bilete pentru partida din play-off-ul Ligii Europa, in compania formatiei elvetiene Grasshopper Zurich, pretul acestora fiind intre 10 si 75 de lei, informează site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.
La peluze, un bilet pentru meciul cu Grasshopper costă 10 lei, la tribuna a II-a - 15 lei, la tribuna I - 20 de lei, la tribuna 0 - 40 de lei iar la fotolii - 75 de lei.
Biletele s-au pus in vanzare de vineri, programul caselor de bilete fiind urmatorul: vineri - 12.00 - 18.00, sambată - 10.00 - 16.00, duminică - inchis, luni - 10.00 - 16.00, marti, miercuri - 12.00 - 18.00, joi - casele de bilete se deschid la ora 10.00.
Vineri, sambata si luni, abonatii FC Steaua au locul de pe abonament rezervat si beneficiază de o reducere de 25 la sută din pretul biletului.
O persoană poate achizitiona maxim patru bilete
Primul meci al dublei manse dintre Steaua si Grasshopper Zurich, din play-off-ul Ligii Europa, se va disputa la 19 august, la Bucuresti. Returul este programat la 26 august, la Zurich.
Daca ne elimina Grassohopper nu-l vad bine pe Ilie...
In mod normal ar trebui sa trecem de ei , nu sunt vreun Basel sau Zurich sa fie chiar atat de buni...daca stai sa te uiti asa chiar sunt o echipa modesta.
In mod normal ar trebui sa trecem de ei , nu sunt vreun Basel sau Zurich sa fie chiar atat de buni...daca stai sa te uiti asa chiar sunt o echipa modesta.
Asa ar trebui,dar cine stie...Normal,Grasshoppers nu mai sunt ce erau cu ani in urma ,cand dominau fotbalul elvetian...
Baieti, sezonul trecut nu am reusit sa invingem o echipa din Moldova. Eu zic ca vom avea un meci foarte, foarte greu. Dar poate ca e mai bine sa ramanem acasa.
Oieru e si genul de om care crede ca rudele sale sunt bune la toate , ca indiferent oriunde ar fi angajate sunt bune de lucrat.Stiu ca la un moment dat ciobanu spunea de Argaseala ca e cel mai bun la regulamente din tara , ca e un manager desavarsit![]()
A zis la misto.Oierul stie ca Steaua s-a dus de cand a plecat MM Stoica.Lui insa nu ii pasa de Steaua.E intr-o criza atat de mare de bani acum,incat incearca sa para vanjos doar pt ca e patronul Stelei.Steaua e ultima lui jucarie,cea mai de pret.D-aia si face ceea ce face.
Peluza Nord l-a asigurat pe antrenor că va renunta la protest si că va fi pe stadion miine, iar "Sudul" urma să decidă aseară dacă aderă la hotarirea colegilor sai
Ilie Dumitrescu poartă negocieri de pace cu suporterii atunci cind nu se află pe teren, cu echipa. Noul antrenor al Stelei a avut discutii cu fanii si joi seara după ce se mai intilnise cu ei si in ziua prezentarii sale oficiale. Le-a explicat incă o dată că e alaturi de ei, că le respectă deciziile si supararea, "dar ar insemna mult pentru mine să mă ajutati la primul meci, să faceti o atmosferă frumoasă".
Fanii din Peluza Nord, prezenti la sedinta cu tehnicianul, i-au zis că sunt de acord si că vor fi pe stadion luni seara Ei aveau programată pentru aseară o intilnire cu cealaltă factiune, Sudul. Ultrasii urmaresc să ajungă la o decizie comuna după ce tot impreună au semnat comunicatul emis miercuri, in care anuntau că refuză să participe la meciul cu Victoria Branesti, ca protest față de comportamentul lui Becali in relatia cu Victor Piturca
Peluza Nord l-a asigurat pe antrenor că va renunta la protest si că va fi pe stadion miine, iar "Sudul" urma să decidă aseară dacă aderă la hotarirea colegilor sai
Nu ca ar conta in mod deosebit, dar care e sursa ?
Nu ca ar conta in mod deosebit, dar care e sursa ?
Sursa este gsp.ro, care a mai venit si cu urmatorul articol: http://stelisti.gsp.ro/stiri/18225/Ilie-a-...am-echipa.htm
Cate minciuni mai pot scrie astia?
Fanii stelisti si-au propus să boicoteze meciul de debut al lui Ilie Dumitrescu, iar demersul gruparilor de suporter pare că va avea succes.
Actiunea "Nimeni la meci" a fost declansată vineri de Peluza Nord, Peluza Sud, AISS si ALSS si se pare că multi din fanii stelisti vor urma indemnul celor patru organizatii.
Dacă la meciul cu Universitatea Craiova din etapa a doua, Ghencea a fost plină-ochi, 25000 de stelisti luand cu asalt stadionul, acum s-au vandut doar 1200 de bilete si sansele ca numarul tichetelor vandute să crească par foarte mici.
"M-a impresionat atmosfera de la meciul cu Craiova, cand 25000 de oameni ii strigau numele lui Piturca Mi-ar placea să aud si numele meu strigat, dar mai important e să le strige numele jucatorilor. Le respect Dorinta, oricare ar fi ea. Însa dacă atata merit eu...", spunea Ilie Dumitrescu in momentul in care a fost prezentat oficial de tehnician al Stelei si se pare ca din pacate pentru el, fanii se vor tine de promisiune.
1200 de bilete s-au vandut pană acum pentru meciul Steaua - Victoria Branesti
Nu se pune in discutie ca ar fi mai bine fara Becali ce trebuie pus in discutie este cine ar da banii in locul lui? Si sunt bani f. multi daca doresti performanta!
Oare cind vor intelege si fanii ca nu-l vor convinge niciodata pe Becali sa plece? Omul a bagat bani multi in club si nu o sa renunte la ei. Nimeni dintre fani nu ar face-o!
Ca atare masurile astea tip nu venim la meci, facem prapad in tribune fac doar ca echipa sa devina din ce in ce mai nesigura.
Becali o sa ramina, Steaua o sa apuna si nimeni nu are de cistigat.
Sincer prefer ca Becalii sa ajunga cel mai bogat patron din fotbal iar Steaua prima echipa din lume decit situatia la care se va ajunge....
Iar Ilie merita si el o primire frumoasa, trebuia ajutat macar pina arata ce poate!
În urma unui filtru efectuat aseară de Politia rutiera Gheorghe Mustață, unul dintre liderii galeriei Stelei din Peluza Nord, a fost prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice.
Pentru fapta comisa el s-a ales cu suspendarea permisului pentru o perioadă de 90 de zile si plata unei amenzi.
"Asta este, intr-adevar am fost la o petrecere la un prieten al meu unde am consumat vreo 3, 400 de grame de whisky. M-a oprit Politia, si-a facut datoria. Mi se ia permisul pe 3 luni de zile. Stagnam, mergem pe picioare si asta este", a declarat Gheorghe Mustață la Realitatea TV.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
LE : dmb, tu esti n1.
Nu se pune in discutie ca ar fi mai bine fara Becali ce trebuie pus in discutie este cine ar da banii in locul lui? Si sunt bani f. multi daca doresti performanta!Oare cind vor intelege si fanii ca nu-l vor convinge niciodata pe Becali sa plece? Omul a bagat bani multi in club si nu o sa renunte la ei. Nimeni dintre fani nu ar face-o!
Ca atare masurile astea tip nu venim la meci, facem prapad in tribune fac doar ca echipa sa devina din ce in ce mai nesigura.
Becali o sa ramina, Steaua o sa apuna si nimeni nu are de cistigat.
Sincer prefer ca Becalii sa ajunga cel mai bogat patron din fotbal iar Steaua prima echipa din lume decit situatia la care se va ajunge....
Iar Ilie merita si el o primire frumoasa, trebuia ajutat macar pina arata ce poate!
La naiba.. nea Gigi si-a scos bani din club. Acum, tine Steaua pentru ca este singura lui afacere ce mai merge. Nu prea mult ca o falimenteaza si pe asta.
Echipa? Care echipa? Piturca a incercat sa creeze o echipa. Stai sa vezi de acum ce o sa fie.
Si sincer, ce-ti doresti? Un club curat, fara Becali, sau performante:cu orice scop trebuie sa luam titlul. EU trebuie sa iau titlul?