Piturcă a fost la un pas să revină la Steaua!
În noaptea de luni spre marti, Becali si Piti batuseră palma pentru a relua colaborarea, insă ieri la prinz patronul nu l-a mai dorit, spre disperarea antrenorului
Patronul a vrut să-i platească antrenorului cu aceeasi monedă: l-a refuzat cind i-a fost lumea mai dragă
Numirea lui Ilie Dumitrescu a fost punctul final al luptelor care au avut loc in Ghencea in ultimele zile. Pină să se ajungă insă la un acord cu fostul mare fotbalist al Stelei, s-au petrecut lucruri extrem de interesante, nedezvaluite de Gigi Becali, dar pe care Gazeta le-a aflat si vi le prezinta
Întilnire nocturnă Gigi-Piti
Luni seara, după ce Iordanescu l-a anuntat pe Becali că "proiectul cu Hagi si cu Ilie Dumitrescu s-a impotmolit", patronul Stelei s-a gindit să-l readucă pe Piti pe banca I-a facut o vizită acasa la vila din Pipera, unde s-a discutat timp de două-trei ore. S-a ajuns la un acord, urmind ca ieri doar să se semneze contractul.
Ieri, Gigi s-a sucit
Ieri insa totul a luat o intorsatură incredibila Gigi Becali a aflat că Piturcă iși sunase deja colaboratorii, pe Florin Marin, pe Costesin, pe Neagoe si pe Boldici, spunindu-le că s-a intors la echipă si că vor conduce antrenamentul din acea zi. În acel moment, Gigi s-a razgindit! "Acum, uite că nu-l mai vreau eu, asa cum mi-a facut si el mie cind erau toate bune si frumoase", a fost reactia lui Becali.
Piti a rabufnit
Piturcă a fost sunat pentru a i se transmite că Gigi a renuntat la ideea de a-l readuce. A fost momentul in care a reactionat extrem de dur: "Cum adica pai azi-noapte de ce am mai negociat atita? Nu batuseram palma? Ce inseamnă asta, asa ceva nu se poate?! Eu trebuia să fiu din nou antrenor, ramasese doar să semnam".
Piti renuntase la garantii!
Cum a fost posibil ca Becali si Piturcă să se pună din nou de acord după ce chiar luni fostul selectioner declara că "m-aș intoarce la Steaua, insă i-aș cere garantii lui Gigi de 100 de milioane de euro"? Piturcă renuntase defintiv la garantiile pe care le solicitase, un teren de 10 hectare in Pipera, plus 5 milioane de euro, in schimb, dorea un contract ferm, parafat inainte de a conduce din nou antrenamentele.
"Ce rost mai are să comentam acum dacă l-am vrut inapoi pe Piturca Noul antrenor e Ilie Dumitrescu si gata"
Gigi Becali
"Eu, din ce stiam, am crezut pină marti dimineata că Gigi si Piti se vor impaca si vor relua colaborarea, dar nu s-a intimplat asa pină la urmă"
Viorel Paunescu
Care au fost cele mai dure acuze ale lui Piti la adresa lui Gigi
"Toată criza in care a ajuns Steaua in ultimii ani a fost cauzată in totalitate de Gigi Becali"
"Există două variante dacă Becali nu realizează că trebuie să lase profesionistii să conducă: ori se alege praful de Steaua, ori va trebui să vandă echipa"
"Gigi nu a fost, nu e si nu va fi niciodată Steaua. El asta nu realizeaza că el doar e la Steaua, nu e el Steaua"
"Caracteristic lui Gigi Becali e să spună timpenii. Ride lumea de el cind apare la televizor, eu, ca amic, cind il vedeam la TV, schimbam postul, că se facea de ris"
"Piti a gresit"
Viorel Paunescu e prieten cu Piturca dar are si un reproș pentru el: "A gresit că n-a facut un contract clar cu Becali. Dar aducerea lui Piti a fost prima tentativă din Romania de a implementa un plan clar, o strategie. Pacat că nu a fost o colaborare de lungă durata asa cum s-a dorit".
Ienei e trist
Emeric Ienei era pregatit să devină presedinte al Stelei, dar s-a trezit că suferă pentru clubul lui de suflet: "sunt mihnit de ceea ce se intimplă acum in Ghencea. Piturcă adusese jucatori care puteau creste in urmatorii doi ani, dar a inceput o nebunie. Echipa va stagna din punctul de vedere al rezultatelor!".
Liță n-are incredere
Ilie Dumitrescu nu-l convinge pe Liță Dumitru. Fostul mijlocaș al Stelei e sceptic: "Nu cred in proiectul Stelei cu Ilie Dumitrescu antrenor! Există prea multe antecedente legate de această echipă in ultimii cinci ani ca să mai am incredere! Dacă Ilie nu va avea rezultate, va pleca!".
Inbox
- Rivalele se bucură de plecarea lui Piturca "Steaua e mai slabă fară el!", crede dinamovistul Marius Niculae.
- Ienei critică: "Mi se pare un gest de supunere din partea lui Ilie Dumitrescu să accepte să lucreze gratis la Steaua".
- Lacatuș il avertizează pe Ilie Dumitrescu: "Nimeni nu-i va pune leucoplast la gură lui Gigi Becali".
Daca e adevarat, sper sa moara ciobanul.