FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1494495496497498689»
red&blue_boy10.08.2010 04:25

Nu cred ca e adevarat.Oricum,sper ca Hagi sa isi dea seama de situatie si sa isi vada de treaba,sa nu se mai incurce cu ciobanul...

Bogdan10.08.2010 07:27
:chair: Am spus ca nu sunt pro Jiji....dar Steaua are nevoie de suporteri care sa sustina echipa ....nu de injuraturi cum fac mare majoritate a "suporterilor"

De ce? Ti s-a demonstrat ca se poate instala un mediu propice performantei la club? Ti s-a demonstrat ca exista stabilitate acolo?

aklik10.08.2010 07:28
M-am saturat de Becali asta ,oare anu asta ne batem si noi la titlu? Credeam ca odata cu venirea lui Piturca avem si noi sanse mari sa ne batem la campionat,dupa cum decurce treaba cred ca iar ne umilesc rivalele anu acesta si asta doare cel mai mult .Imi e dor de Steaua , ce trebuie sa facem sa revenim la normal ? Cred ca daca vine alt antrenor no sa mai joace tika-taka o sa vina cu alta mentalitate iarasi cu mingi lungi si iar nu jucam nimic ci pur si simplu bubuim mingea , aiurea , macar daca vine un antrenor sa lase sa joace asa cum a inceput Piturca ca in timp echipa o sa se omogenizeze si o sa fim pe drumu bun.

:hooray:

amice, tu esti tampit? nu te imflama, este doar o intrebare... nu de alta dar asa imi pari..

in alta oride de idei, daca Hagi se baga in alianta e un masochist si isi merita soarta. A inceput un lucuru bun cu academia si ar trebui sa mearga mai departe cu treaba acolo.. sa stea departe de cioban.

MoWeed10.08.2010 07:32
:chair: Am spus ca nu sunt pro Jiji....dar Steaua are nevoie de suporteri care sa sustina echipa ....nu de injuraturi cum fac mare majoritate a "suporterilor"

De ce sa o sustii? Sa vina cretinul ala din loja si sa strice totul pentru ca nu-si poate tine gura aia a lui spurcata inchisa?

aklik10.08.2010 07:45

Iordanescu vorbeste la Sport.ro, se pare ca vorbeste la trecut despre tot ce uram sa se faca: " Urma sa semnam un contract, urma sa facem si sa dregem.. bla bla bla" " in momentul de fata asa cum vad eu lucrurile se pare ca nu mai este nevoie" asta a zis acum un minut.

LE: Se pare ca Hagi a refuzat!!! Dupa parerea mea este un lucru destept ce a facut Hagi!

Daniel-Ionut10.08.2010 07:58
Iordanescu vorbeste la Sport.ro, se pare ca vorbeste la trecut despre tot ce uram sa se faca: " Urma sa semnam un contract, urma sa facem si sa dregem.. bla bla bla" " in momentul de fata asa cum vad eu lucrurile se pare ca nu mai este nevoie" asta a zis acum un minut.

LE: Se pare ca Hagi a refuzat!!! Dupa parerea mea este un lucru destept ce a facut Hagi!

Sau se intoarce Piturca :)

aklik10.08.2010 08:04

hmm.. cred eu ca putin probabil.. este mult prea orgolios..

Radu1810.08.2010 08:24

Sunt ceva zvonuri...cica Piturca s-ar intoarce! :confused:

Astristul10.08.2010 08:27

Investitor surpriza in Ghencea: http://bit.ly/dsI2Te

Acelasi care a falimentat echipa Prefab Modelul. In articol scrie ca vrea sa investeasca la Steaua, dar va traduc eu ce scrie acolo cu adevarat: omul vrea sa spele bani la Steaua! ;)

Amintiri din comunism: Ghencea in uniformă: http://bit.ly/cIokBy

Becali vrea sa aduca militari in tribune ca sa-i linisteasca pe fani. Omul e nebun!

Sau se intoarce Piturca

Sper sa fie doar o gluma! :|

aklik10.08.2010 08:31
Investitor surpriza in Ghencea: http://bit.ly/dsI2Te

Acelasi care a falimentat echipa Prefab Modelul. In articol scrie ca vrea sa investeasca la Steaua, dar va traduc eu ce scrie acolo cu adevarat: omul vrea sa spele bani la Steaua! ;)

Amintiri din comunism: Ghencea in uniformă: http://bit.ly/cIokBy

Becali vrea sa aduca militari in tribune ca sa-i linisteasca pe fani. Omul e nebun!

Sper sa fie doar o gluma! :|

:)) aia cu soldatii este doar o aberatie a curvelor din massmedia romaneasca. MAPN se vaita ca un au suficienti soldati... de unde sa dea 3000 pentru cioban.. aberatii..

Georgik_Steaua10.08.2010 09:23

Daca vine Hagi iar ne inchide gura ciobanul. Eu unul nu pot sa il injur pe Rege, voi sustine echipa si atata tot ...

Cea mai buna solutie ar fi revenirea lui Piturca si ciobanul sa semneze o garantie pana la urma, nush dar ceva imi spune ca Piti o sa se intoarca ...

red&blue_boy10.08.2010 09:49

Cine stie,dar eu nu cred.Ca sa faca asta,ar trebui ca ciobanul sa se umileasca putin in fata lui...

Astristul10.08.2010 10:00

Titi Dumitriu vrea sa fie antrenor-carpa la Steaua!

Titi Dumitriu este gata sa preia Steaua dupa plecarea lui Victor Piturca! Titi ii promite lui Becali ca poate sa faca orice ii trece prin cap daca il va pune antrenor.

"Daca voi primi oferta de la Steaua o voi accepta, bineinteles, nu sunt mecanic de locomotiva, sunt antrenor. Nu as cere nici o garantie ca sa vin la Steaua, ar fi o onoare si o placere. Poate sa vorbeasca, poate sa stea pe marginea masinii, ce treaba am eu? Jucatorii sa accepte chiar daca ii jigneste, ca nu o zice cu rautate, vrea sa ii motiveze", a spus Titi Dumitriu la sportro.

Atacat violent de Piturca, Dumitriu i-a raspuns fostului antrenor, spunand ca acesta nu este atat de valoros precum se crede.

"Daca voiam sa lucrez la Steaua, ma duceam la Gigi acasa, nu cerseam pe la club cum crede el. Dati-i lui Piturca o echipa de Liga a III-a sa vedem daca ia campionatul", a adaugat Dumitriu.

Sursa: OnlineSport

iNsTiGaToR10.08.2010 10:24
O să aduc mii de elevi, studenti

O sa intru gratuit pe stadion :))

RobYnho10.08.2010 10:27

De minori nu zice nimic, ma.

RobYnho10.08.2010 10:31
Daca vine Hagi iar ne inchide gura ciobanul. Eu unul nu pot sa il injur pe Rege, voi sustine echipa si atata tot ...

Gheorghe Hagi a spus «Nu» posibilității de a reveni la Steaua, ca antrenor. "Regele" a declarat public, in cadrul unei conferinte de presa că vrea să-și continue activitatea la Constanta, unde se ocupă de Viitorul Constanta si de Academia sa de fotbal.

"Îmi voi continua activitatea aici. Poate de afară par lucrurile destul de simple, dar pentru mine nu sunt simple. În ultimii doi ani am facut muncă administrativă si muncă tehnica Știti că imi place ca atunci cind incep un lucru să mă dedic.

Dorinta mea e să continuu aici, cind incep ceva, imi place să mă tin de treaba Mai avem un an important in care trebuie să facem lucruri importante. Nu mă misc de aici in momentul de față. Asta nu are nici o legatură cu echipa cu care ar fi trebuit să lucrez, plus că Steaua e ceva aparte pentru mine. E o provocare pentru oricine. sunt momente in viață cind trebuie să iei niste decizii.

Mi-ar placea ca intr-o bună zi să mă intorc acolo unde-mi place, poti fi cel mai bun, există persoane. Munca mea ramine aici, la Constanta, cu Viitorul si cu Academia", a spus Hagi.

gesepe

danimarcu10.08.2010 10:34

Respect, Gica!

A fost bine-crescut,ca de obicei,nu s-a aruncat in polemici inutile.

Eu cred ca nu venea nici la inceputul verii,daca era chemat.Iar daca venea,sau daca o sa revina,sper sa-i ceara lui Gigi o parte din actiuni...

geedorah10.08.2010 10:59

Daca vine Milut, e clara treaba. Echipa asta nu o sa mai scape niciodata de idioti. Sper ca protovanu ala de Oprea sa nu isi bage coada, sa ramaa cu prietenul lui de sprit departe de echipa asta. Scursurile tarii tot trag spre bulevard.

Georgik_Steaua10.08.2010 12:47

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat declaratiile lui Gheorghe Hagi care a anuntat că nu va reveni ca antrenor al "roș-albastrilor".

"Negociez, discut si nu mai spun nimic. Cum vă spun, stric treburile. Nu mai spun presei si imi fac treburile. Îmi stric treburile mele de prost. Dacă nu vi le spuneam, poate nu le mai stricam. O să fac o conferință de presă cand o să am ceva de anuntat si gata", a spus Gigi Becali.

Sursă: Mediafax

Doamne ce pervers e ciobanul .

radusteaua2310.08.2010 13:49

EXCLUSIV Ilie Dumitrescu e noul antrenor al Stelei! Viitorul antrenor al Stelei mi-a spus "da vin, dar cu un contract de 1 milion de lei vechi ca sa stau pe banca"! Nu va fi angajat ci suntem doar colaboratori. In momentul in care nu avem sanse la locul 1 ne strangem mana si pleaca. Steaua nu este de locul 2" a spus Gigi Becali la gsptv.

danimarcu10.08.2010 13:54
Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat declaratiile lui Gheorghe Hagi care a anuntat că nu va reveni ca antrenor al "roș-albastrilor".

"Negociez, discut si nu mai spun nimic. Cum vă spun, stric treburile. Nu mai spun presei si imi fac treburile. Îmi stric treburile mele de prost. Dacă nu vi le spuneam, poate nu le mai stricam. O să fac o conferință de presă cand o să am ceva de anuntat si gata", a spus Gigi Becali.

Sursă: Mediafax

Doamne ce pervers e ciobanul .

Deja vorbeste de o ora la gsptv... :finger:

Astristul10.08.2010 14:18

Becali s-a intalnit cu fanii Stelei.

Pentru a doua oara in ultimele zile, Gigi Becali a avut o noua intalnire cu liderii suporterilor. Becali a incercat sa obtina un acord de pace, dupa numirea noului antrenor.

Finantatorul ros-albastrilor s-a intalnit cu liderii Peluza Sud si Peluza Nord pentru a-i anunta ca noul antrenor va fi tot o fosta glorie, in timp ce presedinte va fi un alt fost mare jcator al Stelei.

Discutiile au fost extrem de aprinse, iar Becali le-a reprosat la un moment dat ca i s-a cerut sa nu mai dea nici o declaratie, pentru a nu mai fi injurat.

"Eu comand muzica, eu joc" - le-a spus Becali suporterilor, dupa care le-a promis ca nu va mai face declaratii despre ei sau despre jucatori.

Fanii nu au luat inca o decizie privind la modul in care se vor desfasura la meciul cu Victoria Branesti, urmand sa aiba o noua sedinta in zilele urmatoare.

Sursa: OnlineSport

O noua tentativa de a pune batista pe tambal . :|

Pe langa asta, se pare ca noul antrenor va fi Ilie Dumitrescu.

bijoux_bz10.08.2010 14:27

Mai bine ramanea Pedrazzini. N-am nimic cu Ilie, e stelist 100% dar ca antrenor n-am incredere in ce a demonstrat pana acum. Se vede clar ca este inca o mutare disperata a ciobanului pentru a-i mai amagi putin pe suporteri. In alte conditii nici nu s-ar fi uitat la Ilie. Sunt curios cat o sa mai tina... La un moment dat o sa se certe cu toate gloriile clubului. Ce o sa faca atunci cand il vor refuza toti? N-o sa mai aiba cu ce sa amageasca suporterii si toate gloriile clubului vor fi plecat deja de la club dupa o inevitabila cearta cu ciobanul. Atunci va fi adevarata revolutie in Ghencea. Atunci vor protesta toti , nu numai anumite grupuri. Sper din tot sufletul ca acest moment sa vina cat mai repede !

radusteaua2310.08.2010 14:28

nu cred in acesta intalnire mai ales in Sursa: OnlineSport

clausblaus10.08.2010 14:59

Traiam cu impresia ca Ilie Dumitrescu este facut din alt aluat,o persoana eleganta cu vocabular,ce parea ca stie pe ce lume traieste.

Sa ma fi inselat?Posibil!

Intri in troaca Ilie si vei fi mancat de porc!!!

«1494495496497498689»