FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1493494495496497689»
red&blue_boy09.08.2010 08:55
din punctul meu de vedere e clar: ne-am lins pe bot de titlu si anul asta !

Parca asta mai conteaza...

Oricum Hagi nu vine,cel putin sper sa nu vina,nu l-a umilit destul ciobanul in 2007?

lingaii care au spus ca venirea lui Piturca il va face pe cioban sa taca, ce mai au acum de spus.. ???

Normal ca nu zic nimic.Si isi facusera atatea sperante la titlu! :)

radusteaua2309.08.2010 08:57

"Vom face o intrunire cu cei de la Peluza Sud ca să vedem ce decizie vom lua. Domnul Piturcă a afirmat că banii erau garantei pentru linistea echipei. Ne pare rau, că totul mergea bine la Steaua. Vom anunta printr-un comunicat ce decizie vom lua impreună cu suporterii", a declarat Mustață.

Sintem in urmă cu performanta. Acum depinde cine vine. Depinde de conditii. Noi nu putem să propunem un antrenor, trebuie să vorbim cu toti suporterii", a incheiat Mustață.

cristian01409.08.2010 09:29

Daca Piturca iese acum la 2 in conferinta de presa si confirma ca a dat 2 milioane de euro pentru echipa, 1,2 pentru 3 transferuri si inca 800 de mii pentru jucatori, atunci ciobanul nu mai are mult. Ori moare de inima rea, facand spumele bine-i cunoscute, ori ajunge la ospiciu. Sper ca Piturca sa dezvaluie cat de mult poate, Hagi sa refuze, alaturi de Dumitrescu si Iordanescu (da, Iordanescu de care isi batea joc ciobanul acum cativa ani, in fel si chip), Ienei sa fi plecat deja si sa ramana el singur cu Strizu si Argaseala.

In alta ordine de idei sper ca Steaua sa rateze anul asta tot, inclusiv participarea in UEFA! De dragul ciobanului, bineinteles..

Alex88pl09.08.2010 09:30

unii inca se gandesc la titluri si performante. incredibil.

aklik09.08.2010 09:49
In alta ordine de idei sper ca Steaua sa rateze anul asta tot, inclusiv participarea in UEFA! De dragul ciobanului, bineinteles..

DA! asta ar fi cea mai mare realizare pentru noi! Mai mult decat atat, prezenta la meciuri ar trebui sa fie cat mai mult inspre 0 astfel ca ciobanul sa ramana cu buzunare goale!!

DelPiero1009.08.2010 11:36
E belita treaba oameni buni ! Cica vine Hagi... din punctul meu de vedere e clar: ne-am lins pe bot de titlu si anul asta !

Titlu?Haha...asta conteaza acum?Sa ma pis pe el de titlu si pe toata Liga 1,cu jet.Sa plece cancerul,ATAT CONTEAZA!Sper sa nu prindem Europa anul asta si prezenta la meciuri sa fie sub zero.Precum IQ-ul ciobanului.

AG09.08.2010 13:08

fiti serios, la Steaua vor veni numai lingai, nici un stelist adevarat nu va mai veni acasa, in Ghencea

The Game09.08.2010 13:53

Mie unul imi place ideea asta cu Hagi,Dumitrescu si Iordanescu la echipa.Nu din motive fotbalistice,dar odata cu aducerea lui Anghel Iordanescu in stafful Steaua se va incerca preluarea Stelei de catre Armata(stiindu-se bine ca Iordanescu face parte din acel grup din care mai fac parte acei generali si ministrul Apararii Gabriel Oprea) si se va mai incerca saparea ciobanului din interior.

Si inca odata se dovedese cat de prost este ciobanul si cat de disperat este dupa imagine,si cat de mult doreste sa se incheie protestul,incercand din nou sa ne inchida gura aducand foste glorii la echipa.

Astristul09.08.2010 14:20
fiti serios, la Steaua vor veni numai lingai, nici un stelist adevarat nu va mai veni acasa, in Ghencea

Ar fi culmea sa nu fie asa. Ma surprinde faptul ca unii INCA se mai gandesc la titluri, cupe, Europa, intr-un cuvant, performanta alatur de Gigi! :|

bijoux_bz09.08.2010 14:23
Titlu?Haha...asta conteaza acum?Sa ma pis pe el de titlu si pe toata Liga 1,cu jet.Sa plece cancerul,ATAT CONTEAZA!Sper sa nu prindem Europa anul asta si prezenta la meciuri sa fie sub zero.Precum IQ-ul ciobanului.

Mai conteaza si altele pe langa plecarea cancerului. Trebuie sa fim constienti ca performantele din aceste vremuri ale clubului vor fi ale Stelei peste zeci de ani, atunci cand ciobanul nu va mai fi; de ce sa nu speram ca aceste culori minunate sa aiba in spate peste ceva timp un palmares cat mai bun ? Stati linistiti cei care credeti ca rezultatele negative si pierderea banilor o sa-l faca pe cioban sa plece. Asa credeam si eu si anul trecut chiar mi-am dorit sa nu prindem nicio cupa europeana. Steaua e afacerea lui si o sa o vanda atunci cand va iesi in castig. Daca o vinde acum sau mai tarziu cand situatia clubului e praf iese in pierdere. Cea mai mare ingrijorare este ca la cat de bun conducator e ciobanul nu prea cred ca o sa poata iesi pe plus din aceasta afacere. O sa mai avem multe de indurat... Eu sunt pentru solutia de mijloc: sustinerea echipei si continuarea protestului in egala masura !!! Nu vad de ce toata lumea , dar absolut toata lumea separa si considera total necomplementare aceste doua situatii. De ce nu ne putem sustine echipa , sa o incurajam, sa umplem stadionul si sa protestam impotriva gunoaielor din conducere in acelasi timp ? Intradevar multi ar spune ca sustinand echipa ii facem un bine jegului. Este si asta adevarat. Dar noi trebuie sa sustinem echipa pentru culori, pentru jucatorii care se lupta purtand stema clubului pe piept. Nu am fost de acord intreruperea protestului la venirea lui Piturca. Trebuie sa protestam in continuare pentru ca lumea sa stie ca indiferent de situatie ciobanul nu va mai fi niciodata simpatizat de suporteri. Indiferent de situatie protestul trebuie sa continue ! As recomanda sefilor de galerie sa continue protestele pe termen nelimitat si chiar sa anunte asta printr-un comunicat, sa avem o pozitie ferma, nu sa ne schimbam actiunile in functie de antrenor sau de situatia echipei . In acelasi timp trebuie sa luptam si noi pentru trofeele care mai tarziu vor sta in vitrina clubului indiferent cine va fi patron .

Astristul09.08.2010 15:58
Gigi Becali este in cautari asidue pentru un nou antrenor, iar varianta pe care o agreează cel mai mult este cea a revenirii "Regelui" Hagi.

Simtindu-se umilit in perioada in care a antrenat Steaua, Hagi a spus că nu va mai revenit la echipa din Ghencea atata timp cat Gigi Becali va fi acolo. Totusi, acum "Regele" o dă la intors... "Nu refuz ideea de a lucra cu Gigi Becali, insa nu este acum momentul", a spus Hagi.

Sursa: ProSport

geedorah09.08.2010 16:07

Nu vine Hagi acum. Cum ar arata in ochii suporterilor si al cunoscutilor, cand dupa ce a fost umilit in 07, revine la echipa unde este acleasi patron cu care zicea ca nu mai lucreaza si de unde tocmai a plecat un alt idol? Oricum, nici Piti nu e sfant, si el este unul dintre factorii determinanti pentru care Gigi conduce Steaua. Sa nu plangem dupa unul de-al lor. Cum ziceai, cine se aseamana se aduna. Piti si Gigi au fost mereu prieteni si o sa fie in continuare. Probabil o sa fie Titi sau Ilie, unii dintre cei care vor sa se afirme si sa profite de situatie.

Ronnie09.08.2010 16:07

Daca vor veni Iordanescu, Dumitrescu si Hagi se duce totul dracului.

razvan2809.08.2010 17:44

Nu vor veni sigur...Hagi nu cred ca s-ar mai intoarce sa fie umilit inca o data , Iordanescu e cu politica si e prea batran pentru fotbal , poate decat Dumitrescu sa vina ca antrenor.O sa fie oricum urat rau , Dumitrescu nu a antrenat nicaieri mai ca lumea si unde a facut-o i-a bagat pe aia in sapa de lemn...e varza ca antrenor

unsimpatic09.08.2010 18:06
Daca vor veni Iordanescu, Dumitrescu si Hagi se duce totul dracului.

De ce ??

danimarcu09.08.2010 18:12
De ce ??

Pe ce lume traiesti? :ce_oameni:

Alexbrasov09.08.2010 18:25

cum a zis si cineva mai sus , Steaua va mai avea mult de suferit , si sa dea Dumnezeu sa nu se duca in grupele europa leauge sa nu ia nici un ban , sa ramana chel , si sezonul asta sa iasa pe cel mult locul 7 , sa nu mai aiba profit deloc ciobanu de pe urmele Stelei

f234567k09.08.2010 20:56

Iar au inceput sa apara specimenele care isi fac cont si prima lor postare e una pro-gg.

ady_adrian_8509.08.2010 21:13
Iar au inceput sa apara specimenele care isi fac cont si prima lor postare e una pro-gg.

:chair: Am spus ca nu sunt pro Jiji....dar Steaua are nevoie de suporteri care sa sustina echipa ....nu de injuraturi cum fac mare majoritate a "suporterilor"

razvan2809.08.2010 21:19

Astia cred ca sunt mebrii PNG :))

spiridusu09.08.2010 21:25

ar trebui la inregistrare pe forum sa se adauge intrebarea 'Sunteti pro gg?' si in functie de asta sa se permita inregistrarea :):D

Khalid09.08.2010 23:36
:chair: Am spus ca nu sunt pro Jiji....dar Steaua are nevoie de suporteri care sa sustina echipa ....nu de injuraturi cum fac mare majoritate a "suporterilor"

"De ce să-l mai tin eu p-ăsta, pe Piti? Să-l am stapin? Mi-a facut echipa gata, nu mai am nevoie de el!"

"Gigi nu suportă jucatorii care-și cer primele, salariile. Dacă spune unul ceva de bani in vestiar, pfaaa, ala e cea mai mare jigodie!"

Iti mai vine sa sustii echipa? Clubul nu e condus profesionist, e un simplu mod de a face combinatii marca familia Becali.

CloseGigi10.08.2010 00:13

M-am saturat de Becali asta ,oare anu asta ne batem si noi la titlu? Credeam ca odata cu venirea lui Piturca avem si noi sanse mari sa ne batem la campionat,dupa cum decurce treaba cred ca iar ne umilesc rivalele anu acesta si asta doare cel mai mult .Imi e dor de Steaua , ce trebuie sa facem sa revenim la normal ? Cred ca daca vine alt antrenor no sa mai joace tika-taka o sa vina cu alta mentalitate iarasi cu mingi lungi si iar nu jucam nimic ci pur si simplu bubuim mingea , aiurea , macar daca vine un antrenor sa lase sa joace asa cum a inceput Piturca ca in timp echipa o sa se omogenizeze si o sa fim pe drumu bun.

:hooray:

CloseGigi10.08.2010 00:18

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Iordanescu...reu-202092.html

sursa gsp.ro Iordanescu , Ilie Dumitrescu au acceptat si ca acum se roaga de Gica Hagi , dar eu cred ca nu va accepta , nu va face a doua greseala sa revina in Ghencea cat e "maimutoiu" here

Lays10.08.2010 00:55

bullshit marca udrea

«1493494495496497689»