Cred ca daca intram pe teren la fiecare meci de acasa...exista o sansa sa retrogradam si atunci maimuta ar pleca.
Dar cu toate astea... n-as vrea sa vad Steaua in Liga a II-a...
Cred ca daca intram pe teren la fiecare meci de acasa...exista o sansa sa retrogradam si atunci maimuta ar pleca.
Nu conteaza rezultatele in momentul asta, important este sa scapam de cioban.
important e sa se faca treaba serioasa. piti a avut sansa sa fie dictator in Ghencea dar el a vrut si in relatia cu Becali. sa dea Dumnezeu ca printr-o minune sa vina tot un om serios cu mana de fier ca altfel iar antreneaza ciobanu.
ps. daca vine Ilie Dumitrescu, vai curu nostru. sper sa ma insel ori eu ori stirea
"Treaba serioasa" la Steaua nu se va face cat e ciobanul,nu stiu de ce pentru unii inca nu e clar lucrul asta...
Nu conteaza rezultatele in momentul asta, important este sa scapam de cioban.
Asa e,asta e mai important,a fost tot timpul,dar gata,s-a crezut ca daca a venit Piturca s-a schimbat ciobanul...
nu neg ca Piturca nu a avut intetii bune. nu neg ca e unul din cel mai mare antrenor al Romaniei, dar ceea ce a facut el Stelei nu se face.
omul asta, Piturca ne-a incurcat rau de tot. trebuia sa stabileasca inainte sa se apuce de munca TOATE CONDITIILE. nu pot sa cred ca Piturca care e diabolic rau de tot, e dat draqu, nu s-a gandit sa isi faca dinainte contractul. e ceva putred la mijloc. nu e Piturca omul sa se apuce de treaba fara sa fi stabilit totul INAINTE de prima zi de lucru. ce rahat i-a venit cu conditiile astea in etapa 3a?
dar cert e ca ne-a incurcat rau de tot. mai bine nu se intelegea cu Becali de la inceput, si stiam o treaba. nu inteleg cum a lasat de la el sa treaca 2 luni si acum in etapa a 3a s-a gasit sa ii zica lu Becali ca domne el pleaca.
ceea ce a facut Piturca e lipsa de respect pt club, fani, jucatori si pt toate gloriile si tot stafful care l-a adus la club. eu doar pt treaba asta as mai fi ramas la Steaua. pt obrazul care l-a pus Piturca cand a strans atatia oameni de valoare la Steaua. pt ei trebuia sa ramana. pana la urma avea libertate deplina, avea salariu IMENS pt camp romanesc. ce draq 600,000 pe an nu ia nici daca se duce sa antreneze prin italia, spania la o echipa de locu 10. tot cam atat ia.4-5-600.000.
pai cum l-a chemat el pe nea imi? i-a zis, nea imi am rezolvat cu Gigi omu sta deoparte noi ne facem treaba. nea imi a venit si acum dupa 3 etape, domne ca stii eu mai vreau niste garantii si cum Gigi nu vrea sa mi le dea plecam. urat, nu se face asa ceva.
o sa fim vai de noi.
Mai baiatule - Bossake sau cum iti spui tu, ai gresit site-ul, aici nu e gsp.ro, aici se scrie in cea mai mare parte corect in limba romana, si cu litere mari la inceput de propozitie sau de fraza, si numele proprii cu litera mare, specimenele ca tine prea des ies in lume, si-si exprima parerile abjecte.
Ceea ca a facut Piturca nu e lipsa de respect pentru nimeni, a incercat cu mize mari (ca la poker, probabil) sa-l oblige sa taca. Daca nu poti sa intelegi nici macar asta, nu mai ocupa spatiul pe site degeaba, muta pe Taraf, si tine-te ocupat. ![]()
Ok, ai dreptate. o sa las pareri si posturi corecte garamatical precum cel de mai jos sa umple forumul
.
o zi buna in continuare
uite ce e uite ce e facem revolutieeuite ce e uite ce e e ultima solutie!!!!
NU VA'TI SATURAT DE CACATU ASTAx( POATE O SA PRIMESC AVERTISMENT POATE CA O SA IMI FIE STERS COMENTARIU..DAR m-am SATURAT DE CACATU ASTA "Becali"..
NOI AM FOST DE VINA CA AM CREZUT IN PACEA ASTA..NOI AM FOST DE VINA CA AM PICAT IN PLASA LOOR.. MECIU URMATOR CEI DE LA SUD ADEVAARATI SUPORTERI IAR VOR PROTESTA..IAR NORDUL...NORDUL O SA STRIGE CEVA GEN IAR" UNDE VA SUNT GENERALI SA VA SCAPE DE Becali" ADEVARATI SUPORTERI SE AFLA IN Peluza Sud ADEVARATI SUPORTERI CONTINUA PROTESTUL DUPA ACESTE DECLARATI...!!AR TREBUI SA INCEP IAR UN PROTEST... POATE CINEVA IMI VA CITI ACEST COMENTARIU SI VA FACE CEVA:-J
MM Stoica daca merge merge la FC Brasov sau la Steaua
ot : Piturca azi si-a anuntat demisia
sa dus dracu tot proiectu Stelei pt sezoanele urmatoare
indiferent cat de mult afecteaza clubul Steaua , protestele trebuiesc luate in serios , sa scapam de cioban , numai asa vom putea avea performante
Si de ce ma rog? Eu prefer s-o vad in Liga a IV-a Bucuresti dar CURATA si VINDECATA de un cancer care singur a spus ca nu renunta decat mort la Steaua!
Decat la U. Craiova sau U. Cluj, mai bine ar fi la Brasov. Sper sa-l vad acolo! ![]()
Mie nu-mi raspunde la telefon.
Mie nu-mi raspunde la telefon.
I-am dat eu mesaj... a zis ca era in negocieri si d-aia nu ti-a raspuns.
Steaua a fost echipa lui de suflet , a lui MM Stoica , a plecat din cauza ciobanului , nu cred ca la Steaua va ajunge la situatia care este in Ghencea , la meciul Brasov Steaua MM Stoica a fost surprins langa patronul neculae a brasovului vorbind , MM Stoica oricum e un meneger de nota 10 , el a fost antrenor principal de cand Dan Petrescu a plecat de la Unirea
MM e manager, nu "meneger"! ![]()
Si la conferinta de presa a spus clar ca nu vine, si nici MM nu avea de gand sa revina!
Si de ce ma rog? Eu prefer s-o vad in Liga a IV-a Bucuresti dar CURATA si VINDECATA de un cancer care singur a spus ca nu renunta decat mort la Steaua!
Atunci sa gasim un lunetist bun.
Dar totusi exista o oarecare teama in a vedea Steaua intr-o Liga inferioara : Sa-l vedem pe Jiji cum zice ca el cu banii si fortele lui o sa readuca Steaua in Liga I si va castiga sampion lig
Argaseala a prins glas!
Iesit din peisaj cat timp Victor Piturca a fost la Steaua, Valeriu Argaseala isi va relua postul de conducere incepand de luni. Argaseala a profitat de acest lucru si i-a spus lui Becali cateva lucruri negative despre Piturca.
Fostul presedinte a fost marginalizat cat timp Victor Piturca s-a aflat in Ghencea, primind doar un post de director economic. Pana si masina i-a luat-o Piturca, Argaseala fiind nevoit sa-l vada zi de zi pe Florin Marin cum se plimba cu un Audi Q7.
Plecarea lui Piturca a venit la tanc pentru Argaseala, care de cateva zile incepuse sa isi caute din ce in ce mai serios o noua echipa.
Acesta a discutat deja cu Gigi Becali despre mai multe lucruri petrecute la Steaua in perioada in care Piturca a condus de unul singur clubul si l-a pus intr-o imagine negativa pe fostul antrenor.
"La Steaua s-a sarit din nou calul din punct de vedere economic. Am facut economii pe timp de criza, desfiintand mai multe grupe de juniori, iar Piturca le-a facut la loc. Argaseala mi-a raspuns ca nu mi-a spus acest lucru pentru ca Piturca era seful", a afirmat Gigi Becali.
Patronul ros-albastrilor este hotarat sa desfiinteze aceste grupe si, in plus, ia in calcul varianta remontarii gardurilor in preajma tribunelor inaintea duelului cu Victoria Branesti.
Sursa: OnlineSport
Asta in caz ca va era dor de el. Stiu ca raspunsul n-are cum sa fie decat negativ (cum altfel?), dar el va reveni in peisaj odata cu plecarea lui Piturca.
Va dati seama ce frustrare putea sa traiasca nea Vali privindu-l pe Florin Marin la bordul acelui Q7? ![]()
Apropo de garduri, daca le monteaza la loc, inseamna ca-i e frica de suporteri, desi si ieri si azi si toata saptamana el zicea ca nu-i e frica de niciun suporter, ca vine cu sportivi, cu oameni cu gloante etc. si face ordine-n peluza. ![]()
Cand un lucru merge prost, atunci toate se duc pe pu*a
Mai in gluma mai in serios cand facem cheta pentru un lunetist profesionist, as rupe din painea de la gura decat sa-mi mai cedeze nervii la vederea ciobanului. ![]()
Vorba aia: "Cand totul se duce pe pu.a, sa nu-ti para rau ca-ti pare bine. Daca nu putem sa schimbam lumea macar sa-i dam foc" Sau dupa caz sa-i zburam capul. Sinistru nu? ![]()
Mori ciobane!
Argaseala parca e bumerang
S-a intors din nou ca manager...nu mai e pe partea economica ![]()
Mie sincer mai mult imi pare rau ca a plecat Piturca din cauza a ceea ce reprezinta el pentru Steaua si toate legendele aduse de el ca asa ca antrenor nu a facut mare lucru.Adica vreau sa spun ca nici cu U Cluj , nici cu Craiova sau Brasov nu putem spune ca Steaua a jucat foarte bine.Nu spun ca il apar pe Becali , i-as daca foc oricand dar Piturca nu trebuia sa ceara garantii in bani pentru ca e clar ca niciun patron nu ar da bani de la el ca sa taca.Putea sa puna o clauza prin care daca oieru face declaratii cretine sa fie declarati Radut si Dorel Stoica sau alti jucatori liberi de contract.
Varianta lui Victor Piturcă asupra discutiilor cu Gigi Becali este mult diferită de cea a patronului stelist. Piti s-a confesat apropiatilor că Becali a dat dovadă in primul rand de crasă neseriozitate!
"Mai intai ne-am certat pentru banii cu care am venit la club, bani pe care caută să intarzie să mi-i dea", s-a confesat Victor Piturcă prietenilor. Este vorba de 1,2 milioane de euro pe care fostul antrenor stelist i-ar fi platit din propriul cont celor de la Pandurii Targu-Jiu pentru transferurile lui Stanca, Pacurar si Martinovici. Gigi Becali i-a spus lui Piti vineri că nu va da banii pentru că acesti fotbalisti nu sunt titulari!
Terenul e, de fapt, de 4 milioane?
Apoi, Piti a adus la club incă 800.000 de euro, imprumutandu-se de la prieteni pentru plata salariilor restante. În fine, legat de delicata clauză a tacerii pretinse lui Gigi Becali, Victor Piturcă spune că suma nu era in niciun caz de cinci milioane plus un teren de 15 milioane pentru că acel teren nu valorează decat patru milioane de euro. Mai mult, antrenorul sustine că i-a spus lui Becali ca dacă ar fi incalcat acea clauza ar fi folosit banii pentru transferuri de jucatori la Steaua!
Piturcă nu ramane suparat pe Gigi si vede totul ca pe o afacere. Adica dacă Becali ii oferă azi garantiile cerute, el s-ar intoarce la echipă fară probleme!
prostport.ro
E belita treaba oameni buni ! Cica vine Hagi... din punctul meu de vedere e clar: ne-am lins pe bot de titlu si anul asta !
Becali o sa ia din nou fiecare glorie stelista si o sa-i faca o oferta, dar sunt sigur ca nu va veni nimeni .
Pai ar face mai bine ca Hagi sa nu vina pentru ca... dupa parerea mea este unul dintre cei mai nepriceputi antrenori din Romania. Si... iar nu luam campionatul nici anul asta. Cel mai potrivit : Olaroiu
E belita treaba oameni buni ! Cica vine Hagi... din punctul meu de vedere e clar: ne-am lins pe bot de titlu si anul asta !
sa ma pis pe el de titlu!! Hagi sper sa nu vina dintr-un singur motiv.. sa nu se lase iar umilit de ciobat..
lingaii care au spus ca venirea lui Piturca il va face pe cioban sa taca, ce mai au acum de spus.. ???
sa ma pis pe el de titlu!! Hagi sper sa nu vina dintr-un singur motiv.. sa nu se lase iar umilit de ciobat..
lingaii care au spus ca venirea lui Piturca il va face pe cioban sa taca, ce mai au acum de spus.. ???
Iata o opinie de stelist adevarat!Bravo!