FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1490491492493494689»
Astristul07.08.2010 19:20

Oli, inapoi in Ghencea?

Fanii se intalnesc maine cu Piturcă: "Va fi jale dacă nu revine"!

Becali i-a dublat oferta lui Piturcă: 50 de mii de euro pe luna 600 de mii pe an, plus prima de 1,5 milioane de euro este promisiunea lui Becali ca să il intoarcă pe prietenul Piti. Becali spune insă că nu poate inchide gura: "Fac cancer la gură dacă tac". Dacă Piturcă nu va reveni, Becali vrea să-l convingă pe Olaroiu să uite de miliardele arabilor, anunță Sport.ro

Salariul mare al celui care a adus ultimul titlu in Ghencea nu ar mai fi o problemă pentru Becali. Contractul promis lui Piturcă se apropie de pretentiile lui Oli.

Pe langă Olaroiu, si Ilie Dumitrescu ar putea fi o solutie pentru roș-albastri

"Am o impresie bună despre amandoi. Atat despre Ilie Dumitrescu, cat si despre Olaroiu. Dacă nu ai diplomatie, nu poti să ii rezisti lui Becali. Strategia lui Piturcă este foarte desteaptă! Acum cand e presiunea mare, a plecat. Eu aș fi lasat echipa si in ziua meciului. Daca cei doi se despart, nu câștigă nimeni. Pierdem multi din asta. Olaroiu si Ilie Dumitrescu sunt nume mari, dar nu stiu cum ii va primi galeria. Totul se va rasfrange asupra lui Becali", a declarat Dumitru Dragomir la gsptv

Numele lui Piturcă a fost strigat minute bune de fanii Stelei veniti la Brasov. Suporterii vor incerca să il intoarcă din drum si pun la cale o intalnire cu antrenorul, maine la 13:00, anunță Digi Sport.

"Va fi jale dacă nu revine Piturcă! Trebuie ca Steaua să reintre pe fagasul normal. Dacă va ramane, stadionul Ghencea va fi plin meci de meci", a spus un suporter la Brasov

În Ghencea ar putea reveni si Mihai Stoica, desi Becali nu vrea să audă de fostul manager: "Am fost prea buni prieteni ca să mai accept asa ceva", a declarat patronul din Ghencea. Conform Sport.ro, cei doi au fost insă vazuti inaintea meciului de la Brasov intr-o cafenea din Poiană

Sursa: ProSport

razvan2807.08.2010 19:58

Brasov - Steaua 1-1

Brasovul a egalat dintr-un penalty facut de Stanca , dupa ce super ultra mega fundasul nostru dreapta , Emeghara , a reusit inca un meci superb si l-a lasat pe ala sa intre...a fost si vina lui si vina lui Stanca la gol.Tatarusanu cat de prost e el nu a avut nicio vina de data asta...

The Game07.08.2010 20:08

Ciobanul a inceput circul pe GSPTV....dupa vorbele care le-a scos gibonul azi pe gura pun pariu cu oricine si pe oricat ca Piturca luni isi face bagajele si pleaca...asta daca nu a inceput deja sa isi faca bagajele...

Astristul07.08.2010 20:08

Becali il ataca pe Piturca si pe suporteri!

Finantatorul Stelei considera ca Steaua ar fi castigat daca Victor Piturca se afla pe banca si lanseaza un atac la adresa suporterilor.

"Am controlat tot jocul, nu am avut nici o emotie. Un rezultat bun era daca invingeam. Normal ca s-a vazut absenta lui Piturca. Daca era Piturca, inchidea jocul bine, facea schimbare dupa gol. Galeria a inceput iar sa injure, vad ca spun ca echipa este a lor, dar cu milioanele mele s-au cumparat 15 jucatori.

Te doare capul! In iarna rezolvasem toate problemele cu suporterii, pentru ce imi trebuia mie balamucul asta? Sunt un tampit ca ma implic prea tare! Ce o sa le fac la suporteri? Credeti ca sunt prost sa fiu injurat la mine acasa? O sa vada echipa la televizor de acum... Ce negocieri cu Piturca? Am fost un prost si cu asta basta...", a spus Gigi Becali la gsptv.

Sursa: OnlineSport

danimarcu07.08.2010 20:13

De fapt i-a numit din nou pe suporteri vagabonzi,a spus ca pune interdictiile inapoi,si alte aberatii ca in vremurile bune.

Bombonel9407.08.2010 20:15

uite ce e uite ce e facem revolutiee

uite ce e uite ce e e ultima solutie!!!!

NU VA'TI SATURAT DE CACATU ASTAx( POATE O SA PRIMESC AVERTISMENT POATE CA O SA IMI FIE STERS COMENTARIU..DAR m-am SATURAT DE CACATU ASTA "Becali"..

NOI AM FOST DE VINA CA AM CREZUT IN PACEA ASTA..NOI AM FOST DE VINA CA AM PICAT IN PLASA LOOR.. MECIU URMATOR CEI DE LA SUD ADEVAARATI SUPORTERI IAR VOR PROTESTA..IAR NORDUL...NORDUL O SA STRIGE CEVA GEN IAR" UNDE VA SUNT GENERALI SA VA SCAPE DE Becali" ADEVARATI SUPORTERI SE AFLA IN Peluza Sud ADEVARATI SUPORTERI CONTINUA PROTESTUL DUPA ACESTE DECLARATI...!!AR TREBUI SA INCEP IAR UN PROTEST... POATE CINEVA IMI VA CITI ACEST COMENTARIU SI VA FACE CEVA:-J

bossake07.08.2010 20:30

te ia rasu cand vezi ce afirmatii pe aici. de la useri de 16 ani. auzi fac revolutie ei.

tineti-o tot asa cu injuraturi, fara sa veniti la stadion, fara sa incurajati echipa si terminam si anu asta pe 4-5-6-7. mare lucru. pierde Becali ceva? nu mai baga bani la echipa, mai scade salariile. n-are stres.

si de pierdut pierde tot clubul, noi ca fani si asa mai departe.

incetati cu aberatiile astea si haideti sa sustinem echipa indiferent cine e antrenor. asta daca chiar vrea cineva binele Stelei.

Becali de vandut nu o sa vanda prea curand asa ca nu va inteleg. injurati degeaba. fix degeaba.

cel mai bun exemplu vis a vis de atitudinea fata de Becali e anul trecut. daca venea lumea la stadion, daca incurajam Steaua atunci eram campioni si asteptam tragerea la sorti la grupele Champions League. dar din cauza prostiei si huliganismului multora (in special de la peluze, ca astia alunga spectatorii de la stadion) Steaua a terminat pe 4.

ia ziceti ce ati castigat ca ati injurat tot sezonul trecut incepand din etapa a5a a6a sau de cand a venit Stoichita? NIMIC nu s-a castigat. am pierdut toti, chiar si noi fanii. intelegeti ca oricum Gigi nu pleaca, nu era mai bine sa fim cu Gigi patron in grupele Champions League? asa suntem tot cu Gigi patron doar ca pe locul4 si jucam cu grasshopers in UEFA.

asta e,

Bombonel9407.08.2010 20:31

alta oier prost

te ia rasu cand vezi ce afirmatii pe aici. de la useri de 16 ani. auzi fac revolutie ei.

tineti-o tot asa cu injuraturi, fara sa veniti la stadion, fara sa incurajati echipa si terminam si anu asta pe 4-5-6-7. mare lucru. pierde Becali ceva? nu mai baga bani la echipa, mai scade salariile. n-are stres.

incetati cu aberatiile astea si haideti sa sustinem echipa indiferent cine e antrenor. asta daca chiar vrea cineva binele Stelei.

Becali de vandut nu o sa vanda prea curand asa ca nu va inteleg. injurati degeaba. fix degeaba.

Alexbrasov07.08.2010 20:38

Becali la sport.ro "de maiine o sa caut un alt antrenor si cu asta basta"

futal dracii

Adrian07.08.2010 20:39

Bossake

Ce ai zis oaio? Ca nu am inteles. Noi nu vorbim ovina, te rog sa traduci.

razvan2807.08.2010 20:42

http://www.sport.ro/Liga-1/Gigi-s-a-vazut-...ui-Piturca.html

E bine ca recunoaste..futui mortii masii de machedon imputit.Cand in sfarsit Steaua mergea spre normalitate s-a bagat el repede...

Juggernaut07.08.2010 20:42

Ciobani prosti sunt prin toata tara dar numai unul apare la TV in fiecare zi.

In alta ordine de idei, cred ca ciobanul sef isi va lua un antrenor care sa umble cu peria dupa el si care sa nu comenteze. Eu pariez pe Stoichita.

Alexbrasov07.08.2010 20:46

manelist becalizat , asta e sufera Steaua un an , 2 ani fara performante in europa si??? poate pleaca fanul tau din conducere , dar dupaia poate va revenii la normal clubul , ce a fost o data

cel mai bun exemplu vis a vis de atitudinea fata de Becali e anul trecut. daca venea lumea la stadion, daca incurajam Steaua atunci eram campioni si asteptam tragerea la sorti la grupele Champions League. dar din cauza prostiei si huliganismului multora (in special de la peluze, ca astia alunga spectatorii de la stadion) Steaua a terminat pe 4.

ia ziceti ce ati castigat ca ati injurat tot sezonul trecut incepand din etapa a5a a6a sau de cand a venit Stoichita? NIMIC nu s-a castigat. am pierdut toti, chiar si noi fanii. intelegeti ca oricum Gigi nu pleaca, nu era mai bine sa fim cu Gigi patron in grupele Champions League? asa suntem tot cu Gigi patron doar ca pe locul4 si jucam cu grasshopers in UEFA.

asta e,

bossake07.08.2010 20:48

POATE ,, imi place cum gandesti. POATE. ma doare jos de Becali sau de oricine ar fi patron. eu tin cu echipa si nimic mai mult. oricum nu o sa plece. poate dupa vreo 10 ani cand datorita voua o sa fie deja echipa la retrogradare si nu o sa mai vina nimeni la stadion.

mai zicea unul ceva de Stoichita. habar nu are. Stoichita a antrenat la astra, nu mai are voie la alta echipa din liga1 sezonul asta.

Alexbrasov07.08.2010 20:50

S-a vazut absenta lui Piturca de pe banca. Daca era el normal ca inchideam jocul mai bine. Schimba pe cineva pe la mijloc si afltel era scorul. Nu ma mai intereseaza nimic. Suporterii au inceput iar sa injure. Spun ca e echipa lor iar eu am bagat milioane in jucatori.

Nu vreau sa zic ca imi pare rau. Eu sunt un tampit ca ma implic prea tare si pun pasiune in ce fac. Am fost un prost. Prea multe negocieri si garantii. Inca o data sa-mi fie o invatare de minte. Cu cei de la Nord am avut o conventie si ei nu mai injurat. Acum ce sa fac, sa o iau de la capat? Nu imi convine sa dau milioane de euro si apoi sa fiu injurat, a declarat Becali la gsptv.

daca ciobanul a bagat milioane de euro in Steaua , eu ma duc si pup picioarele javrelor

Bogdan07.08.2010 20:51

Baieti fara jigniri va rog.

@bossake an de an s-a demonstat ca nu se pot realiza performante cu Becali la echipa. Ba ca a fost x antrenor ba y nu s-au realizat. Si ma refer de cand a plecat MM. So.. cine e vinovat?

Ce sustii tu se contrazice cu realitatea: sustineti echipa spre culmile vitoriei. Care culmi? Sunt doar niste vai ale mediocritatii.

Alexbrasov07.08.2010 20:51

ma desteptule , Becali sta la Steaua numai pentru banii din champions leauge sau europa leauge , ATAT , atata timp cat nu ia nici macar banii din europa leauge o sa se sature sa plateasca salariile jucatorilor fara sa aibe profit , important e sa piarda bani cu echipa , nu sa castigew

POATE ,, imi place cum gandesti. POATE. ma doare jos de Becali sau de oricine ar fi patron. eu tin cu echipa si nimic mai mult. oricum nu o sa plece. poate dupa vreo 10 ani cand datorita voua o sa fie deja echipa la retrogradare si nu o sa mai vina nimeni la stadion.

mai zicea unul ceva de Stoichita. habar nu are. Stoichita a antrenat la astra, nu mai are voie la alta echipa din liga1 sezonul asta.

bossake07.08.2010 20:59

Ok atunci. parerea ta. bafta in continuare sa faceti echipa sa piarda poate asa o sa terminam pe 10 vreo 2-3 sezoane si pleaca ciobanul.

eventual ati putea sa sustineti echipele adverse sa pierdem cat mai multe meciuri sa plece mai repede.

si sa nu uitati si la meciul cu grasshopers sa fluierati cand atacam noi ca cine stie poate ne calificam si sa stiti ca se iau destui bani din europa league din grupe. vreo 1-1.5mil de euro. de banii astia mai sta un an in plus Gigi.

Alexbrasov07.08.2010 21:05

din grupele europa leauge se iau 4 mil euro :) daca nici atata lucru nu stii nici nu are rost sa iti explic

Ok atunci. parerea ta. bafta in continuare sa faceti echipa sa piarda poate asa o sa terminam pe 10 vreo 2-3 sezoane si pleaca ciobanul.

eventual ati putea sa sustineti echipele adverse sa pierdem cat mai multe meciuri sa plece mai repede.

si sa nu uitati si la meciul cu grasshopers sa fluierati cand atacam noi ca cine stie poate ne calificam si sa stiti ca se iau destui bani din europa league din grupe. vreo 1-1.5mil de euro. de banii astia mai sta un an in plus Gigi.

bossake07.08.2010 21:08

si mai nasol... trebuie facut ceva sa nu ii intre ciobanului banii in buzunar.

pcsbb07.08.2010 21:13

asta e,

Cine mama naibii te opreste sa vii la stadion sa behai pentru stana ciobanului? Daca-ti place asa du-te dracului la stadion si nu-ti mai da tu cu parerea. De-aia e tara asta unde e, ca majoritatea au o gandire si o mentalitate manelista, aceste specimene nu pot vedea dincolo de prostia lor.

Mori ciobane! Te cheama Ceasca langa el.

Astristul07.08.2010 21:13
Ciobani prosti sunt prin toata tara dar numai unul apare la TV in fiecare zi.

In alta ordine de idei, cred ca ciobanul sef isi va lua un antrenor care sa umble cu peria dupa el si care sa nu comenteze. Eu pariez pe Stoichita.

Imposibil asa ceva. Un antrenor nu poate antrena 2 echipe in acelasi sezon competitional din aceeasi Liga, indiferent de esalon! Limbbi daca pleaca de la Astra poate antrena in Liga a II-a, a III-a, judeteana sau in strainatate, dar nu Steaua. Cel putin nu in sezonul asta. Varianta cu zer0laroiu pare mai plauzibila!

"Nu stiu daca se mai intoarce Piturca, nu voi ingenunchea niciodata!" a spus Becali la Sport.ro!

Faza asta seamana mult cu "stirbirea autoritatii" oierului de catre Bergodi din pauza meciului cu Serif Tiraspol de anul trecut! :)

Cu cei de la Nord am avut o conventie si ei nu m-au injurat.

Daca e asa, e pacat! :(

Bombonel9407.08.2010 21:23

nordul cred ca e peluza cu oile ciobanului..parerea mea.. au fost si ei inpotriva lui...poate le'a dat ciobanul niste cash

bossake07.08.2010 21:25

ne-a dat o carte de gramatica. care ti-ar trebui si tie. nu e inpotriva ci se scrie impotriva ;)

sper ca userul de mai sus nu e reprezentativ pt majoritatea de pe forumul asta ca atunci e de rau.

DelPiero1007.08.2010 21:41

Eu cand v-am spus ca doar luneta ne poate salva...

«1490491492493494689»