Oli, inapoi in Ghencea?
Fanii se intalnesc maine cu Piturcă: "Va fi jale dacă nu revine"!
Becali i-a dublat oferta lui Piturcă: 50 de mii de euro pe luna 600 de mii pe an, plus prima de 1,5 milioane de euro este promisiunea lui Becali ca să il intoarcă pe prietenul Piti. Becali spune insă că nu poate inchide gura: "Fac cancer la gură dacă tac". Dacă Piturcă nu va reveni, Becali vrea să-l convingă pe Olaroiu să uite de miliardele arabilor, anunță Sport.ro
Salariul mare al celui care a adus ultimul titlu in Ghencea nu ar mai fi o problemă pentru Becali. Contractul promis lui Piturcă se apropie de pretentiile lui Oli.
Pe langă Olaroiu, si Ilie Dumitrescu ar putea fi o solutie pentru roș-albastri
"Am o impresie bună despre amandoi. Atat despre Ilie Dumitrescu, cat si despre Olaroiu. Dacă nu ai diplomatie, nu poti să ii rezisti lui Becali. Strategia lui Piturcă este foarte desteaptă! Acum cand e presiunea mare, a plecat. Eu aș fi lasat echipa si in ziua meciului. Daca cei doi se despart, nu câștigă nimeni. Pierdem multi din asta. Olaroiu si Ilie Dumitrescu sunt nume mari, dar nu stiu cum ii va primi galeria. Totul se va rasfrange asupra lui Becali", a declarat Dumitru Dragomir la gsptv
Numele lui Piturcă a fost strigat minute bune de fanii Stelei veniti la Brasov. Suporterii vor incerca să il intoarcă din drum si pun la cale o intalnire cu antrenorul, maine la 13:00, anunță Digi Sport.
"Va fi jale dacă nu revine Piturcă! Trebuie ca Steaua să reintre pe fagasul normal. Dacă va ramane, stadionul Ghencea va fi plin meci de meci", a spus un suporter la Brasov
În Ghencea ar putea reveni si Mihai Stoica, desi Becali nu vrea să audă de fostul manager: "Am fost prea buni prieteni ca să mai accept asa ceva", a declarat patronul din Ghencea. Conform Sport.ro, cei doi au fost insă vazuti inaintea meciului de la Brasov intr-o cafenea din Poiană
Sursa: ProSport