FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1488489490491492689»
Daniel-Ionut06.08.2010 20:39

Nu cred nimic din ce scriu astia.

Piturca va ajunge maine la Brasov.

Marius06.08.2010 20:41

e labareala porcului de ivanovici, ala care si-a modificat vocea si si-a dat singur "interviu incendiar"...

daca puneti botu' la toate tampeniile

MoWeed06.08.2010 20:43

Am mai vazut eu stiri de-astea senzationale. Haideti mai intai sa asteptam. Fac pariu ca maine o sa fie Piturca la Brasov

danimarcu06.08.2010 20:44

Nici eu nu cred ca e adevarat, nu-si da Gigi singur foc la valiza(din nou) acum cand totul e in favoarea lui...

Oricum,mai devreme sau mai tarziu o va face,pt ca lui Gigi nu-i place sa fie pe locul doi.

Alex88pl06.08.2010 20:50

alta caterinca marca gsp.

I.N.Money06.08.2010 20:51

Pariu ca daca e pe bune, tot ne-a Gigi e ala nevinovatul ?

Daniel-Ionut06.08.2010 20:54

Daca Gigi scapa trenul asta cu Piti, cred ca este constient ca si-a sapat singur groapa, si-a comandat sicriul, si-a inscriptionat cu manuta lui crucea, si-a cumparat coroanele si a platit popa :sleep:

clausblaus06.08.2010 20:57

Cu totii stim ca ciobanul este un idiot,da' nu prea cred ca-si taie singur craca de sub picioare.

Desi,foarte interesant,a refuzat sa intre in direct la gsp,sa comenteze ceva legat de zvon.

I.N.Money06.08.2010 21:00
Daca Gigi scapa trenul asta cu Piti, cred ca este constient ca si-a sapat singur groapa, si-a comandat sicriul, si-a inscriptionat cu manuta lui crucea, si-a cumparat coroanele si a platit popa :sleep:

O sa se treaca si peste asta, totul pentru ''binele" echipei si titlul 24.

danimarcu06.08.2010 21:02
Desi,foarte interesant,a refuzat sa intre in direct la gsp,sa comenteze ceva legat de zvon.

Asta chiar da de gandit.Se stie ca ciobanul intra in direct si daca e trezit din somn la 3 noaptea.

Eu zic sa asteptam sa vedem daca se prezinta sau nu Piturca maine la meci.

Daca nu apare,e clara treaba.

clausblaus06.08.2010 21:02

Daca o fi sa fie adevarat sunt curios ce pozitie vor avea "ignorantii".

iNsTiGaToR06.08.2010 21:04

Vrajeala asta...

Si totusi...de unde afla pi2dele alea tot ce se intampla in mai putin de 5 minute?

Daniel-Ionut06.08.2010 21:20

Este clara situatia... stirea a aparut in cancan, deci credibilitate 0!

http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/e...aua-117493.html

axl06.08.2010 21:22
Este clara situatia... stirea a aparut in cancan, deci credibilitate 0!

http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/e...aua-117493.html

Cancan-ul a avut de nenumarate ori stiri despre Steaua mai exacte decat alte fituici. Daca stirea asta ar fi aparut pentru PRIMA oara in Cancan as fi fost inclinat s-o cred. Asa, au preluat-o de la altii.

danimarcu06.08.2010 21:30

Mai baieti,ceva e acolo,dar bineinteles ca presa amplifica totul.

Probabil ca s-au certat din varii motive,iar Piturca il sperie un pic ca sa-l aduca pe dumul cel bun(in acceptiunea sa).

Sunt convins ca la Steaua nu va fi niciodata liniste atata vreme cat Gigi e acolo,pt ca el vrea sa fie in centrul atentiei mereu.

Nu va accepta niciodata ca meritele sa fie impartite cu altcineva...

razvan2806.08.2010 21:54

Cat de nenorocit e Becali isi da si el seama ca daca il da pe Piti afara toate transferurile facute pana acum vor fi de mantuiala...va veni un antrenor slab care nu va reusi sa duca Steaua in finala Europa League , campionat , cupa si in sezonul urmator sferturile UCL :))

Nu cred ca ar fi atat de idiot sa se certe deja cu Piturca , mai ales ca sunt prieteni .Plus ca nu cred ca se pune Piti la mintea lui (daca are)...

pavel_rad06.08.2010 21:56

Ceva ceva tot este. Ca a aparut in gsp, prosport, cancan, ceva in culese tot s-a intamplat. Se ruineaza tot ce se construieste frumos. Ca si in sezonul trecut cu Bergodi.

Tz3pI06.08.2010 21:58
Pariu ca daca e pe bune, tot ne-a Gigi e ala nevinovatul ?

Ca bine zici.

bossake06.08.2010 22:06

nu va mai riscati asa aiurea in afirmatii inainte sa cunoastem adevaratul motiv al scandalului. SI in primul rand sa vedem daca e vreun scandal.

si chiar daca e, sper sa nu fie vorba de declaratiile date de Becali saptamana asta. pt ca atunci piti chiar se intrece cu gluma, Jiji nu a calcat pe bec rau.

dar eu cred ca e ceva legat de transferuri, chiar nu vad motiv sa se certe pt declaratiile date. dar e ceva legat de bani.

si nu cred sa plece piti. Nu ar fi bine nici pt Becali nici pt piti.

sau o fi ceva legat de MM. o fi vrut Becali sa-l aduca si piti nu a vrut. sau invers, sau ceva legat de vreun jucator de la Urziceni pe care Becali vrea sa il ia la echipa si piti nu vrea. sunt o groaza de motive si pana nu stim exact chiar nu e cazul sa zicem ca Becali e de vina, sau piti e de vina.

Orice ar fi parerea mea e ca piti doar il sperie pe Gigi.

danimarcu06.08.2010 22:09
sunt o groaza de motive si pana nu stim exact chiar nu e cazul sa zicem ca Becali e de vina, sau piti e de vina.

Sa-mi zici si mie un caz in care a fost implicat Gigi in care sa nu fie el de vina!...

Astristul06.08.2010 23:04
se pare ca giginho si piti s'au certat astazi, din cauza suporterilor.

piti l'a amenintat pe gibon cu plecarea..

nu stiu de ce, dar am impresia k ciobanul ii va trage clapa, il lasa pe piti sa ii faca echipa, si parca vad k il da afara si il readuce pe limbbi..

Imposibil! Stoichita a antrenat deja o echipa in Liga I in sezonul asta. Asa ca daca vrea sa-l readuca, sa astepte sezonul 2011/2012! ;)

Ceva ceva tot este. Ca a aparut in gsp, prosport, cancan, ceva in culese tot s-a intamplat. Se ruineaza tot ce se construieste frumos. Ca si in sezonul trecut cu Bergodi.

Oare se repeta Istoria?

PS: Victoria Branesti - U. Craiova: 1-0. Golul victoriei a fost marcat de catre fostul stelist Valentin Simion. Oare tot Onicas o fi fost de vina? :))

Daniel-Ionut07.08.2010 08:26

Cezar Lungu, Florin Gardos, Eric Bicfalvi si Andrei Ionescu au fost selectionati in nationala U21 a Romaniei pentru meciul contra Republicii Moldova.

mdionis07.08.2010 08:45
PS: Victoria Branesti - U. Craiova: 1-0. Golul victoriei a fost marcat de catre fostul stelist Valentin Simion. Oare tot Onicas o fi fost de vina? :))

Evident. Ticleanu a declarat deja ca de-aia au pierdut fiindca nu au reusit sa depaseasca socul infrangerii cu Steaua.

stelistul0907.08.2010 09:21

Nu stiu exact ce sa zic despre ce s-a intamplat aseara dar stiu un lucru:Steaua joaca fotbal si asta ma unge pe suflet.Nu am fi reusit niciodata sa intoarcem meciul cu Craiova daca nu aveam suporteri.Mi-a placut foarte mult atitudinea suporterilor cand strigau din toti plamani "lupta Steaua" atunci cand olteni au marcat.

Nu cred ca e necesar sa ne luam de gat cu Becali ca s-a urcat pe masina.Am fi ipocriti sa afirmam ca el nu are niciun merit in crearea acestei echipe.

Totusi hai sa ne indreptam mai mult spre fotbal si sa ne civilizam si noi o data...incepand cu AISS si terminand cu Becali.

Steaua joaca fotbal si deocamdata asta e tot ceea ce conteaza.

PS:"Nu repara un lucru care functioneaza"

Juggernaut07.08.2010 10:12
Totusi hai sa ne indreptam mai mult spre fotbal si sa ne civilizam si noi o data...incepand cu AISS si terminand cu Becali.

Ce e necivilizat la AISS? :|

Ba...vreau sa plec din tara asta....

«1488489490491492689»