E antrenor mare de tot Piturca, dar cred ca de multe ori se intrece cu gluma. prea multe aere care nu fac bine echipei si imaginii Stelei. Pai el de 2 luni de cand e la Steaua sa nu dea un interviu? sa nu vina el la nicio conferinta de presa si il trimite pe neagoe ? sa ceara 10,000 de euro pt un interviu?(desi nu stiu cat e de adevarata treaba asta).
Mie de exemplu imi place foarte mult de Andone in relatia cu presa. Dupa fiecare meci vorbeste foarte deschis despre tactica meciului, unde a pierdut, unde a castigat etc.
apropo daca a fost in stare sa ceara 10000 pe interviu cine stie ce minte diabolica o avea si i-a bagat lu Gigi vreo clauza aberanta de 2 milioane de euro despagubiri daca mai vorbeste. normal ca Gigi nu e de acord si mi se pare trasa rau de par povestea asta, Gigi chiar nu a vorbit rau zilele astea. fata de sezonul trecut e parfum.
parerea mea e ca Piturca doar incearca sa-l sperie pe Becali. si ar fi bine sa fie asa, e un antrenor mare de tot Piturca asta. mare mare. cu toate defectele lui.