FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1476477478479480689»
razvan2811.07.2010 11:40

Curva Nord stiam ca e cea mai tare din Italia...pacat de ei

red&blue_boy11.07.2010 15:04

Pacat ca s-a ajuns la asemenea lucruri in Italia,poate si altii vor urma exemplul celor de la Curva Nord Lazio...

Astristul11.07.2010 17:39
Curva Nord stiam ca e cea mai tare din Italia...pacat de ei

Mai degraba "pacat" ca au ajuns acei cretini sa dea legi pentru ingradirea ultrasilor desi, dupa cum scrie si in comunicat, n-au fost niciodata in peluza!

Asta asa, daca mai aveam vreun dubiu de valoarea extraplanetara a lui Banel. Probabil asta e blasfemia anului.

Cu siguranta!

Paunescu l-a ajutat pe Becali si Becali pe Paunescu. Mafiotii se ajuta reciproc!

Si, in caz ca ati uitat, domnul Bumbescu vrea sa va readuca aminte.

Bumbescu anunta hegemonia Stelei!

Victoriile pe linie reusite de Steaua in meciurile amicale au starnit un entuziasm profund printre fostii jucatori ai ros-albastrilor. Adrian Bumbescu, fundasul de fier al Stelei '86, pariaza ca ros-albastrii vor lua titlul la pas in sezonul urmator.

"Toate echipele vor sa ajunga sus, sa joace in Champions League. Steaua vrea intotdeauna Cupa si campionatul, asa trebuie sa fie. Cea mai mare valoare a unui jucator este sa profite de fiecare ocazie. Piturca lucreaza si la jucatorii tineri, el e cel mai important transfer.

Cind se angajeaza Piti la o astfel de treaba, o face profesionist. Steaua va lua campionatul si il va lua la distanta foarte mare. Cred ca se va mai aduce un atacant, pentru ca pe restul posturilor s-a format deja o concurenta foarte mare", a spus Adrian Bumbescu la gsptv.

Steaua a bifat cinci victorii din tot atatea meciuri amicale, avand un golaveraj de noua goluri inscrise si doar unul primit.

Sursa: OnlineSport

strezahuzum11.07.2010 18:56
Sa fim sobri. In eventualitatea transportarii in timp a lui Nicolita asta ar fi fost probabil cel mai bun din Steaua '86. Forma fizica excelenta, mult superioara colegilor, idei de joc noi, antrenament modern, etc. N-o mai dati dupa cires.

:gathering::gathering:

Mama, am ras cu lacrimi cand am citit. Mersi axl, a meritat comparatia, fie si pentru efectul comic. Nu stiu daca iti dai seama, dar in 86, pe postul lui Banelinho juca un oarecare Marius Lacatus. Evident, n-ar fi avut vreo sansa contra "ideilor de joc noi" ale idolului Faureiului.

axl11.07.2010 19:25
:gathering::gathering:

Mama, am ras cu lacrimi cand am citit. Mersi axl, a meritat comparatia, fie si pentru efectul comic. Nu stiu daca iti dai seama, dar in 86, pe postul lui Banelinho juca un oarecare Marius Lacatus. Evident, n-ar fi avut vreo sansa contra "ideilor de joc noi" ale idolului Faureiului.

Scuzata-mi fie ignoranta dar aveam impresia ca Laca a fost atacant.

razvan2811.07.2010 22:28
Sa fim sobri. In eventualitatea transportarii in timp a lui Nicolita asta ar fi fost probabil cel mai bun din Steaua '86. Forma fizica excelenta, mult superioara colegilor, idei de joc noi, antrenament modern, etc. N-o mai dati dupa cires.

Dar, in cazul in care Nicolita s-ar fi nascut de exemplu in '66, avand 20 de ani in '86, nu cred ca ar fi prin nici macar un post de rezerva la Dinamo.

Asa e ! Banel e cel mai bun.Cei care va legati de aceasta mare valoare a fotbalului romanesc nu va pricepeti la fotbal .

axl12.07.2010 07:09

Omul lui Dumnezeu, eu nu spun ca Banel e o mare valoare. Spun ca daca s-ar intoarce ACUM cu 25 de ani in timp ar fi. Dar la fel ar fi orice jucator mai de Doamne-ajuta din Liga 1.

strezahuzum12.07.2010 07:46
Scuzata-mi fie ignoranta dar aveam impresia ca Laca a fost atacant.

Laca juca ceva gen atacant/extrema dreapta. Oricum, ceea ce l-a facut celebru si l-a consacrat au fost cursele lui nebune pe dreapta. Exact acolo unde ar trebui sa joace "fulgerul din Faurei", daca ar ateriza in 1986.

AG12.07.2010 09:25

Lacatus a fost mijlocas ofensiv de banda

Elvis12.07.2010 21:08

Reluare Replay Steaua '86 (TVR 2).

Acum !

razvan2812.07.2010 21:16

AG tu ai si date despre Laca la semnatura...tu ar trebui sa stii cel mai bine :))

RobYnho13.07.2010 11:40
Pentru toti abonatii clubului vom organiza in pauza unui meci important o tombola unde premiile vor fi urmatoarele:

Premiul I " un autoturism Dacia Logan

Premiul II " Combina Muzicala " 2 buc

Premiul III " Aparat Foto " 4 buc

Pe stadionul "Dan Paltinisanu".

Mai nou, asa se atrag cocalarii pe stadioanele din Romania.

Alex88pl13.07.2010 11:56

pentru locul 3 mai bine treceau navete de bere si stadionul era plin

razvan2813.07.2010 18:55

Berea la locul 1 :))

Daniel-Ionut14.07.2010 10:09
Urechile Ligii 1 sunt in siguranță. După ce o lună de zile am auzit zgomot in loc de cantece si incurajari, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au luat masuri si au interzis respectivul instrument african de pe stadioanele primei divizii.

Masura a fost anuntată de presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, care a declarat că se va interzice accesul cu aceste instrumente pe arenele de fotbal si că persoanele care vor fi gasite cu aceste obiecte pe stadion vor fi eliminate.

"I-am anuntat pe sefii cluburilor să nu permită accesul cu vuvuzele. Cine intră cu vuvuzela va fi dat afară de pe stadion", a explicat Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

:naughty:

AG14.07.2010 10:27

de ce stergeti ba posturile?

red&blue_boy14.07.2010 10:28

Astea ne mai lipseau,vuvuzelele.In sfarsit o masura buna de la LPF...

razvan2814.07.2010 14:24
de ce stergeti ba posturile?

Se numeste cenzura :))

Bogdan14.07.2010 16:24

Nu, nu se numeste cenzura. Cand mesajul tau contine "****" si nu are legatura cu subiectul eu spun ca nu are loc aici.

red&blue_boy15.07.2010 11:04

Pandurii Tg. Jiu a ramas in Liga 1,in locul celor de la International Curtea de Arges,care s-au retras.

KuzMaN15.07.2010 12:22
Pandurii Tg. Jiu a ramas in Liga 1,in locul celor de la International Curtea de Arges,care s-au retras.

Incredibil...a cata oara scapa Pandurii de retrogradare in modul asta?

razvan2815.07.2010 13:03

A doua oara parca...

Panduri imputiti...

Daniel-Ionut15.07.2010 13:50

Numerele de pe tricouri:

Razvan Stanca - 1. STANCA

Yordan Todorov - 2. TODOROV

Ifeanyi Emeghara - 3. EMEGHARA

Octavian Abrudan - 4. ABRUDAN

Dorel Stoica - 5. D. Stoica

Florin Gardos - 6. GARDOS

Janos Szekely - 7. SZEKELY

Juan Toja - 8. TOJA

Pantelis Kapetanos - 9. KAPETANOS

Cristian Tanase - 10. CR. TANASE

Alexandru Pacurar - 11. PACURAR

Ciprian Tatarusanu - 12. TATARUSANU

Iasmin Latovlevici - 14. LATOVLEVICI

Banel Nicolita - 16. Nicolita

Novak Martinovic - 18. NOVAK

Andrei Ionescu - 19. AN. IONESCU

Stanislav Angelov - 20. ANGELOV

Geraldo Alves - 23. GERALDO

Romeo Surdu - 24. SURDU

Eric Bicfalvi - 26. BICFALVI

Bogdan Stancu - 28. B. Stancu

Cezar Lungu - 33. Cezar

Mihai Radut - 77. RADUT

KuzMaN15.07.2010 13:57
A doua oara parca...

Panduri imputiti...

Nu stiu de ce am impresia ca e chiar a 3-a oara.

Astristul15.07.2010 15:34

Ti se pare. E doar a 2-a oara. Prima data cu Sportul, acum cu Inter. Au mai scapat intr-un mod asemanator Ceahlaul (Delta Tulcea n-a primit licenta de A) si Gaz Metan Medias (FC Arges a fost retrogradata din cauza scandalului Penescu).

«1476477478479480689»