Curva Nord stiam ca e cea mai tare din Italia...pacat de ei
Pacat ca s-a ajuns la asemenea lucruri in Italia,poate si altii vor urma exemplul celor de la Curva Nord Lazio...
Mai degraba "pacat" ca au ajuns acei cretini sa dea legi pentru ingradirea ultrasilor desi, dupa cum scrie si in comunicat, n-au fost niciodata in peluza!
Asta asa, daca mai aveam vreun dubiu de valoarea extraplanetara a lui Banel. Probabil asta e blasfemia anului.
Cu siguranta!
Paunescu l-a ajutat pe Becali si Becali pe Paunescu. Mafiotii se ajuta reciproc!
Si, in caz ca ati uitat, domnul Bumbescu vrea sa va readuca aminte.
Bumbescu anunta hegemonia Stelei!
Victoriile pe linie reusite de Steaua in meciurile amicale au starnit un entuziasm profund printre fostii jucatori ai ros-albastrilor. Adrian Bumbescu, fundasul de fier al Stelei '86, pariaza ca ros-albastrii vor lua titlul la pas in sezonul urmator.
"Toate echipele vor sa ajunga sus, sa joace in Champions League. Steaua vrea intotdeauna Cupa si campionatul, asa trebuie sa fie. Cea mai mare valoare a unui jucator este sa profite de fiecare ocazie. Piturca lucreaza si la jucatorii tineri, el e cel mai important transfer.
Cind se angajeaza Piti la o astfel de treaba, o face profesionist. Steaua va lua campionatul si il va lua la distanta foarte mare. Cred ca se va mai aduce un atacant, pentru ca pe restul posturilor s-a format deja o concurenta foarte mare", a spus Adrian Bumbescu la gsptv.
Steaua a bifat cinci victorii din tot atatea meciuri amicale, avand un golaveraj de noua goluri inscrise si doar unul primit.
Sursa: OnlineSport
Sa fim sobri. In eventualitatea transportarii in timp a lui Nicolita asta ar fi fost probabil cel mai bun din Steaua '86. Forma fizica excelenta, mult superioara colegilor, idei de joc noi, antrenament modern, etc. N-o mai dati dupa cires.
![]()
![]()
Mama, am ras cu lacrimi cand am citit. Mersi axl, a meritat comparatia, fie si pentru efectul comic. Nu stiu daca iti dai seama, dar in 86, pe postul lui Banelinho juca un oarecare Marius Lacatus. Evident, n-ar fi avut vreo sansa contra "ideilor de joc noi" ale idolului Faureiului.
Mama, am ras cu lacrimi cand am citit. Mersi axl, a meritat comparatia, fie si pentru efectul comic. Nu stiu daca iti dai seama, dar in 86, pe postul lui Banelinho juca un oarecare Marius Lacatus. Evident, n-ar fi avut vreo sansa contra "ideilor de joc noi" ale idolului Faureiului.
Scuzata-mi fie ignoranta dar aveam impresia ca Laca a fost atacant.
Sa fim sobri. In eventualitatea transportarii in timp a lui Nicolita asta ar fi fost probabil cel mai bun din Steaua '86. Forma fizica excelenta, mult superioara colegilor, idei de joc noi, antrenament modern, etc. N-o mai dati dupa cires.Dar, in cazul in care Nicolita s-ar fi nascut de exemplu in '66, avand 20 de ani in '86, nu cred ca ar fi prin nici macar un post de rezerva la Dinamo.
Asa e ! Banel e cel mai bun.Cei care va legati de aceasta mare valoare a fotbalului romanesc nu va pricepeti la fotbal .
Omul lui Dumnezeu, eu nu spun ca Banel e o mare valoare. Spun ca daca s-ar intoarce ACUM cu 25 de ani in timp ar fi. Dar la fel ar fi orice jucator mai de Doamne-ajuta din Liga 1.
Scuzata-mi fie ignoranta dar aveam impresia ca Laca a fost atacant.
Laca juca ceva gen atacant/extrema dreapta. Oricum, ceea ce l-a facut celebru si l-a consacrat au fost cursele lui nebune pe dreapta. Exact acolo unde ar trebui sa joace "fulgerul din Faurei", daca ar ateriza in 1986.
Lacatus a fost mijlocas ofensiv de banda
Reluare Replay Steaua '86 (TVR 2).
Acum !
AG tu ai si date despre Laca la semnatura...tu ar trebui sa stii cel mai bine ![]()
Pentru toti abonatii clubului vom organiza in pauza unui meci important o tombola unde premiile vor fi urmatoarele:Premiul I " un autoturism Dacia Logan
Premiul II " Combina Muzicala " 2 buc
Premiul III " Aparat Foto " 4 buc
Pe stadionul "Dan Paltinisanu".
Mai nou, asa se atrag cocalarii pe stadioanele din Romania.
pentru locul 3 mai bine treceau navete de bere si stadionul era plin
Berea la locul 1 ![]()
Urechile Ligii 1 sunt in siguranță. După ce o lună de zile am auzit zgomot in loc de cantece si incurajari, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au luat masuri si au interzis respectivul instrument african de pe stadioanele primei divizii.
Masura a fost anuntată de presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, care a declarat că se va interzice accesul cu aceste instrumente pe arenele de fotbal si că persoanele care vor fi gasite cu aceste obiecte pe stadion vor fi eliminate.
"I-am anuntat pe sefii cluburilor să nu permită accesul cu vuvuzele. Cine intră cu vuvuzela va fi dat afară de pe stadion", a explicat Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.
![]()
de ce stergeti ba posturile?
Astea ne mai lipseau,vuvuzelele.In sfarsit o masura buna de la LPF...
de ce stergeti ba posturile?
Se numeste cenzura ![]()
Nu, nu se numeste cenzura. Cand mesajul tau contine "****" si nu are legatura cu subiectul eu spun ca nu are loc aici.
Pandurii Tg. Jiu a ramas in Liga 1,in locul celor de la International Curtea de Arges,care s-au retras.
Pandurii Tg. Jiu a ramas in Liga 1,in locul celor de la International Curtea de Arges,care s-au retras.
Incredibil...a cata oara scapa Pandurii de retrogradare in modul asta?
A doua oara parca...
Panduri imputiti...
Numerele de pe tricouri:
Razvan Stanca - 1. STANCA
Yordan Todorov - 2. TODOROV
Ifeanyi Emeghara - 3. EMEGHARA
Octavian Abrudan - 4. ABRUDAN
Dorel Stoica - 5. D. Stoica
Florin Gardos - 6. GARDOS
Janos Szekely - 7. SZEKELY
Juan Toja - 8. TOJA
Pantelis Kapetanos - 9. KAPETANOS
Cristian Tanase - 10. CR. TANASE
Alexandru Pacurar - 11. PACURAR
Ciprian Tatarusanu - 12. TATARUSANU
Iasmin Latovlevici - 14. LATOVLEVICI
Banel Nicolita - 16. Nicolita
Novak Martinovic - 18. NOVAK
Andrei Ionescu - 19. AN. IONESCU
Stanislav Angelov - 20. ANGELOV
Geraldo Alves - 23. GERALDO
Romeo Surdu - 24. SURDU
Eric Bicfalvi - 26. BICFALVI
Bogdan Stancu - 28. B. Stancu
Cezar Lungu - 33. Cezar
Mihai Radut - 77. RADUT
A doua oara parca...
Panduri imputiti...
Nu stiu de ce am impresia ca e chiar a 3-a oara.
Ti se pare. E doar a 2-a oara. Prima data cu Sportul, acum cu Inter. Au mai scapat intr-un mod asemanator Ceahlaul (Delta Tulcea n-a primit licenta de A) si Gaz Metan Medias (FC Arges a fost retrogradata din cauza scandalului Penescu).