FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1477478479480481689»
f234567k15.07.2010 16:07

Dupa prostport, a venit Ienei

MoWeed15.07.2010 17:05

Oare cu cat si-o mai cumparat acum locul Pandurii?

Data trecuta au fost de ajuns niste voturi...

cristian01415.07.2010 17:32

Nu sunt genul guraliv dar deja ma irita anumite comentarii legate de echipa orasului unde m-am nascut si de care ma simt in mod firesc legat, in ciuda rezultatelor proaste.

Ba ca e prima data, ba ca e a doua oara..sau a treia cand scapa desi retrogradasera.

Da, prima data au scapat pe voturi, iar de data asta scapa fiindca, printre altele aia de la Mioveni, alaturi de cei de la Iasi au refuzat sa stea la tratative cu Benone Lazar. Mai informati-va. Abia dupa ce patronul lui Inter le-a propus celor de la Mioveni o intelegere, fiind refuzat, s-a orientat catre cei cu bani, adica Pandurii. Acum imi pare rau ca s-au gasit tocmai astia care sa isi permita sa cumpere un loc in Liga I si sa salveze vreo 10 jucatori + Ionut Badea de la a cadea in B. Nu e nici o manarie la mijloc. Pandurii se pregateau pentru B, cand au primit "oferta" argesenilor si e la mintea cocosului ca daca au avut posibilitate, au acceptat-o. Si acum care-i problema ?

Pe de alta parte de data asta nu e vorba de nici un aranjament cu federatia, intrucat Condescu s-a certat cu Sandu, la ultimele alegeri exprimandu-si dorinta alegerii lui Gica Popescu.

Iar printre altele, in timp ce alte curve virgine din fotbalul romanesc spala bani si fac tot felul de magarii, macar Condescu, asa murdar cum e, a donat 500 de mii de euro din niste drepturi de televizare intr-un fond de solidaritate, propunand acelasi lucru tuturor echipelor, banii respectivi fiind destinati platii alocatiilor pentru copii si a indemnizatiilor de creste a copiilor.

Razvypitesti15.07.2010 19:01
Numerele de pe tricouri:

Razvan Stanca - 1. STANCA

Yordan Todorov - 2. TODOROV

Ifeanyi Emeghara - 3. EMEGHARA

Octavian Abrudan - 4. ABRUDAN

Dorel Stoica - 5. D. Stoica

Florin Gardos - 6. GARDOS

Janos Szekely - 7. SZEKELY

Juan Toja - 8. TOJA

Pantelis Kapetanos - 9. KAPETANOS

Cristian Tanase - 10. CR. TANASE

Alexandru Pacurar - 11. PACURAR

Ciprian Tatarusanu - 12. TATARUSANU

Iasmin Latovlevici - 14. LATOVLEVICI

Banel Nicolita - 16. Nicolita

Novak Martinovic - 18. NOVAK

Andrei Ionescu - 19. AN. IONESCU

Stanislav Angelov - 20. ANGELOV

Geraldo Alves - 23. GERALDO

Romeo Surdu - 24. SURDU

Eric Bicfalvi - 26. BICFALVI

Bogdan Stancu - 28. B. Stancu

Cezar Lungu - 33. Cezar

Mihai Radut - 77. RADUT

Cosmin matei???

Maye15.07.2010 19:04

La echipa secunda.

BNQ15.07.2010 19:56

2j44vad.jpg

La meciul Olimpia - Dinamo din Europa League :)

Daniel-Ionut15.07.2010 19:59

Superb :wub:

Alex88pl15.07.2010 19:59

frumoasa poza:))

Astristul15.07.2010 20:02

Respecte fratilor de peste Prut! ;)

red&blue_boy15.07.2010 20:11

Frumos,respect moldovenilor!!!

Stryker15.07.2010 20:26
Numerele de pe tricouri:

Razvan Stanca - 1. STANCA

Yordan Todorov - 2. TODOROV

Ifeanyi Emeghara - 3. EMEGHARA

Octavian Abrudan - 4. ABRUDAN

Dorel Stoica - 5. D. Stoica

Florin Gardos - 6. GARDOS

Janos Szekely - 7. SZEKELY

Juan Toja - 8. TOJA

Pantelis Kapetanos - 9. KAPETANOS

Cristian Tanase - 10. CR. TANASE

Alexandru Pacurar - 11. PACURAR

Ciprian Tatarusanu - 12. TATARUSANU

Iasmin Latovlevici - 14. LATOVLEVICI

Banel Nicolita - 16. Nicolita

Novak Martinovic - 18. NOVAK

Andrei Ionescu - 19. AN. IONESCU

Stanislav Angelov - 20. ANGELOV

Geraldo Alves - 23. GERALDO

Romeo Surdu - 24. SURDU

Eric Bicfalvi - 26. BICFALVI

Bogdan Stancu - 28. B. Stancu

Cezar Lungu - 33. Cezar

Mihai Radut - 77. RADUT

Cezar Lungu poarta numarul unui portar valoros care a jucat la noi ...dar in mod normal nu prea cred ca are vreo sansa sa ajunga la nivelul ala, interesant este ca joaca sub numele de Cezar

Mai remarc ca dupa unul din Karamieni sezonul trecut, Radut si-a ales numarul meu favorit, sper sa nu se faca de ras :))

rezistenta_ultras16.07.2010 01:16

Ienei a acceptat propunerea lui Piți!

Emerich Ienei a acceptat azi propunerea lui Victor Pițurcă și va reveni in Ghencea. După lungi tratative, fostul selecționer l-a convins pe 'nea "Imi" să dea curs ofertei clubului la care a cunoscut marea performanță.

Cei doi s-au ințeles astăzi, când au pus la cale și strategia pentru sezonul viitor. Ienei va ocupa funcția de președinte executiv la Steaua și va semna actele peste o săptămână, după ce va reveni in țară din vacanța pe care și-o va petrece in Italia.

UPDATE : În afară de echipă, unde a transferat jucători la foc continuu, Victor Pițurcă iși intărește și stafful. Ieri, Emeric Ienei a acceptat oferta steliștilor, urmând ca in aproximativ două săptămâni "să intre in pâine"!

Fostul tehnician al Stelei din '86, Emeric Ienei, a acceptat imediat oferta roș-albaștrilor. Miercuri seara, delegația din Ghencea a sosit din stagiul de pregătire din Austria, iar in ziua următoare, Victor Pițurcă i-a telefonat lui Ienei, intrebându'l dacă dorește să colaboreze. Răspunsul a venit imediat și a fost afirmativ! "M-am ințeles cu Pițurcă! Am vorbit la telefon și am acceptat funcția pe care mi-a propus-o el. Probabil voi fi mai mult sfătuitorul din umbră. Zilele acestea voi pleca intr-o vacanță in Italia, care va dura aproximativ zece zile, apoi, când mă intorc, voi incepe treaba in Ghencea", a dezvăluit Ienei pentru ProSport.

cristi cosor16.07.2010 07:36
Ienei a acceptat propunerea lui Piti!

Inainte de toate imi doresc cu ardoare un lucru:de fiecare data cand cineva din presa vrea sa stie ceva despre Steaua sa apeleze la Ienei.Becali nu mai are dreptul sa apara la TV in numele Stelei...asa ar fi normal.

Totodata,in calitate de membru onorific AISS,il putem vedea pe Ienei ca pe reprezentantul suporterilor in organigrama clubului si asta e un castig major al protestului dus pana acum.Tine de noi sa stim a expluata acest avantaj.

Maye16.07.2010 10:23

Urziceni - Zenit in Liga Campionilor.

Tanaru` Young16.07.2010 10:35

Si doar a zis Meme-ul. Ei bine,cu toate ca Zenit este penultima castigatoare a Cupei UEFA,cred ca avem si noi sansele noastre.E drept,au mai si pierdut din jucatori dar au mai si adus , drept pt care putem spune ca s-au echilibrat.

Batem rusii de-o maniera categorica :naughty: si sa vezi atunci :alcoholic: .

P.S.:Macar Urziceniul sa faca o treaba buna si salveze imaginea Romaniei,ca-n celelalte nu-mi pun mari sperante. steagro

Alexbrasov16.07.2010 10:42

eu zic ca si clujul ar putea face o figura frumoasa in grupe

cei drept Unirea pana acum a uimit pe toata Romania , pacat ca in ultimu meci cu wtb ne-a zapacit marica , sezonul trecut , sa vedem sezonu asta ce va fii

Stryker16.07.2010 11:12

Urziciile au picat prost, aventura lor in Europa se va incheia prematur, Zenit e peste ei la mai toate capitolele, ar fi o mare surpriza sa rateze rusii calificarea.

Sunt curios cu cine vom pica noi in playoff-ul Europa League, dar mai avem de asteptat pana cand se va decide

Alexbrasov16.07.2010 11:18

surprize au fost si sezonu trecut , cine se astepta sa bata urziceniu pe sevilia? sau pe wtb cu 4-1???

f234567k16.07.2010 11:38
Urziciile au picat prost, aventura lor in Europa se va incheia prematur

Daca nu trec de Zenit se duc in Europa League.

Maye16.07.2010 11:54

dinam0 - Hajduk

Este baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

STEAUA FOR LIFE16.07.2010 14:57

Am presimitirea ca javrele vor incasa o bataie urata in Split.

Astristul16.07.2010 15:21
Inainte de toate imi doresc cu ardoare un lucru:de fiecare data cand cineva din presa vrea sa stie ceva despre Steaua sa apeleze la Ienei.Becali nu mai are dreptul sa apara la TV in numele Stelei...asa ar fi normal.

Totodata,in calitate de membru onorific AISS,il putem vedea pe Ienei ca pe reprezentantul suporterilor in organigrama clubului si asta e un castig major al protestului dus pana acum.Tine de noi sa stim a expluata acest avantaj.

Asa ar fi normal, dar oare ce e normal in tara asta?

Am zis ca asa vor pica cei de la Unirea. Din pacate nu prea aveai ce sa alegi. Cu oricine pica era meciul greu si sansele sa avanseze in play-off erau oricum destul de mici!

dinam0 - Hajduk

Este baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sa nu subestimam javrele! Hajduk are echipa sub dinam0 la ora actuala si veti vedea asta in meciul direct, daca se vor califica, normal! :)

Maye16.07.2010 15:34
Sa nu subestimam javrele! Hajduk are echipa sub dinam0 la ora actuala si veti vedea asta in meciul direct, daca se vor califica, normal! :)

daca nu bat javrele clar aici, o vor mierli rau acolo.

Alexbrasov16.07.2010 16:11

daca Dinamo nu bate , pleaca Borcea si Badea de la club si se duce dracu Dinamo :))))))))))

red&blue_boy16.07.2010 16:22

Urziceni cred ca are sanse destul de mici,Zenit iarasi joaca destul de bine,parca sunt pe primul loc in campionatul Rusiei...

Forza Hajduk !!!

«1477478479480481689»