FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1475476477478479689»
pcsbb08.07.2010 05:21

Cu gazon sau fara gazon nou, Banel tot n-o sa-nvete sa loveasca mingea cu latul. :boxing:

Bogdan08.07.2010 06:43

Asta cu gazon nu o cred. Din poza para tot gazonul vechi dar carpit.

AG08.07.2010 08:06

gazonul intradevar a fost schimbat, dar poza nu este recenta, si nicidecum ala nu este gazonul nou

ebonyc08.07.2010 08:20

"Manuel Ruiz De Lopera a avut de infruntat furia fanilor 'verdiblanco'". Bine ar fi ca si la noi furia fanilor sa decida vinderea clubului. Oare cum s-a manifestat furia asta de a plecat patronul de acolo?

LE: Eu tot nu inteleg cum o persoana care nu e trecuta in organigrama clubului ca patron sa vorbeasca in continuare despre acest club din postura de patron.

red&blue_boy08.07.2010 08:38

Multe sunt de neinteles la noi...Cand e ceva de bine referitor la Steaua,pac si Becali ca el e patronul,iar cand e ceva de rau,Becali e doar simplu suporter... :dry:

Ar fi bine sa putem urma exemplul celor de la Betis,diferenta e ca patronul lor pana la urma a cedat,nu e chiar atat de ingust ca ciobanul...

Bogdan08.07.2010 09:08

Poate sa confirme cineva ca s-a schimbat gazonul? A fost cineva in incinta stadionului si asa este? Ca nu prea cred ce scriu ziarele.

AG08.07.2010 09:10

am un prieten care lucreaza la firma ce se ocupa de gazon,el a fost schimbat

Bogdan08.07.2010 09:18

OK. Mersi de info.

danimarcu08.07.2010 11:49

Jivko Jelev se declară incintat de faptul că a ajuns să evolueze la un club de talia Stelei, dar este dezamagit de modul in care s-au comportat cu el conducatorii gruparii din Ghencea. Fundasul bulgar spune că mai are bani de primit din partea roș-albastrilor si amenință cu instantele de judecată in cazul in care nu-i vor fi onorate drepturile.

"Am avut suficiente motive să aleg Inter Baku, pentru familia mea este mai bine aici. Am avut mai multe oferte, insă e cel mai bine să joc in Azerbaidjan, asa consider. Steaua e un club extraordinar, nu am regretat nici un moment că am ajuns acolo. Totusi, e regretabil felul in care s-au comportat conducatorii cu mine. Am fost loial echipei, am jucat aproape toate meciurile, dar nu mi-am primit banii. Îmi voi apara drepturile in instanță!", a spus Jelev in presa din Azerbaidjan.

sursa gsp

Inca unul pe luuuuunga lista a tepuitilor care au trecut pe la "echipa familiei Becali"...

Ro.OBert08.07.2010 14:17

Magda Ciumac anunta pe un site de socializare ca-l iubeste pe Gigi Becali! Gigi nebunaticuleeeeee vezi sa nu te urci in pat langa fata asta cu ciorapii de lana asa cum ai facut cu cealalta !!! :naughty::naughty::naughty:

P.S.:Stiu ca nu are legatura cu sportul dar e dovada ca nu doar copacii il iubesc !!! :D:console:

pcsbb08.07.2010 14:52

L-ar iubi mai multi in puscarie dar n-a obtinut acces din partea DNA. :))

RobYnho08.07.2010 14:58
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune că oamenii de fotbal care se mai jignesc intre ei in aparitii televizate vor suferi sanctiuni care pot merge pină la excluderea definitivă si interzicerea accesului pe stadioane!

"Fotbalul romanesc se vinde foarte bine, spectacolul din afara stadionului este la fel de mare ca cel din incinta lui. Ieri la FRF s-a luat hotarirea ca orice jignire la TV să atragă după sine scoaterea din fotbal sau interzicerea pe stadioanele din Romania.

După incidentele de saptamina trecută era nevoie de masuri, am discutat si cu presedintele Federatiei si am ajuns la concluzia că numai cu masuri dure putem schimba ceva. Cine a gresit va fi ras din fotbal!", a spus Dragomir la sportro.

Ulteriro, oficialul LPF a vorbit la GSP TV: "Fotbalul nostru s-a facut de ras in lume din cauza iesirilor necontrolate ale unor conducatori. Masura este foarte dura, dar este asa pentru ca unii nu au inteles ca jignirile trebuie sa inceteze. La prima abatere se aplica legea".

gesepe

Deci nu vom mai avea emisiuni sportive si nici conducatori prin loje. :))

Astristul09.07.2010 16:05
Jivko Jelev se declară incintat de faptul că a ajuns să evolueze la un club de talia Stelei, dar este dezamagit de modul in care s-au comportat cu el conducatorii gruparii din Ghencea. Fundasul bulgar spune că mai are bani de primit din partea roș-albastrilor si amenință cu instantele de judecată in cazul in care nu-i vor fi onorate drepturile.

"Am avut suficiente motive să aleg Inter Baku, pentru familia mea este mai bine aici. Am avut mai multe oferte, insă e cel mai bine să joc in Azerbaidjan, asa consider. Steaua e un club extraordinar, nu am regretat nici un moment că am ajuns acolo. Totusi, e regretabil felul in care s-au comportat conducatorii cu mine. Am fost loial echipei, am jucat aproape toate meciurile, dar nu mi-am primit banii. Îmi voi apara drepturile in instanță!", a spus Jelev in presa din Azerbaidjan.

sursa gsp

Inca unul pe luuuuunga lista a tepuitilor care au trecut pe la "echipa familiei Becali"...

E problema lui. Nu eu l-am pus sa vina la Steaua. Cine are cap si gandeste nitel s-ar feri de Steaua la cate probleme au fost si apar in fiecare zi la acest club "pastorit" de un cioban.

danimarcu09.07.2010 16:58
E problema lui. Nu eu l-am pus sa vina la Steaua. Cine are cap si gandeste nitel s-ar feri de Steaua la cate probleme au fost si apar in fiecare zi la acest club "pastorit" de un cioban.

Ai dreptate!Cei care accepta sa lucreze la stana trebuie sa ia in calcul si ca teparul nu-si tine niciodata cuvantul!

I.N.Money10.07.2010 09:16

Piturcă a revenit in Ghencea si trage tare ca să ii implinească visul lui Becali: Steaua, langă marile echipe ale Europei! Viorel Paunescu spune că roș-albastrii au un manager foarte bun, dar că mai au nevoie de doi, trei jucatori de mare valoare ca să se poată compara cu marea echipă a Stelei, cea din 86. "Doar Nicoliță ar fi putut face parte din marea echipă a Stelei", crede Viorel Paunescu.

"După mine, doar Banel Nicoliță ar fi putut face parte din lotul Stelei din anii 1986. Steaua are un manager general foarte bun, dar mai are nevoie de doi, trei jucatori de mare valoare pentru a redeveni Steaua de odinioară", a declarat Paunescu pentru Libertatea.

"Steaua ar avea nevoie de un sef ca Valentin Ceausescu"

"Fotbalistii de la Steaua nu au pacalit niciodată fotbalul. Nici nu aveau cum. La toate antrenamentele asista si Valentin Ceausescu. Nu se implica la echipa dar iși dorea doar performanță", a mai spus presedintele de onoare al Stelei

Paunescu in Prosport.

Asta asa, daca mai aveam vreun dubiu de valoarea extraplanetara a lui Banel. Probabil asta e blasfemia anului.

MoWeed10.07.2010 09:44

Doamne fereste, cum sa zici o asemenea tampenie?

Poate sa fie femeie de servici in 86, in nici un caz fotbalist

Alex88pl10.07.2010 10:23

asta e cea mai mare aberatie pe care am auzit-o in ultimii ani. Cat e drogat sa fii sa zici ca Banel putea sa joace in echipa aia? e un sacrilegiu! Doamne Fereste-ne....

danimarcu10.07.2010 10:25
Doamne fereste, cum sa zici o asemenea tampenie?

Pai cine sa spuna o tampenie daca nu un tampit?... :thumbdown:

Banel e unul din jucatorii mediocri care au trecut pe la Steaua,probabil ca intr-un clasament al tuturor timpurilor s-ar afla pe undeva de la mijloc in jos...

razvan2810.07.2010 12:14

Aberatia anului ? :))

Probabil a secolului...cum sa spui ca Banel e singurul care ar face fata in marea echipa a Stelei din 86....poate ca baiat de mingi :))

bebeto10.07.2010 13:34

Becali si Paunescu...doi experti in fotbal...parveniti imputiti

red&blue_boy10.07.2010 14:04

Nici unul dintre jucatorii de acum n-ar avea loc in lotul echipei din '86,dar de cum in prima echipa.Si cu atat mai putin Banel.Cum sa spui asa ceva?

axl11.07.2010 06:37

Sa fim sobri. In eventualitatea transportarii in timp a lui Nicolita asta ar fi fost probabil cel mai bun din Steaua '86. Forma fizica excelenta, mult superioara colegilor, idei de joc noi, antrenament modern, etc. N-o mai dati dupa cires.

Dar, in cazul in care Nicolita s-ar fi nascut de exemplu in '66, avand 20 de ani in '86, nu cred ca ar fi prin nici macar un post de rezerva la Dinamo.

AG11.07.2010 07:03

Una din cele mai importante tifoserii din Italia, Curva Nord Lazio, a anuntat printr-un comunicat oficial că se autodizolva Grupurile care compun Curva Nord protestează astfel contra introducerii Cardului pentru Suporteri, din sezonul viitor, pe toate stadioanele din Italia.

Înainte să redam comunicatul integral al fanilor laziali, este necesară explicarea insemnatății "Cardului pentru Suporteri"(Tessera del Tifoso).

Ce este Tessera del Tifoso?

Cardul pentru suporteri este un instrument de identificare a suporterilor unei anumite echipe, prin care acestia pot cumpara bilete pentru meciurile echipei respective. Masura a fost introdusă pentru a impiedica suporterii echipelor care nu au voie să meargă in anumite deplasari, să cumpere bilete in sectoarele gazdelor.

Scopul declarativ al acestei masuri a fost luate pentru combaterea violentei pe stadioane, mai ales că un suporter care a fost deja interzis( indiferent dacă i-a expirat sau nu interdictia) nu va putea avea niciodată un astfel de card.

Cu toate acestea, masura a fost criticată de mai multi oameni din lumea fotbalului, cei mai cunoscuti fiind fotbalistii Daniele De Rossi si Fabrizio Miccoli.

Motivele par intemeiate: desi s-a argumentat că masura este pentru combaterea violentei pe stadioane, s-a ignorat total faptul că actele reprobabile nu au mai avut loc demult in arenele sportive, ci in afara lor. Ba mai mult, locul predilect de intalnire al fanilor violenti este pe traseul diferitelor deplasari.

Un alt motiv este că desi poate un suporter si-a ispășit o eventuală pedeapsă primită pentru o "prostie", acesta nu va putea primi niciodată respectivul card, chiar dacă este la 20 de ani distanță!

Un mare neajuns creat de acest card este imposibilitatea unui fan de a urmari meciurile mai multor echipe in calitate de suporter gazda Acest aspect va pune mai probleme turistilor, care vor gasi imposibil să urmarească -spre exemplu- meciurile Romei si ale lui Milan de pe teren propriu. Chiar dacă va depune din timp o astfel de cerere, ultimul cuvant il are Politia locala ceea ce inseamnă că verificarile pot dura si o vesnicie.

Nu mai are rost să precizam că această masură va fi implementată si-n diviziile inferioare, acolo unde clar nu există infrastuctura necesară unor astfel de carduri.

Avand in vedere aceste aspecte, mai mult decat valabile, intrebarea ramane? Care este scopul acestui card? Ei bine, raspunsul a fost gasit in mai vechea Dorință a autorităților de a avea o evidență completă a celor care merg pe stadioane. În acest caz, se ridică anumite intrebari legale: ce alt grup de oameni care au un hobby mai sunt monitorizati asa de atent? Avand in vedere că statistic vorbind, violenta ce ar trebui prevenită se petrece in afara stadioanelor, de ce e nevoie de un index al celor INTRĂ' in incinta arenelor sportive?

După acest rationament, ar trebui ca fiecare persoană care se duce intr-un bar sau discotecă să fie monitorizata dat fiind că mii de oameni beti se bat in fiecare zi in afara localurilor unde au consumat alcoolul respectiv.

O altă fatetă a acestui card este aceea a banilor. Acest card poate oferi facilități de plata preturi promotionale, precum si reduceri semnificative la produsele clubului.

Esecul lamentabil al acestui instrument a fost demonstrat acum un an, cand fanii lui Milan( una din marile sustinatoare ale cardului pus in vanzare - Cuore Rossonero Card) i-au atacat la o benzinarie pe cei ai Veronei ce veniseră la Firenze pentru a incuraja Fiorentina in duelul cu rosso-neri. Și atunci, care e motivul?

Suporterii lui Lazio acuză sistemul de comportament Big Brother

"În fata unei alte incercari de a indeparta oamenii si pasiunea de e pe stadioane, am luat dureroasa decizie de a a ne dezmembra si a parasi locul care pentru noi a fost dintotdeauna a doua noastră casă: Curva Nord de pe Stadio Olimpico. Știm că multi oameni intuiesc motivele deciziei noastre si fară a citi un comunicat, dar consideram că e nevoie să facem lumină si să explicam alegerea noastra

Noi am fost Ultras dintotdeauna. Și suntem in masura in care suntem indivizi care iubesc libertatea.

A fost un timp in care Sistemul a luat oamenii de pe strazi si i-a indreptat spre stadioane pentru "controla" si pentru a "circumscrie" Dorinta lor de rebeliune. Astazi, acelasi sistem a golit "aglomerarile" de tineri de pe strazile oraselor noastre; pentru multi s-a pierdut ideea unui loc comun, al unei comunități sau pur si simplu a unei intalniri. Astazi, Sistemul incearcă să inchidă tinerii in casa cu un televizor sau PlayStation in față. Astazi, tinerii trebuie să se intalnească in cadrul retelelor sociale, al abonamentului Pay-per-View sau al filmelor 3D.

Mai ramasese un singur bastion al libertății. Peluzele stadioanelor pline de Ultras. De aici a venit ideea "genială" a aparitiei Tessera del Tifoso(Cardului pentru Suporteri). Noi, ca oameni liberi, nu putem accepta ca cineva să decidă dacă putem sau nu să intram pe stadion să o sustinem pe Lazio a noastraNu vom accepta niciodata in general, ca "cineva" să decidă pentru noi.

Ne place să ne gandim că majoritatea oamenilor gandeste ca noi, constienti fiind de valoarea ridicată a libertății personale, atat ca Ultras, ca simplu suporter sau mai clar, ca cetățean.

Nu erau de-ajuns camerele TV cu circuit inchis, microfoanele directionate sau telefoanele mobile ascultate, sechestrele aplicate pe memoriile calculatoarelor pentru a controla pe toată lumea??!

Un ultras se naste liber, conditie indispensabilă pentru orice nastere. În consecință, noi, ultrasii lui Lazio din Curva Nord, nu vom juca acest joc murdar. Nu vrem să mai fim carne de tun.

Oricine gandeste că am acceptat faptul că sistemul nu ne mai vrea. Suntem noi cei care il refuzam!

Adio ultrasilor din tribune! Adio si scandarilor si coregrafiilor. Lasam stadioanele pentru cei pe care ii vor "ei", adevarate CATEDRALE ÎN DEȘERT. Au incercat să convingă opinia publică că violenta este cauzată mereu de Ultrasi, că din acest motiv stadioanele sunt goale.

Nu-și aminteste nimeni că in anii 70-80-90 era mult mai rau... si totusi stadioanele erau mereu pline?

Nu domnilor, stadioanele sunt goale pentru că există TV Pay-Per-View, pentru că biletele costă prea mult pentru o familie medie sau un student, sunt goale pentru că e imposibil să gasesti un loc de parcare, pentru că stadioanele sunt insalubre, pentru că legile pentru suporteri sunt facute de oameni care nu au calcat niciodată pe stadion, nu au fluturat niciodată un steag, nu au mers niciodată cu prietenii cu trenul in deplasare.

Nu disparem, pentru că Lazio suntem noi!

Doar că nu vom mai fi niciodată acolo! Suntem convinsi că orice ultra' nu mai poate continua să mai existe in grupuri organizate, să facă coregrafii, să cante, fară să fie de rea credință sau să scuipe pe 30 de ani de istorie si traditie a miscarii la nivel national.

Nu vor mai exista alte explicatii, alte comunicate, alte linii de gandire. Acesta e drumul nostru, acesta este motivul nostru de a fi!

Alexandru H.11.07.2010 08:33
Sa fim sobri. In eventualitatea transportarii in timp a lui Nicolita asta ar fi fost probabil cel mai bun din Steaua '86. Forma fizica excelenta, mult superioara colegilor, idei de joc noi, antrenament modern, etc. N-o mai dati dupa cires.

Dar, in cazul in care Nicolita s-ar fi nascut de exemplu in '66, avand 20 de ani in '86, nu cred ca ar fi prin nici macar un post de rezerva la Dinamo.

Mai e o chestie. Steaua 86 nu inseamna doar Boloni sau Lacatus, ci si Pistol sau Weissenbacher. Nu toti jucatorii Stelei din acea perioada merita titulatura de genial. Iar exagerari de genul "Majearu era mai bun decat Beckham" in conditiile in care stelistul a prins doar doua convocari la nationala (chiar si in perioada Ienei) ne pot pacali.

cristi cosor11.07.2010 10:25
Una din cele mai importante tifoserii din Italia, Curva Nord Lazio, a anuntat printr-un comunicat oficial că se autodizolva

Desi este vara si suntem mai mult cu gandul la mare,bautura si sezonul de vis pe care il vom avea cu nea Piti si nea Gigi,sper sa nu trecem asa usor peste aceasta stire.Stiu ca noi suntem mai inapoiati de fel fata de occident insa vom ajunge si noi in aceeasi situatie,macar sa fim pregatiti...sufleteste.

PS.Ma intreb:aia de la lazio de se cred ei ultrasii lu` peste,nu-i duce capul sa faca si ei o pace cu sistemul,sa dea si ei un comunicat cum ca au ajuns la concluzia ca e bine ca pentru urmatorul sezon sa ignore sistemul ticalosit si sa sustina echipa(desi nu cred ca au sanse sa se califice in Sampon Lig)?Vai de capu` lor!

«1475476477478479689»