FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1474475476477478689»
MoWeed03.07.2010 19:23

Stati mah ca ne-a Gigi promisese sa nu-si mai atace jucatorii.

Respectul pentru adversari nu conteaza pentru Piturca. Oricum, aceasta iesire demonstreaza ca aceasta primata nu poate evolua, nu se poate schimba. Nu va dura mult si va incalca "pactul".

Si, legat de ideea lui cu sponsorizarea, n-am decat un singur lucru sa spun pentru dobitocii care inca il mai apara: Idolul vostru face tot posibilul sa evite sa plateasca taxe, in timp ce voi platiti pentru iesirea Romaniei din criza. Halal patriot, halal filantrop!

danimarcu03.07.2010 19:39
Si, legat de ideea lui cu sponsorizarea, n-am decat un singur lucru sa spun pentru dobitocii care inca il mai apara: Idolul vostru face tot posibilul sa evite sa plateasca taxe, in timp ce voi platiti pentru iesirea Romaniei din criza. Halal patriot, halal filantrop!

Buna observatie,bravo Mo!

Iesirea babuinului de la TV e normala pt el,intrucat e bolnav psihic.Nu pot sa cred ca mai exista oameni intregi la minte care inca il sustin si care inca mai cred in promisiunile lui! Daca credeti ca Steaua a ajuns jos de tot va inselati amarnic! E loc pt mult mai rau,si asa va fi cu un specimen ca Gigi la carma...

BAF-kimi03.07.2010 19:41
Stati mah ca ne-a Gigi promisese sa nu-si mai atace jucatorii.

Da, dar vorbeste in postura de finantator (creditor) al Stelei. Nu il injura pe Basescu de exemplu, el fiind eurogibonul George "m.uie" beeecali, a injurat un om de fotbal, ca finantator al Stelei. :|

MoWeed03.07.2010 19:49

@BAF-kimi

Sunt complet de acord cu tine. Complet!

Astfel de comportament este inadmisibil pentru un conducator care sta pe scaunul Sfinxului. Este inadmisibil pentru un club de fotbal din lumea civilizata, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca Steaua este unul din marile cluburi ale Europei de Est. Este, in viziunea mea, la fel de grav decat daca si-ar fi jignit proprii jucatori.

Eu doar ziceam ca n-o sa aibe probleme cu Piturca din cauza asta, atata tot

BAF-kimi03.07.2010 19:55
Eu doar ziceam ca n-o sa aibe probleme cu Piturca din cauza asta, atata tot

Asta am inteles, dar spuneam asa cat de idiot este. :)

red&blue_boy03.07.2010 20:00

Bine spus,dar multa lume nu vede asta,doar ca da bine din gura...

Asta am inteles, dar spuneam asa cat de idiot este. :)

Daca mai era nevoie sa ne reaminteasca. :)

razvan2803.07.2010 22:11
Bine spus,dar multa lume nu vede asta,doar ca da bine din gura...

Daca mai era nevoie sa ne reaminteasca. :)

Stai linistit ca unii inca cred ca nea Jiji e salvatorul Stelei :))

Daniel-Ionut04.07.2010 16:57

Steaua, pe locul 46 in clasamentul IFFHS!

razvan2804.07.2010 18:54

Nu e rau...e chiar bine :D

axl05.07.2010 16:15

10 militari si-au pierdut viata si 3 sunt gravi raniti intr-un accident aviatic petrecut azi pe Aerodromul Militar Tuzla.

Dumnezeu sa-i ierte, am trecut pe-acolo cu o ora inainte de accident.

Doamne iarta-ma, toti 10 erau scafandri de lupta, am un prieten foarte bun acolo, mi-e frica sa-l sun pe el sau pe nevasta-sa.

L.E. E viu, n-a participat la exercitiul asta dar azi dimineata la opt a dat mana cu toti si le-a urat succes.

Adrian05.07.2010 16:48

Sa ii ierte Dumnezeu.

_Answer_05.07.2010 17:02

dragi stelisti,

v-ati saturat de timpul petrecut fara jjel pe posturile de sport?

ati crezut ca elementul va reusi sa isi cenzureze iesirile in decor?

daca raspunsul este"da" urmariti emisiunea de la sport.ro de asta seara (daca nu ma insel ii spune Informatia)

RobYnho05.07.2010 17:03
daca raspunsul este"da" urmariti emisiunea de la sport.ro de asta seara (daca nu ma insel ii spune Informatia)

Mda. Si acolo a facut panarama.

Daniel-Ionut05.07.2010 17:05

Dar ce ne intereseaza pe noi ce vorbeste ala la televizor???

Atata timp cat nu vorbeste de Steaua sau in numele Stelei.

razvan2805.07.2010 17:06

Dumnezeu sa-i odihneasca !

Se duc ostasii neamului roman...

RobYnho05.07.2010 17:20

Conflictul dintre Gigi Becali si Adrian Porumboiu ia amploare. După ce Adrian Porumboiu a avut o serie de replici acide la adresa patronului Stelei , latifundiarul a hotarat că lucrurile nu pot ramane asa si continuă razboiul declaratiilor cu omologul sau de la Vaslui.

"Toată lumea se plange de Porumboiu, nu-și plateste jucatorii, e un nenorocit. Eu am avut să-i dau 20.000 de euro si i-am dat a doua zi. El a avut să-mi dea 60.000 de euro si mi i-a dat in trei luni. El e suparat că i-am luat 250.000 de euro la poker. Porumboiu e prost la jocuri, il furi pe față si nu vede" , a declarat Becali la Sport.ro.

Becali a continuat: "E un om complexat, care si-a luat prea multă viteza E un cersetor, am jucat acum câțiva ani in cupele europene si am pus pariu cu el pe 20.000 de euro că o să câștigam la două goluri diferență. Am pierdut pariul, iar a doua zi m-a sunat cersetorul să-i dau banii. La Brasov am batut palma pentru o afacere si nu s-a tinut de cuvant, n-avea legatură fotbalul."

sport.ro

red&blue_boy05.07.2010 18:21

L-a tinut mult pe Jiji cumintenia...Da-i incolo si pe el,si pe Porumboiu...

danimarcu05.07.2010 18:45
10 militari si-au pierdut viata si 3 sunt gravi raniti intr-un accident aviatic petrecut azi pe Aerodromul Militar Tuzla.

Dumnezeu sa-i ierte, am trecut pe-acolo cu o ora inainte de accident.

Doamne iarta-ma, toti 10 erau scafandri de lupta, am un prieten foarte bun acolo, mi-e frica sa-l sun pe el sau pe nevasta-sa.

L.E. E viu, n-a participat la exercitiul asta dar azi dimineata la opt a dat mana cu toti si le-a urat succes.

Am inteles ca au murit 11,fara cei trei grav raniti!

Dumnezeu sa-i ierte!

BAF-kimi05.07.2010 21:28
Dar ce ne intereseaza pe noi ce vorbeste ala la televizor???

Atata timp cat nu vorbeste de Steaua sau in numele Stelei.

Tu esti cu capu' ma? Cand ataca un om din fotbal, in declaratii apare ca patronul Stelei. o.O

serie de replici acide la adresa patronului Stelei
AG07.07.2010 21:49

Steaua l'a luat pe Latovlevici de la timisoare, pentru suma de 300.000

cred k este una din cele mai bune vesti din vara asta.

blindica07.07.2010 21:58

Clasicele afaceri de la Timisoara.Am mai luat de acolo... :no:

AG07.07.2010 22:04

Cotidianul spaniol Marca anunță că Manuel Ruiz de Lopera a vandul clubul Real Betis Sevilla afaceristului Luis Oliver cu 18 milioane de euro, adică mai putin decat a platit de exemplu Real Madrid pentru achizitionarea argentinianului Angel Di Maria.

Formatia care are in palmares un titlu de campioană in Primera (1935) si două cupe ale Spaniei (1977 si 2005) a terminat ultimul sezon pe patru in Segunda Division si a ratat promovarea in prima ligă a Spaniei. Tranzactia a fost perfectată in această dimineață, iar sursa citată anunță că tehnicianul Victor Fernandez va ramane si sub noua conducere.

Manuel Ruiz De Lopera a avut de infruntat furia fanilor 'verdiblanco', după retrogradarea din Primera, de la finalul sezonului 2008-2009. Acum, după ce a esuat in incercarea de a readuce clubul in elita fotbalului din Spania, a decis să se retraga

numai la noi nu vezi asa ceva..

MoWeed07.07.2010 22:06

Sa speram ca, in curand vom vedea asta si la noi. Ma refer la vinderea clubului, nu la retrogradare. Desi, daca pentru ca primata sa vanda clubul trebuie sa retrogradam, atunci fie...

Daniel-Ionut07.07.2010 22:47
Tu esti cu capu' ma? Cand ataca un om din fotbal, in declaratii apare ca patronul Stelei. o.O

Pai daca aia sunt prosti, inculti, dobitoci trebuie sa ii credem?!... zici Becali, gata hop trebuie sa apara si Steaua, sau invers... s-a creeat o imagine "Steaua-Becali Becali-Steaua" foarte aiurea in massmedia.

rezistenta_ultras08.07.2010 00:13

Gazon nou in Ghencea

Roș-albaștrii au inlocuit tot covorul de iarbă și vor avea in noul sezon un teren de o calitate excepțională

După 2 ani in care antrenorii roș-albaștrilor s-au plîns de calitatea deplorabilă a suprafeței de joc, Steaua va avea un teren de 5 stele

Steaua se reformează din temelii. Și la figurat, dar și la propriu. Pițurcă a decis să schimbe pînă și suprafața de joc! Imediat după terminarea sezonului, s-a luat decizia de a se reface in totalitate gazonul. S-a apelat la o firmă specializată, alta decît cea cu care s-a lucrat data trecută și care ii aparținea lui Adrian Oprișan.

S-a reînsămînțat tot terenul

Tot vechiul gazon a fost scos și după ce s-au efectuat mai multe lucrări suplimentare, inclusiv la drenaj, s-a reînsămînțat după metode ultramoderne și a fost indepărtat definitiv virusul care distrusese aproape in totalitate iarba. Cum nici temperaturile n-au mai fost foarte ridicate in această vară și a și plouat mult, gazonul a răsărit foarte repede, astfel că ieri arăta deja foarte bine (foto), deși "lucrarea de refacere" e in plin proces de desfășurare.

Oficialii Stelei au fost mulțumiți și de faptul că prima etapă va avea loc in deplasare, astfel că terenul va mai avea la dispoziție incă o săptămînă pentru a arăta perfect la ora meciului cu Universitatea Craiova, programat pe 1 august.

De ce a vrut Pițurcă un gazon perfect

În weekend-ul trecut, Piți a inspectat chiar el gazonul și a fost foarte satisfăcut de modul in care arată. "El și-a dorit o suprafață de joc ca o masă de biliard, ne-a zis că a adus foarte mulți jucători tehnici și că de aceea are nevoie in Ghencea de un gazon care să-l ajute la o posesie bună", a dezvăluit aseară unul dintre șefii Stelei.

4 ani au trecut de la precedenta lucrare de inlocuire a gazonului din Ghencea

100 de mii de euro a fost costul aproximativ al lucrărilor care au fost efectuate in această vară la gazonul stadionului din Ghencea

MApN-ul n-a plătit nimic

Deși incă nu s-a parafat un nou contract de inchiriere a stadionului intre Steaua și MApN, intregul cost al lucrării de refacere a gazonului a fost suportat de clubul patronat de Becali. Vechiul contract, rupt acum trei luni, prevedea că Steaua e obligată să facă investiții de 250.000 de euro anual in baza din Ghencea.

De ce s-a renunțat la firma lui Oprișan

În ianuarie 2006, Steaua a decis să-și refacă suprafața de joc și a apelat la serviciile lui Adrian Oprișan, a cărui firmă a mai făcut, printre altele, și terenul de pe fostul stadion "Lia Manoliu", dar și cel din Giulești. În primul sezon după ce a fost realizată lucrarea, gazonul a fost unul foarte bun, dar apoi s-a deteriorat foarte repede. Tocmai de aceea, Steaua a renunțat la serviciile lui Oprișan.

«1474475476477478689»